Wpisy 756 229 – 756 328
13 lutego 2012 22:58 → 13 lutego 2012 23:21, 100 wpisów
ciekawe który to Atos,który Portos a który Aramis a Darta'gnan gdzie?
byłem za granicą wiele razy, byłem z wieloma dziewczynami, dostawałem po dupie wiele razy, znalazłem się nie raz w miejscach w których psycha mi siadała, był alkohol, do tego wygrałem walkę z emocjami, którą toczyłem ponad rok, a to przez to że pokochałem kogoś, z kim byłem 6 lat, a kto uznał mnie za wroga, nie wiem czemu, bo zacząłem mówić szczerze prawdę o egoizmie, o tym że trzeba walczyć, że nie można się poddać. Ostatnio znowu pewne osoba mnie szukała, kłamała nie wiem dlaczego, teraz mi dziękuje, gdy jej otwarłem oczy, że nie warto. Tak samo z kasą. Gram a tego multi, ale jednak szczęście jest gdzie indziej, kest w nas. Ja znalazłem radość w lataniu na paralotnii, brakuje mi tego bo przez kasę, a dokładnie jej brak straciłem to, ale teraz wiem, że szczęśliwy człowiek jest wtedy gdy nie posiada kasy, ale jest wolny, gdy nie potrzebuje, nie oczekuje, nie biega za wszystkim jak mnustwo ludzi w stresie. Po cholere się śpieszyć. Dużo by tutaj gadać... opowiadać. Wszystkiego najlepszego wszystkim.
Lila...
dlaczego mam nie pisać o Tusku, a kim on cholera jest co????
Bogiem, może jakimś super człowiekiem. Walę to!!! Dla mnie jest nikim. I mam gdzieś jakieś zasady, to jest zwykły koleś, który siedzi sobie na stołku premiera, a tak naprawdę jest wielkim egoistą, dla którego się liczy tylko to, aby mu było dobrze. Walę to, nawet jak mnie by zamknęli, dali kulkę w łeb, nie będę żałował. Dla mnie Tusk, jest zerem! To przez niego ludzie się stresują, przez niego mają raka, a on tylko pieprzy o stadionach. Walę go!!!!!
Bogiem, może jakimś super człowiekiem. Walę to!!! Dla mnie jest nikim. I mam gdzieś jakieś zasady, to jest zwykły koleś, który siedzi sobie na stołku premiera, a tak naprawdę jest wielkim egoistą, dla którego się liczy tylko to, aby mu było dobrze. Walę to, nawet jak mnie by zamknęli, dali kulkę w łeb, nie będę żałował. Dla mnie Tusk, jest zerem! To przez niego ludzie się stresują, przez niego mają raka, a on tylko pieprzy o stadionach. Walę go!!!!!
Użytkownik Northug dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !
zakon....ja chcę w prezencie 7 jedynie pewnych numerków na mm na jutro.....gg w profilu
Bonus Multi Multi: 1 550 000 złotych
oj tam Lila zapomnialas nie gniewam siedzwonilem dzisiaj ale mials wyl tel
kathy jutro podrzuce Ci 7 cyferek tylko na ktora chcesz na 14 czy 22?
zakon..jak ciachnęłam?aaaa bo gadałam z kolegą i może myślałam że nie odbierasz i się wyłączyłam albo mnie ***ło do reszty
krzysiek2783....np jak ty zostać premierem , ty kazdy mozesz kraść wszystkie ludzie i tak p.i.e.p.r.z.a.j.ą wezmec robota ,,,widzisz teraz my jak bydło mają stresy i znikam
no i nikt nie wyrwał bonusa..dalej będą szczuli
Robal...jak się starasz co?
Robal...jak się starasz co?
Krzysiu ja mam program ...mnie chodziło ile wstecz sie cofasz losowań
premierem powinien być człowiek, który ma wrażliwe sumienie. To wszystko.
ulala...mam inne spróbuj uzywać ,,moge wyśle ci
krzysiek2783.....wszyscy nie chcą być równe sprawy i nie jest sprawiedliwy
lila chcialem pomachac na dobranoc nie to nacisnalemchodzilo mi o
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
zakon...
i znikam..
dziś jarałem fajkę w ciszy, patrzyłem na wypadek samochodowy, stałem w mroku przy cmentarzu. Patrzyłem na te groby. Każdy chciał być mądry, każdy gonił za kasą, każdy chciał jak najlepiej, a teraz leży pod ziemią. Życie szybko zleciało. I na co to było? Nie lepiej wykorzystać naszą całą energię by zrozumieć i nauczyć się cieszyć się czymś prostym?
13max33....narka