Wpisy 739 773 – 739 872
6 lutego 2012 20:43 → 6 lutego 2012 21:19, 100 wpisów
deki a moja czarna jak smola kotka nazywa sie..Herr Felippe..
(Pan Filippe)
(Pan Filippe)
55 ,80 ,08, 51, 54, 59, 78, 25 na nie
, że warto dziś wysyłać ? - na 'te bańkie' skoro na jutro mam pewne ?
Lila..a wiesz ..no moze jak jeszcze sie jakis przyplacze.. moze w Pl.??to bedzie ..hitlercia
albo georgina..
albo georgina..
Lila...
Gumy
ulexxa
to tylko taki wirtualny żart - nam nie piNtoli się net z realem, a szybki jestem jak strzała, a i moja lepsza POłowa czyta czasem, co ja tu wyPISuję
to tylko taki wirtualny żart - nam nie piNtoli się net z realem, a szybki jestem jak strzała, a i moja lepsza POłowa czyta czasem, co ja tu wyPISuję
klonek...aniołkiem nie była i nie wierzę w to że,dzieciak wypadł jej z rąk i się zabił,tym bardziej że mówiła że,nie chciała dzieci i po porodzie chciała ją oddać w szpitalu lub do okna życia.Ona jej krzywdę na bank zrobiła.
deki....nie kupuj tych 3D,smak zarąbiaszczy ale konsystencja do bani
lila...mała madzia została połknąła młyn do naczyn jak nie zył i potem wyrzyciła tam pod gruzami to jest toooo
Lila..hbrakuje a ha haha ha...nio tak...tylko Bush--ostwa mi
brakuje i
brakuje i
krzysio...matka Madzi wypiła rozcieńczony płyn do naczyń,ale trudno umrzeć po płynie
Lila nie bronie jej...ale na dzien dzsiejszy ustalenia sa takie że przypadkowo wypadło...byc moze prawda jest inna ale czy tego sie dowiemy???
W więzienu pseudo mamusia będzie miała cieżko
ulexxa....
haaaj
haaaj
klonek....przypadkowo gdyby wypadło to miałoby siniaki,nic więcej.Zresztą skończmy ten temat bo na samą myśl jasna krew mnie zalew
lepiej niech sie odrazu wyje**** w kosmos
talibile jest teraz w Szczecinie temp.?
to moj region..zachodniopomorskie
to moj region..zachodniopomorskie
talib1981..... a ty Szczecin
stanik..
Spiderman,bajka dla dzieci,ja już duża dziewczynka jestem ,bajki przestałam oglądać
rozdrapią dziś bonus
talib..dziekuje za odp.....wiesz to
nawet ujdzie to -8...widzialam tu nawet -23..brrrrr
nawet ujdzie to -8...widzialam tu nawet -23..brrrrr
talib1981....witam..dawno byłem tam
-19
13max33...jesteś
Lila wiesz co mnie pociesza...
lato nad morzem..duzo slonca..iiii..nie za goraco..
mmmmmm..juz to czuje ..plaza..spacery..ochhhh...
lato nad morzem..duzo slonca..iiii..nie za goraco..
mmmmmm..juz to czuje ..plaza..spacery..ochhhh...
wy jeszcze opowiada o pogoda dobra ja tez ide i sprawdzę jaka stopni
ulexxa.. a Ty mieszkasz nad morzem?
ja mieszkam i jakoś... hmm nie tesknie za tym cieplem i tymi plazami.. zeszłe lato bylo okropne
ja mieszkam i jakoś... hmm nie tesknie za tym cieplem i tymi plazami.. zeszłe lato bylo okropne