Wpisy 74 924 – 75 023
2 listopada 2009 18:41 → 2 listopada 2009 23:48, 100 wpisów
Madzia 77
Madziu 69 lubię ale od czasu do czasu :)ale nie zapomniałem o Tobie .Pozdrawiam :)
Asiulka 22
Napisz jak grasz przez neta w Mixsie ?
Madziu 69 lubię ale od czasu do czasu :)ale nie zapomniałem o Tobie .Pozdrawiam :)
Asiulka 22
Napisz jak grasz przez neta w Mixsie ?
ralfek, ja wychodzę z założenia że gorące liczby parzą, zimne zresztą też. Należy wyszukać takie liczby, które mają pewną regularność w poszukiwanych zakresach. Przy czym należy badać wiele zakresów równocześnie. Musisz obrać metodą prób i błędów powiedzmy 8 zakresów (np. 100, 75, 50, 25, 20, 15, 10, 5) losowań wstecz i obserwuj regularność liczb. Czy liczby padają częściej, rzadziej czy może regularnie. Jeśli jakaś liczba jest regularna w wielu zakresach i zachowuje się podobnie, oznacza to że może prędzej paść niż dziad, który czeka i czeka bo nie wiadomo jak długo będzie czekać. A taka która pada 5 razy pod rząd - nie wiadomo kiedy przestanie i na jak długo... Ale mogę się mylić.
Kombinuj Lestek.
Coś Ci podpowiem, spróbuj zakodować te liczby i spróbuj je zakodować nieliniowo. Spróbuj tym samym uzyskać te Twoje "różnice temperatur" zakodowane nieliniowo. To rozwiąże w prosty sposób pewien problem wyznaczania, który tam zniekształca wyniki.
Ponadto druga sprawa, próbuj wyznaczać "kody" niezależnie od siebie.
Znacznie łatwiej wyznaczyć 2 liczby oddzielnie niż parę liczb razem. To już wynika z banalnej kombinatoryki, która nawiasem mówiąc tez jest złudzeniem, ale to już inna sprawa.
To tyle.
Podoba mi się, że kombinujesz. Myśleć trzeba. Ok.
Coś Ci podpowiem, spróbuj zakodować te liczby i spróbuj je zakodować nieliniowo. Spróbuj tym samym uzyskać te Twoje "różnice temperatur" zakodowane nieliniowo. To rozwiąże w prosty sposób pewien problem wyznaczania, który tam zniekształca wyniki.
Ponadto druga sprawa, próbuj wyznaczać "kody" niezależnie od siebie.
Znacznie łatwiej wyznaczyć 2 liczby oddzielnie niż parę liczb razem. To już wynika z banalnej kombinatoryki, która nawiasem mówiąc tez jest złudzeniem, ale to już inna sprawa.
To tyle.
Podoba mi się, że kombinujesz. Myśleć trzeba. Ok.
Witam
MM na 22.00
8,14,34,55,69,78
8,14,32,76,78
6,14,38,63,74
PEWNIACZEK-78
Pozdrawiam.
MM na 22.00
8,14,34,55,69,78
8,14,32,76,78
6,14,38,63,74
PEWNIACZEK-78
Pozdrawiam.
TDP: nie zrozumieliśmy się. Ja po prostu nie napalam się na liczby, które długo czekają i na takie które padają praktycznie co rusz. Doceniam takie, które są regularne. Ale uwaga - ta regularność się zmienia mniej więcej co 20 losowań. Ja nie mam problemu z wyznaczeniem zbiorów liczb. Zwykle metodą eliminacji powstaje zbiór ok 30 liczb w których jest od 15 do nawet 20 wylosowanych liczb. Mój problem polega na wyciągnięciu spośród tych 30 te właściwe 10. Tu nie wypracowałem jeszcze żadnej skutecznej metody. A właściwie skuteczniejszej, niż od 4 do 8 trafień na losowanie.
Edi kolejny raz zbanowany?
Ileż razy można być zbanowanym?! I to za taką rzecz.
Rodziców należy nie tylko szanować, ale po prostu czcić. Tak to jest przyjęte w cywilizacji łacińskiej. Szacunek należy się również cudzym rodzicom.
W psychiatrii nazywają, jak się zdaje, tego typu przypadłości defektami psychicznymi. Gdzieś o tym kiedyś czytałem.
No cóż, wesoło jest, nie ma co.
Pasko,
mam pomysł...
Może by się przydał. Wprowadź zasadę, że jeśli ktoś jest zbanowany, to odejmujesz mu np. połowę punktów VIP-a, z tym, ze co najmniej 1000pkt.
Niektórym tak na tym zależy, że się może opamiętają.
Ileż razy można być zbanowanym?! I to za taką rzecz.
Rodziców należy nie tylko szanować, ale po prostu czcić. Tak to jest przyjęte w cywilizacji łacińskiej. Szacunek należy się również cudzym rodzicom.
W psychiatrii nazywają, jak się zdaje, tego typu przypadłości defektami psychicznymi. Gdzieś o tym kiedyś czytałem.
No cóż, wesoło jest, nie ma co.
Pasko,
mam pomysł...
Może by się przydał. Wprowadź zasadę, że jeśli ktoś jest zbanowany, to odejmujesz mu np. połowę punktów VIP-a, z tym, ze co najmniej 1000pkt.
Niektórym tak na tym zależy, że się może opamiętają.
Pyskówki na czacie w dniu dzisiejszym i obrażanie rodziców jednego z czatowiczów,to był już chwyt po niżej pasa.
13max33:
nie wiem dokladnie co masz na mysli..
Zeby moc zaczac grac, najpierw musialam sie wybrac do punktu ''totolotek'' i zarejestrowac sie, musialam wymyslec swoj nick, haslo dostalam od nich ale zmienilam je pozniej na swoje w necie, dostalam tez karte Ligi mix'u (taka podobna jak bankomatowa czy kredytowa) - trzeba ja zawsze miec przy sobie jak sie wybierasz do punktu i chcesz kupic zaklad otwarty, ja to nazywam doladowaniem, tak samo jak sie jakas kwote doladowywuje komorke. i Odrazu jak jestes za pierwszym razem, zarejestrujesz sie, dostaniesz ta karte to mozesz sobie doladowac przykladowo za 50zł (kupic tzw. zaklad otwarty za 50zł) i grac przez neta, jaka kasa ci sie skonczy to zawsze ponownie musisz sie tam wybierac i doladowac.
Pisz jak cos...
nie wiem dokladnie co masz na mysli..
Zeby moc zaczac grac, najpierw musialam sie wybrac do punktu ''totolotek'' i zarejestrowac sie, musialam wymyslec swoj nick, haslo dostalam od nich ale zmienilam je pozniej na swoje w necie, dostalam tez karte Ligi mix'u (taka podobna jak bankomatowa czy kredytowa) - trzeba ja zawsze miec przy sobie jak sie wybierasz do punktu i chcesz kupic zaklad otwarty, ja to nazywam doladowaniem, tak samo jak sie jakas kwote doladowywuje komorke. i Odrazu jak jestes za pierwszym razem, zarejestrujesz sie, dostaniesz ta karte to mozesz sobie doladowac przykladowo za 50zł (kupic tzw. zaklad otwarty za 50zł) i grac przez neta, jaka kasa ci sie skonczy to zawsze ponownie musisz sie tam wybierac i doladowac.
Pisz jak cos...
Co tutaj się nie działo od samego rana. W Ediego8 dzisiaj chyba wstąpił jakiś demon.
Lestek, dziwna sprawa.. bo te liczby ze srodka (ani gorace ani zimne) nigdy nie dawaly mi rezultatu..
Wszystkie liczby wypadają też w określonym cyklu, który trwa przeważnie do 20 losowań. Teraz tylko 69 musi wypaść żeby cykl został zamknięty.
cześć kto mi powie jak lepiej grać cały czas te same liczby,czy co losowanie je zmieniać a chodzi mi o MM
Lestek>>> też wybieram, choć pewnie wg innych zasad około 30, 35 liczb w których trafiam czasem nawet 18 liczb.Nie zawsze oczywiście.Nie stać mnie, a i rozsądek nie pozwala na obstawianie dużej kombinacji,gram więc po 1-3 zakłady.I diabelsko żle wybieram. Nawet w 5 zakładach mam tu 3 tu 3 i tu 3. Czasem trochę więcej. I już mnie to wkurza. Chyba będę grał 1 raz w m-cu, ale za to np. za 100 czy 150 zł. Jak nie trafię , to następny raz za miesiąc.
Lila, jak znasz takiego dobrego to podaj adres - bo już bez niego diabli mnie biorą na moje rezultaty.
Tylko że w życiu tak jest, że jak coś powinno się udać to na pewno się spieprzy. Ale jak ma się spieprzyć to na pewno się uda. Mimo wszystko - pozdrowionka. One się nie spieprzą.
a co tu slychac bo mnei chyba z tydzien nie bylo a na real nie obstawialem ze dwa tygodnie...? wygralem sam ze soba.
Lila > przed chwilą dopiero przeczytałem że Edi ma bana. No nieziemsko zawzięty chłop. Mam nieco w takim typie kuzyna w Poznaniu. Pogniewał się z cała rodziną już od ponad 20 lat. Tylko ja z nim byłem w delikatnym kontakcie. Ale obraził się i na mnie w końcu przez te "cholerne" komputery.Przez żartobliwe emotikony wysłane do niego. Taki drażliwy.Ale trudno.
lila > nie wiem czy wiesz, ale to nie edi8 dzisiaj zaczął. Wpisy zostały pokasowane i teraz każdy się tylko sugeruje tym, że edi8 dostał "bana". Odpisał, na wpis w którym został posądzony o oszustwa z kuponami. W ocenie admina zbyt ostro i to wszystko.
Pozdr.
Pozdr.
Monsiu-tak to czasami bywa z tymi Poznaniakami.Kto tam ich rozgryzie.Pozdrawiam
Zelus > co używasz takich słów jak "real". Blondynka dzwoni do blondynki i mówi: po co gadać przez telefon - może spotkamy się w realu. A druga: nie da rady, u nas jest tylko Tesco!
DanteV-Witam.
Moim zdaniem istnieje granica pomiędzy,kuponami a obrazliwymi sformuowaniami kierowanymi pod adresem ludzi nie obecnych na czacie i tym samym nie mających możliwości obrony.
Pozdrawiam serdecznie.
Moim zdaniem istnieje granica pomiędzy,kuponami a obrazliwymi sformuowaniami kierowanymi pod adresem ludzi nie obecnych na czacie i tym samym nie mających możliwości obrony.
Pozdrawiam serdecznie.
Może niech Pasko założy tutaj osobny pokój: Kogucik&Edi. Będą sobie tam w spokoju rozmawiali.
Nie mam doładowanej karty w Totomixie ale chyba obstawił bym 69 na godz. 22.
na 14 weszła jedna 3/3
moje typy na 22
7.63.78
50.58.59
19.22.47
14.32.76
3.49.80
Trzymac kciuki!!:)
moje typy na 22
7.63.78
50.58.59
19.22.47
14.32.76
3.49.80
Trzymac kciuki!!:)
i jeszcze taka myśl przez kolejne losowania spróbuje grać na parzyste siedemdziesiątki bo coś czuje że bendą wpadać w ilościach 3-5
Monsiu, nie rób tego. Tylko regularność i cierpliwość popłaca. Nie zawsze tendencja idealnie trafia. Nieraz padają same wzrosty. Ja rozpisałem sobie tendencje wylosowanych liczb w 300 losowaniach wstecz i jestem przekonany, że wytypowany zbiór 30 liczb wystarcza na przygotowanie takiego grania, że raz na dzień coś trafisz. Największy problem to przygotowanie zestawu końcowego. Przynajmniej dla mnie.
Ja również gram rozsądnie i szkoda mi pieniędzy na nie wiadomo ile kombinacji. Jeśli mam wygrać, to wygram jednym zakładem.
Ja również gram rozsądnie i szkoda mi pieniędzy na nie wiadomo ile kombinacji. Jeśli mam wygrać, to wygram jednym zakładem.
mam pytanko korzystam ze stronki przez telefon jak odczytywac wcześniejsze wpisy na czacie?korzystam z przeglądarki opera mini
rustu2009 ja też miewam ten sam problem i marudzę Paskowi o wersję Mobile. Przygotowałem już nawet projekt ale utknęło w martwym punkcie. Na Safari w iTelefonie jest dokładnie to samo. Widać tylko ostatnie wpisy. To przez ramkę...
Janusz, skoro już zależy Ci na chacie na stronie głównej to może w DIVie scrollowanym jakiś javascriptem? Telefony sobie z tym radzą...
Janusz, skoro już zależy Ci na chacie na stronie głównej to może w DIVie scrollowanym jakiś javascriptem? Telefony sobie z tym radzą...
Lestek,
Chyba nawet nie zdajesz sobie do końca sprawy, jak to Twoje ostatnie zdanie jest ważne! Panu Bogu wystarczy Twój jeden zakład w zupełności.
Nie spodziewałem się, że ktoś tu tak napisze..
To jest właśnie tajemnica sukcesu.
A druga, to - grać wtedy, kiedy się wygrywa.
Chyba nawet nie zdajesz sobie do końca sprawy, jak to Twoje ostatnie zdanie jest ważne! Panu Bogu wystarczy Twój jeden zakład w zupełności.
Nie spodziewałem się, że ktoś tu tak napisze..
To jest właśnie tajemnica sukcesu.
A druga, to - grać wtedy, kiedy się wygrywa.
TDP: to jest moja stara jak ja sam zasada. Sprawdziła się nie raz ale jeden szczególnie zapamiętałem. To było w maju. Na piątek 1 maja puściłem kupony za 25zł (10 zakładów) wygrałem 4/10 czyli 2 zł. Dołożyłem 50 groszy nieco zrozpaczony i następnego dnia trafiłem 7/10 czyli 140zł. Ale miałem frajdę. W niedzielę najbliższych zabrałem na wycieczkę do Ogrodzieńca. Od tego czasu nie ulegam emocjom a jeśli przez kilka razy z rzędu przegrywam - odpoczywam od gry kilka dni.
Rustu- mam pytanie. Jaką masz wersję przeglądarki? 4.2??? Ja mogę przeczytać około 100 ostatnich wpisów.
Ktoś kiedyś wspominał że na tej stronie siedzą też szpiedzy Totalizatora i na podstawie rozmów na czacie odpowiednio przeprogramowują maszynę żeby nie wpadły te liczby.
ender ja od jakiegoś czasu nie podaję tu typów i ... wygrywam hehe. Pewnie to przypadek ale będę pisał tylko o wynikach. Kiedyś może znów zacznę podawać wcześniej typy :) Szczerze wątpię że ktoś z TS tu zagląda ale... zabobony ;)
Witam.Wędrowca netowy,mam rozumieć,że te liczby,które podałeś w Lotto są na:nie.Pozdrawiam.
WĘDROWCO NETOWY tak wersja 4.2 ja też mogę czytać 100wpisów ale jak odczytać wczesniejsze?
Ja wystawiam : dwanaście liczb na:tak
2,12,13,5,8,28,29,46,47,33,32,41.
Pozdrawiam.
2,12,13,5,8,28,29,46,47,33,32,41.
Pozdrawiam.
Ja mam wersję demo programu ze strony:http://www.lottoprogram.info
Jeśli ktoś ma ochotę mogę mu podesłać - może razem wpadniemy na jakiś trop.
Jeśli ktoś ma ochotę mogę mu podesłać - może razem wpadniemy na jakiś trop.
i prośba do Pasko pomyśl trochę o mobilnych użytkownikach bo myślę że jest ich wielu
Odpowiem na pytania po godz 22. Na chwilę muszę wyjść.
Proszę o pomoc-nie mogę zwęzić strony,jak również przesunąć.
Co mam zrobić?
Co mam zrobić?
To ja nawet nie będę pytał co tam pisało,ale pamiętam co edi8 pisał o mojej żonie.Czy raczej o tym,co by z nią robił:(
danteV - Mylisz się,nie czytałeś wszystkiego.
danteV - Mylisz się,nie czytałeś wszystkiego.
Lestek .. mamy podobne historie. Kiedyś przez tydzień uparcie wysyłałem kupony, chyba 4 {jeszcze po 1.25}, aż mnie wkurzyło i zrezygnowałem. Chciałem wybrać nowe liczby, ale syn był zajęty przy komputerze(studiował!) więc mu nie przeszkadzałem i wysłałem jeszcze raz te same. I trafiłem na jednym 9/10. Wiesz jaka była radocha?. A jadąc w sierpniu do drugiego syna na wesele, po drodze przypadkiem przejechałem przez Ogrodzieniec. W powrotnej drodze pojechałem specjalnie zwiedzić. Piękne miejsce.
Zmieniam trochę metodę,zamiast ślęczenia nad papierami wprowadzam.WIĘCEJ LUZU :):):):)
58,63,78,20,28.////Totomix
58,63,78,20,28.////Totomix
No Earl. Wygrał kupon i naprawia zło. Czy Ty za wygraną w TS naprawisz zło z przeszłości? Ja bym naprawił kilka rzeczy. Ten serial niby głupi a obnaża ludzi. Wielu by zrobiło podobnie.
Odkąd popsuła się nowa maszyna w MM to na tes starej nic nie wygrywam nawet 2zł.
Pawcio co ma maszyna trzeba dobrze typowac i tyle zero programów i systemów trzeba sledzic losowanko
jutro pokarze w DL to zoaczycie hehehe!!!!
jutro pokarze w DL to zoaczycie hehehe!!!!
no duzego wyboru nie miałes tylko 2 sie powtórzyły w ostatnim losowaniu z czego 1 weszła o 22,ale graruluje mi o 14 weszło 3/3 w totmixie
gigo2: No niby tak, ale w sumie cokolwiek może wpłynąć na wyniki losowania :]
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/a3JvbC1tYWNpdXM=/4u3tupjsOgW/Ich_Troje_-_Kolysanka_dla_Ani
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
Rustu; masz pod ostatnim wpisem małe żółte kółko ze strzałką w lewo?
Sam9- liczby są na .Nie. /13 liczb jest na nie, jedna jest na -tak-./.
darek123:
za 1 liczbe w totomix placa 5,60 a jak za 100zł gralbys jak gigo2 to 5,60 * 50 = 280zł
za 1 liczbe w totomix placa 5,60 a jak za 100zł gralbys jak gigo2 to 5,60 * 50 = 280zł
Torsan Ty jako gracz wirtalny powinieneś też rozróżniać kurs od wygranej.
miks-tak ale liczy się podadtek i kurs jest 3,10 a nie 5,60 i nie wymyślajcie juz tutaj mądrości jest podane 3,10 to znaczy że jest 3,10
miks-a i nie jestem graczem wirtualnym przykro mi ale nie trafiłeś z tym stwierdzeniem do mojej osoby
Asiulka22 pisała o wygranej a nie o kursie ale jesteś chyba za młody żeby to zrozumieć.
darek123 zapytal ile placa w totomixsie za jedna liczbe, placa 5,60zł, on nie pytal o kurs. ..??
Wszyscy w Polsce śpią??? Myszka1, Pszczółka Maja jesteście tam w Chicago???
miks-haha rozwaliłeś mnie ile grasz w toto-mixie? pół roku czy krócej ja zrozumiałem jego pytanie ile płacą jako kurs i tak powinno się mówić jak masz jakieś inne poglądy to zapytaj się bukmachera o to
Asiulka 22
Było blisko znowu :)
Na juto muszą być 3x pewniaki skoncentruj się :) Pozdrawaim
Było blisko znowu :)
Na juto muszą być 3x pewniaki skoncentruj się :) Pozdrawaim
Torsan to że nie potrafisz zrozumieć prostego pytania to Twój problem.
miks-haha żal mi cie człowieku każdy kto się na tym zna odpowiedział by tak samo zresztą siedze w tym wiele lat i wiem jak bukmacherzy mówią i nikt mi nie wkręci jakiejś nowej polityki
Torsan może jak dorośniesz to zmądrzejesz. Ale nie koniecznie ,ha ha ha.Totomix to Ty znacz chyba tylko z internetu i to pobieżnie.
13max33:
:-) Wiesz nie zawsze czuje bo tak bym wygrywala w kazdym losowaniu. Tak jak juz ktos tu napisal po zamianie maszyn troszke gorzej jak u mnie z trafnoscia, jedynie jak czuje to dobrze mi idzie z pewniakami. czulam mocno ''25'' na 14.00 dzis i weszlo. tylko nie zagralam i nie podawalam na czacie, na 22.00 bardziej czulam ''12'' niz ''35'', a chcialam parke 12,35. nie gralam bo tylko 2 zlotka mam tam na koncie w totomix. takto moglabym grac za zwiekszona stawke na pewniaki dzisiaj. Ah!!!
Moze dalej wezmy 35 i 22,3. Pewniak to moze ''22'' na 14.00.
Jutro bede ok. 18.00 w domu takze wtedy sie odezwe.
Pozdrawiam cie serdecznie :-)
:-) Wiesz nie zawsze czuje bo tak bym wygrywala w kazdym losowaniu. Tak jak juz ktos tu napisal po zamianie maszyn troszke gorzej jak u mnie z trafnoscia, jedynie jak czuje to dobrze mi idzie z pewniakami. czulam mocno ''25'' na 14.00 dzis i weszlo. tylko nie zagralam i nie podawalam na czacie, na 22.00 bardziej czulam ''12'' niz ''35'', a chcialam parke 12,35. nie gralam bo tylko 2 zlotka mam tam na koncie w totomix. takto moglabym grac za zwiekszona stawke na pewniaki dzisiaj. Ah!!!
Moze dalej wezmy 35 i 22,3. Pewniak to moze ''22'' na 14.00.
Jutro bede ok. 18.00 w domu takze wtedy sie odezwe.
Pozdrawiam cie serdecznie :-)
A z tym "siedze w tym wiele lat" to jako 17-latek ubawiłeś mnie setnie.
miks-sory nie mam 17 lat w porównaniu do ciebie i gram od takiego wieku ze ty w tym wieku nie wiedziałeś co to jest sts heh owszem ty oczywiście musiałeś dostosować się do karteczki wywieszonej na drzwiach toto-mixu nie letnim wstęp wzbroniony bo jak miałeś 15 lat to do klamki nie dostawałeś