Wpisy 741 539 – 741 638
7 lutego 2012 18:52 → 7 lutego 2012 19:20, 100 wpisów
Może ten nagi facet, to członek
tej partii, co w s z y s t k i m zrobi dobrze
tej partii, co w s z y s t k i m zrobi dobrze
Kobieta budzi się rano po Sylwestrze, patrzy w lustro i szturcha w bok wymęczonego imprezą męża:
- Wiesz kochanie... jaka ja już jestem stara! Twarz mam całą pomarszczoną, biust obwisły, oczy sine i podkrążone, fałdy na brzuchu, grube nogi i tłuste ramiona... Kochanie! Proszę cię, powiedz mi coś miłego, żebym się lepiej poczuła w nowym roku.
- Eee... no... za to wzrok masz jak najbardziej w porządku!
- Wiesz kochanie... jaka ja już jestem stara! Twarz mam całą pomarszczoną, biust obwisły, oczy sine i podkrążone, fałdy na brzuchu, grube nogi i tłuste ramiona... Kochanie! Proszę cię, powiedz mi coś miłego, żebym się lepiej poczuła w nowym roku.
- Eee... no... za to wzrok masz jak najbardziej w porządku!
właśnie mówią w polsacie że premier Tusk kładzie nam kolejne kłody pod nogi w emerytur Tusk chce abyśmy od 2013 roku pracowali do 67 roku życia
ulexxa niestety nie
multi..tu juz to zatwierdzili w de."chamostwo"jak dozyc tych lat..a pozniej sobie
supcio wypoczywac??..glupole..
supcio wypoczywac??..glupole..
kathy jakby tu nie oglądać horrorów jak sami w nim gramy
----------
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
oni dla siebie stołeczki zaklepują, żeby im za szybko nie zabrali
deki
deki
ulexxa no właśnie chyba że Tusk planuję rozdać nam emerytury w raju
deki72
Taki film był
deki -
"Robale są wszędzie" , czy może - "wieczne" ? no nic - sks
deki -
"Robale są wszędzie" , czy może - "wieczne" ? no nic - sks
multi..taaa..to jest tak aby dozyc jakos do renty..
a potem..wiesz co..
a potem..wiesz co..
ulexxa to prawda
hartge
ziolo
skutecznie
każdy ma jakiś - , patent , sposób...
zazwyczaj są dobre DO losowania
PO trochę się sPOsób patrzenia zmienia
skutecznie
każdy ma jakiś - , patent , sposób...
zazwyczaj są dobre DO losowania
PO trochę się sPOsób patrzenia zmienia
Dla lubiących rozwiązywać krzyżowki/Jaki wyraz powstanie, gdy w wyrazie...Tuska pozamieniamy litery, ostatnie ma być '' s''nie podawać rozwiązania...
a średnia życia mężczyzny u nas to bodajże 65 czy 67 lat ..
W luja nas robią,ale i dobrze - póki sobie pozwolimy tak mieć będziemy ..
Całe życie na składki ZUS a potem nawet jednej emerytury nie doczekamy ... i jeszcze po śmierci nikt z bliskich złotówki nie zobaczy jak i jest do tej pory - kiedyś patrzyłam na to z przykrością ale teraz dochodzę do wniosku,ze chyba musimy jeszcze bardziej dostać w tyłek by go w końcu ruszyć i powiedzieć STOP ....
W luja nas robią,ale i dobrze - póki sobie pozwolimy tak mieć będziemy ..
Całe życie na składki ZUS a potem nawet jednej emerytury nie doczekamy ... i jeszcze po śmierci nikt z bliskich złotówki nie zobaczy jak i jest do tej pory - kiedyś patrzyłam na to z przykrością ale teraz dochodzę do wniosku,ze chyba musimy jeszcze bardziej dostać w tyłek by go w końcu ruszyć i powiedzieć STOP ....
hartge i jak tam wygrane coś ostatnio wygrałeś
multi multi - śmiech na sali szkoda słów nie idzie nic wygrac konkretnego
madzia77 to prawda
a moze jakas podpowiedz co do tego patentu lub pomysłu na wygraną. na co zwracać uwage???????
Wędruś.......iż dotąd nosił klucz za pasem, uwiązany na taśmie ze srebrnym ku.t.asem
Kathy świeżutki prosto z piekarni dzisiaj się postarałem żeby był świeży bo dośc wybredna jesteś
hartge no mi się udało coś wygrać w piątek 40 złotych w multi multi plus i 57 złotych w jokerze
Statystyczny rolnik korzysta z emerytury przez...2 lata... O ile uda mu śię do niej....dożyć
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
lila
multi multi o no to ładnie szarpnąłeś zawsze coś konkretniejszego niż drobnica ciągle
ziolo
I linki do ciekawych stron, i POmysłów, jak trzepać kasiorę
I linki do ciekawych stron, i POmysłów, jak trzepać kasiorę
Lila.. .
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
ziolo...tu wszyscy na wszystko zwracają uwagę a tak na poważnie to każdy ma jakieś swoje spostrzeżenia ,'mapki' czy jeszcze inne karteczki
hartge zobaczę co dalej się wygra bo jeszcze kilka losowań mam na tych kuponach
Ulexxa.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
multi multi a bo Ty grasz na kilka losowania z rzędu sprytnie liczby leżą na serwerze i powoli wpadają ? Jak to wygląda w praktyce idzie coś wygrac jak jest kupon na np 10 los czy na ile grasz ?
widzisz ja twoich wpisów nie komentuje ani nic ale widze że ty masz problem z tym w drugą strone
Dobra
Hartge
- bastuję - ale - to nic politycznego - taki tekst, toast był, jak się miało miało wznieść
Hartge
- bastuję - ale - to nic politycznego - taki tekst, toast był, jak się miało miało wznieść