Wpisy 741 639 – 741 739
7 lutego 2012 19:21 → 7 lutego 2012 20:02, 100 wpisów
ooo..zuza przypomnialas mi..dzieki..lece cos nadac..przez
rodzinke..
rodzinke..
hartge w miarę możliwości na 14 losowań z plusem i chybił trafił a co najciekawsze te ostatnie 3 razy 6/10 oraz wygrane w jokerze padły w tej samej kolekturze
nie może być!!!!!!!
ktoś wygrał 40 złoty
Jaki wielki sukces
Tyle kasy
tylko siem upić
ktoś wygrał 40 złoty
Jaki wielki sukces
Tyle kasy
tylko siem upić
hartge nie chce zapeszać ale myślę że to dobry sposób bo jak na razie choć po części idzie po myśli z wygranymi
Kathy.. .
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
hartge 25 stycznia miałem samego jokera czyli 10 złotych a w piątek joker + 1 liczba czyli 47 złotych = 57 złotych obie wygrane na tym samym kuponie
multi multi a czyli też jokera na kilka losowań miałeś no proszę padł raz a za kilka znowu ten sam
hartge szkoda że nie trafiłem jeszcze jednej liczby bo miałbym 320 złotych ale jest jak jest dobre i 57 złotych
Dzisiaj pewnie będzie...Morenciusz... prowadził losowanie.. .
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
hartge i joker był na chybił trafił zresztą wszystko piszę na moim profilu joker i cztery liczby są na żółtym pasku a sam joker jest także w typach
multi multi ja najwięcej miałem 3/4 bez jokera i same jokery się trafiały i z dwa razy J i 1/4
haryge choć przyznam że ja wolę zagrać w jokera niż w mini lotto po porostu w jokerze trafiam szybciej niż w mini lotto
multi multi moze ze 3 razy gralem w J szkoda tylko ze wszystkich liczn nie mozna samemu typowac
w mini lotto trafiłem tylko raz 3/5 a gram w gry TS-u już dość długo
zakon13
hartge ale to ładnie
multi kiedys w mini mialem duzooo na chybil wyslane na raz i ani razu nawet 3/5 nie trafilem
tak samo w duzego najwiecej w duzego mialem 500 zakladow i byla tylko 3/6
tak samo w duzego najwiecej w duzego mialem 500 zakladow i byla tylko 3/6
multi multi w mini swego czasu bawiłem się w system 6 to najwięcej też tylko trójki nic szczególnego jak by 4 siadło to już
zakon13 u mnie najwięcej w lotto (dużym lotku) 3/6 oraz 4/6 na jednym kuponie na chybił trafił
w porownaniu do ilosci jakie wysylalem w mini i lotto to tak jakbym nigdy nic nie wygral
witam ponownie
Lila...
hartge w mojej miejscowości ktoś kupił system na 8 liczb w mini lotto i wygrał 86.tys złotych
hartge ale trzeba trafić i tak myślę że na system szkoda kasy
zakon13....
HARTGE...
HARTGE...
profesor1980
multi multi....
deki...
TS kąbinuje zeby na wekend zachaowac kumulacje
to jak dobrze przykombinuje to na sobote moze bedzie rekord 60mln
Mi się wydaje ze na sobotę szykują kumulacje
zakon13 ja myślę że kumulacje były większe i często jak kupon lotto kosztował do 2 złotych
a teraz 3 złote to dużo i dlatego ludzie nie grają i przez to są niskie kumulację
multi zgadzam sie gdyby obnizyli zaklady do 2 zl to by mieli duzo wieksze przychody
multi-racja teraz jak za 3zl to było tak ze dokładali bo puli 1mln a za 2zl tak raczej nie było
TS ustawi tak zeby w sobotę ktoś wygrał
i z 2mln teraz ida na 3mln a jak było za 2zl to z 1mln szli juz na 3mln
Mini lotto po 1,25 i jest super
ale się cieszę że choć dziś losowania zobaczę bez zacinki żeby tylko jeszcze dziś chciały wygrane wchodzić poprawnie
zakon13
zakon13 choć ja pamiętam jak zacząłem grać to duży lotek kosztował 60 groszy to były czasy
i powinni placic za to ze sie nic nie trafi
multi multi tez pamietam ale jeszcze tak nie gralem zawsze bylem za multi lotkiem
multi multi tez pamietam ale jeszcze tak nie gralem zawsze bylem za multi lotkiem
hartge a ty jak grasz na chybił trafił czy samemu typujesz liczby