Wpisy 729 101 – 729 200
1 lutego 2012 21:04 → 1 lutego 2012 21:36, 100 wpisów
czarna...zobacz w grupie mielismy chyba najwięcej 7 z 10 a tak przeważnie kiszka i typuje 10 osób
Idąc ulicą kobiety rozpychają się brutalnie łokciami i mogą zdeptać człowieka pod nogami:
Kur**** ale zimno z minus 15 nawet po browara nie chciało się wyjsć ale poszłem i kupiłem 4 sobie
Najbardziej niebezpieczne kobiety spotykają się na zlocie czarownic na łysej górze:
Lila...zajebiscie zimno ledwo ze sklepu przyszłem
I tak jest ,że jak wyciągniesz rękę na przywitanie,to możesz dostać kopniaka w d.
alvaro
jackwar..
http://www.doz.pl/czytelnia/a419-Meski_problem_-_co_warto_wiedziec_o_impotencji
u mnie -15oC
W sumie to jak byś była posłem ładną mężczyzną to pal licho resztę
>>>hipopotan-pozdrawiam, Ty stale jesteś zagadkowy
wiesz, jak mówi się na kobiety, które wszystko wiedzą ?
wiesz, jak mówi się na kobiety, które wszystko wiedzą ?
Zmarła Wisława Szymborska
ale te typy na żywo to lipa kto tam wchodzi
Cagliari 1 - 1 AS Roma (1 - 1)
20:45 36 Inter 1 - 1 Palermo (1 - 1)
20:45 36 Lazio 0 - 0 AC Milan (0 - 0)
20:45 36 Napoli 0 - 0 Cesena (0 - 0)
20:45 Przełożone Siena - Catania
20:45 36 Udinese 1 - 1 Lecce
20:45 36 Inter 1 - 1 Palermo (1 - 1)
20:45 36 Lazio 0 - 0 AC Milan (0 - 0)
20:45 36 Napoli 0 - 0 Cesena (0 - 0)
20:45 Przełożone Siena - Catania
20:45 36 Udinese 1 - 1 Lecce
madzia
ja się nie całuję bo w ten sposób można przenosić zarazki , grzyby i pasożyty
ja się nie całuję bo w ten sposób można przenosić zarazki , grzyby i pasożyty
hipcio....pisze,bo czasami jakbyś za blisko podszedł to mogłaby Cię pazurkami zahaczyć
losowanko nie długo
Ja tam nie boję się zarazków,mogę całować po rękach,włosach,nogach i:
jackwar >> to ja za to podwójnie,mnie tam sie nic nie czepia,a nawet jak to w japę i po krzyku ...
Dziś losuje rusiecka anna
Lila może nie zrozumiesz tego,bo sama jesteś samicą,ale kobiety są straszne:
Lila jak widzę kobietę to serce mi staje i włosy stają dęba a gardło zaciskają obcęgi:
jackwar >> zadziwiasz mnie swoja bystrą oceną mojej skromnej osoby - powaga
http://www.youtube.com/watch?v=C3rDMJERl64
W 1953 podpisała się pod wspólną rezolucją grupy członków krakowskiego oddziału ZKP, potępiającą duchownych skazanych w procesie księży z kurii krakowskiej
Wisława Szymborska (ur. 2 lipca 1923 roku), polska poetka, eseistka i krytyk literacki, a także tłumaczka literatury francuskiej, laureatka Nagrody Nobla w dziedzinie literatury (1996).
Urodziła się w Bninie koło Poznania (obecnie części Kórnika), jej rodzicami byli Wincenty Szymborski (1870 â 1936) â zarządca zakopiańskich dóbr hrabiego Zamoyskiego (tuż przed urodzeniem córki został przeniesiony do Kórnika w celu uporządkowania tamtejszych spraw finansowych) i Anna Maria z d. Rottermund (1890 â 1960). Od 1924 rodzina Szymborskich mieszkała w Toruniu, następnie od 1929 lub 1931 w Krakowie przy ul. Radziwiłłowskiej. Wisława uczęszczała tam początkowo do Szkoły Powszechnej im. Józefy Joteyko przy ul. Podwale 6, następnie, od września 1935 r. do Gimnazjum Sióstr Urszulanek przy ul. Starowiślnej 3-5.
Po wybuchu II wojny światowej kontynuowała naukę na tajnych kompletach, a od roku 1943 zaczęła pracować jako urzędniczka na kolei, by uniknąć wywiezienia na roboty do Rzeszy. W tym też czasie po raz pierwszy wykonała ilustracje do książki (podręcznik języka angielskiego First steps in English Jana Stanisławskiego) i zaczęła pisywać opowiadania oraz z rzadka â wiersze.
Od roku 1945 brała udział w życiu literackim Krakowa; wg wspomnień poetki â największe wrażenie wywarł na niej Czesław Miłosz. W tymże roku podjęła studia polonistyczne na Uniwersytecie Jagiellońskim, by następnie przenieść się na socjologię. Studiów jednak nie ukończyła, ze względu na trudną sytuację materialną.
Wisława Szymborska (ur. 2 lipca 1923 roku), polska poetka, eseistka i krytyk literacki, a także tłumaczka literatury francuskiej, laureatka Nagrody Nobla w dziedzinie literatury (1996).
Urodziła się w Bninie koło Poznania (obecnie części Kórnika), jej rodzicami byli Wincenty Szymborski (1870 â 1936) â zarządca zakopiańskich dóbr hrabiego Zamoyskiego (tuż przed urodzeniem córki został przeniesiony do Kórnika w celu uporządkowania tamtejszych spraw finansowych) i Anna Maria z d. Rottermund (1890 â 1960). Od 1924 rodzina Szymborskich mieszkała w Toruniu, następnie od 1929 lub 1931 w Krakowie przy ul. Radziwiłłowskiej. Wisława uczęszczała tam początkowo do Szkoły Powszechnej im. Józefy Joteyko przy ul. Podwale 6, następnie, od września 1935 r. do Gimnazjum Sióstr Urszulanek przy ul. Starowiślnej 3-5.
Po wybuchu II wojny światowej kontynuowała naukę na tajnych kompletach, a od roku 1943 zaczęła pracować jako urzędniczka na kolei, by uniknąć wywiezienia na roboty do Rzeszy. W tym też czasie po raz pierwszy wykonała ilustracje do książki (podręcznik języka angielskiego First steps in English Jana Stanisławskiego) i zaczęła pisywać opowiadania oraz z rzadka â wiersze.
Od roku 1945 brała udział w życiu literackim Krakowa; wg wspomnień poetki â największe wrażenie wywarł na niej Czesław Miłosz. W tymże roku podjęła studia polonistyczne na Uniwersytecie Jagiellońskim, by następnie przenieść się na socjologię. Studiów jednak nie ukończyła, ze względu na trudną sytuację materialną.