Wpisy 74 889 – 74 990
2 listopada 2009 14:49 → 2 listopada 2009 22:07, 100 wpisów
TDP. A czemu wpisałeś ten adres w google? Wpisz to w pasek adresu przeglądarki, a nie do google
Tajemniczy don pedro: w wyszukiwarkę Google nie wkleja się "gotowego" adresu strony internetowej. Adres wkleja się w pasek w górnej części okna przeglądarki.
Ok. być może macie racje, Kto jak Kto, ale Pasko wie co mówi.
Ja to kopiowałem i wklejałem do przglądarki Mazilla w okno.
A odpowiedź przyszła taka jak skopiowałem i wkleiłem na czacie. U mnie google są sprzegnięte z Mazillą.
No więc moje pojecie o informatyce jest takie jak widać i coś źle robię.
Dzięki za uwagi, coś muszę poprawić.
Ja to kopiowałem i wklejałem do przglądarki Mazilla w okno.
A odpowiedź przyszła taka jak skopiowałem i wkleiłem na czacie. U mnie google są sprzegnięte z Mazillą.
No więc moje pojecie o informatyce jest takie jak widać i coś źle robię.
Dzięki za uwagi, coś muszę poprawić.
+05 pkt do charyzmy dla pana z wpisu wyzej :p
-10 pkt do inteligencji :)
-25 pkt do reputacji na forum :)
-10 pkt do inteligencji :)
-25 pkt do reputacji na forum :)
Na stronie http://totolotek.pl/totomix/
można sprawdzić status kuponu MM(i nie tylko)
zagranego bezpośrednio u bukmachera.
497915215045146160 - Nr ref:408
Ewentualna wygrana podana jest stawka x kurs czyli do gry na 3 liczby trzeba doliczyć bonus w wysokości 70%.
Natomiast czy można sprawdzić kupony nadane w necie to nie mam pojęcia.
można sprawdzić status kuponu MM(i nie tylko)
zagranego bezpośrednio u bukmachera.
497915215045146160 - Nr ref:408
Ewentualna wygrana podana jest stawka x kurs czyli do gry na 3 liczby trzeba doliczyć bonus w wysokości 70%.
Natomiast czy można sprawdzić kupony nadane w necie to nie mam pojęcia.
Lestek,
wkleiłem ten podany adres w główne okno Mazilli. U mnie to jest pierwsze od góry, bo u mnie pojawiają się na powitanie 4 okna.
No więc rzeczywiście po chwili uruchomiła się strona, na której jest jakiś pionowo wydłużony bardzo niewyraźny rysunek. Nie da się go powiększyć.
Być może nie mam zainstalowanego jakiegoś programu, czy jak.
Od razu informuję, że mam wyłącznie legalne oprogramowanie - żadnych ściąganych podróbek.
W każdym razie u mnie to nie działa.
W zasadzie nie zależy mi na tych Twoich diagramach, czy analizach.
Zależy mi na tym, żeby komputer normalnie działał i obsługiwał wszystkie potrzebne funkcje. A tu się okazuje, że czegoś mu brak i nie wiem czego.
Dziwne..
No i zwracam honor! Bo okazało się, że to w moim sprzęcie są jakieś poważne braki.
wkleiłem ten podany adres w główne okno Mazilli. U mnie to jest pierwsze od góry, bo u mnie pojawiają się na powitanie 4 okna.
No więc rzeczywiście po chwili uruchomiła się strona, na której jest jakiś pionowo wydłużony bardzo niewyraźny rysunek. Nie da się go powiększyć.
Być może nie mam zainstalowanego jakiegoś programu, czy jak.
Od razu informuję, że mam wyłącznie legalne oprogramowanie - żadnych ściąganych podróbek.
W każdym razie u mnie to nie działa.
W zasadzie nie zależy mi na tych Twoich diagramach, czy analizach.
Zależy mi na tym, żeby komputer normalnie działał i obsługiwał wszystkie potrzebne funkcje. A tu się okazuje, że czegoś mu brak i nie wiem czego.
Dziwne..
No i zwracam honor! Bo okazało się, że to w moim sprzęcie są jakieś poważne braki.
TDP: należy kliknąć na ten podłużny niewyraźny rysunek aby się powiększył. Otworzy się w nowym oknie nadal niewyraźny. Skoro używasz Mozilli będziesz miał funkcję lupy. Po naciśnięciu ponownie na obrazku będziesz miał powiększoną wersję. Wówczas wszystko jak na dłoni.
P.S. Już po dodaniu obrazka zauważyłem błąd. W jednym z pól powinno być "nowy kupon" w miejsce "starego". W ostatecznej wersji jest już to poprawione. Oczywiście to, co wkleiłem to tylko część kompleksu statystyk. Są jeszcze wykresy, viltomierz, zliczacz parek, trójek,czwórek i piątek ale to osobna bajka...
P.S. Już po dodaniu obrazka zauważyłem błąd. W jednym z pól powinno być "nowy kupon" w miejsce "starego". W ostatecznej wersji jest już to poprawione. Oczywiście to, co wkleiłem to tylko część kompleksu statystyk. Są jeszcze wykresy, viltomierz, zliczacz parek, trójek,czwórek i piątek ale to osobna bajka...
Tajemniczy. Wszystko jest ok. To dlatego, że ten pasek jest strasznie długi i nie zmieściłby się w okienku. Musisz poczekać aż się załaduje, a następnie najechać na niego myszką, powinna pojawić się lupa. Klikasz tą lupą na ten dziwny obrazek i BINGO :)
Ph, dzięki za Twoją ocenę.
Na całe szczęście, Twoja ocena nie jest dla mnie taka ważna jak dla Ciebie. Bo gdyby była, to mógłbym się załamać i zrobić jakieś głupstwo. W każdym razie mógłbym zachować się nieodpowiedzialnie..
Nie ukrywam słabości w informatyce. Nie mam czasu na takie rzeczy. Znam się na komputerach z ery przedinternetowej, co oczywiście chwały nie przynosi. Ale mam dziesiątki znajomych w moim wieku /50-latków/ dla których to ja o dziwo jestem ekspertem, bo oni w ogóle o komputerach nie mają żadnego pojęcia.
To jest sprawa dla młodzieży a nie dla osób w moim wieku. Jak był miał tak jak Ty PH 20 lat, to tez byłbym informatycznym geniuszem /takim jak Ty jesteś/.. 1000 pkt dla Ciebie za wiedzę i charyzmę.
No a w kwestii kompetencji nt. gier losowych, to dla odmiany Ty Ph. jesteś ignorantem. Z dwojga złego wolę moje problemy od Twoich. Twoje są genetycznie nieusuwalne a moje mimo wszystko jak najbardziej.
Na całe szczęście, Twoja ocena nie jest dla mnie taka ważna jak dla Ciebie. Bo gdyby była, to mógłbym się załamać i zrobić jakieś głupstwo. W każdym razie mógłbym zachować się nieodpowiedzialnie..
Nie ukrywam słabości w informatyce. Nie mam czasu na takie rzeczy. Znam się na komputerach z ery przedinternetowej, co oczywiście chwały nie przynosi. Ale mam dziesiątki znajomych w moim wieku /50-latków/ dla których to ja o dziwo jestem ekspertem, bo oni w ogóle o komputerach nie mają żadnego pojęcia.
To jest sprawa dla młodzieży a nie dla osób w moim wieku. Jak był miał tak jak Ty PH 20 lat, to tez byłbym informatycznym geniuszem /takim jak Ty jesteś/.. 1000 pkt dla Ciebie za wiedzę i charyzmę.
No a w kwestii kompetencji nt. gier losowych, to dla odmiany Ty Ph. jesteś ignorantem. Z dwojga złego wolę moje problemy od Twoich. Twoje są genetycznie nieusuwalne a moje mimo wszystko jak najbardziej.
tomcio1972>>> jest tak jak pisałem i można sprawdzić swój kupon nadany w necie , który to kupon musi stać się z wirtualnego - normalnym kuponem aby mogła nastąpić jego realizacja w kolekturze.Wtedy na wydruku są jednak powtarzane te jego numery w postaci 18-stu liczb i dodawany jest 3 liczbowy numer referencyjny.
Tak więc te podane dziś we wpisie 74840 moje wygrane kupony chętni mogą sobie sprawdzić:
1 404000200025423940 01/11 11:43:24 10.00 30.00 wygrany 32.60
2 403001200025347914 31/10 18:54:08 10.00 40.00 wygrany 42.60
3 403000900025287943 31/10 15:18:05 69.00 69.00 wygrany 200.60
na stronie Totomixa i kupon nr 3 ma nr referencyjny 044.
Pzdr.
edi8
Tak więc te podane dziś we wpisie 74840 moje wygrane kupony chętni mogą sobie sprawdzić:
1 404000200025423940 01/11 11:43:24 10.00 30.00 wygrany 32.60
2 403001200025347914 31/10 18:54:08 10.00 40.00 wygrany 42.60
3 403000900025287943 31/10 15:18:05 69.00 69.00 wygrany 200.60
na stronie Totomixa i kupon nr 3 ma nr referencyjny 044.
Pzdr.
edi8
Pasko,
tylko że w lewym dolnym rogu na jest napis "Zakończono". I nic się nie ładuje.
Podejrzewam, że być może nie wgrałem jakiegoś komponentu - Flasha, et cetera. Po prostu mam w tym blade pojęcie. Wybaczcie tę ignorancję..
Za to mogę Wam udzielić porady prawnej lepszej od prawników za milion pln, mimo, że formalnie jestem amatorem. Ale Oni grają dla swojej kariery, kasy, układów, itd., a nie dla Waszych interesów a ja nie kłamię, bo takie mam zasady.
Natomiast w informatyce szczególnie internetowej jestem chwilowo tym, czy były premier Miller był określił byłego ministra sprawiedliwości. Jak zakończę sprawy prawne za kilka lat, to obiecuję poprawę. Ale nie wcześniej.
tylko że w lewym dolnym rogu na jest napis "Zakończono". I nic się nie ładuje.
Podejrzewam, że być może nie wgrałem jakiegoś komponentu - Flasha, et cetera. Po prostu mam w tym blade pojęcie. Wybaczcie tę ignorancję..
Za to mogę Wam udzielić porady prawnej lepszej od prawników za milion pln, mimo, że formalnie jestem amatorem. Ale Oni grają dla swojej kariery, kasy, układów, itd., a nie dla Waszych interesów a ja nie kłamię, bo takie mam zasady.
Natomiast w informatyce szczególnie internetowej jestem chwilowo tym, czy były premier Miller był określił byłego ministra sprawiedliwości. Jak zakończę sprawy prawne za kilka lat, to obiecuję poprawę. Ale nie wcześniej.
No, kupon zawarty. Gram za całą wygraną. Va bank. Powodzenia wszystkim o 22:00.
edi8 >>> teraz widzę ze można sprawdzić z tym że kupon nadany bezpośrednio u bukmachera można zweryfikować zaraz po losowaniu a kupon nadany w necie dopiero po wypłacie wygranej bo wówczas tak jak pisałeś nadają numer referencyjny dla takiego kuponu.
Pzdr.
Pzdr.
Tajemniczy: no to dobrze jak pisze zakończono. Teraz najedź myszką na obrazek i kliknij go. Po kliknięciu spróbuj ponownie kliknąć na niego (powinna być lupa).
Lestek, wszytsko fajnie bo ja tez potrafie sobie napisac skrypty ale interesuje mnie metoda analizy, zaleznosci ktore odnalazles, ktore pomogly ci regularnie wygrywac
Lestek,
kliknąłem na Twój rysunek.
Oto rezultat:
"
"
Z lewej strony napis: "Zakończono".
I koniec.
Coś jest źle.
Może mam złą wersję Mazilli, może powodem jest zła wersja Windowsów /mam XP/. Może nie mam jakiegoś Flasha, czy czegoś innego.
Z całą pewnością nie ma problemów z wirusami, zaśmieceniem rejestru czy pamięci RAM.
Albo może brutalnie kasując śmieci w rejestrze i RAM-ie co kwadrans, skasowałem przy okazji coś ważnego.
Wreszcie podejrzewam zaporę antywirusową. Mam ustawioną na zabezpieczenie powyżej średniego /o ile pamiętam/. Na niektóre strony wchodzę tylko Explorerem, bo u mnie Mazilla działa tam niepoprawnie, np. Expekt.com.
Cóż... Uprzejmie przepraszam wszystkich za niepotrzebne zawracanie głowy.
Zapewne większość użytkowników woli zwykłe lekkie tematy, babskie ploteczki i tym podobne.
Wobec tego wielkie dzięki za próbę rozwiązania problemu i przechodzę do innych zajęć.
Miłego dnia dla wszystkich forumowiczów!
kliknąłem na Twój rysunek.
Oto rezultat:
"
"Z lewej strony napis: "Zakończono".
I koniec.
Coś jest źle.
Może mam złą wersję Mazilli, może powodem jest zła wersja Windowsów /mam XP/. Może nie mam jakiegoś Flasha, czy czegoś innego.
Z całą pewnością nie ma problemów z wirusami, zaśmieceniem rejestru czy pamięci RAM.
Albo może brutalnie kasując śmieci w rejestrze i RAM-ie co kwadrans, skasowałem przy okazji coś ważnego.
Wreszcie podejrzewam zaporę antywirusową. Mam ustawioną na zabezpieczenie powyżej średniego /o ile pamiętam/. Na niektóre strony wchodzę tylko Explorerem, bo u mnie Mazilla działa tam niepoprawnie, np. Expekt.com.
Cóż... Uprzejmie przepraszam wszystkich za niepotrzebne zawracanie głowy.
Zapewne większość użytkowników woli zwykłe lekkie tematy, babskie ploteczki i tym podobne.
Wobec tego wielkie dzięki za próbę rozwiązania problemu i przechodzę do innych zajęć.
Miłego dnia dla wszystkich forumowiczów!
Witam wszystkich
jesli chodzi o moje pewniaki to cos powraca... O 14.00 zostal wylosowany (-25-), a juz sie denerwowalam ze dluzej potrwa moja zla passa.
Na 22.00 mysle ze -35-
Jednak sama bede mogla zgrac jutro bo mam tylko 2zł na koncie w Totomix. Zobaczymy co bedzie w wieczornym losowaniu.
jesli chodzi o moje pewniaki to cos powraca... O 14.00 zostal wylosowany (-25-), a juz sie denerwowalam ze dluzej potrwa moja zla passa.
Na 22.00 mysle ze -35-
Jednak sama bede mogla zgrac jutro bo mam tylko 2zł na koncie w Totomix. Zobaczymy co bedzie w wieczornym losowaniu.
Tajemniczy: szukaj lupy. Może pojawić się dopiero jak najedziesz np. w prawy dolny róg obrazka. Pozdrawiam
Po kliknięciu pojawia się u góry ekranu długi tekst w języku HTML.
Lupy nie ma.
A na dole w lewym rogu: "Zakończono".
Ewidentnie mam źle skonfigurowany sprzęt do czytania plików tego typu.
No to trudno.
Problem raczej nierozwiązywalny, bo trzeba by wszystkie programy wgrywać od początku na twardzielu.
Niewarta skórka wyprawki.
Szkoda czasu. I tak wszystko u mnie działa oprócz tej lupy. Mam na końcu języka nieprzyzwoity wierszyk do słowa "lupa" - pewno Edi go zna, ale się powstrzymam..
Pasko,
wielkie dzięki za próbę pomocy - odpowiedz /na email/ na list który wysłałem, tamto jest szalenie ważne.
Wszystkim bardzo uprzejmie dziękuję za informatyczną pomoc.
Lupy nie ma.
A na dole w lewym rogu: "Zakończono".
Ewidentnie mam źle skonfigurowany sprzęt do czytania plików tego typu.
No to trudno.
Problem raczej nierozwiązywalny, bo trzeba by wszystkie programy wgrywać od początku na twardzielu.
Niewarta skórka wyprawki.
Szkoda czasu. I tak wszystko u mnie działa oprócz tej lupy. Mam na końcu języka nieprzyzwoity wierszyk do słowa "lupa" - pewno Edi go zna, ale się powstrzymam..
Pasko,
wielkie dzięki za próbę pomocy - odpowiedz /na email/ na list który wysłałem, tamto jest szalenie ważne.
Wszystkim bardzo uprzejmie dziękuję za informatyczną pomoc.
tomcio1972>>> aby nie było żadnych niedopowiedzeń , to muszę jednak trochę się z Tobą nie zgodzić...
Napisałeś bowiem coś , co może być mylące dla poniektórych i dlatego lepiej to uściślić:
"kupon nadany w necie można zweryfikować dopiero po wypłacie wygranej".
Otóż niekoniecznie , gdyż nie mamy obowiązku realizowania wygranego kuponu i możemy ( podając obsłudze nadany mu kod ) zlecić jedynie jego wydruk i z tym wydrukiem opuścić kolekturę.
Czyli możemy jednak poznać numer referencyjny także bez samej wypłaty wygranej...
Wiem , że wszedłem na dość wysoki poziom abstrakcji - ale taka w/w sytuacja też może mieć przecież miejsce.
Pzdr.
edi8
Napisałeś bowiem coś , co może być mylące dla poniektórych i dlatego lepiej to uściślić:
"kupon nadany w necie można zweryfikować dopiero po wypłacie wygranej".
Otóż niekoniecznie , gdyż nie mamy obowiązku realizowania wygranego kuponu i możemy ( podając obsłudze nadany mu kod ) zlecić jedynie jego wydruk i z tym wydrukiem opuścić kolekturę.
Czyli możemy jednak poznać numer referencyjny także bez samej wypłaty wygranej...
Wiem , że wszedłem na dość wysoki poziom abstrakcji - ale taka w/w sytuacja też może mieć przecież miejsce.
Pzdr.
edi8
Pasko,
przepraszam, miałeś rację.
Lestek też.
Ale czemu do diabła nie piszecie jak ludzie - ja po angielsku mówię lepiej niż po polsku.
Trzeba było napisać, że chodzi o komendę "My space". U mnie to jest maciupki znaczek z prawej strony, ledwie widoczny bez szkieł.
Myślałem, że to ma być ikonka lupy.
A szkieł do kompa nie używam, bo przeszkadzają.
Wszystko gra.
No, to winszuję sobie, że Wam takiego ćwieka zabiłem :-))
Niechcący, wierzcie mi. No ale to był problem niełatwy.
Pasko jak zwykle miałeś rację! Geniusz.
przepraszam, miałeś rację.
Lestek też.
Ale czemu do diabła nie piszecie jak ludzie - ja po angielsku mówię lepiej niż po polsku.
Trzeba było napisać, że chodzi o komendę "My space". U mnie to jest maciupki znaczek z prawej strony, ledwie widoczny bez szkieł.
Myślałem, że to ma być ikonka lupy.
A szkieł do kompa nie używam, bo przeszkadzają.
Wszystko gra.
No, to winszuję sobie, że Wam takiego ćwieka zabiłem :-))
Niechcący, wierzcie mi. No ale to był problem niełatwy.
Pasko jak zwykle miałeś rację! Geniusz.
Te wklejane wydruki, kuponu et cetera, są zapewne autentyczne, bo trudno uwierzyć, że ktoś by się wygłupiał i oszukiwał z czymś takim.
Natomiast tak już na marginesie, to gorąco doradzam tym, którzy upolują "grubszego zwierza". Bierzcie kasę po cichu i się nią nie chwalcie nikomu!
Dokładnie wiem w tym momencie co piszę i dla odmiany piszę to bardzo poważnie.
/Chodzi rzecz jasna o grubego zwierza, no bo 200 złotych to nie są pieniądze, które mogą zaszkodzić/
Albo będziecie mieli problemy.
Natomiast tak już na marginesie, to gorąco doradzam tym, którzy upolują "grubszego zwierza". Bierzcie kasę po cichu i się nią nie chwalcie nikomu!
Dokładnie wiem w tym momencie co piszę i dla odmiany piszę to bardzo poważnie.
/Chodzi rzecz jasna o grubego zwierza, no bo 200 złotych to nie są pieniądze, które mogą zaszkodzić/
Albo będziecie mieli problemy.
Pasko! Na miłość Boską! Oczekiwane!
13max33:
Mysle ze pewniakiem na 22.00 moze byc ''35''
Poza tym mam poglad na inne cyferki, ale wstrzymuje sie od ich podawania, bo ostatnie kilka losowan slabo trafialam.
Dzis o 14.00 trafilam znowu pewniaka -25-
Teraz poczekamy co sie wydarzy o 22.00.
Pozdrawiam cie.
Mysle ze pewniakiem na 22.00 moze byc ''35''
Poza tym mam poglad na inne cyferki, ale wstrzymuje sie od ich podawania, bo ostatnie kilka losowan slabo trafialam.
Dzis o 14.00 trafilam znowu pewniaka -25-
Teraz poczekamy co sie wydarzy o 22.00.
Pozdrawiam cie.
Asiulka
Własnie myslałem o 35
Więc do Totomixa lecę i nadaję takie
12,35,25
12,35,25,22,10 Pozdrawiam
Własnie myslałem o 35
Więc do Totomixa lecę i nadaję takie
12,35,25
12,35,25,22,10 Pozdrawiam
Blokada dla edi8 za nie mieszczące się w żadnych normach obrażanie rodziców slavo. Pozdrawiam
Pasko widać ostatnio dzieli " banami "
13max33
Widzę,że nie stały w uczuciach jesteś.Moje numerki już Ci się nie podobają.
Ech samo życie.
pozd
13max33
Widzę,że nie stały w uczuciach jesteś.Moje numerki już Ci się nie podobają.
Ech samo życie.
pozd
13max33:
tez mysle o ''12'', mam tylko 2zł na koncie w Totomix (gram przez neta) i moze wysle na 22.00 jedna parke 12,35.
Jutro musze sobie uzupelnic, bedzie czym bardziej rzadzic, jesli chodzi o wieksze stawki :-) Jak gram na jedna liczbe to te 10zł jest potrzebne.
tez mysle o ''12'', mam tylko 2zł na koncie w Totomix (gram przez neta) i moze wysle na 22.00 jedna parke 12,35.
Jutro musze sobie uzupelnic, bedzie czym bardziej rzadzic, jesli chodzi o wieksze stawki :-) Jak gram na jedna liczbe to te 10zł jest potrzebne.
Test lotto na wtorek; 01, 02, 06, 07,10, 13, 14, 19, 21, 23, 25, 34, 36 i 45.
Madzia 77
Madziu 69 lubię ale od czasu do czasu :)ale nie zapomniałem o Tobie .Pozdrawiam :)
Asiulka 22
Napisz jak grasz przez neta w Mixsie ?
Madziu 69 lubię ale od czasu do czasu :)ale nie zapomniałem o Tobie .Pozdrawiam :)
Asiulka 22
Napisz jak grasz przez neta w Mixsie ?
ralfek, ja wychodzę z założenia że gorące liczby parzą, zimne zresztą też. Należy wyszukać takie liczby, które mają pewną regularność w poszukiwanych zakresach. Przy czym należy badać wiele zakresów równocześnie. Musisz obrać metodą prób i błędów powiedzmy 8 zakresów (np. 100, 75, 50, 25, 20, 15, 10, 5) losowań wstecz i obserwuj regularność liczb. Czy liczby padają częściej, rzadziej czy może regularnie. Jeśli jakaś liczba jest regularna w wielu zakresach i zachowuje się podobnie, oznacza to że może prędzej paść niż dziad, który czeka i czeka bo nie wiadomo jak długo będzie czekać. A taka która pada 5 razy pod rząd - nie wiadomo kiedy przestanie i na jak długo... Ale mogę się mylić.
Kombinuj Lestek.
Coś Ci podpowiem, spróbuj zakodować te liczby i spróbuj je zakodować nieliniowo. Spróbuj tym samym uzyskać te Twoje "różnice temperatur" zakodowane nieliniowo. To rozwiąże w prosty sposób pewien problem wyznaczania, który tam zniekształca wyniki.
Ponadto druga sprawa, próbuj wyznaczać "kody" niezależnie od siebie.
Znacznie łatwiej wyznaczyć 2 liczby oddzielnie niż parę liczb razem. To już wynika z banalnej kombinatoryki, która nawiasem mówiąc tez jest złudzeniem, ale to już inna sprawa.
To tyle.
Podoba mi się, że kombinujesz. Myśleć trzeba. Ok.
Coś Ci podpowiem, spróbuj zakodować te liczby i spróbuj je zakodować nieliniowo. Spróbuj tym samym uzyskać te Twoje "różnice temperatur" zakodowane nieliniowo. To rozwiąże w prosty sposób pewien problem wyznaczania, który tam zniekształca wyniki.
Ponadto druga sprawa, próbuj wyznaczać "kody" niezależnie od siebie.
Znacznie łatwiej wyznaczyć 2 liczby oddzielnie niż parę liczb razem. To już wynika z banalnej kombinatoryki, która nawiasem mówiąc tez jest złudzeniem, ale to już inna sprawa.
To tyle.
Podoba mi się, że kombinujesz. Myśleć trzeba. Ok.
Witam
MM na 22.00
8,14,34,55,69,78
8,14,32,76,78
6,14,38,63,74
PEWNIACZEK-78
Pozdrawiam.
MM na 22.00
8,14,34,55,69,78
8,14,32,76,78
6,14,38,63,74
PEWNIACZEK-78
Pozdrawiam.
TDP: nie zrozumieliśmy się. Ja po prostu nie napalam się na liczby, które długo czekają i na takie które padają praktycznie co rusz. Doceniam takie, które są regularne. Ale uwaga - ta regularność się zmienia mniej więcej co 20 losowań. Ja nie mam problemu z wyznaczeniem zbiorów liczb. Zwykle metodą eliminacji powstaje zbiór ok 30 liczb w których jest od 15 do nawet 20 wylosowanych liczb. Mój problem polega na wyciągnięciu spośród tych 30 te właściwe 10. Tu nie wypracowałem jeszcze żadnej skutecznej metody. A właściwie skuteczniejszej, niż od 4 do 8 trafień na losowanie.
Edi kolejny raz zbanowany?
Ileż razy można być zbanowanym?! I to za taką rzecz.
Rodziców należy nie tylko szanować, ale po prostu czcić. Tak to jest przyjęte w cywilizacji łacińskiej. Szacunek należy się również cudzym rodzicom.
W psychiatrii nazywają, jak się zdaje, tego typu przypadłości defektami psychicznymi. Gdzieś o tym kiedyś czytałem.
No cóż, wesoło jest, nie ma co.
Pasko,
mam pomysł...
Może by się przydał. Wprowadź zasadę, że jeśli ktoś jest zbanowany, to odejmujesz mu np. połowę punktów VIP-a, z tym, ze co najmniej 1000pkt.
Niektórym tak na tym zależy, że się może opamiętają.
Ileż razy można być zbanowanym?! I to za taką rzecz.
Rodziców należy nie tylko szanować, ale po prostu czcić. Tak to jest przyjęte w cywilizacji łacińskiej. Szacunek należy się również cudzym rodzicom.
W psychiatrii nazywają, jak się zdaje, tego typu przypadłości defektami psychicznymi. Gdzieś o tym kiedyś czytałem.
No cóż, wesoło jest, nie ma co.
Pasko,
mam pomysł...
Może by się przydał. Wprowadź zasadę, że jeśli ktoś jest zbanowany, to odejmujesz mu np. połowę punktów VIP-a, z tym, ze co najmniej 1000pkt.
Niektórym tak na tym zależy, że się może opamiętają.
Pyskówki na czacie w dniu dzisiejszym i obrażanie rodziców jednego z czatowiczów,to był już chwyt po niżej pasa.
13max33:
nie wiem dokladnie co masz na mysli..
Zeby moc zaczac grac, najpierw musialam sie wybrac do punktu ''totolotek'' i zarejestrowac sie, musialam wymyslec swoj nick, haslo dostalam od nich ale zmienilam je pozniej na swoje w necie, dostalam tez karte Ligi mix'u (taka podobna jak bankomatowa czy kredytowa) - trzeba ja zawsze miec przy sobie jak sie wybierasz do punktu i chcesz kupic zaklad otwarty, ja to nazywam doladowaniem, tak samo jak sie jakas kwote doladowywuje komorke. i Odrazu jak jestes za pierwszym razem, zarejestrujesz sie, dostaniesz ta karte to mozesz sobie doladowac przykladowo za 50zł (kupic tzw. zaklad otwarty za 50zł) i grac przez neta, jaka kasa ci sie skonczy to zawsze ponownie musisz sie tam wybierac i doladowac.
Pisz jak cos...
nie wiem dokladnie co masz na mysli..
Zeby moc zaczac grac, najpierw musialam sie wybrac do punktu ''totolotek'' i zarejestrowac sie, musialam wymyslec swoj nick, haslo dostalam od nich ale zmienilam je pozniej na swoje w necie, dostalam tez karte Ligi mix'u (taka podobna jak bankomatowa czy kredytowa) - trzeba ja zawsze miec przy sobie jak sie wybierasz do punktu i chcesz kupic zaklad otwarty, ja to nazywam doladowaniem, tak samo jak sie jakas kwote doladowywuje komorke. i Odrazu jak jestes za pierwszym razem, zarejestrujesz sie, dostaniesz ta karte to mozesz sobie doladowac przykladowo za 50zł (kupic tzw. zaklad otwarty za 50zł) i grac przez neta, jaka kasa ci sie skonczy to zawsze ponownie musisz sie tam wybierac i doladowac.
Pisz jak cos...
Co tutaj się nie działo od samego rana. W Ediego8 dzisiaj chyba wstąpił jakiś demon.
Lestek, dziwna sprawa.. bo te liczby ze srodka (ani gorace ani zimne) nigdy nie dawaly mi rezultatu..
Wszystkie liczby wypadają też w określonym cyklu, który trwa przeważnie do 20 losowań. Teraz tylko 69 musi wypaść żeby cykl został zamknięty.
cześć kto mi powie jak lepiej grać cały czas te same liczby,czy co losowanie je zmieniać a chodzi mi o MM
Lestek>>> też wybieram, choć pewnie wg innych zasad około 30, 35 liczb w których trafiam czasem nawet 18 liczb.Nie zawsze oczywiście.Nie stać mnie, a i rozsądek nie pozwala na obstawianie dużej kombinacji,gram więc po 1-3 zakłady.I diabelsko żle wybieram. Nawet w 5 zakładach mam tu 3 tu 3 i tu 3. Czasem trochę więcej. I już mnie to wkurza. Chyba będę grał 1 raz w m-cu, ale za to np. za 100 czy 150 zł. Jak nie trafię , to następny raz za miesiąc.
Lila, jak znasz takiego dobrego to podaj adres - bo już bez niego diabli mnie biorą na moje rezultaty.
Tylko że w życiu tak jest, że jak coś powinno się udać to na pewno się spieprzy. Ale jak ma się spieprzyć to na pewno się uda. Mimo wszystko - pozdrowionka. One się nie spieprzą.
a co tu slychac bo mnei chyba z tydzien nie bylo a na real nie obstawialem ze dwa tygodnie...? wygralem sam ze soba.
Lila > przed chwilą dopiero przeczytałem że Edi ma bana. No nieziemsko zawzięty chłop. Mam nieco w takim typie kuzyna w Poznaniu. Pogniewał się z cała rodziną już od ponad 20 lat. Tylko ja z nim byłem w delikatnym kontakcie. Ale obraził się i na mnie w końcu przez te "cholerne" komputery.Przez żartobliwe emotikony wysłane do niego. Taki drażliwy.Ale trudno.
lila > nie wiem czy wiesz, ale to nie edi8 dzisiaj zaczął. Wpisy zostały pokasowane i teraz każdy się tylko sugeruje tym, że edi8 dostał "bana". Odpisał, na wpis w którym został posądzony o oszustwa z kuponami. W ocenie admina zbyt ostro i to wszystko.
Pozdr.
Pozdr.
Monsiu-tak to czasami bywa z tymi Poznaniakami.Kto tam ich rozgryzie.Pozdrawiam
Zelus > co używasz takich słów jak "real". Blondynka dzwoni do blondynki i mówi: po co gadać przez telefon - może spotkamy się w realu. A druga: nie da rady, u nas jest tylko Tesco!
DanteV-Witam.
Moim zdaniem istnieje granica pomiędzy,kuponami a obrazliwymi sformuowaniami kierowanymi pod adresem ludzi nie obecnych na czacie i tym samym nie mających możliwości obrony.
Pozdrawiam serdecznie.
Moim zdaniem istnieje granica pomiędzy,kuponami a obrazliwymi sformuowaniami kierowanymi pod adresem ludzi nie obecnych na czacie i tym samym nie mających możliwości obrony.
Pozdrawiam serdecznie.
Może niech Pasko założy tutaj osobny pokój: Kogucik&Edi. Będą sobie tam w spokoju rozmawiali.
Nie mam doładowanej karty w Totomixie ale chyba obstawił bym 69 na godz. 22.
na 14 weszła jedna 3/3
moje typy na 22
7.63.78
50.58.59
19.22.47
14.32.76
3.49.80
Trzymac kciuki!!:)
moje typy na 22
7.63.78
50.58.59
19.22.47
14.32.76
3.49.80
Trzymac kciuki!!:)
i jeszcze taka myśl przez kolejne losowania spróbuje grać na parzyste siedemdziesiątki bo coś czuje że bendą wpadać w ilościach 3-5
Monsiu, nie rób tego. Tylko regularność i cierpliwość popłaca. Nie zawsze tendencja idealnie trafia. Nieraz padają same wzrosty. Ja rozpisałem sobie tendencje wylosowanych liczb w 300 losowaniach wstecz i jestem przekonany, że wytypowany zbiór 30 liczb wystarcza na przygotowanie takiego grania, że raz na dzień coś trafisz. Największy problem to przygotowanie zestawu końcowego. Przynajmniej dla mnie.
Ja również gram rozsądnie i szkoda mi pieniędzy na nie wiadomo ile kombinacji. Jeśli mam wygrać, to wygram jednym zakładem.
Ja również gram rozsądnie i szkoda mi pieniędzy na nie wiadomo ile kombinacji. Jeśli mam wygrać, to wygram jednym zakładem.
mam pytanko korzystam ze stronki przez telefon jak odczytywac wcześniejsze wpisy na czacie?korzystam z przeglądarki opera mini
rustu2009 ja też miewam ten sam problem i marudzę Paskowi o wersję Mobile. Przygotowałem już nawet projekt ale utknęło w martwym punkcie. Na Safari w iTelefonie jest dokładnie to samo. Widać tylko ostatnie wpisy. To przez ramkę...
Janusz, skoro już zależy Ci na chacie na stronie głównej to może w DIVie scrollowanym jakiś javascriptem? Telefony sobie z tym radzą...
Janusz, skoro już zależy Ci na chacie na stronie głównej to może w DIVie scrollowanym jakiś javascriptem? Telefony sobie z tym radzą...
Lestek,
Chyba nawet nie zdajesz sobie do końca sprawy, jak to Twoje ostatnie zdanie jest ważne! Panu Bogu wystarczy Twój jeden zakład w zupełności.
Nie spodziewałem się, że ktoś tu tak napisze..
To jest właśnie tajemnica sukcesu.
A druga, to - grać wtedy, kiedy się wygrywa.
Chyba nawet nie zdajesz sobie do końca sprawy, jak to Twoje ostatnie zdanie jest ważne! Panu Bogu wystarczy Twój jeden zakład w zupełności.
Nie spodziewałem się, że ktoś tu tak napisze..
To jest właśnie tajemnica sukcesu.
A druga, to - grać wtedy, kiedy się wygrywa.
TDP: to jest moja stara jak ja sam zasada. Sprawdziła się nie raz ale jeden szczególnie zapamiętałem. To było w maju. Na piątek 1 maja puściłem kupony za 25zł (10 zakładów) wygrałem 4/10 czyli 2 zł. Dołożyłem 50 groszy nieco zrozpaczony i następnego dnia trafiłem 7/10 czyli 140zł. Ale miałem frajdę. W niedzielę najbliższych zabrałem na wycieczkę do Ogrodzieńca. Od tego czasu nie ulegam emocjom a jeśli przez kilka razy z rzędu przegrywam - odpoczywam od gry kilka dni.
Rustu- mam pytanie. Jaką masz wersję przeglądarki? 4.2??? Ja mogę przeczytać około 100 ostatnich wpisów.
Ktoś kiedyś wspominał że na tej stronie siedzą też szpiedzy Totalizatora i na podstawie rozmów na czacie odpowiednio przeprogramowują maszynę żeby nie wpadły te liczby.
ender ja od jakiegoś czasu nie podaję tu typów i ... wygrywam hehe. Pewnie to przypadek ale będę pisał tylko o wynikach. Kiedyś może znów zacznę podawać wcześniej typy :) Szczerze wątpię że ktoś z TS tu zagląda ale... zabobony ;)
Witam.Wędrowca netowy,mam rozumieć,że te liczby,które podałeś w Lotto są na:nie.Pozdrawiam.
WĘDROWCO NETOWY tak wersja 4.2 ja też mogę czytać 100wpisów ale jak odczytać wczesniejsze?
Ja wystawiam : dwanaście liczb na:tak
2,12,13,5,8,28,29,46,47,33,32,41.
Pozdrawiam.
2,12,13,5,8,28,29,46,47,33,32,41.
Pozdrawiam.
Ja mam wersję demo programu ze strony:http://www.lottoprogram.info
Jeśli ktoś ma ochotę mogę mu podesłać - może razem wpadniemy na jakiś trop.
Jeśli ktoś ma ochotę mogę mu podesłać - może razem wpadniemy na jakiś trop.
i prośba do Pasko pomyśl trochę o mobilnych użytkownikach bo myślę że jest ich wielu
Odpowiem na pytania po godz 22. Na chwilę muszę wyjść.
Proszę o pomoc-nie mogę zwęzić strony,jak również przesunąć.
Co mam zrobić?
Co mam zrobić?
To ja nawet nie będę pytał co tam pisało,ale pamiętam co edi8 pisał o mojej żonie.Czy raczej o tym,co by z nią robił:(
danteV - Mylisz się,nie czytałeś wszystkiego.
danteV - Mylisz się,nie czytałeś wszystkiego.
Lestek .. mamy podobne historie. Kiedyś przez tydzień uparcie wysyłałem kupony, chyba 4 {jeszcze po 1.25}, aż mnie wkurzyło i zrezygnowałem. Chciałem wybrać nowe liczby, ale syn był zajęty przy komputerze(studiował!) więc mu nie przeszkadzałem i wysłałem jeszcze raz te same. I trafiłem na jednym 9/10. Wiesz jaka była radocha?. A jadąc w sierpniu do drugiego syna na wesele, po drodze przypadkiem przejechałem przez Ogrodzieniec. W powrotnej drodze pojechałem specjalnie zwiedzić. Piękne miejsce.
Zmieniam trochę metodę,zamiast ślęczenia nad papierami wprowadzam.WIĘCEJ LUZU :):):):)
58,63,78,20,28.////Totomix
58,63,78,20,28.////Totomix
No Earl. Wygrał kupon i naprawia zło. Czy Ty za wygraną w TS naprawisz zło z przeszłości? Ja bym naprawił kilka rzeczy. Ten serial niby głupi a obnaża ludzi. Wielu by zrobiło podobnie.