Wpisy 73 629 – 73 728
26 października 2009 21:35 → 27 października 2009 00:28, 100 wpisów
ender odnosnie wpisu 73662
polecam www.krasomówcy.pl
to jest czat i kazdy moze pisac małymi czy wielkimi literami, z przecinkami czy bez.
Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie liczy sie , tresc i przesłanie wypowiedzi ....
polecam www.krasomówcy.pl
to jest czat i kazdy moze pisac małymi czy wielkimi literami, z przecinkami czy bez.
Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie liczy sie , tresc i przesłanie wypowiedzi ....
bratiszka-wolę się pośmiać i tyle !
slavo - dla Ciebie też coś mam:
http://www.youtube.com/watch?v=gEmaKpenlj0
slavo - dla Ciebie też coś mam:
http://www.youtube.com/watch?v=gEmaKpenlj0
Madziu :0
dzieki ale nie przepadam za Depeche Mode :((
co innego :):):
http://www.youtube.com/watch?v=iAojTuIW8XQ
gorace pozdr:)
dzieki ale nie przepadam za Depeche Mode :((
co innego :):):
http://www.youtube.com/watch?v=iAojTuIW8XQ
gorace pozdr:)
Na godz 14 grałem takie "trójki"
73452. tomcio1972 2009-10-26 (13:54) Łódź
MM na 14 / Totomix
Zagramy takimi "trójkami"
2,14,72 / 8,16,24 / 9,35,67 /
Zrezygnuje z nich na godz 22 i zobaczymy czy zostanę
skarcony za to że ich nie powtórzyłem na losowanie o 22.
Przekonamy się niebawem.
MM na godz 22 / Totomix
8,35,67 / 5,19,27 / 18,23,32 /
73452. tomcio1972 2009-10-26 (13:54) Łódź
MM na 14 / Totomix
Zagramy takimi "trójkami"
2,14,72 / 8,16,24 / 9,35,67 /
Zrezygnuje z nich na godz 22 i zobaczymy czy zostanę
skarcony za to że ich nie powtórzyłem na losowanie o 22.
Przekonamy się niebawem.
MM na godz 22 / Totomix
8,35,67 / 5,19,27 / 18,23,32 /
torsan-z takiej racji,że kiedyś pisaliśmy razem i koleżanka powiedziała:Twój synuś już jest na czacie,i tak już zostało
bratiszka niestety brak tych elementow powoduje ze sens ucieka nie trzeba byc krasomowca zeby umiec sie odpowiednio zahowac
ROMANX dobrze napisałeś że Ci sie wydawało.Tak jak mnie sie wydawało ze wylosują na zmianie A liczby 37,18,a dziś napisali do mnie ,ze dziś na zmianie B wylosują tylko 1 liczbę ,ale nie napisali którą wiec dalej obstawiam 2 te liczby.Co do stylu i przecinków to jak treść jest konkretna to nawet jak odstępów nie bedzie to na tyle mam inteligencji w sobie ze będę wiedział o co chodzi,byle by to tyczyło sie meritum gry i poruszanego tematu.
Madziu77 nie kpij z Pana Boga,bo Ci internet odłączy i dopiero będzie:)
ender
zachowac a nie "zahowac"....
i trzeba po prostu czytac ze zrozumieniem , poza tym nie wiesz chyba jaka jest istota problemu kolegi, kogucika19, wiec nie pisz na jego temat
pozdr.
zachowac a nie "zahowac"....
i trzeba po prostu czytac ze zrozumieniem , poza tym nie wiesz chyba jaka jest istota problemu kolegi, kogucika19, wiec nie pisz na jego temat
pozdr.
slavo - to ja do Ciebie z uśmiechem wychodzę,nawet Ziemię Obiecaną podsyłam ,a Ty z mojego nałogu się cieszysz!
Nieładnie !
Nieładnie !
torsan-życzę nam i wszystkim innym grającym powodzenia,może w końcu wypali z tą budową.Haha
Slavo jak Ci poszło z tymi wymieszanymi zakresami losowań? Ja kiepściutko 4/10.
No i jak nie kochać lotto i starej maszyny losującej.Przeciek był ale nie pełny,bo przekazano mi ze wyjdzie tylko jedna liczba,a tu prosze 18 i 37.Bardzo sie ciesze,miłej nocki i pozdrawiam wszystkich praktyków grających.Jak bedzie wesolutko to jeszcze poczytam.
A to dla wszystkich wielkich przegranych na pocieszenie:
http://www.youtube.com/watch?v=G69H5HnBu-o
i jeszcze:
http://www.youtube.com/watch?v=6LSfjKeKgzk&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=G69H5HnBu-o
i jeszcze:
http://www.youtube.com/watch?v=6LSfjKeKgzk&feature=fvst
nowa-stara maszyna i już przynosi zyski
3z5 1,3,5,7,9 stawka 10 wygrana 460 zł :)
1/1 18 stawka 25zł wygrana 70 zł
1/1 37 stawka 25zł wygrana 70 zł
3z5 1,3,5,7,9 stawka 10 wygrana 460 zł :)
1/1 18 stawka 25zł wygrana 70 zł
1/1 37 stawka 25zł wygrana 70 zł
torsan-no szkoda,szkoda.Nawet te co obstawiłam na Nie,też nie wpadły,szkoda.Nic,jutro też jest dzień.Z Twoich na Nie,weszły 3.
kurde zmienili maszynę i moja taktyka gry posypała się jak domek z kart wiedziałem że wkońcu coś odwalą ech pogadać tylko moźna
rustu2009-nie przejmuj się,teraz może być już tylko lepiej.Pozdrawiam:)
torsan-a ja żałuję,że nie wysłałam tych na nie.Obstawiłam 6 liczb i 6 nie weszło.Nie orientujesz się ile można było wygrać?
Ja to już w ogóle nie mam szczęścia - nawet gdy typuję tylko tutaj.
Powolutku trzeba się zbierać do łózka - jestem już spokojna,odprężona, teraz to tylko czysta harmonia z kołderką i poduszeczką !!!
Abym rano mogła szczerze opowiedzieć swoje sny,które mam nadzieję poprowadzą mnie do szczęścia wygranej.
pozd
Powolutku trzeba się zbierać do łózka - jestem już spokojna,odprężona, teraz to tylko czysta harmonia z kołderką i poduszeczką !!!
Abym rano mogła szczerze opowiedzieć swoje sny,które mam nadzieję poprowadzą mnie do szczęścia wygranej.
pozd
LILA są momenty radosne jak wytypujemy i nie wyślemy ,a one nie wyjdą,oraz momenty złości ze wytypowałem,nie posłałem i wyszły.Osobiście wyleczyłem sie z tego ze podaje ,a nie wysyłam.Jak podaje to ,to co podaje to wysyłam.Mało tego jestem konsekwentny w grach na 1 liczbę ,i jak na razie jakoś nie dokładam do interesu.Choć nie raz bywało źle,ale taka jest gra.Obecna maszyna ma tendencje do losowania liczb w kolejności tylko nigdy nie wiadomo z jakiego zakresu to bedzie .
13max33 - mam nadzieję,że będziesz czekał i to cierpliwie !
Dla Was wszystkich na dobry sen:
http://www.youtube.com/watch?v=1x1Efoj-t7w
dobranoc
Dla Was wszystkich na dobry sen:
http://www.youtube.com/watch?v=1x1Efoj-t7w
dobranoc
kogucik19-kiedy będzie można znowu typować na Twoim wątku?
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
kogucik19 co ty chrzanisz.
nie widać zmian w statystykach.
Madzia77 a ty znowu za h...m po prośbie
nie widać zmian w statystykach.
Madzia77 a ty znowu za h...m po prośbie
LILA juz można od dziś.Zapraszam serdecznie,tylko niestety ja teraz troche jestem zaganiany,ale sobie juz to poukładam.Jako dziadek (młody)jestem jeszcze zielony ale szybko sie uczę.Pozdrawiam
KSINGS nie wiem o co ci chodzi,ja mam takie wrażenie i to napisałem,korzystam ze statystyk,ale mam swój algorytm który przyrasta mi do twarzy ,a nosem sie nazywa i to on typuje a nie ja.Wydaje mi sie ze ta maszyna ,oraz maszyna z ramieniem np czeska właśnie ma tendencje do losowania liczb w kolejności.Masz prawo mieć inne zdanie .
ksings - właśnie napisałam do Pasko odnośnie Twojego wpisu do mnie
ksings-oj nie ładnie,nie ładnie.Twój komentarz do tego tematu pasuje tak jak rybie ręcznik
kogucik19
nie odmawiam Ci racji.
może złapałeś swoim nosem pewną tendencję,inni nazywają to intuicją,mężczyźni natomiast instynktem.
niewątpliwie Twoje doświadczenie gracza jest więcej warte niż statystyki,wiem coś na ten temat.
nie sugeruj jednak,iż nowa maszyna coś zmienia.
wręcz przeciwnie,jest jak było.maszyna tylko wybiera kulki...
nie odmawiam Ci racji.
może złapałeś swoim nosem pewną tendencję,inni nazywają to intuicją,mężczyźni natomiast instynktem.
niewątpliwie Twoje doświadczenie gracza jest więcej warte niż statystyki,wiem coś na ten temat.
nie sugeruj jednak,iż nowa maszyna coś zmienia.
wręcz przeciwnie,jest jak było.maszyna tylko wybiera kulki...
ksings - a co to jest "foto flirt" - skoro tam bywasz to mnie oświeć?
I po co tam się wchodzi i daje fotki?
I po co tam się wchodzi i daje fotki?
lila
ja tylko czytam i patrzę.
wiele już widziałem w kraju i poza nim.swoje wiem.
ja tylko czytam i patrzę.
wiele już widziałem w kraju i poza nim.swoje wiem.
nie widze zadnych zmian dalej np o 1400 padlo tylko 7z7 jeden raz
ksings - więc mnie oświeć co to jest "foto flirt" skoro jesteś tak obeznany w temacie człowieku!
Proste pytanie-więc prosta odpowiedź !
Proste pytanie-więc prosta odpowiedź !
ksings -sama nazwa to sugeruje ! "Foto"
Więc czekam co to jest i po co się tam wchodzi proste pytanie prosta odpowiedź!
Więc czekam co to jest i po co się tam wchodzi proste pytanie prosta odpowiedź!
czarna71-dziękuję za informację,jutro napewno coś wytypuję,pytanie tylko czy trafnie?
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
po tym dniu z 15 nie ufam w ze podane ilosci wygranych sa na 100 procent rzeczywiste
SINGS napisałem swoje odczucia,masz prawo mieć inne zdanie,i ja to bede szanował.Widzisz ilu graczy tyle zdań.Teraz typuje do gry:53,32,39,44 i mam nadzieje ze do 10 losowań te liczby wyjdą.Serdecznie pozdrawiam.
jak sie lepiej poczyje to zagram na przedzialy numerka i inne zdarzenia u buchmakow ale nie na multi predzej na mecze
madzia77
nie zaponmij o konkurencji.
znam dużo MŁODYCH panienek z bogatych domów.
uczą się wielu rzeczy aby tylko nie iść do normalnej pracy.
to ON ma przynosić kasę do domu a ona zrobi wszystko na co On ma ochotę.
sprostasz zadaniu?
jak nie czujesz się na siłach to lepiej typuj,bo ostatni raz kobieta wstydzi się wtedy,gdy pierwszy raz za "to"płaci.
potem już jakoś leci.
nie zaponmij o konkurencji.
znam dużo MŁODYCH panienek z bogatych domów.
uczą się wielu rzeczy aby tylko nie iść do normalnej pracy.
to ON ma przynosić kasę do domu a ona zrobi wszystko na co On ma ochotę.
sprostasz zadaniu?
jak nie czujesz się na siłach to lepiej typuj,bo ostatni raz kobieta wstydzi się wtedy,gdy pierwszy raz za "to"płaci.
potem już jakoś leci.
ksings - o czym Ty w ogóle piszesz,bo ja nie rozumiem i to odnosząc się do mojego tematu?
jak patrze ile amerykanie wydaja na zbrojenia kilkaset miliardow dolarow to wydaje mi sie ze swiat calkiem zwariowal
kogucik19
sorry,jestem bardzo przywiązany do mojego nicka,który brzmi Ksings.
jego pierwsza litera to pierwsza litera słowa greckigo,następny człon to słowo angielskie.będę wdzięczny za prawidłową pisownię
pozdrawiam
sorry,jestem bardzo przywiązany do mojego nicka,który brzmi Ksings.
jego pierwsza litera to pierwsza litera słowa greckigo,następny człon to słowo angielskie.będę wdzięczny za prawidłową pisownię
pozdrawiam
najlepsza maszyna losujaca byla ta nabierajaca widelkami gdzie kulki krecily sie spokojnie w bebnie
ksings - o jakich Ty zadaniach tutaj piszesz ?
Zastanów się i odpowiedz bo ja z tego nic nie zrozumiałam ?
Prócz tego,że mi ubliżyłeś ale nie rozumiem zupełnie dlaczego?
Czyżbyś reprezentował tą inteligentniejszą część męskiego towarzystwa tutaj?
Zastanów się i odpowiedz bo ja z tego nic nie zrozumiałam ?
Prócz tego,że mi ubliżyłeś ale nie rozumiem zupełnie dlaczego?
Czyżbyś reprezentował tą inteligentniejszą część męskiego towarzystwa tutaj?
hipopotan-najlepsza maszyna losująca to taka,która losuje liczby,które my skreślamy.Pozdrawiam Cię serdecznie:)
a dzisiaj w typowaniach wieczorem dawalem liczby bez myslenia i wyszlo 0z10
może i ja podam typy,które obstawię jutro
16
18
22
23.
dobrej nocy,muszę jeszcze popracować
16
18
22
23.
dobrej nocy,muszę jeszcze popracować
SINGS nie obrażaj na czacie nikogo a zwłaszcza kobiet. Piłeś nie pisz!!
ksings - uciekasz ? Nie dając żadnej odpowiedzi - taki jesteś odważny ?
Skoro byłeś taki odważny aby mnie obrazić to teraz wytłumacz dlaczego to zrobiłeś?
Bo ja nie jestem w stanie ani Ciebie ani tego co napisałeś zrozumieć?
Skoro byłeś taki odważny aby mnie obrazić to teraz wytłumacz dlaczego to zrobiłeś?
Bo ja nie jestem w stanie ani Ciebie ani tego co napisałeś zrozumieć?
jarek77-no proszę,tego bym się po Tobie nie spodziewała.Jaka niespodziewanie miła przemiana,no no.Pozdrawiam:)
ksings - pytam więc dlaczego mnie obraziłeś -proste pytanie,prosta odpowiedź?
jarek77-taka zaleta to żadkość dzisiaj u nie których mężczyzn.Pozdrawiam serdecznie:)
lila - ten pajac chyba uciekł.
Wiesz co jak ja się cieszę,że mam normalnego męża.
Wiesz co jak ja się cieszę,że mam normalnego męża.
torsan-na dzisiaj zrobimy to samo co wczoraj,pomieszamy i albo będzie dobrze albo nie.Z tych 12 liczb co podałam Ci parę dni temu (oczywiście plus, minus jeden)wczoraj weszło 12.Piszę że wczoraj,bo to jest już po północy.
Witam. O jakie ciemne tło chodzi w typowaniach? Czy inni też widzą, że coś nie tak z kolorami ?
lila-nie mam pojęcia o której bo mam zawody w tenisa stołowego o 15 ale tak do 18 bede napewno
Pasko-u mnie wszystko gra ,nie widzę żadnego ciemnego tła.Pozdrawiam.
torsan-to się dobrze składa,bo ja też będę koło godziny 18.00,być może nawet troszkę pózniej.
torsan-też mam taką nadzieję.Co do tenisa stołowego to ja z mężem też często gramy w domu,nie przepadam ale gram.Bardziej lubię tenisa ziemnego.