Wpisy 755 374 – 755 473
13 lutego 2012 19:50 → 13 lutego 2012 20:22, 100 wpisów
kathy - napisałem Ci ulicę i adres i oczywiście jest w Sopocie, ale napisałem na pograniczu, aby ci dalej przybliżyć go; mam kuzynkę w Gdyni Chylonii, bratankę w Gdańsku, pracuje w Izbie dziecka na Polanki i koleżankę, kolegę w Gdynii; koledze powiedziałem, żeby mnie odwiedził na kempingu, nie zapytał na którym i przyjechał z Gdyni na Sępią w Sopocie i czekał godzinę, po czym zadzwonił bo nie mógł mnie tam poszukać
i dlatego tak napisałem, żeby ci przybliżyć
i dlatego tak napisałem, żeby ci przybliżyć
Smierć z zacałowania, to fajna fajna śmierć.. .
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
lilaaaaaaaaaaaa....
emeryt....ja rozgarnięta jestem i pytam konkretnie jak sie z kimś umawiam..więc opisów szczegółowych nie potrzebuje
emeryt....ja rozgarnięta jestem i pytam konkretnie jak sie z kimś umawiam..więc opisów szczegółowych nie potrzebuje
ulala...zaraz pokaze @ za 10 min
Bronson jak typujesz liczby...obliczasz statystyki jaki jest najlepszy zakres?40-75-100?
dużo jest w Gdańsku ludzi rozgarniętych, wierz mi mniej napuszonych, nie wiem dlaczego Ty ???
nic do ciebie nie pisałem, nic do ciebie nie mam, a ty z grubej rury
pytałem o największy meczet w Polsce w Gdańsku i też ludzie nie wiedzieli
pytałem kilka lat temu w Krakowie zakonnicę o pomnik papieża i też nie wiedziała, zakonnica nie wiedziała;wtedy jedyny-teraz jest w krakowie 7 takich pomników
więc nie dziw się, że chciałem dobrze
nic do ciebie nie pisałem, nic do ciebie nie mam, a ty z grubej rury
pytałem o największy meczet w Polsce w Gdańsku i też ludzie nie wiedzieli
pytałem kilka lat temu w Krakowie zakonnicę o pomnik papieża i też nie wiedziała, zakonnica nie wiedziała;wtedy jedyny-teraz jest w krakowie 7 takich pomników
więc nie dziw się, że chciałem dobrze
przejćmy do sedna sprawy jakie numery polecą dziś w nocy tylko nie intymne
lila... jestem napuszona...chyba sie
emeryt...z tego co tu widzę to Ty masz awersje do kobiet i ciągle je obrażasz...jako, że ja tej samej płci to czuję się ciągle obrażana.....kapujesz???
p.s. a meczet w Gdańsku jest na Polankach.......
emeryt...z tego co tu widzę to Ty masz awersje do kobiet i ciągle je obrażasz...jako, że ja tej samej płci to czuję się ciągle obrażana.....kapujesz???
p.s. a meczet w Gdańsku jest na Polankach.......
witam wszystkich siemanko
kathy....
slim61..
bronson.........
marek33...
slim61..
bronson.........
marek33...
Lila...
Lila...co taka minka
Jutro z rana tez nie będe miał czsu
Lila...musiałem załatwić kilka spraw w miescie
ulala....@@ i znikam...
wiem, gdzie jest ten meczet, bo byłem latem, tylko chciałem Ci uzmysłowić, że ludzie nie zawsze muszą wszystko wiedzieć, czy wszędzie być;
byłem latem w Dziwnówku u p. W/mieszka na przeciw p. tego opiewanego w filmie "Kalibabka"/ - która ma do morza około 150 m i mówiła, że od 2 lat nie była na plaży
byłem latem w Dziwnówku u p. W/mieszka na przeciw p. tego opiewanego w filmie "Kalibabka"/ - która ma do morza około 150 m i mówiła, że od 2 lat nie była na plaży
Lila...
dzisiaj grać, nie grać, grać nie grać, grać nie grać, grać....?
>>>profesor1980 -żywiec butelkowy przywieziony z Dusznik, lepiej tu w Zieleńcu smakuje, szczególnie po ostatnim zjeździe
emeryt....ale to, że nie była na plaży, nie znaczy, że nie wie gdzie ta plaża jest
Rybak złapał złotą rybkę, która za wypuszczenie jej na wolność obiecała mu spełnić jedno tylko życzenie.
- Zbuduj mi autostradę do Ameryki - powiedział rybak. - Nie mogę pływać statkiem, ani latać samolotem.
- Wymyśl coś łatwiejszego - odparła rybka.
Po długim namyśle rybak powiedział:
- Spraw, abym zrozumiał kobiety.
Rybka, po namyśle:
- A ta autostrada to ma być dwupasmówka?...
- Zbuduj mi autostradę do Ameryki - powiedział rybak. - Nie mogę pływać statkiem, ani latać samolotem.
- Wymyśl coś łatwiejszego - odparła rybka.
Po długim namyśle rybak powiedział:
- Spraw, abym zrozumiał kobiety.
Rybka, po namyśle:
- A ta autostrada to ma być dwupasmówka?...
wyłączył mi się grat .Kasiu znam gdansk gdynie ale nie wiem gdzie jest dzielnica polanki
uuuuuuu!! bonusik rosnie