Wpisy 729 501 – 729 600
1 lutego 2012 22:26 → 1 lutego 2012 22:46, 100 wpisów
a mówiłem 3 dni temu że padnie 29...to tylko jakieś 5 losowań opóżnienia
slim61...
ale ile liczb w zestawie stanik?
dobra naaaraaa AL...
lila...
jeden zakład po cichaczu z maszyny i 3 trafione i 6 popinkolonych rasowych oboków
adrian. zawsze 10 skreśleń, dlatego, że chce wygrać coś więcej a wiem, że sie da tylko trzeba grać
Niebezpieczeństwo jest wszędzie:trzeba uważać na pędzące samochody,można poślizgnąć się na chodniku,trzeba uważać na łobuzów:
zena...dobranoc
mógłby mi ktoś powiedzieć co to są za badziewiarskie liczby w ogóle?
stanik 7 zakladow po 10 skreslen,tak?
jutro po 14-tej dalszy ciąg
-skomlenia
-narzekania na przegrane kupony
jakie wyjście ???
o naiwności grających
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
Jak skutecznie grać aby wygrywać kasę
-skomlenia
-narzekania na przegrane kupony
jakie wyjście ???
o naiwności grających
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
Jak skutecznie grać aby wygrywać kasę
Lila...a no dziadoskie znowu po ch*** namieszała w kulkach
Podsunę bałwanowi kilka czekoladowych trufli,zasłużył nieborak na nagrodę na tym okrutnym świecie:
ruda namieszała
stanik a powiedz mi jeszcze jedno ,grasz tymi samymi liczbami na kilka losowan ,czy co losowanie zmieniasz?
toja...dobranoc
Lila...
nigdy nie gram tych samych liczb, czasami jak widzę, że jest szansa, że liczba może sie powtórzyć i jestem prawie pewny to zagram jedną bądź dwie te same co wypadły. Te co nie wypadły z reguły zostawiam. jak dzisiaj weszło mi 9/19 to zmieniam na jutro 8 liczb i napewno to będą liczy z przedziału 8-28
Kathy wydaje mi się,że ktoś rzucił uroki na hipcia,życząc mu przegranej,tylko nie wiem kto to zrobił i dlaczego:
madzia jesteś ?
Jak to mówią - miłość i sraczka przychodzi na człowieka z nienacka
Jak to mówią - miłość i sraczka przychodzi na człowieka z nienacka
stanik dobrze kombinujesz przejrzyj ostanie 60 losowan i zobacz liczby z przedzialy 1-29 zobacz ile wypada w porownaniu do innych albo z przedzialu 60-80
no wiem o co chodzi , a moglbys zarzucic mi na maila jakis przykladowy zestaw ktorym grasz? w profilu jest adres
stanik , zauważ że część liczb z reguły się powtarza . wywalanie jest błędem
Lila.. 30
Adrian.. wyśle Ci jeszcze dzisiaj
jackwar.. każdy gra jak uważa, mnie mój system nie zawodzi ale to i tak zależy wszystko od szcześcia. ostatnio powtórzyło sie 12 liczb no i gdybym to wiedział
Adrian.. wyśle Ci jeszcze dzisiaj
jackwar.. każdy gra jak uważa, mnie mój system nie zawodzi ale to i tak zależy wszystko od szcześcia. ostatnio powtórzyło sie 12 liczb no i gdybym to wiedział
20:45 Koniec Cagliari AS Roma 4 - 2
20:45 Koniec Inter Palermo 4 - 4
20:45 Koniec Lazio AC Milan 2 - 0
20:45 Koniec Napoli Cesena 0 - 0
20:45 Koniec Udinese Lecce 2 - 1
20:45 Koniec Inter Palermo 4 - 4
20:45 Koniec Lazio AC Milan 2 - 0
20:45 Koniec Napoli Cesena 0 - 0
20:45 Koniec Udinese Lecce 2 - 1
a jeszcze warto wziac liczby z zestawu 1-29 te ktore wypadly w poprzednim dniu i je odjac od zestawu na nastepne losowanie i zestaw z przedzialu 1-29 zmniejszy sie o 5-9 liczb i wypada nowych okolo 5 do 7 juz tylko 20-21 liczb
wlasnie ... kazdy gdyby wiedzial bylby miljonerem ..