Wpisy 73 466 – 73 565
26 października 2009 15:43 → 26 października 2009 18:55, 100 wpisów
witam .wszystkich sympatyków T.S serdecznie BANITÓW
naszą MISS stronki Lilę.
naszą MISS stronki Lilę.
Cóż ciężko było,bez waszego zacnego grona.Byłam jednak duchem z Wami - a o to jeszcze jeden zestawik na 22 - może się uda!
5,32,68
pozd
5,32,68
pozd
xelom-od kiedy jestem miss stronki?Pierwszy raz o tym słyszę.Pozdrawiam:))
możesz być od dzisiaj .
kto za ja dziękuje
kto przeciw nie widze. kto się wstrzymał
nie widze stwierdzam że jednogłosnie p. liliana została miss stronki :)
pozdro bo jade do okulisty bo ostatnio
pieniędzy nie widze
kto za ja dziękuje
kto przeciw nie widze. kto się wstrzymał
nie widze stwierdzam że jednogłosnie p. liliana została miss stronki :)
pozdro bo jade do okulisty bo ostatnio
pieniędzy nie widze
torsan-mi wychodzi coś takiego na dzisiaj:
5 14 29 39 59 62 77
5 22 29 52 68 73 77
5 29 73 77 79
5 14 29 39 59 62 77
5 22 29 52 68 73 77
5 29 73 77 79
lila-pomieszałem te nasze liczby i takie coś mam:14,22,29,47,52,59,77
A ja może się odprężę,aby osiągnąć spokój,równowagę i może wtedy uda mi się coś ustrzelić !
pozd
pozd
torsan-ja wyślę też te liczby,które proponujesz i te,które są w pierwszej linijce we wpisie 73476.
torsan-no to mamy liczby skreślone,miejmy nadzieję,że trafią w nasze kulki.
Nie chce nic mowic ale osoby ktore zamieszczaly tu zawsze wynikiznaczy oficjalnie na czacie zadko cos trafialy ;P
Zycze wam jak najlepiej ale te liczby dzis nie padna ;p
Zycze wam jak najlepiej ale te liczby dzis nie padna ;p
ph2008-jak nie padną powiem trudno jak padną bede się cieszył a co może juz wiesz jakie liczby padną?skoro twierdzisz że te nie padną to podaj te które padną
torsan-oglądałam,tyle czekania a walka trwała tylko pięć rund.Ale było warto.
OK:
Moim zdanie padna ktores z tych :
5 6
11 12
15 16
18 19
31 32
37 48 (tu nie jest po kolei :) )
44 45
50 51
73 74
Zgodnie z moim rozumowaniem skoro umiescilem je tu to one nie padna :p
Z nich ulozylbym 3 x 10
Moim zdanie padna ktores z tych :
5 6
11 12
15 16
18 19
31 32
37 48 (tu nie jest po kolei :) )
44 45
50 51
73 74
Zgodnie z moim rozumowaniem skoro umiescilem je tu to one nie padna :p
Z nich ulozylbym 3 x 10
torsan-na forum obstawiłam zwycięstwo Adamka w 6 rundzie ale nie trafiłam Gołota padł w 5.
lila-ja byłem za Adamkiem ale chciałem żeby się ta walka skończyła na punkty poźniej mi sie zal Gołoty zrobiło bo jednak dużo zrobił dla Polskiego boksu
Dzieki tez w to wierze dlatego zagram na zupelnie inne liczby skoro juz te umiescilem :D
torsan-Gołota jest starszy od Adamka i cięższy,a Adamek młody i rzezki,to jest ta właśnie różnica.
lila-za Gołotą przemawiało doświadczenie bo Adamek pierwszy raz walczył w tej wadze
torsan-ale jak stanęli koło siebie to wyglądali jak pyza i spaghetti.Gołota ciężki i przy kości a Adamek,szczupły i szybki.
...może już dość tych prywatnych rozmów o dupie Maryny na publicznym czacie o liczbach MM
Co na to regulamin i słynni moderatorzy Pasko????
Co na to regulamin i słynni moderatorzy Pasko????
rico-Ten Twój komentarz również nie jest na temat.Wszyscy czekamy na Twoje typy{trafne}.
rico - jeżeli mogę coś zaproponować to kącik założony przez bardzo mądrą osobę,aby panował "Spokój, harmonia, odprężenie"
A to spotkanie było po prostu ważne dla nas wszystkich !
pozd
A to spotkanie było po prostu ważne dla nas wszystkich !
pozd
..myślę sobie Madzia, że to spotkanie było ważne ale dla zainteresowanych bezpośrednio to jest dla Pana G i Pana A, bo każdy z nich za udawaną niby walkę zainkasował po milionie złotych, a przy tym mieli miny wielce nieszczęśliwych...
Ja tam bym się cieszył i nie miał wyrzutów sumienia, ze "kolegę pobiłem"
Ja tam bym się cieszył i nie miał wyrzutów sumienia, ze "kolegę pobiłem"
lila tak na ścisłość od typowań jest dział "Typowania". Czy mój komentarz też nie jest na temat?
Lestek-to typuj,oby trafnie.A ja mogę sobie rozmawiać z ludzmi na tym czcie o czym tylko chcę i nikt nie ma mi prawa mówić co mam robić.
rico -takie są prawa rynku,ale ja sama czasami lubię wierzyć iż wszystko jest prawdziwe - nawet uczciwość TS :):)
Lestek - witamy w naszym zacnym gronie!
Cały czas czekamy z utęsknieniem na Twoje trafne typy i przemyślenia odnośnie MM ?
pozd
Cały czas czekamy z utęsknieniem na Twoje trafne typy i przemyślenia odnośnie MM ?
pozd
Masz rację, najlepiej bluzgajcie i wyzywajcie. Ręce opadają gdy w tym małym okienku próbowałem właśnie znaleźć jedną cenną wiadomość i przedzierałem się przez rozmowę w stylu: - mam takie liczby, a ty? - a ja takie. - to co proponujesz - a co ty? - to wymieszajmy. - ok - ok. I tak codziennie. Znacie Gadu Gadu? OK można rozmawiać o różnych sprawach ale najlepiej o grach losowych i najlepiej nie zaśmiecajcie. Niektóre sprawy na prawdę można załatwić poza chatem.
EOT.
EOT.
Slavo, jak tam? Przemieszałeś staty? Ja spróbuję trendy z wyciętym epizodem feralnej maszyny. Ale dla odmiany spadki i bez zmian. Trendy rosnące ostatnio coś nie wchodzą. Nawet na http://lottotrendy.wordpress.com nie trafiają zbyt wiele.
Lestek-nie twoja sprawa co pisze na czacie ani z kim pisze a zresztą szkoda klawiatury na ciebie bo widać i tak że jesteś ze śląska
Lestek-rozmawialiśmy na temat lotto.W końcu niby po to jest ta stronka.Jakąż to wiadomość próbowałeś znalezć na tej stronie?być może tak jak wszyscy zestaw 10 liczb,które zostaną rzeczywiście wylosowane o 22.00 w MM?Przecież to utopia.Przeszkadzają Ci nasze rozmowy,ale jak maszyna się popsuła i gadali o niej 14 godzin to było ciekawe?
Czy to jest prawda, że w historii MM, nie padła jeszcze 10-tka z plusem?
Lestek - w zupełności się z Tobą zgadzam,dlatego następnym razem jak będziesz chciał mi (czy komuś innemu) to wszystko napisać co napisałeś podamy Ci nasze nr gg.
pozd
pozd
Lilka w rzeczy samej. To było bardzo ciekawe. Novum. Mimo, iż temat był wałkowany non stop i tak było spokojniej niż zazwyczaj. To pewnie przez te bany. A do tego w tym czasie wypoczywałem w górach i cieszyłem się nowym nabytkiem zakupionym z wygranej ;) Nie ma to jak nowy obiektyw...
rico to nieprawda. Dwukrotnie padała główna wygrana z plusem.
Madzia77 uchowaj Boże.
Madzia77 uchowaj Boże.
Lestek-to było na temat MM? bo jak widać to nie więc za nim coć napiszesz następnym razem to się zastanów
Lestek - na forum też możesz odpocząć i nawet się zrelaksować ..za darmo polecam nowy wątek,który został założony z myślą o zestresowanych ...mi pomogło z stąd koniec "bana"
pozd
pozd
Lestek-zła informacja.Nie miałam bana.Ciesz się więc z nowego obiektywu i spoglądając przez niego,spróbuj wytypować liczby na dzisiejsze losowanie.Trafne oczywiście!Też chciałabym,żeby ktoś mi w końcu podał ten złoty zestaw.Pozdr:)))
Torsan, a po polsku? Staram się ignorować twoje wypowiedzi nacechowane dyskryminacją regionalną. Tak to była wypowiedź o MM, o popsutej maszynie i wygranej. EOT.
Lestek-zakończ swoje żałosne wypociny,hehe ktoś tu ma problemy z rozumowaniem naszego języka wkońcu cały śląsk
Lilka skąd ta złość? Nie pisałem o Twoim banie. Hmmm nad liczbami siedzę oj siedzę. Mam dziś kilka faworytów ale podam później...
Torsan dziecko drogie, skończ waść , wstydu oszczędź ... a gdyby nie ten znielubiany Śląsk to byś po "rusku" mówił a prąd brał z dynama i ciepełko z chrustu że o złocie ze skarbca gmachu Sejmiku nie wspomnę... Dobra wróćmy do Lotto.
Skończyłem z tobą.
Skończyłem z tobą.
Lestek-ja kończe z Tobą bo szkoda klawiatury nawet domyślam się z jakiego miasta pochodzisz hehe
padło tylko 22 - dziś wyjatkowo udało się puscić wczorajsze numery na 14, normalnie moge na 22 puszczac, 79 i pozostałe nie bardzo maja ochotę wypaśc, jak nie puszcze na 22 to pewnie dzisiaj padną
Lestek - jeżeli chcesz to pogadajcie sobie na gg -sam o tym pisałeś ,a wręcz kłóciłeś,że stronka jest nie na temat a Ty info potrzebujesz.Więc dostosuj się do swoich założeń i nie pyskuj na stronce u Paska,bo "bana chłopie w końcu wyłapiesz -wiem z doświadczenia
pozd
pozd
Madzia77 chciałbym na prawdę temat zakończyć więc mi tu z "nie pyskuj" nie wyskakuj. Gdyby na chacie bany były wlepiane za off-topy to by tu świerszcze było słychać w ciszy. Powody były inne. I na tym koniec tej dyskusji bo z doświadczenia wiem, że to i tak do niczego nie prowadzi. Zajmijmy się teraz przyjemniejszymi tematami. 1-ka dziś wypadnie? Myślę, że tak.
Lestek - wysłuchałam Cię i ............!
wracając do tematu - co sądzicie o starej maszynie losującej?
pozd
wracając do tematu - co sądzicie o starej maszynie losującej?
pozd
Jest bardziej przewidywalna. Dlaczego TS mógł chcieć zmienić maszynę i wprowadził bonus? Bo zapewne był przekonany, że nowa maszyna zmniejszy liczbę głównych wygranych. To moje zdanie. Myślę, że inwestycja - jak tu wspomniał edi8 - 250 tyś zielonych nie wynikała tylko i wyłącznie z wątpliwych względów estetycznych nowej maszyny. Co do jej przydatności dla nas graczy, przyjdzie nam jednak nieco poczekać.
mimo ze jest stara maszyna w MM nie gram gdyż żadne konkretne liczby mi nie wychodza
lila - od jakiegoś czasu zainteresowałam się grą u "buka" z tego co wywnioskowałam - można tam więcej kasy przytłuc jak na grze w MM czy ML piszę Ci o tym,bo warto jest się tym zająć.
edi8 zamieścił w "<< TyPy BuKmAcHeRsKiE >>" takie notatki dla początkujących,a ponad to jest tutaj kilka osób,które mają rozległą wiedzę w tym temacie - więc może warto skorzystać?
edi8 zamieścił w "<< TyPy BuKmAcHeRsKiE >>" takie notatki dla początkujących,a ponad to jest tutaj kilka osób,które mają rozległą wiedzę w tym temacie - więc może warto skorzystać?
A jutro już minie 3 lata jak Multi Lotek skoczył z 1,25 do 2,50 zł. Jak ten czas leci...
No właśnie, Janusz masz statystyki... jak to wypadało przed 15 czerwca? Wówczas nie śledziłem aż tak Multi. Przed zmianami dziesiątki padały równie rzadko?
Przypadek tej nieszczęsnej amerykańskiej maszyny losującej wartej ćwiartkę miliona dolców przypomina mi historię myśliwców również amerykańskiej produkcji F-16,które leciały do Polski dwa tygodnie z międzylądowaniami.
kiedys to co chwila padaly 10/10 - 100 tys bylo latwo osiagalne a teraz to jest nabijanie bonusa
Lila to było trafne porównanie a za niegospodarność ktoś powinien beknąć.
Lestek: http://serwis5.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm
U mnie w dziale wygrane są wszystkie wygrane Multi od 19.10.2006 czyli całe ostatnie 3 lata. W tym czasie zanotowano 48 losowań w którym padła chociaż jedna dziesiątka.
U mnie w dziale wygrane są wszystkie wygrane Multi od 19.10.2006 czyli całe ostatnie 3 lata. W tym czasie zanotowano 48 losowań w którym padła chociaż jedna dziesiątka.
Lestek - a jaka była Twoja największa wygrana ? ( jeżeli to nie tajemnica)
9/10 duzo padalo , cena zrobila swoje mniej ludzi gra mniejsze szanse
Teraz jest to samo w DL/Lotto cena wzrosła mniej ludzi gra mniejsze szanse na szostke a TS w to mi graj bo kumulacje co chwila :(
Madzia77, najwyższa wygrana to pojęcie względne bo kwoty bywały rożne za tę samą trafioną. Powiem jak najwyżej wytypowałem. W DL 7 razy 4/6. W MM najwyżej wytypowane i puszczone 7/10. W ubiegłym tygodniu wytypowane 8/10 ale nie puszczone więc się nie liczy. A tak to 6/6, 2x5/5. Bilans dodatni. Nie gram za więcej niż 5zł/losowanie w MM i 6zł w DL.
Lestek - gratuluję,bo mi udało się wygrać ( jak jeszcze grałam)raz 5/6 w Dl, raz 4/6 też w DL i raz 7/10
pozd
pozd
Lestek>>> wprowadzenie od 1.06 przez Totomixa bonusów za niektóre wygrane w Multilotku i Dużym Lotku , wiązało się z wyrównaniem poziomu wygranych do tych , jakie w tym czasie oferowała firma Fortuna.
P.s: skrót od tysięcy to tys. a nie tyś....
Pzdr.
edi8
P.s: skrót od tysięcy to tys. a nie tyś....
Pzdr.
edi8
madzia77 - brawo 5/6 to juz duze osiagniecie a do szczescia niewiele zabrakło
Ale my wszyscy chyba wiecej wygrywalismy wtedy gdy kreslilismy z głowy niz wtedy gdy siedzielismy nad statystykami i mapami...
No to ładnie. Ja miałem kiedyś niesamowitego farta bo za 4/6 w DL płacili zawsze ponad 200zł. Ostatnia czwórka w DL 3 maja i od tego pustka. Mój tato miał 5/6 w DL w systemie. Dostał kupon na urodziny w pracy... od tego czasu - chyba przez zazdrość - nie robili sobie takich prezentów. Chyba nie spodziewali się, że ktoś może faktycznie wygrać. Hihi.
Mnie wygrana korci bo znam dwóch szóstkowiczów...
Mnie wygrana korci bo znam dwóch szóstkowiczów...
bogdan - zamiast 37 skreśliłam 38 czy jakoś tak !
Wtedy gostek wygrał 7 mln
pozd
Ps miałam pecha!
Wtedy gostek wygrał 7 mln
pozd
Ps miałam pecha!
Ja wygrałam 6/6 i co z tego.Chyba nie będziemy się licytowa ć kto wygrał więcej.
Edi8 ja osobiście nie gram u buka. Pasko mnie namawiał ale jakoś nie mogę się przełamać. Jak nie lubię TS tak tylko jemu ufam. Hihi