Wpisy 745 500 – 745 599
9 lutego 2012 16:18 → 9 lutego 2012 17:45, 100 wpisów
pani sara...tu tak mozna zaczepka ...tam u u ciebie w domu nieee....twój tata pilnujei znikam..
sara1. co masz na koncie zł. euro, dolary
ulala. nie dziękuj - to hazard, proboszcz nieda mi rozgrzeszenia.
ulala. nie dziękuj - to hazard, proboszcz nieda mi rozgrzeszenia.
Biblia nie potępia szczególnie hazardu, zakładów czy gry na loterii. Ostrzega nas jednak przed miłością do pieniędzy
Jeden z czołowych lewych obrońców w T-Mobile Ekstraklasie, Costa Nhamoinesu, zamieszany jest w gigantyczną aferę korupcyjną. Piłkarz może zostać zdyskwalifikowany i to dożywotnio - donosi "Fakt".
Chodzi o skandaliczne mecze podczas tournee reprezentacji Zimbabwe w Azji. Drużyna narodowa popularnych Wojowników przegrywała m.in. z Tajlandią 0:3 i Syrią 0:6. Okazało się, że spotkania były ustawiane przez bukmacherski syndykat.
Zamieszanych w proceder jest aż 80 futbolistów, w tym Costa Nhamoinesu. Federacja Zimbabwe zapowiedziała, że nie będzie pobłażania - a niektórzy gracze mogą zostać nawet zdyskwalifikowani dożywotnio.
Chodzi o skandaliczne mecze podczas tournee reprezentacji Zimbabwe w Azji. Drużyna narodowa popularnych Wojowników przegrywała m.in. z Tajlandią 0:3 i Syrią 0:6. Okazało się, że spotkania były ustawiane przez bukmacherski syndykat.
Zamieszanych w proceder jest aż 80 futbolistów, w tym Costa Nhamoinesu. Federacja Zimbabwe zapowiedziała, że nie będzie pobłażania - a niektórzy gracze mogą zostać nawet zdyskwalifikowani dożywotnio.
albo i może tez już nie - jakoś wygranych nie mogę nigdzie dojrzeć ..
Witajcie kochaniu, witajcie kochani a to losowanie o 14 było do bani.
M77...jeden teraz jacek74 trafił 5/6 ..50 stawka ..ale nic nie było pokazane kupony w profilu...moje zdania tak mówie
i poowwoo
i poowwoo
krzys3355.
co prawda mam program na Lotto lecz nie gram i nie typuje
przykro mi.
co prawda mam program na Lotto lecz nie gram i nie typuje
przykro mi.
z takimi osiągnięciami jakie masz może warto spróbować czegoś innego/nowego?
madziu77.
jeszcze nie, firmę oddaje w inne ręce, polecę sobie gdzieś ??? na cały miesiąc, a po zastanowię się co robić i w co grać.
jeszcze nie, firmę oddaje w inne ręce, polecę sobie gdzieś ??? na cały miesiąc, a po zastanowię się co robić i w co grać.
Pomóżcie mi jakie dwie liczby wybrać na dzisiejszą kumulacje. Mam już 5,8,15,48. Nie chce: 7 12 13 28 31
beda1977.
Mam gotowe, lecz bez żadnej odpowiedzialności i pretensji do mnie!
tu Ci podać? raczej nie.
Mam gotowe, lecz bez żadnej odpowiedzialności i pretensji do mnie!
tu Ci podać? raczej nie.
Zobaczcie tą stronę http://multimultilotto.pl.tl/ wejdźcie i typujcie (to ja jestem założycielem tego). Wszystko co i jak tam jest napisane!
beda.
Poniżej jest fotka faceta który się uśmiecha i ma na imię Janusz
poniżej jest formularz kontaktowy, napisz do niego z (załącznikiem)
"wymóg konieczny" no tak 0.70 99.99% poproś go aby przesłał mi twój adres mailowy.
Poniżej jest fotka faceta który się uśmiecha i ma na imię Janusz
poniżej jest formularz kontaktowy, napisz do niego z (załącznikiem)
"wymóg konieczny" no tak 0.70 99.99% poproś go aby przesłał mi twój adres mailowy.
pewnie dziś kumulacja padnie, bo to podniosłoby reklamę, a na sobotę musiałoby być koło 50mln to trochę dużo jak na nowy rekordzik. Trzeba dawkować emocje.
peda.
Poszło
pytaj, zaznaczyłem na co Masz zwracać uwagę przy wyborze liczb.
Kolor żółty oznacza prognozę, czerwony liczby.
Powodzenia.
Poszło
pytaj, zaznaczyłem na co Masz zwracać uwagę przy wyborze liczb.
Kolor żółty oznacza prognozę, czerwony liczby.
Powodzenia.
peda.
Wiem że osoba widząca to co Ty teraz może dostać oczopląsów
nauka polega na analizie po losowaniu, wówczas zobaczysz co ten program potrafi.
Wiem że osoba widząca to co Ty teraz może dostać oczopląsów
nauka polega na analizie po losowaniu, wówczas zobaczysz co ten program potrafi.
on, na 1977 (to nie jest rok urodzenia xD) też nie zwracaj uwagi bo to dwie moje ulubione liczby 19 i 77.
beda1977 ,ta twoja stronka jakoś mi podejrzanie wygląda, zresztą jak wszystkie tego typu