Wpisy 756 129 – 756 228
13 lutego 2012 22:35 → 13 lutego 2012 22:58, 100 wpisów
Robalusiusiu pit opanowany format kompa i od nowa wszystko trza było instalować, ale już gra i gitara
Moje typki na jutro.
4,8,20,22,38,62,64,66,68,80niech wejdzie chociaż jeden.
4,8,20,22,38,62,64,66,68,80niech wejdzie chociaż jeden.
Jak by losowania lotto były puszczane w tv trwam uczciwie by było -napewno by była komisja losująca itp.
Lila jutro 0 14 dasz im popalic
a tak na marginesie to znowu ***.... mnie zlapali i dostalem mandat za predkosc
jestem szczęsliwy! bo przegrałem!
zakon a ile jechałeś i ile było dozwolone?
najlepiej zaczepić sobie kilka płyt cd nad lusterkiem i w tedy radar nie łapie a i obowiązkowo kilka anten na dachu
też mi się zdarzało, ale zależy gdzie. Pech, ja zapłaciłem mandat, ponieważ stałem na równi ze znakiem zakaz wjazdu, a nawet nie stałem tylko zawracałem i najechałem na ścieżkę rowerową, a mendy mi zagrodziły drogę i chcieli mi 500 zł wlepić, ale się nie zgodziłem więc dostałem tylko 50 zł. To był dzień, kiedy dostałem pracę. Która była dla mnie najlepszą pracą w życiu, a którą juz straciłem. J E B A Ć Tuska
lila juz raz uciekalem 7 km mnie gonili po miescie zlamalem chyba wszystkie przepisy ale jak mnie zlapali to nie ja opowiadalem kawaly
marek333....
13max33
lila za co ten całus?
ja nigdy nie płacę mandatu a komornika który przychodzi za rok i domaga się 10 zł że przylazł odsyłam z kwitkiem no chyba że przestraszy mi psa
lila bo wypisywali zanim spojrzeli na dane to sie zgodzilem na pasy
powiem tyle, nie można się dać mendom, egoistom, fałszywym ludziom, mówić prosto z mostu, ja przez ostatnie 5 lat, szczególnie przez ostatni rok tak dostawałem po dupie że nauczyłem się, że nie można się poddać, nie można się dać. Fałszywych hien jest dookoła wielkie stado, trzeba być twardym i sprawiedliwym!
Lila, więc ja Ciebie witam ciepłym
mala...bo jemu się kufel ze szklanką pomyliłubrałas go już w te rajstopki w serduszka czy nie?
mala ....piję tylko z muszkieterami dekim i profesorem po dwa kufelki