Wpisy 754 446 – 754 545
12 lutego 2012 22:14 → 12 lutego 2012 22:41, 100 wpisów
lodowanie
profesor a co myslisz o 83?
1 5 23 88
13max33 - ci, co mnie tu znają, to tylko mogą znać z żartów, ale nie z obrażania
zresztą ile razy wchodzę, to już od rana pozdrawiam tu humornych i tych co lubią żarty
zobacz od wpisu 754090 od godz. 20.57
i gdzie tam są słowa jakieś moje do obrażąnia się ???
zresztą ile razy wchodzę, to już od rana pozdrawiam tu humornych i tych co lubią żarty
zobacz od wpisu 754090 od godz. 20.57
i gdzie tam są słowa jakieś moje do obrażąnia się ???
**player**.....chyba raczej powinna wejsc
agatka
88 83 powodzenia
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,07,09,10,12,13,20,34,35,36,39,40,43,52,59,62,64,66,76,79
Plusem jest liczba: 34
02,07,09,10,12,13,20,34,35,36,39,40,43,52,59,62,64,66,76,79
Plusem jest liczba: 34
1 niet
Liczby do kitu
5/10 i 3 oboki obiboki
slim61...dobranoc
emeryt ....jest tam ten wpis ....ale nie znajde go teraz bo nie chcę mi się go już szukać .... Proszę nie rób tego i już ....wklejaj te swoje dowcipy bo sa zabawne ...i niech tak zostanie ....pozdr
toja...dobranoc
xelom....dobranoc
znowu dzisiejsza data wylosowana
emeryt , może masz rację co do tych świateł ale w wawie tego nie widać . W wawie od razuby pierwszy lepszy patrol , nawet straży miejskiej by go zatrzymał i oprócz mandatu zabrał by dowód rejestracyjny . Jakie to są te ozdobne ?
13max33 - a propos
Gołasa kiedyś zapytano - w jakim wieku kobieta powinna być interesująca
a on - może mieć nawet 16 lat, byle by młodo wyglądała
Gołasa kiedyś zapytano - w jakim wieku kobieta powinna być interesująca
a on - może mieć nawet 16 lat, byle by młodo wyglądała
no to kreślimy kupona na jutro
>>>jackwar - to małe takie z przodu, albo takie jaby przewrócone "S" poniżej prawidłowych reflektorów
ponieważ nie mają homologacji ani certyfikatu jako światła drogowe
wiesz, ja dużo jeżdżę sam albo w autokarze jako pilot wycieczek to widzę to na codzień
ponieważ nie mają homologacji ani certyfikatu jako światła drogowe
wiesz, ja dużo jeżdżę sam albo w autokarze jako pilot wycieczek to widzę to na codzień
wojtas...
profesor
emeryt , w wawie ten numer nie przejdzie , to pewnie coś podruba tych do jazdy dziennej ledowych
spadam maniacy biorę mapkę do ręki 40 ostatnich ....jutro ja jestem górą
w wawie od razu gościu ma zapewnioną kontrole drogową a już w nocy to kipisz całego auta i sprawdzanie komórki
jestem za wyłączeniem świateł mijania - i nałożeniem kar za oszpecanie samochodów diodami i ksenonami z chin STOP DLA CHIŃSKIEJ TANDETY
nok
no to zdrowie pilotów
jackwar - one są montowane fabrycznie, przeważnie w audi
jak zobaczysz taką z takimi światłami z przodu, to zobacz to auto z tyłu, nie ma w tym czasie żadnego światła czerwownego
jak zobaczysz taką z takimi światłami z przodu, to zobacz to auto z tyłu, nie ma w tym czasie żadnego światła czerwownego