Wpisy 739 873 – 739 972
6 lutego 2012 21:19 → 6 lutego 2012 21:37, 100 wpisów
u mnie - 14 stopni
kathy...oj raczej tak
talib.. plaza, slonce, piekne panie.. nie w polsce z tych 3 to tylko piekne panie
stanik..wyjasnie krotko:jestem na obczyznie..czyli w De..
juz 9 lat...wiec czas wracac do DOMCIU..
juz 9 lat...wiec czas wracac do DOMCIU..
lila...wiem nie lubię mrozu,,,
widzisz twój tata w domu
widzisz twój tata w domu
A ja latem tylko morze do sobieszewa jade
lila..hmm
hipcio...
ulexxa...drugi raz witałem pani haaaj
hipciooo...pamietaj nie nazywaj mnie
hipciooo...pamietaj nie nazywaj mnie
kathy pozniej pokaze zdj. ktore zrobilam 300 m..od mojego domu..
..i to widze z mojego okna..tylkociut wyzej..
..i to widze z mojego okna..tylkociut wyzej..
lila....ja nic nie lubię sam mieszkam to się bać ...duch albo wampir przyjdzie u ciebie w domu
zakon13..
krzysio....jak przyjdzie to przyjdzie,wypijemy po browarze i pójdzie sobie
saltosky....
lila...albo twój deki zdolny i miły chce u ciebiei poowoo
hipcio.....nie oglądnęłam jeszcze ani jednego horroru co by mnie rzucił na kolana
Tabasco...o tak
a co do ostrych rzeczy....bierzemy 20dkg ostrych papryczek (takie małe po 6 cm) obieramy bez pestek , miksujemy je dodajemy pół małej łyżeczki soli do tego dodajemy łyżeczkę octu....i uwaga w trakcie miksowania można stracic oddech...nie wdychac w trakcie miksowania. super dodatek do kanapek
a co do ostrych rzeczy....bierzemy 20dkg ostrych papryczek (takie małe po 6 cm) obieramy bez pestek , miksujemy je dodajemy pół małej łyżeczki soli do tego dodajemy łyżeczkę octu....i uwaga w trakcie miksowania można stracic oddech...nie wdychac w trakcie miksowania. super dodatek do kanapek
ostre jak diabli ale naprawde potrafi takie cos poruszyć jelita a przemiana materii
Losowanie
ale dzisiaj lipa nie ma nic w telewizji ale pociesza mnie mysl ze jutro bonusik bedzie na moim koncie
14,21,33,66,70
:lila po obejrzeniu freddy krugera,to na pewno spisz przy zapalnym świetle,a do wc idziesz z osobą towarzyszącą:
zakon jutro??/ to będziesz miał 10 tys......bio dzis to ja zgarniam bonusik
lila...deki hmm po południu najpierw rozmawiać , a w nocy hmm deki nie wiadomo moze nie umie jak zboczuchukazdy człowiek jest innaczej i znikam
Freddy Kruger jest
hipcio....śpię przy zgaszonym a po nocach do kibelka nie chadzam na mnie horrory nie działają
motylek....