Wpisy 729 858 – 729 957
2 lutego 2012 09:10 → 2 lutego 2012 11:10, 100 wpisów
kathy..
pani sara....no ładnie mnie wyobrazałaś ...jestem bardzo spokojny
i znikam..
Pisze z tel kom dlatego tez jestem deko ograniczony. Ale jestem pod tel do godz 23
sarus na dworze minus 15 ale jak zobaczylem Ciebie na czacie zrobilo sie plus 50 z radosci
Witam Cię Darku dziękuję za pocztę i pamięć,jeżeli nie masz nic przeciwko zadzwonię potem z tym,ze ze stacjonarnego pozdrawiam ...
Dla Pan kwiatuszek i buziak Panowie powodzenia ide do zajec milego dnia wszystkim
slim61 >> ee to brawo
a czy nie jest tajemnicą ile musiałeś grać (włożyć kasy) aby uzyskać taki wynik ?
a czy nie jest tajemnicą ile musiałeś grać (włożyć kasy) aby uzyskać taki wynik ?
slim61 >> no to podwójne
ja tylko tyle by sobie kupić złotego słonia w karafce ...
ja tylko tyle by sobie kupić złotego słonia w karafce ...
a tak na poważnie trafiłam 4 w mini w systemie 6 skreśleń,a ze rzadko wysyłam mini to jestem na plusie .. jako nieliczna stad
troche czasu jeszcze mam ....tak jakoś z nadzieją patrze na to wszystko i już spokojniejsza jestem
horoskop na czwartek, 2 luty:
Wodnik,
W tej fazie stawisz czoła wszelkim problemom i z niespodziewaną determinacją pokonasz wszystkie trudności. Dokonasz również pewnych poprawek, które pozwolą Ci zasilić swoje konto. Broniąc ukochanej osoby wzbudzisz antypatię u innych ludzi. Unikaj zatargów.
Wodnik,
W tej fazie stawisz czoła wszelkim problemom i z niespodziewaną determinacją pokonasz wszystkie trudności. Dokonasz również pewnych poprawek, które pozwolą Ci zasilić swoje konto. Broniąc ukochanej osoby wzbudzisz antypatię u innych ludzi. Unikaj zatargów.
Zimno.. . Dzisiaj w Suwałkach było.... -36.
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------