Wpisy 73 823 – 73 922
27 października 2009 18:16 → 27 października 2009 22:10, 100 wpisów
a mozg zrobil wariant pustynny o 1400 bo od 42 do 53 10stopniowa luka pozniej 5354i 18 pol przerwy
ewunia0077.......WITAM a postanowiłem Ciebie powitać a i nick coś liczbowo podobny a widze ,że i typy jakby takie same POZDRAWIWM
Polityków nie przywożą nam z Marsa, sami ich wybieramy. Wystarczy, że obiecają nam drugą Japonię, Irlandię, czy inne cuda. Nie przypadkiem znany spec od wizerunku powiedział, że polityk, aby wygrać wybory, musi poznać psychologię debili. Niestety tak nas traktują.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
podobaly mi sie te poklony wieleby na koniec losowania chcialbym zeby prowadzce tez sie mi klanialy
Dlatego wielu unika wyborów - frekwencja niska - bo co jeden to gorszy czub - pazerny w dodatku!
pozd
pozd
a dopiero teraz zauwazylem ze ostatnio puscili az trzy razy parke 65 66 i jescze 17 wrocila z urlopu
lila-szkoda gadać nie wiem co się stało ale miałem takich łatwych przeciwników że spokojnie do finału mogłem dojść a tu 3 przegrane i dowidzenia
lila-poprostu nie jestem przyzwyczajony grać na hali ja jestem wychowany na stole betonowym i napewno inaczej by ta gra wyglądała ale cóż zrobić
lila-no już nie długo bede miał zawody w mojej ukochanej dyscyplinie jaką jest uni-hokej
sprawdzam sobie jak typuja inni mam inne liczby niz sam9 procz jednej tropiciel jescze nie podal liczb
www.wyborcza.pl/ { koniec grania w internecie- kary i zakazy.}.
To że chcą w ciągu 5 lat zlikwidować "jednorękich bandytów" i przenieść automaty z ulic,barów,stacji bezynowych i salonów gier tylko do kasyn to mały pikuś.
Niech sobie robią.
Te "jednorękie bandyty" i tak pożerają kasę bezzwrotnie.
Trzeba być wariatem aby w to grać.
Prawdziwy hazardzista idzie do naziemnego kasyna i gra w ruletkę,blackjack lub w pokera.
Złodziejstwo z ich strony to oczywiście podniesienie podatku od wygranej do 25%.
Najgorzej możemy wyjść na e-hazardzie.
Cytat z wyborczej:
"Według odpowiedzialnego za podatki od gier słynnego wiceministra finansów Jacka Kapicy rząd zamierza "monitorować połączenia internetowe między polskim dostawcami internetu (providerami) i zagranicznymi serwisami prowadzącymi gry".
Jak twierdzi Kapica, rząd zamierza także monitorować przelewy wchodzące i wychodzące z kont bankowych internautów. Na razie brzmi to szokująco. Zważywszy, że premier mówi o projekcie 5-letnim, zostało jeszcze czas na szczegóły."
Zauważcie że u większości bukmacherów są takie zaostrzenia.
"Jeżeli mieszkasz na terenie Stanów Zjednoczonych lub Tajwanu nie wolno Ci się rejestrować.
Tak samo może być z nami czyli Polską.
Niech sobie robią.
Te "jednorękie bandyty" i tak pożerają kasę bezzwrotnie.
Trzeba być wariatem aby w to grać.
Prawdziwy hazardzista idzie do naziemnego kasyna i gra w ruletkę,blackjack lub w pokera.
Złodziejstwo z ich strony to oczywiście podniesienie podatku od wygranej do 25%.
Najgorzej możemy wyjść na e-hazardzie.
Cytat z wyborczej:
"Według odpowiedzialnego za podatki od gier słynnego wiceministra finansów Jacka Kapicy rząd zamierza "monitorować połączenia internetowe między polskim dostawcami internetu (providerami) i zagranicznymi serwisami prowadzącymi gry".
Jak twierdzi Kapica, rząd zamierza także monitorować przelewy wchodzące i wychodzące z kont bankowych internautów. Na razie brzmi to szokująco. Zważywszy, że premier mówi o projekcie 5-letnim, zostało jeszcze czas na szczegóły."
Zauważcie że u większości bukmacherów są takie zaostrzenia.
"Jeżeli mieszkasz na terenie Stanów Zjednoczonych lub Tajwanu nie wolno Ci się rejestrować.
Tak samo może być z nami czyli Polską.
Wszystkich graczy zachęcam do przeczytania na www.wyborcza.pl/ artykułu; " Koniec z automatami ... . "
LILA tak bardzo dużo Radości mi dałaś bo ty liczby wysłałaś na tak,a my typujemy na NIE,ale za to w realu wygrałaś kase.Podobno bedzie zakaz gry w sieci,teraz o tym mówiła na TVN.Wszystko bedzie zakazane to jakieś jaja są gdzie ja żyje w jakiej republice bananowej.Już nic nie pisze bo znów bana mi Pasko da.
Kogucik19-chwileczkę bo ja nienadążam.Jak typujemy w końcu?Tylko na NIe?Wcześniej na Twoim wątku typowało się na TAK.
TOMCIO1972 może ja źle zrozumiałem,ale 5 lat dotyczy tylko jednorękich bandziorów,bo pozwolenia na ich używanie właśnie wszystkie wygasną,co do gry w interku to chyba juz nie wolno i będą monitorować konta graczy.KU..a gdzie ja żyje.Oni są gorsi od tych jednorękich bandytów.
LILA było na tak ,a teraz jest na NIE,ale spoko wygrałaś i ja sie strasznie ciesze że tak to zrozumiałaś bo inaczej nie byłoby kasy.Gratuluje.Punkty jeszcze zarobisz a kasiora do skarpety wpadła.Pozdrawiam
Kogucik19 >>> poczekaj jeszcze trochę bo wraz z ustawą hazardową wejdzie ustawa odnośnie gier losowych a wtedy to i może Totomix zniknie z internetu. Jako naziemny to napewno zostanie ale czy nadal będzie można tam grać w MM to nie wiadomo.
Zostanie tylko TS ze swoimi złodziejskimi stawkami.
Zostanie tylko TS ze swoimi złodziejskimi stawkami.
lila - a ja dzisiaj zaliczyłam swój pierwszy raz u buka,byłam i obstawiłam zdarzenia sportowe,ale nie przesadzałam z kasą,bo to był pierwszy raz !
Natchniona typami z multipasko!
Zobaczymy co będzie z tego!
pozd
Natchniona typami z multipasko!
Zobaczymy co będzie z tego!
pozd
Madzia-powodzenia,jestem ciekawa co z tego wyjdzie.Nigdy u buka nie grałam.
Wprawdzie ja nie gram w internecie,ale co maja zrobić ci co mają mało czasu,lub daleko do punktu,a wogóle to przecież 21 wiek,a my sie cofamy.Te debile nawet nie widza za czym głosują to jakas paranoja,w pale mi sie to nie mieści to jakieś bzibziarstwo jest.Oni tam w sejmie muszą mieć marychę w aerozolu bo na trzeźwo chyba by takich głupot nie robili.
Wędrowco netowy z tym końcem automatów będzie jak z końcem lombardów przy ustawie antylichwiarskiej. Lombardy jak były taj są tylko odsetki inaczej się nazywają...
torsan - mam nadzieję,że ja nie polegnę,a jeżeli nawet to może następnym razem ?
pozd
pozd
Jeżeli kulki znikną z toto mixu to tu na czacie przyrzekam ze nie będę juz grał w kulki,bo za parę zeta wygranej nie będę specjalnie gdzieś jeździł.Póki mam pod domem to gram zabiorą ,to gry nie budiet.łot tyle.
Madzia-bardzo ładna ta Twoja nowa fotka,szkoda że tak mało ludzi wkleja swoje.
Ja jestem za liberalizacją przepisów o zakładach wzajemnych. Koncesja na taką formę działalności i "opieka osoby z Urzędu Skarbowego" jak przy produkcji alkoholu. Zakłady wzajemne u każdego chętnego buka a nie monopol Państwa.
lila - może nie wszyscy wiedzą jak to się robi,albo po prostu nie chcą!
Lestek - witam Cię serdecznie i zgadzam się z Tobą w zupełności
pozd
pozd
Czyż nie dzwiny zakład wylosowała za mnie maszyna na LOTTO: 18,19,31,32,43,44
madzia77 cześć - ładne zdjęcie. Na taką liberalizację prawa raczej bym nie liczył. W ubiegłym roku Wojewoda Śląski chciał wskrzesić regionalną grę znaną z dawnych lat - Karolinkę. Był opór władz na szczeblu centralnym no i oczywiście TS. Uznano to za zbyt dużą konkurencję dla Lotto i pomysł upadł. Skoro Wojewodzie nie pozwolono, gdzie byłaby to korzyść dla regionu bo dochód miał być przekazywany na inwestycje to co dopiero prywatnym przedsiębiorcom.... chyba że... komuś mogłoby to akurat pasować.
No nic, pogadałem a tymczasem lecę posłać numery, które zostaną dziś wylosowane!
No nic, pogadałem a tymczasem lecę posłać numery, które zostaną dziś wylosowane!
Madzia-gratulacje z okazji awansu i nie przejmuj się komentarzami,które wkrótce mogą się pojawić.Pozdrawiam.
Zresztą sami zobaczcie: http://www.tvs.pl/informacje/6903/
Zdjęcia z kolektury w Siemianowicach Sląskich gdzie on gdyś coś tam wygrałem...
Zdjęcia z kolektury w Siemianowicach Sląskich gdzie on gdyś coś tam wygrałem...
Lestek - osobiście uważam,że państwo chce zrobić wszystko aby hazard mieć pod 100% kontrolą ( aby na diety tych matołów w rządzie było ) i zmusić niejako do gry TS gdzie nasze państwo ma udziały!
A przy naszym milczeniu - zrobią wszystko co będą chcieli !
pozd
A przy naszym milczeniu - zrobią wszystko co będą chcieli !
pozd
O ironio na prywaciarzach więcej by wyciągnęli niż na TS.
Tak jest ze służbą zdrowia np. Miasto mając szpital na kontrakcie nie zarobi, a gdy dzierżawi budynek NZOZowi, dostaje czynsz i do tego CIT... ale gdzie tam, kto pomyśli o dobrych rozwiązaniach...
Dobra, lecę puścić liczby, które powtarzam - dziś zostaną wylosowane! ;) Miłego wieczorku wszystkim i do 22.
Tak jest ze służbą zdrowia np. Miasto mając szpital na kontrakcie nie zarobi, a gdy dzierżawi budynek NZOZowi, dostaje czynsz i do tego CIT... ale gdzie tam, kto pomyśli o dobrych rozwiązaniach...
Dobra, lecę puścić liczby, które powtarzam - dziś zostaną wylosowane! ;) Miłego wieczorku wszystkim i do 22.
lila-tak jestem,no troche nudy patrze sobie co w sts-ie można jutro zagrać
Panie Premierze. Ja bym poszedł dalej. Oprócz tylko legalnych kasyn, wprowadziłbym hazard do kościoła. Podatki podniósłbym emerytom i rencistom. A ludziom oprócz zaglądania w Internet i konta, zaglądałbym do łóżek. Może grają w nocy w jakiegoś pokerka, rozbieranego. W końcu wszystko robimy dla szczytnego celu, żeby Zbyszkowi, Mirkowi i Grześkowi żyło się lepiej :)
Pozdrawiam. Oby-watel
Pozdrawiam. Oby-watel
Rozmawiałem dzis z obsługa tipsporta która przy okazji prowadzi taki bar z piwem (na końcówce tramwaj. Bronowice NOWE)i obsługa która znam juz Parę lat powiedziała mi ze jak kulki zniknęły to z obrotu 50.000 miesięcznie zjechali do 10.000 zeta.Do tego doprowadzili debile.Szkoda gadać. Pozdrawiam.
torsan-zapisz sobie nasz numer gg na wszelki wypadek.Tak łatwiej będzie nam się wymieniać typami.
10234206
10234206
" TUSK ZWARIOWAŁ !"
"LIKWIDACJA MULTIPASKO ? "
Więcej na
www.By żyło się lepiej HEJ!.pl
"LIKWIDACJA MULTIPASKO ? "
Więcej na
www.By żyło się lepiej HEJ!.pl
lila bardzo mi się podoba jak typujesz obserwuje już od dłuższego czasu
ewunia00777-Witam,czy na podstawie moich typowań,udało się Tobie coś wygrać?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
lila tak mi i mojej koleżance trafiliśmy 5z6 z plusem
ewunia00777-bardzo się cieszę,że okazałam się pomocna.Mam nadzieję,że nadal będę trafnie typowała.Pozdrawiam.
Nowy szczyt bezczelności: Zagłosować na platformę i wyjechać z kraju.
zlikwidować także telefony komórkowe wszak to one obnażyły naturę rządzących !!!
Zlikwidować CBA,ABW,ZUS,MOPS,NFZ,POLICJE,SEJM,PO,PIS aby wszystkim pozostałym żyło sie lepiej,mordo ty moja.
Liluś dzisiaj sobie odpusciłem poprostu nie miałem czasu, a yeraz już nie chce mi się wyjść z domku
Cytat dnia:
"Demokratyczne wybory rozstrzygają o tym, kto będzie uciskany w majestacie prawa."
"Demokratyczne wybory rozstrzygają o tym, kto będzie uciskany w majestacie prawa."
witajcie :)
Dobre wiesci na liczbe "49" w LOTTO kurs w TOTOMIX jest znowu tak jak innych czyli 6,40 :0
Dobre wiesci na liczbe "49" w LOTTO kurs w TOTOMIX jest znowu tak jak innych czyli 6,40 :0
czas już założyć PMH (Partię Miłośników Hazardu) było by nas parę milionów i ustalimy że każdy kupon wygrywa .
BO mam wrażenie, że komuna powraca kiedy rząd wie lepiej co jest dore dla obywatela .
BO mam wrażenie, że komuna powraca kiedy rząd wie lepiej co jest dore dla obywatela .
Smutne to ale wybory sprowadzają się do tego, że my decydujemy kto nas będzie okradał!
Cóż samo życie może następnym razem się uda?
brodin - Tak też właśnie myślę i dlatego nigdy nie głosowałam,bo miałam świadomość tego iż obojętnie kto by nie politykował to...........zwykłemu szaraczkowi i tak zawsze wiatr w oczy!
pozd
brodin - Tak też właśnie myślę i dlatego nigdy nie głosowałam,bo miałam świadomość tego iż obojętnie kto by nie politykował to...........zwykłemu szaraczkowi i tak zawsze wiatr w oczy!
pozd
Jeżeli chodzi o politykę:
Ksiądz wini Pana,Pan księdza a nam biednym zewsząd nędza.
Ksiądz wini Pana,Pan księdza a nam biednym zewsząd nędza.
madzia-czyli hokej finlandia no cóż jutro proponuje zagrać na Ried w piłce nożnej liga austryjacka
Nie wiem czy zauważyliście ale niektórzy występują pod kilkoma nickami. Teraz w typowaniach pewniaków można zobaczyć że Boguś, Bogus2 i BabciaZosia to jedna i ta sama osoba. To samo dotyczy rysio1956 i wszystkich jego odmian. Chociaż może się okazać że BabciaZosia i ryszard1956 też są ze sobą w jakiś sposób powiązani. Może jakieś dobre tabletki by tu pomogły.
Jak w jakiś sposób mnie ten pomysł dotknie,to ja się odwdzięczę Rychowi Zdzichowi i Donkowi .W WYBORACH :/