Wpisy 747 333 – 747 432
10 lutego 2012 13:31 → 10 lutego 2012 13:57, 100 wpisów
zuza już kupony wysłałam zobaczymy czy coś wejdzie, jeżeli tak to na wieczór tym samym sposobem zatypuję i wyślę
można też iść takim tropem max od Twojego nick'u: 13, 33
i od mojego: 55, 57
zuza: 8
i od mojego: 55, 57
zuza: 8
Hej hej . Kupony puszczone ? Ja dzisiaj nie gram , jutro dopiero zagram w multi i mini .
idęęęęęę puścić się oł jeeeee
wezmę sobie zdrapkę za zeta wczoraj trafiłam trójkę w lotto to można szaleć
wezmę sobie zdrapkę za zeta wczoraj trafiłam trójkę w lotto to można szaleć
deki
ja piNtole, aleś dzisiaj musiał pukonów kreślić - doopierooo o tej POrze ?
ja piNtole, aleś dzisiaj musiał pukonów kreślić - doopierooo o tej POrze ?
zuza- a to trzeba puscic jeden kupon i potem na drugi przelać godzine,minuty i sekundy?
Lila jak teraz ts będzie kusić?bez kumbulacji to daleko nie zajedzie:
:jedyna nadzieja jak pisze majoreczka to super zdrapka:twoje jajka:
:ciekawe jak wygląda procedura odbioru milionów,33trzech:przychodzi wygrany a prezezs ts już czeka z kwiatkami:prezentem:i całują sie:a potem pada pytanie na konto czy do worka?
hipopotan podejrzewam, że prezes nie jest taki hojny do rozdawania buziaków tym bardziej takim milionerom chyba raczej kopniaków
hipopotan
widziałeś, ile to było te 25 baniek - co wystawę robili ? - zdjęcia gdzieś jeszcze na necie leżą...
No nie wyborażam sobie sytuacji, ze mówią "bierz, ile zdołasz udźwignąć i spierwańczaj", ale jak nie masz kĄta - niewykluczone
widziałeś, ile to było te 25 baniek - co wystawę robili ? - zdjęcia gdzieś jeszcze na necie leżą...
No nie wyborażam sobie sytuacji, ze mówią "bierz, ile zdołasz udźwignąć i spierwańczaj", ale jak nie masz kĄta - niewykluczone