Wpisy 759 158 – 759 257
15 lutego 2012 13:29 → 15 lutego 2012 13:57, 100 wpisów
Robal-i powiedz kto tu pierwszy zamęt sieje pisząć o jakiś wymyślonych klonach
torsan >> napisała czarno na białym że nie chce sie jej sprawdzać - pytam jak?
jasnowidz haker
lub ADMIN i to jest jedyna prawdopodobna mozliwość,a jeżeli tak to
jasnowidz haker
lub ADMIN i to jest jedyna prawdopodobna mozliwość,a jeżeli tak to
Witam,
Nie wchodząc w szczegóły, bo nie mam czasu na takie głupoty, napiszę tylko co do IP.
Nigdy nie udostępniam innych IP (chyba że policji na wezwanie). Co innego mogę stwierdzić, że np. Pasko i multipasko mają ten sam IP. Czyli w przypadku podejrzenia, że np. Lila i madzia77 mogą mieć to samo IP i stwierdzeniu tego faktu, oczywiście mogę podać to do publicznej wiadomości. Nie będzie to informacja jakie IP, a jedynie informacja, że są zgodne. Oczywiście jest to normalne działanie, bo nie może być do tego stopnia bezkarności, że komuś się wydaje, że może mieć 2 nicki i bawić się nimi, szkodząc stronie.
Pozdrawiam,
Nie wchodząc w szczegóły, bo nie mam czasu na takie głupoty, napiszę tylko co do IP.
Nigdy nie udostępniam innych IP (chyba że policji na wezwanie). Co innego mogę stwierdzić, że np. Pasko i multipasko mają ten sam IP. Czyli w przypadku podejrzenia, że np. Lila i madzia77 mogą mieć to samo IP i stwierdzeniu tego faktu, oczywiście mogę podać to do publicznej wiadomości. Nie będzie to informacja jakie IP, a jedynie informacja, że są zgodne. Oczywiście jest to normalne działanie, bo nie może być do tego stopnia bezkarności, że komuś się wydaje, że może mieć 2 nicki i bawić się nimi, szkodząc stronie.
Pozdrawiam,
Robal....pacz co sa blaćuroi sobie coś w tej pustej chorej głowie i tak ciągnie,jak nie ma co pociągnąć to niech pociągnie tego na baterie
torsan
to czemu nie napiszesz prosto z mostu ? Zamiast - wiesz, co ...
"Nie, nie mam, - chcesz, to wierz, nie chcesz, nie wierz - nie poradzę ?"
to czemu nie napiszesz prosto z mostu ? Zamiast - wiesz, co ...
"Nie, nie mam, - chcesz, to wierz, nie chcesz, nie wierz - nie poradzę ?"
15,18,20
58,55,60
14,31,39
5,7,18
31,32,40
4,7,8
41,50,52
58,55,60
14,31,39
5,7,18
31,32,40
4,7,8
41,50,52
758503. Lila 2012-02-14 (23:01) NASA
dziwne że jak pisze tyg to torsan znika .Jutro i tak się dowiem wszystkiego bo teraz juz mi się nie chce.
o to się drogi ADMINIE rozbija - skąd miałaby wiedzieć i dlaczego miałoby jej to byc udostępniane pytam ... no chyba,ze lila to policja
dziwne że jak pisze tyg to torsan znika .Jutro i tak się dowiem wszystkiego bo teraz juz mi się nie chce.
o to się drogi ADMINIE rozbija - skąd miałaby wiedzieć i dlaczego miałoby jej to byc udostępniane pytam ... no chyba,ze lila to policja
....Lila ....a ja na to jak na lato ....u mnie krótka piłka ..betonowe buty i Wisła
witam milionerów ja tam się za bardzo nie znam ale kiedyś w los milionos jak sama nazwa wskazuje był do wygrania milion?
a jeżeli udostępniasz takie info tej wywłoce to i ja poproszę czyje IP powtarza sie kilkakrotnie ...
torsan bo lila może k.u.r.w.a.m.i strzelać a Ty nie możesz emotek wstawiać - dlaczego?
wnioski zostawiam do wyciągnięcia Tobie - zwłaszcza,ze wulgaryzmy stronce szkodzą nawet bardziej jak emoty ... oczywiście mając na mysli pozycjonowanie strony
za niedługo bedzie tak,że wpiszesz "pałka" "k.u.r.w.a" i MP wyskoczy
torsan bo lila może k.u.r.w.a.m.i strzelać a Ty nie możesz emotek wstawiać - dlaczego?
wnioski zostawiam do wyciągnięcia Tobie - zwłaszcza,ze wulgaryzmy stronce szkodzą nawet bardziej jak emoty ... oczywiście mając na mysli pozycjonowanie strony
za niedługo bedzie tak,że wpiszesz "pałka" "k.u.r.w.a" i MP wyskoczy
77....wywłoką jesteś TY,cały Wałbrzych tak o tobie mówiwszędzie dupy nadstawiasz ja pitole jak tak można,matka i zona tfuuuuuuuuuuuu
Admin skoro torsan dostał bana na emoty to dla wywłoki bana za groźby - karalne zresztą ... - no chyba,że dla niej sprawiedliwość jest inna jak dla pozostałej części uzytkowników
dlaczego nikt nie trafił miliona w los milionos?
i dla 77 banan na wieki ,straszyła mnie że zbierze palantów z miasta żeby mi obili pysk
torsan i tyg z punktu widzenia IP to kompletnie różne osoby i wszystko tu jest w porządku
prezes andrew - wygrane to 2 x 100 000 zł. proponuję zmianę nazwy na LosTysiącos.
77 ty jkuż dawno powinnaś być nie tylko zbanowana po niku ale wypintolona stąd na wieki,
paczę i widzę, że nie ma to, jak głupa rżnięcie
Bo, carwa, czyje to słowa ?
"nick jakiś zapuka do drzwi i może nie być miły "
z d r o w i a
Bo, carwa, czyje to słowa ?
"nick jakiś zapuka do drzwi i może nie być miły "
z d r o w i a
shadowbb
albo na LosIdiotos
albo na LosIdiotos
wywłoko wałbrzyska mi to wisi czy on mnie lubi czy nie,dla mnie to tylko nik tak jak i ty scierono chyba że w grę wchodzi grill,jarek podobno był u ciebie na grillui podobno jest twoim najlepszym przyjacielem
Witam Pasko co do IP.
Jak ktos (ten sam) pisze po innym nickiem z pracy a pod innym z domu ??
To ta sama osoba.
Jak ktos (ten sam) pisze po innym nickiem z pracy a pod innym z domu ??
To ta sama osoba.
bana dla lachociaga za robienie zadymy ze wszystkimi i wprowadzanie zametu - mnie nie było i tez sie kłóciła wyzywała ...
bo totalizator prubóje zrobić z grających idiotów
Roba...tak mi własnie ona mówiła i pisała,chyba miała siebie na mysli
Wyniki losowania
LOS MILIONOS 14.02.2012
Wygrana 1.000.000 zł:
Los nr: 0237395
LOS MILIONOS 14.02.2012
Wygrana 1.000.000 zł:
Los nr: 0237395
LACHOCIĄGU WAŁBRZYSKI ZADYMĘ TO TY TUTAJ ROBISZ ,DOPÓKI SIĘ NIE POJAWIASZ NA CZACIE JEST SUPER,POJAWIASZ SIĘ I W***LASZ W NIE SWOJE SPRAWY
shadowbb ....ty nie znasz co to IP ..oto mieszkania gdzie połączy internet i powwooo
Pasko na str lotto jest info o wygranych 2x 100 000 zł. Milion wylosowany ale na los pusty
Abym mógł spokojnie wrócić do swoich obowiązków lila i madzia77 dostają bana na pare godzin aby mogły dojść spokojnie do siebie z emocjami. Pozdrawiam
zuza8
mało widziałaś - kiedyś, oj kiedyś, to były prawdziwe zadymy , taka kameliowa, annamaria, onnaa, zauroczona, klarak, te / oczywiście jeśli to nie faceci }}/ to były tancereczki
Oj potrafiły pojechać
mało widziałaś - kiedyś, oj kiedyś, to były prawdziwe zadymy , taka kameliowa, annamaria, onnaa, zauroczona, klarak, te / oczywiście jeśli to nie faceci }}/ to były tancereczki
Oj potrafiły pojechać
I po zadymie
dotam
Witam wszystkich
roxana.......
shadowbb
może nie do końca poprawnie stylistycznie, ale dużo i wyraźnie
Krzysio widzi
i ma {serce}}
może nie do końca poprawnie stylistycznie, ale dużo i wyraźnie
Krzysio widzi
i ma {serce}}
multi-multi
Robal_36 nie chciałem nikogo obrazić oczywiscie. Po prostu nie zrozumiałem technicznie wypowiedzi.
Robal...dzieki za słowa
dotam
profesor1980
lila
paskoprzepraszam że się wtrącam ale bardzo proszę o nie zbanowanie lili
roxana
profesor1980
lila
paskoprzepraszam że się wtrącam ale bardzo proszę o nie zbanowanie lili
roxana
Krzysiu...bo jak sie patrzy sercem...to sie wszystko widzi..a Ty masz duże
ulala