Wpisy 746 762 – 746 861
10 lutego 2012 01:48 → 10 lutego 2012 07:41, 100 wpisów
jak kumulacja jest w totka powyzej 10 mln to juz oszukuja
wtedy juz nie gram
jocia...
ja od grałem 96-tych tylko od pierwszego grania MM
ja od grałem 96-tych tylko od pierwszego grania MM
ktos moglby sie podzielic chociaz na 5 osob'
jocia-no na dobry pomysł wpadłaś tylko jak je ułozyc bo 78 tez moze byc
dobra dobra ja sam znikam...
baw się oby
baw się oby
hmm ja juz upadłość w głowie ,nie mam siły wiecej pewniaki ...moze torsan jest mistrzem niz ja
joocia..
dla nowego milionera-reszcie dzień dobry,udanego dnia i wysokich wygranych
Dzien dobry.. .
Hej Wędrowco
Hello.
Tę kumulacje zmuszony byłem odpuścić.
Ale następną biorę.
Nieodwołalnie.
Tę kumulacje zmuszony byłem odpuścić.
Ale następną biorę.
Nieodwołalnie.
monet, ja zgarniam wszystko>>>
Akurat
Ale konto TS zasilaj ambitnie (dla mnie)
Akurat
Ale konto TS zasilaj ambitnie (dla mnie)
bo patrzę sobie i taaaaka kasa przy 4/5 a ja nawet 3/5 nie mam ..
Witam na < pasku >serdecznie i gorąco, w Cz-wie -17. Tak sobie myślę co w tej chwili myśli i czuje nowy milioner, pewnie jest niewyspany.
a bardziej serio to kładę "coś" na LOTTO.
Przez te kumulacje tylko niezdrowo się napinam zamiast zając się tym co może dać parę złotych.
Przez te kumulacje tylko niezdrowo się napinam zamiast zając się tym co może dać parę złotych.
dlaczego nie ja?
Takie pytanie kilkanaście milionów sobie będzie dzisiaj zadawać.
Takie pytanie kilkanaście milionów sobie będzie dzisiaj zadawać.
kochani- jakieś pomysły na 14 w mm?-może komuś się coś przyśniło?
można też zadać pytanie czy taka wygrana to szczęście czy nieszczęście? trzeba teraz żyć w pełnej konspiracji
darencjo>>> dokladnie.
Życie dla tego człowieka wcale tak proste nie będzie.
A co do MM to bez jakichś sennych mrzonek napiszę że trza uwagę zwrócić na 77.76.24.
Życie dla tego człowieka wcale tak proste nie będzie.
A co do MM to bez jakichś sennych mrzonek napiszę że trza uwagę zwrócić na 77.76.24.
dobra - koniec marzeń o bogactwie
do następnego losowania
majwoj23 >> na http://www.lottostat.pl/ masz oczekujące zestawy parek i trójek - zadziwiające ile czasem wchodzi z tych oczekujących - sprawdziłam ..
77
do następnego losowania
majwoj23 >> na http://www.lottostat.pl/ masz oczekujące zestawy parek i trójek - zadziwiające ile czasem wchodzi z tych oczekujących - sprawdziłam ..
77
ewita- ja wiem że lepiej mieć jak nie mieć, ale pomyśl że teraz musi to wszystko sensownie poukładać, przecież nie wyjdzie na ulicę i nie zwoła rodziny i krzyknie - ludzie ludziska wygrałem 33 < bańki>
ja bym nie wyszła
ale to nie o to chodzi, człowiek kupi nowe życie bez gonitwy za kasą a za sensem i marzeniami
ale to nie o to chodzi, człowiek kupi nowe życie bez gonitwy za kasą a za sensem i marzeniami
darencjoo >> a ileż krewnych się odnajdzie, temu co zgarną te 33 bańki
ewita>>>
"ale to nie o to chodzi, człowiek kupi nowe życie bez gonitwy za kasą a za sensem i marzeniami"
Chyba się z Tobą nie zgodzę.
"ale to nie o to chodzi, człowiek kupi nowe życie bez gonitwy za kasą a za sensem i marzeniami"
Chyba się z Tobą nie zgodzę.
ewita >> no ja też ale kto wie przy takiej kasie może odnalazłoby sie może jeszcze kilku ..
9,15,24,60,61,74,76,77,78,79
tak postawiłam, mam jeszcze inne ale wcale nie moge się pozbierać
tak postawiłam, mam jeszcze inne ale wcale nie moge się pozbierać
< Kiedy ma się już to, czego się pragnęło, to okazuje się,że nie jest to wcale to, czego się pragnęło > - Gertruda Stein. I myślę że tak jest naprawdę
to prawda - co mogłabym zrobić za taką kasę? mieszkanie na dom zmienić? Lepiej ubrana chodzić? I czy byłby człowiek bardziej szczęśliwy ? eee chyba nie ...
witam
to nie o ciuchy chodzi a o marzenia
mam ich tyle, ze kasa to narzędzie do ich spełniania
mam ich tyle, ze kasa to narzędzie do ich spełniania