Wpisy 75 502 – 75 602
5 listopada 2009 23:01 → 6 listopada 2009 18:52, 100 wpisów
Jak dziś nie padnie, to będzie pewnie kumulacja 18 000 000, no chyba, że zaszaleją i dadzą baner "Wielka kumulacja 20 000 000" :) Od 20 mln na bannerach już pisze "Wielka kumulacja".
Pewnie szóstka w LOTTO dzisiaj nie padnie. Obstawiam na sobotę 16 milionów złotych.
A tu coś na poprawienie humoru.
www.multipasko.pl/hack2.html
Między innymi poczytajcie wiadomości ;) Pozdrawiam!
www.multipasko.pl/hack2.html
Między innymi poczytajcie wiadomości ;) Pozdrawiam!
Pasko-Witam,czy mógłbyś na chwilkę zmienić status na dostępny na GG bo mam mały problem techniczny?
Dziękuję i pozdrawiam.
Dziękuję i pozdrawiam.
Czyli TS konsekwentnie realizuje swój zamierzony plan w drodze do Mega kumulacji.
Dla porównania ostatnio 5-krotna kumulacja była 10 września tego roku i wtedy kumulacja była nawet wyższa niż 17 milionów :) Czyli podsumowując podwyższenie ceny zakładu i wzrost puli na "6" za wiele nie dało. Możemy co najwyżej tłumaczyć ten fakt świętem wszystkich świętych. Pozdrawiam
Kumulacje robią się trochę nudne. Swego czasu kumulacja w Dużym Lotku, to było naprawdę wydarzenie, a teraz co? Kumulacja? Ziewać się chce...
Może już czas zastąpić słowo kumulacja innym sformuowaniem,które zachęci ludzi do gry.
Pasko to fakt,dopóki nie stuknie porządna kwota,wtedy dopiero będzie ruch,jednak podwyżka zrobiła swoje,ludzie nie głupi...swój rozum mają.
13max33:
co tam u ciebie? mam nadzieje ze mocno nie scielo cie po tym losowaniu, ale napewno byles swiadomy swojej wydawanej kasy na te 3ki no i mysle ze bylo cie stac nawet jesli nie udalo sie trafic. Ja juz podalam swoje typy wyzej na 14.00. Zastanawiam sie jeszce jak tu zagrac.
Pozdrawiam
co tam u ciebie? mam nadzieje ze mocno nie scielo cie po tym losowaniu, ale napewno byles swiadomy swojej wydawanej kasy na te 3ki no i mysle ze bylo cie stac nawet jesli nie udalo sie trafic. Ja juz podalam swoje typy wyzej na 14.00. Zastanawiam sie jeszce jak tu zagrac.
Pozdrawiam
witam
od dawna nie usłyszałem ani nie przeczytałem niczego mądrzejszego od tego,co napisał Pasko
pozdrawiam
od dawna nie usłyszałem ani nie przeczytałem niczego mądrzejszego od tego,co napisał Pasko
pozdrawiam
mnie juz zniechecil duzy lotek po podwyzsce moga byc miliony i tak niezagram
Tomcio1972 dziekuje za ten link jest wspaniala,oszczedza duzo pracy jeszcze raz dzieki, pozdrowienia , wysokich wygranych zycze wszystkim .
Witam jak narazie wciaz na minusie.Pozdrawiam cala zaloge.LILA dzieki za wsparcie,ASIULKA postanowilem zagrac twe cyferki.Podpatruje od mistrzow to zaszczyt.Kochani wierze ze bede wygrywal i to jest piekne ZYCIE.Zycze wysokich wygranych.Tomcio,pasko,macie na 14 trojeczke.Kto pomaga buduje sie duchowo.Tomek
Raperek nie jestes sam,też jestem na minusie w tym miesiącu już 20zł.Wczoraj zaszalałem w keno i 66,50 wydałem a wygrałem 55 a byłem na + to zachciało mi się grać:-)w tym roku jeden miesiąc mam na + pozdrawiam.
Witam.KOGUT zagra dziś w realu następujące liczby i zdarzenia:Liczby: 20,29 i dziś one powinny zaszaleć na zmianie A liczba 29,a na zmianie B 20 wieczorową,zamgloną porą powinna wyjść na łowy. PLUSA zagramy na NP.A parka na NIE to 51,60.Pozdrawiam.
Wczoraj na godz 22 padły 2/5: 48 i 22, pozostałe nie padły, skorzystałem z typów Asiulki, trzeba będzie znów do totomixa zachodzić
Są tu specjaliści od snu? Śnił mi się pogrzeb bliskiej osoby a później katastrofa kolejowa ale ofiara przeżyła...
Lestek: mi to wygląda na kolejną zmianę maszyny, ale specjalistą nie jestem ;) Pozdro
Witam wszystkich :) Miłego dnia ...
Słoneczko22 :)widzę że stajesz się gwiazdą typowań pewniaków na tym czacie :0
Słoneczko22 :)widzę że stajesz się gwiazdą typowań pewniaków na tym czacie :0
Haha Pasko :P
Pochwalę się bo mnie wieczorem nie było. Mój magiczny skrypt do bezdusznego typowania numerów wczoraj wyciągnął dla mnie 8/10. Musicie koniecznie widzieć minę znielubianej pani w piekarni, kiedy wypłaca cały poranny utarg hihi :>
Pochwalę się bo mnie wieczorem nie było. Mój magiczny skrypt do bezdusznego typowania numerów wczoraj wyciągnął dla mnie 8/10. Musicie koniecznie widzieć minę znielubianej pani w piekarni, kiedy wypłaca cały poranny utarg hihi :>
Jestem troszkę zły bo zapomniałem zagrać swoją 3 6,9,69 :)
Asiulka 22 ja na tym nie tracę bo gram w totomix na poz3. i poz.23 więc mam na grę na 3 .Więc ma na grę na 3 za grubą cię serdecznie słoneczko 22 :) Mam też nadzieję że się nie gniewasz ....
Asiulka 22 ja na tym nie tracę bo gram w totomix na poz3. i poz.23 więc mam na grę na 3 .Więc ma na grę na 3 za grubą cię serdecznie słoneczko 22 :) Mam też nadzieję że się nie gniewasz ....
Ja pier*ole! Sorry za przekleństwo! Właśnie bawiłem się ustawieniem w moim skrypcie i zobaczcie co mi wywalił! Chyba oszaleję! Robiłem testy na wczorajsze losowanie! Czyli sprawdzałem co proponował komputer na losowanie 4711 a co wylosowano i zobaczcie to:
Proponowane liczby na losowanie 4711 to : 1 7 8 10 11 12 15 19 20 22 28 29 35 38 42 47 48 49 64 67 69 70 78
Śpośród proponowanych liczb, metodą a`la Viltom wytypowano następujące liczby: 70 19 38 42 11 69 7 8 29 48 47 15 64 35 49 28 67 78 22 1
Czas generowania: 0.4195339
Proponowane liczby na losowanie 4711 to : 1 7 8 10 11 12 15 19 20 22 28 29 35 38 42 47 48 49 64 67 69 70 78
Śpośród proponowanych liczb, metodą a`la Viltom wytypowano następujące liczby: 70 19 38 42 11 69 7 8 29 48 47 15 64 35 49 28 67 78 22 1
Czas generowania: 0.4195339
sam9 napisz do mnie na gg 15578351
pozdr.
mysia pysia
pozdr.
mysia pysia
Witam.Lestek.Twój sen można przetłumaczyć tak:ktoś bliski potrzebuje Twojej pomocy.Uważaj,gdy będziesz w tłumnie ludzi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Sam9: dzięki.
Cholera znów zły dobór liczb. Już nie wiem czym się kierować. Zawęziłem zbiór do 20 i miałem w nim 10 ale jej nie wybrałem.
Kto ma pojęcie, czym się zasugerować przy doborze z tego zbioru? Robiłem to częstotliwością parek ale na czuja...
Cholera znów zły dobór liczb. Już nie wiem czym się kierować. Zawęziłem zbiór do 20 i miałem w nim 10 ale jej nie wybrałem.
Kto ma pojęcie, czym się zasugerować przy doborze z tego zbioru? Robiłem to częstotliwością parek ale na czuja...
Lestek.Zdradzę Ci coś -choć nie powinienem masz dzisiaj farta cały dzień,tylko musisz coś zrobić.Pozdrawiam.
Lestek. Poddaj się hipnozie i niech ktoś wtedy te liczby z Ciebie wyciągnie.
Lestek.Nie poddawaj się żadnym hipnozom,to jest wskazane dla "endera".Pozdrawiam.
liczba 49 w Lotto /nie multi/nie jest losowana od 14.07 gdyż jest cięższa od innych, losowanie jest sterowane
emeryt.Dużo graczy stawia na tą liczbę,ona wyskoczy dopiero w grudniu.Pozdrawiam.
Mysi Pysia.Na 14-ą wyślij liczby z daty urodzin Twoich najbliższych z rodziny-bez dalszej:rok końcówka,miesiąc
bez dnia.Możesz zrobić;8/8,7/7,6/6,5/5,4/4Pozdrawiam.
bez dnia.Możesz zrobić;8/8,7/7,6/6,5/5,4/4Pozdrawiam.
skorzystam jak najbardziej , bo patrząc na wczorajsze wylosowane liczby to początek to nasze liczby :
6- w tym dniu urodzil się mój mąż
7 - w tym miesiącu urodził się nasz syn
8 - w tym dniu ja się urodziłam
9- tyle lat ma moja najmlodsza córka
11- a tyle lat ma średnia
6- w tym dniu urodzil się mój mąż
7 - w tym miesiącu urodził się nasz syn
8 - w tym dniu ja się urodziłam
9- tyle lat ma moja najmlodsza córka
11- a tyle lat ma średnia
i jeszce liczba 24 - dzień urodzin mojej mamy , 1 - miesiąć w ktorym urodził się moj tata i brat ....ale jaja
aha no dobrze
mysia pysia,gdybyś do mnie napisała wczoraj, miała byś ttaaaaaaaaaaaką kasę.Nie mogłem odebrać Twojej energii,bo piotrka2308, była bardzo słaba i tylko ją odbierałem.Pozdrawiam.
Lastek pogrzeb to wiele rzeczy i cmentarz trumna a 7 17 a temat przykry ciężko coś jak konkret żaden
tedy77: nie było cmentarza tylko (chyba) kaplica, trudna, zmarły. Pogrzeb. Nie było smutku.
Lestek, gratuluje, chcialbym pogadac z toba na temat doboru liczb, sam pisuje sobie skrypty do analiz wiec moze razem.. jesli chcesz napisz ralfek@interia.eu
zachwyca to jak trafnie potrafisz zawezic zbior liczb i chcialbym sie czegos nauczyc albo nawet pomoc
bede wieczorem
pozdr
zachwyca to jak trafnie potrafisz zawezic zbior liczb i chcialbym sie czegos nauczyc albo nawet pomoc
bede wieczorem
pozdr
ralfek: ok. Oczywiście nie zawsze udaje się tak trafnie wytypować zbiór ale jest coraz lepiej. Jestem zdeterminowany. Dzisiejsze liczby zostały już puszczone. Zbadamy po 14:00 jak mi poszło.
Trzymajcie się cieplutko,dzisiaj dbam tylko ,o swoje interesy
jestem,na czacie o 19-ej.Pozdrawiam.
jestem,na czacie o 19-ej.Pozdrawiam.
13max33:
co znaczy ze masz gre na 3. ze nie tracisz? nie za bardzo wiem o co chodzi? a czemu mialabym sie gniewac :)
No awansowalam:),cieszy mnie ta gwiazdka ;-) Dziekuje Pasko!
co znaczy ze masz gre na 3. ze nie tracisz? nie za bardzo wiem o co chodzi? a czemu mialabym sie gniewac :)
No awansowalam:),cieszy mnie ta gwiazdka ;-) Dziekuje Pasko!
No niestety sam9 zazwyczaj tak jest ...ja pracuję po południu więc z reguły od 17:00 już nie jestem dostepna - a że nieraz wracam późno to juz mi się nie chce siadać do komputera....
kogucik19 właśnie przeczytałam w Twoim temacie na forum kilka zdań na temat mojej gry - dla wszystkich jakoś jest tam wszystko jasne tylko Ty nie rozumiesz ....
Jako "doświadczony " gracz sam wiesz , że cały problem jest w liczbach .....
MYSIA PYSIA nie że nie rozumie tylko podajecie 8 liczb.Ok to rozumie .Teraz te 8 liczb musicie podłożyć do matrycy składającej sie z 3 liczb.Ja chce wiedzieć jak układasz te liczby.Bo jak ułożysz szczęśliwie to masz trafioną tą tróje,a jak ułożysz inaczej czyli pechowo,to tróje masz dopiero przy trafionych 4 liczbach.Ponieważ podajecie 8 liczb a nie mam od ciebie rozpisu,to nie wiem kiedy trafiając 3 liczby masz tą tróje czy nie.Wiec prosze napisz mi jaka jest kolejność do matrycy i już bede wiedział.Nie jestem napastliwy tylko dokładny a to różnica.Pozdrawiam
PREMIER WYZDROWIAŁ !!!!!!
WRESZCIE MÓWI Z SENSEM:)
Zamiast zakazu hazardu w internecie,użył określenia „twardego hazardu”w internecie.Ale podatki w górę:(A co to oznacza? Że ktoś te podatki zasponsoruje:(
WRESZCIE MÓWI Z SENSEM:)
Zamiast zakazu hazardu w internecie,użył określenia „twardego hazardu”w internecie.Ale podatki w górę:(A co to oznacza? Że ktoś te podatki zasponsoruje:(
WIĘC PISZĘ : PODSTAWIAMY W TEJ KOLEJNOŚCI JAK PODAJEMY CAŁY ZESTAW ....DZISIAJ PODAŁAM LICZBY ; 4,12,15,17,20,70,71,72 CZYLI ;
nr 1 - 4
nr 2 - 12
nr 3 - 15
nr 4 - 17
nr 5 - 20
nr 6 - 70
nr 7 - 71
nr 8 - 72
I tak samo robi red007 oraz wielisław04 ....tylko ,że ja i red007 podajemy nasze liczby w zestawie od najmniejszej do najwiekszej a wielisław04 wg swojego schematu ...
nr 1 - 4
nr 2 - 12
nr 3 - 15
nr 4 - 17
nr 5 - 20
nr 6 - 70
nr 7 - 71
nr 8 - 72
I tak samo robi red007 oraz wielisław04 ....tylko ,że ja i red007 podajemy nasze liczby w zestawie od najmniejszej do najwiekszej a wielisław04 wg swojego schematu ...
MYSIA PYSIA bardzo Ci dziękuje to mi chodziło,teraz już wiem ze u ciebie 8 liczba odpowiada 8 pozycji w matrycy.Dziękuje i pozwoli mi to śledzić waszą grę.Ze swojej strony życzę wam powodzenia i jak słusznie zauważyłaś ,że jako gracz powinienem wiedzieć że o powodzeniu gry decydują liczby,a nie system,wiec życze wam trafnych liczb,bo wtedy nawet do jakiegokolwiek systemu to podstawisz bedzie to system wygrany,ale tylko dlatego że odpowiednia ilość liczb została prawidłowo wytypowana.Pozdrawiam
Za to słoneczko ....:)Asiulka22
Gram na poz3 i poz23 i z tego co tam zarobie gram na 3 liczby o to chodzi dlatego też mogę zagrać grubo .
TotomiX 14
6,5,80
4,9,71,72
Gram na poz3 i poz23 i z tego co tam zarobie gram na 3 liczby o to chodzi dlatego też mogę zagrać grubo .
TotomiX 14
6,5,80
4,9,71,72
mysia-pysia>>> zapomniałaś o matrycy.
system na 8 liczb - 3 skreślenia - 11 zakładów -
gwarancja "2" przy 2z8.
1 2 3
1 4 5
1 6 7
2 4 6
2 5 7
3 4 7
3 5 6
1 2 8
3 4 8
5 6 8
1 7 8
kogucik >>> aby mieć gwarancję "3" przy trafieniu 3z8 trzeba wysłać 56 kuponów, natomiast gwarancję "3" przy 4z8
trzeba wysłać 20 kuponów.
system na 8 liczb - 3 skreślenia - 20 zakładów -
gwarancja "3" przy 4z8
1-2-3 / 1-3-8 / 1-4-8 / 1-2-8 / 1-6-7 /
1-5-7 / 1-5-6 / 2-3-6 / 2-4-6 / 2-4-5 /
2-4-7 / 2-5-7 / 2-3-8 / 3-4-5 / 3-4-6 /
3-4-7 / 5-6-7 / 5-6-8 / 5-7-8 / 6-7-8 /
system na 8 liczb - 3 skreślenia - 11 zakładów -
gwarancja "2" przy 2z8.
1 2 3
1 4 5
1 6 7
2 4 6
2 5 7
3 4 7
3 5 6
1 2 8
3 4 8
5 6 8
1 7 8
kogucik >>> aby mieć gwarancję "3" przy trafieniu 3z8 trzeba wysłać 56 kuponów, natomiast gwarancję "3" przy 4z8
trzeba wysłać 20 kuponów.
system na 8 liczb - 3 skreślenia - 20 zakładów -
gwarancja "3" przy 4z8
1-2-3 / 1-3-8 / 1-4-8 / 1-2-8 / 1-6-7 /
1-5-7 / 1-5-6 / 2-3-6 / 2-4-6 / 2-4-5 /
2-4-7 / 2-5-7 / 2-3-8 / 3-4-5 / 3-4-6 /
3-4-7 / 5-6-7 / 5-6-8 / 5-7-8 / 6-7-8 /
Udane losowanie bo PLUS NP .PARKA na NIE też trafiona.Żadna liczba nie weszła ale to ma jeszcze czas,bo przy 10 progu można bedzie coś pomyśleć.Bardzo sie ciesze z PLUSA.Pozdrawiam
13max33:
nie szkodzi, nie mam nic przeciwko... ;-)
Ja dzis znowu poleglam... 6zł poszlo.... bo za tyle gralam.
Wczoraj te ''22'' trafilam a teraz dalej klapa.
Nie wiem czy grac na 22.00. Mysle ze pewniak na wieczor to dalej ''20''.
nie szkodzi, nie mam nic przeciwko... ;-)
Ja dzis znowu poleglam... 6zł poszlo.... bo za tyle gralam.
Wczoraj te ''22'' trafilam a teraz dalej klapa.
Nie wiem czy grac na 22.00. Mysle ze pewniak na wieczor to dalej ''20''.
Słoneczko :) zobacz w tą swoją mapkę i na jutro na 22 zagramy razem 3 za 500 zł .Tylko na luzie podejdz do tej 3 Pozdrawiam
TOMCIO dziękuje to wiem i matryca u MYSI to jest kolejność liczb,czyli już bede wiedział jak podkłada.Grą systemem nie jestem zainteresowany bo uważam że to najdroższa forma gry.Aby wyjść jako tako to zawsze muszę trafić co najmniej 50%liczb.Serdecznie pozdrawiam.I nie chce w tym temacie polemizować bo każdy ma swoje,racje.Ty jesteś i dobrym typerem i dobrym graczem,wiec wszystko wiesz,i dobrze wiesz jak jest.
zagrac to ja moge, ale za 500zł to raczej ja nie...
Postaram sie podejsc na luzie, bo wlasnie troche nerwy mnie ponosza i na spokojnie nie moge typowac sobie liczb..
Postaram sie podejsc na luzie, bo wlasnie troche nerwy mnie ponosza i na spokojnie nie moge typowac sobie liczb..
Ja zagram Ty wytypuj na 22 jutro jak trafimy dostaniesz z tego 10 % może być wchodzisz na taki układ ?
13MAX33 Nie chce sie wtracać w wasze interesy,ale zaproponowanie zysku 10% za trafnie wytypowane liczby ,jest niesprawiedliwe,moim zdaniem 50/50 było by sprawiedliwe.Ten wpis prosze traktować jako żart bo nie mam zamiaru nikomu wtracać sie w interesy.Ja wam życze tej tróki z całego serca.Pozdrawiam
Jeżeli już bym grał na 3 liczby to systemem pełnym 3 z 9 na 84 zakłady,i modlił sie o 3-4 liczby w tym zestawie.A zestaw byłby prosty.1,2,3,4,5,6,7,8,9.Może dużo bym nie stracił.Bo o zysku można zapomnieć oczywiście w dłuższym odstępie czasu.Pozdrawiam
Witam,
Juz tylko kilka godzin pozostalo do najwiekszej kumulacji w tym roku w EuroMillions tj. 90,000,000£!Kupilem 10 udzialow.Dam znac po losowaniu :)
Jakby co zapraszam zainteresowanych do wspolnej gry:
http://bit.ly/1yvmJ8
Pozdrowionka!
Juz tylko kilka godzin pozostalo do najwiekszej kumulacji w tym roku w EuroMillions tj. 90,000,000£!Kupilem 10 udzialow.Dam znac po losowaniu :)
Jakby co zapraszam zainteresowanych do wspolnej gry:
http://bit.ly/1yvmJ8
Pozdrowionka!
No, zakład zawarty. Czekamy do 22:00 na efekt działania tranzystorów, które wytypowały dla mnie szczęśliwe liczby.
Czesc wszystkim.Ta 20-ka to wejdzie o 22 czy nie bardzo?Jak myslicie?
CZARNA
NA TĄ 20-LICZĄ WSZYSCY
POWINNA WPAŚĆ:3-4-9-16-19
POWODZENIA
NA TĄ 20-LICZĄ WSZYSCY
POWINNA WPAŚĆ:3-4-9-16-19
POWODZENIA
Dzieki,mam ja w swoich typach ale...mam tez 77 i na nia bardziej bym stawiala.Zobaczymy.
Witam.KOGUT zagra dziś na następujące zdarzenia;Liczby:stare i zgorzkniałe już za długo kręcące sie 20,oraz 29.Dodatkowo do tych liczb dodam młodziutkie liczby 35,67,27,47,10,15,57,12.PLUSA zagram na P. Oraz parka 9,11 na NIE.Pozdrawiam
Witam godzinę przed czasem,jak to dobrze pilnować swoich interesów,o 14-ej upolowałem 6/6- takie moje śliczniutkie weszły:1,11,21,31,41,17.Niektórzy z graczy nawet nie potrafią podziękować za przysługę,dla takich to szkoda czasu.
Jestem dzisiaj bardzo szczęśliwym graczem.Pozdrawiam.
Jestem dzisiaj bardzo szczęśliwym graczem.Pozdrawiam.
Przeczytałem posty-kogucik19,na 22-ą nie przewiduję liczb:
1,2,3,4,5,6,7,8,9.Pozdrawiam.
1,2,3,4,5,6,7,8,9.Pozdrawiam.
SAM9 a ja przewiduje że do systemu choć 3 liczby wyjdą,by mniej stracić ale jak 4 wyjdą to cos sie do skarpety wrzuci.Ja nie gram systemami bo jak pisałem jest to według mnie najdroższy sposób gry .Pozdrawiam
sam9 a komu Ty wyświadczyłeś przysługę? A Ty zawsze piszesz o trafionych cyfrach po losowaniu. Przestał byś konfabulować ,nie jesteś przecież dzieckiem.
kamdi.Wejdż na mój nic.Kto typował moje liczby wygrał-pewniak
parka.To były moje ostatnie typowania w ogóle.Pozdrawiam.
parka.To były moje ostatnie typowania w ogóle.Pozdrawiam.
kogucik19Ja już pisałem,,że na systemach się poślizgnąłem
odradzałem co niektórym,ale oni i tak w to idą"jak ta żaba
co się błota,wyrzekała itd.".Pozdrawiam.
odradzałem co niektórym,ale oni i tak w to idą"jak ta żaba
co się błota,wyrzekała itd.".Pozdrawiam.
Sam9>>Pewniaków było wytypowanych 300 trafionych 61, to dlaczego myślisz że akurat na Twój ktoś grał?
Witam
MM na 22.00
3 12 20 32 43 64 77
16 24 37 40 49 53 65 73 77
Pozdrawiam serdecznie
Sam9-Gratuluję wyganej
MM na 22.00
3 12 20 32 43 64 77
16 24 37 40 49 53 65 73 77
Pozdrawiam serdecznie
Sam9-Gratuluję wyganej
SAM9 gratuluje upolowanych liczb i wygranej 6/6 dla mnie to niestety jest nieosiągalne ,taki mój urok i takie zezowate szczęście.Pozdrawiam
Proponuję co poniektórym żeby zanim zaczną pisać zapoznali się ze słownikiem ortograficznym albo niech się przynajmniej pofatygują wkleić to do Worda żeby im poprawił - bo jest to po prostu żenujące.