Wpisy 746 362 – 746 461
9 lutego 2012 22:47 → 9 lutego 2012 23:03, 100 wpisów
deki... pieknie szalalaes w piwnicy OD DO..pieknie
ja zmykam moi mili...
jutro musze wcześnie wstać aby syna dobudzić na wycieczkę
jutro musze wcześnie wstać aby syna dobudzić na wycieczkę
bedzie kumulacja bardziej martwie sie o bonusa
Lila Pasko mi usunal
Lila Pasko mi usunal
dwie dwójki na sześć zakładów w DL
745410. mężatka 2012-02-09 (15:10)
Liczby na NIE w Lotto to 4,7,8,11,13,15,16,18,19,20,22,23,32,33,41,42,43
Z liczb do Lotto na NIE trafiona 1 z 17
Liczby na NIE w Lotto to 4,7,8,11,13,15,16,18,19,20,22,23,32,33,41,42,43
Z liczb do Lotto na NIE trafiona 1 z 17
Dobranoc wszystkim i jeszcze raz gratulacje dla wszystkich co trafili a dla pozostałych multipaskowe i powodzenia jutro
Laskowski trafił szóstkę w dużym bo głupio się zacieszał
krysiu
krysiu wzajemnie
wojtas 50/50 z prezesem
Krysieńka
Chcesz być szczęśliwy? Ciągle trwające szczęście nie ma swej przyczyny. Prawdziwe szczęście też nie ma swej przyczyny. Nie możesz więc mnie uszczęśliwić. Nie jesteś moim szczęściem. Jeśli zapytasz przebudzoną osobę: "Dlaczego jesteś szczęśliwa?" Odpowie ci ona: "A dlaczego by nie?" Szczęście jest naszym stanem naturalnym. Szczęśliwość jest naturalnym stanem małych dzieci, do których Królestwo należy aż do chwili, gdy je powstrzymamy i zarazimy głupotą społeczeństwa i kultury. Aby zdobyć szczęście, nie potrzebujesz niczego robić, bo szczęścia zdobyć nie można. Czy ktoś z was wie dlaczego? Ponieważ już je mamy. Jakże można zdobyć coś, co już się posiada? Dlaczego wobec tego nie doświadczacie go? Ponieważ musicie coś odrzucić. Musicie zrezygnować ze złudzeń. Aby być szczęśliwym, niczego nie trzeba dodawać, trzeba coś jedynie odrzucić. Życie jest łatwe, jest zachwycające. A jeśli jest trudne, to jedynie z powodu waszych złudzeń, waszych ambicji, waszej chciwości i nienasycenia. Czy wiecie, skąd to wszystko się bierze? Z utożsamiania się z rozmaitego rodzaju etykietkami.
majoreczka-w trojkę z Morena
lila... z prezesem..a nawet z prezesowna
wojtas... ale duet... kakaowy
27 jutro w multi
wojtas...myslisz
50 mil jak nic
deki
lilka wyczesany w kosmos
deki-tak??to jutro o 14tej na 2 banki letnie
Lilcia-to prezes nie ma laski???
nowy milioner czy jescze nie
01 malpo jutro
lilka
powodzonka jestem nowy też nie wygralem
Ojciec rydzyk poprowadzi w sobote losowanie lotto
lila...glacman albo glacwoman... pewnosci nie mam o jego plci
może trzeba zagrać wabank
Cześć naiwniaki ile już w topiliście pieniędzy jest jakaś osoba na czacie która wygrała chociaż 50 tys. Lotto to oszustwo zobaczcie jak jest losowanie i jak kulki wrzucą do maszyny są przez chwile nieruchome mają druciki przyczepione -ślepy by zobaczył .Dymają was z kasy jak tylko się da rzucą jakieś drobne w multi multi jak już nie mogą bardziej wygenerować liczb to komputer musi wybrać najoszczędniejsze opcje dla firmy .A potem za jakiś czas wybierają jakieś miasta z mapy że niby ktoś trafił pic na wodę.Po co Donek wprowadził ustawę antychazardową -tylko po to żeby nabijać kasę dla lotto -czyli skarbu państwa .Radzę wam zejść na ziemię i kupić sobie coś słodkiego a nie nabijać kasę dla rządu -który tak każdego z nas nieźle skubie i będzie skubał póki jest sposób- a kumulacja to bardzo dobry sposób pozdrawiam
wnuczku-nie przejmuj się,dziadzia też nie trafił
zero...no wlasnie gram 0d 12 lat
nawet z laska
wojtas...że niby co??? Chodź do dziadzi ,dziadzia na konika wsadzi???
Robal_36 jak tam
Kumulacja rozbita
lilka
Lilcia
albinlotto bywało lepiej , ale - nic to
są ! qrna ! są druciki - widziałem wreszcie na własne oczy
są ! qrna ! są druciki - widziałem wreszcie na własne oczy
bet5...zobaczymy zaraz wyniki
Robal_36 przyjdzie takie losownie w koncu ze trafisz ta 5/5 mini
pijemy
Ja osobiście znam osobę która wygrała 6 w DL...
profe
majoreczka...
tyg-nikt Ciebie nie zmusza do gry-a druciki to możesz wsadzić sobie w tyłek/buzię-niepotrzebne skreślić
po kumulacji i jeszcze tego jeb...go bonusa też niech ktoś weźmie....bo mnie wykończy
lila...zaraz sie dowiemy