Wpisy 759 058 – 759 157
15 lutego 2012 12:49 → 15 lutego 2012 13:29, 100 wpisów
13max33....***a ile można dawać po sobie jeździć,wszystkich się zawsze czepia,wojnę już chyba prawie z wszystkimi z czata stoczyła
torsam pozostali gnębcie szmacisko ile się da ..
ja się usuwam ...
ja się usuwam ...
ADMINA to ty możesz w dupę cmoknąć ale najpierw musisz sobie na to zasłuzyć
.Ściero zgnębiona to ty będziesz,nie jeden juz mówi że powinnaś dostać porządny wp.e.r.d.o.l bo za dużo kłapiesz dziobem
59074. Lila 2012-02-15 (12:55) NASA
.Ściero zgnębiona to ty będziesz,nie jeden juz mówi że powinnaś dostać porządny wp.e.r.d.o.l bo za dużo kłapiesz dziobem
już ci pisałam co możesz adminowitylko najpierw wypłucz usta w kwasie solnym
strachy na lachy - idzie na burze idzie na deszcz ....
http://www.youtube.com/watch?v=Pf4bhtPp-lE
http://www.youtube.com/watch?v=Pf4bhtPp-lE
13max33...widzisz,teraz jestem zazdrosna o Adminao k.u.r.w.a. jej już na prawdę nic nie jest w stanie pomóc
ADMIN ma zonę kretynko niepełnosprawna umysłowo (o ile to jakaś świętość dla Ciebie)
77....ale ty k.u.r.w.o. masz najebaneco mnie admin obchodzi Chyba ty jesteś o niego zazdrosna bo latasz z wszystkim do niego jak ze sraczką,nawet on ma już ciebie serdecznie dosyć Psychiatra zrobił błąd że wyjepał cię ze szpitala
dobra zostawiam torsana i innych z którymi będziesz swoją święta wojenkę toczyć ...
758503. Lila 2012-02-14 (23:01) NASA
dziwne że jak pisze tyg to torsan znika .Jutro i tak się dowiem wszystkiego bo teraz juz mi się nie chce.
Zakładam drogi ADMINIE że to stuknięte pudło wie co napisało i dlatego dla Ciebie ..
dziwne że jak pisze tyg to torsan znika .Jutro i tak się dowiem wszystkiego bo teraz juz mi się nie chce.
Zakładam drogi ADMINIE że to stuknięte pudło wie co napisało i dlatego dla Ciebie ..
STUknięta suczysko mówię ci sz.m.a.t.o. po***iała że hakera wynajęłam,dociera to do twojej pustej głowy?
ale trzeba mieć najebane żeby Admina podejrzewać o takie rzeczy ja raptem miałam z nim 2 razy kontakt w życiu
oczywiście że się dowiem ale nie koniecznie od admina bo nie mam z nim kontaktu tak jak ty,nie latam do niego z byle czym tak jak ty pizdo psychiczna,zatruwasz tylko wszystkim życie,no ale cóż,jak się pije od rana do nocy to potem odpitala na dekiel,i dzwoniony się włącza
wynajęła hackera (szkoda,że nie jasnowidza)
raczej w.j.e.b.a.ł.a ADMINA na minę ....
wynajęła hackera (szkoda,że nie jasnowidza)
raczej w.j.e.b.a.ł.a ADMINA na minę ....
idiotko jebnij się w swój głupi pusty dekiel,siebie i tych swoich detektywówco mieli się dowiedzieć co nie co o użytkownikach tego czata
13max33....ja pintole nie wyrabiam ze śmiechu,co za jebnięte ,wstrętne babsko
torsan >> no jeszcze sie chyba nie dowiedziała wszystkiego
ADMINA na stronce chyba nie ma
ADMINA na stronce chyba nie ma
torsan..nie masz klona,zwracam honor a poza tym to nie ja wklejam tylko ta pizda to wkleja i będzie do usranej śmierci
atmosfera jest STRASZNA
i bardzo dobrze - torsan powinna Ci duże przepraszam napisać - ona o honorze ...
i bardzo dobrze - torsan powinna Ci duże przepraszam napisać - ona o honorze ...
Lila
magda77
witam wszystkich
magda77
witam wszystkich
77..ciebie powinni zamknąć już na stałe w psychiatryku i nie wypuszczaćTylko już nie wydzwaniaj do ludzi po pijanemu i nie każ dzwonić córce po ludziach że się znowu nałykałas leków
M77 ...wczoraj nie wiadomo jeden tyg pedofilem zaczepiał lila albo naga coś
i co pani M77 ty masz rozebrać twoja naga i rozmawiać razem tyg.. skype i poowwoo i znikam..
i co pani M77 ty masz rozebrać twoja naga i rozmawiać razem tyg.. skype i poowwoo i znikam..
też piszę idiotko że tak wynajęłam hakerów jak ty detektywów buahahahahahaha
krzysio ale napisane
hacker stronkę przewertował i lili wszystko mówi - kretynko to karalne,a Ciekawa jestem co ADMIN na to
teraz wiadomo użytkownicy,że tutaj nie ma żadnego bezpieczeństwa skoro jeden z użytkowników ma dostęp do tego kto kim jest,a kto nie ... a dowiedzieć można się jedynie przez porównanie IP
teraz wiadomo użytkownicy,że tutaj nie ma żadnego bezpieczeństwa skoro jeden z użytkowników ma dostęp do tego kto kim jest,a kto nie ... a dowiedzieć można się jedynie przez porównanie IP
torsan
a jak ktoś napisze, że kilka osób robi tu "na paru etatach" - same siebie powychwalają, a czasem kogoś opierniczą - będziesz chciał dowodu, czy stwierdzisz, że faktycznie coś w tym jest ?
Admin
- ile bierzesz od nicka ? buahahahaha
Choć, może trzeba by spytać - "ile za perfidniejsze", bo widząc
p e w n e , to i Ty wiesz i ja wiem i inni wiedzą ...
a jak ktoś napisze, że kilka osób robi tu "na paru etatach" - same siebie powychwalają, a czasem kogoś opierniczą - będziesz chciał dowodu, czy stwierdzisz, że faktycznie coś w tym jest ?
Admin
- ile bierzesz od nicka ? buahahahaha
Choć, może trzeba by spytać - "ile za perfidniejsze", bo widząc
p e w n e , to i Ty wiesz i ja wiem i inni wiedzą ...
siemanko witam ale niestety nie wszystkich
TO PRAWDA PERFIDIA NIE ZNA GRANIC ...
OD HAKERA
OD HAKERA
PIZDO ODWAL SIĘ ODE MNIE,POLECAM DZISIAJ ZAHACZYĆ JAKIEGOŚ DOBREGO PSYCHIATRĘ
lila....
13max33
13max33
torsan >> WSZYSCY którzy coś nie tak powiedzą lili to klony - nawet nim jej haker sprawdzi
[*]losmilionos [*]
niestety - nie chciał opuścić siedziby totalizatora
niestety - nie chciał opuścić siedziby totalizatora
Do psychiatryka wypad
lila
- to za niepotrzebne dyskusje
i zwłaszcza, jak Twój facet paczy
- to za niepotrzebne dyskusje
i zwłaszcza, jak Twój facet paczy
może to moje klony
schizofreniczko paranoidalna
może to moje klony
schizofreniczko paranoidalna
Jak to się ma z tym LosMilionos do stwierdzenia, ze na wygrane przeznaczają ok 55 % itd... ??
Pytam gdzie moja kasa !
Pytam gdzie moja kasa !
Wielki brat widzi wszystko