Wpisy 72 582 – 72 687
23 października 2009 14:48 → 23 października 2009 20:07, 100 wpisów
w takim tempie wzrostu kumulacji to do świąt dojdziemy do wys.50 mln.,
-oczywiście Świąt Wielkanocnych :)))
-oczywiście Świąt Wielkanocnych :)))
Witam Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto postawił na moje gorące pozycje;)
Pozd!!!!!!!!!!!!!!!
Kto postawił na moje gorące pozycje;)
Pozd!!!!!!!!!!!!!!!
Witam. Ja zapozyczylam od Ciebie typy i dodalam do swoich liczb i mialam... 2x 4z5 ale w TS. Dobre i to. Dzieki. Podaj nowe na 22.oo. Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow.
torsam-oto moje liczby na 22.00
8,18,32,46,48,74,78
3,18,24,48,55,57
8,18,48,55
8 i48 to pewniaczki.
Podaj mi swoje i je trochę pomieszamy.
8,18,32,46,48,74,78
3,18,24,48,55,57
8,18,48,55
8 i48 to pewniaczki.
Podaj mi swoje i je trochę pomieszamy.
bratiszka > możesz mi napisać dlaczego ciągle wywołujesz "złomiarzy" jak kogoś wyzywasz? W tych ciężkich czasach bardzo dużo ludzi zajmuje się tą profesją.
Z biedy kolego, z biedy. Jeszcze trochę to zaczniesz wyzywać ludzi od górników, stoczniowców, kominiarzy. Dla mnie złomiarz to takie same zajęcie jak każde inne. Dla ciebie widocznie nie.
Złomiarz, pajac, ORMOwiec..... ciekawy dobór słów jak na osobę która od kilku dni daje wszystkim szkołę kultury i dobrego wychowania i chce innych skarżyć za to, że jest obrażany.
Z biedy kolego, z biedy. Jeszcze trochę to zaczniesz wyzywać ludzi od górników, stoczniowców, kominiarzy. Dla mnie złomiarz to takie same zajęcie jak każde inne. Dla ciebie widocznie nie.
Złomiarz, pajac, ORMOwiec..... ciekawy dobór słów jak na osobę która od kilku dni daje wszystkim szkołę kultury i dobrego wychowania i chce innych skarżyć za to, że jest obrażany.
lila-a więc tak:6,14,15,28,47,59,64,73
18,21,23,73,75
32,63,58
6,14,18,32,38
i pewniaczek 23
18,21,23,73,75
32,63,58
6,14,18,32,38
i pewniaczek 23
danteV
Jeszcze masz czelnosc do mnie pisac człeku bez honoru ?????
Idz do sobie podobnych . Tutaj sa jeszcze ludzie którzy wiedza co to odpowiedzialnosc, i honor.
nie mam ci nic wiecej do powiedzenia...
Super jest byc anonimowym i pokazywac co to nie ja???
W zyciu realnym by ci to nie przeszło tak lekko.
tyle do ciebie ...
bez odbioru
Jeszcze masz czelnosc do mnie pisac człeku bez honoru ?????
Idz do sobie podobnych . Tutaj sa jeszcze ludzie którzy wiedza co to odpowiedzialnosc, i honor.
nie mam ci nic wiecej do powiedzenia...
Super jest byc anonimowym i pokazywac co to nie ja???
W zyciu realnym by ci to nie przeszło tak lekko.
tyle do ciebie ...
bez odbioru
torsan-pomieszałam je trochę i takie na 22.00 będę wysyłała:
8,18,32,48,73,78
6,15,18,63,75
Nadzieja,że wejdą ale różnie to bywa z tymi multikonami.
8,18,32,48,73,78
6,15,18,63,75
Nadzieja,że wejdą ale różnie to bywa z tymi multikonami.
bratiszka > właśnie bronie honoru - np. złomiarzy.
Ty na forum pisząc do mnie z braku argumentów żeby zabłysnąć specjalnie zmieniłeś mój nick.
Twój honor opiszę tak:
Kali ukraść krowę - dobry uczynek.
Kalemu ukraść krowę - zły
Ty na forum pisząc do mnie z braku argumentów żeby zabłysnąć specjalnie zmieniłeś mój nick.
Twój honor opiszę tak:
Kali ukraść krowę - dobry uczynek.
Kalemu ukraść krowę - zły
lila-ok też puszcze te dwa kuponiki do tego moją ósemke:6,14,15,28,47,59,64,73
edek wez ty człowieczku jak jestes taki dokładny znajdz jedno zdanie ze mowa była o jakis "ustawkach", nie osmieszaj sie jeszce bardziej
zaczyna mi byc ciebie zal, jestes maluczkim który z braku akceptacji w realnym swiecie , szaleje na necie...
po prostu przerost formy nad trescią....
powinno sie izolowac takie przypadki
zaczyna mi byc ciebie zal, jestes maluczkim który z braku akceptacji w realnym swiecie , szaleje na necie...
po prostu przerost formy nad trescią....
powinno sie izolowac takie przypadki
danteV
Powiem tak, gdy przeczytalem twój pierwszy do mnie wpis w temacie bukmacherskim wiedziałem zes facet na poziomie. Rozumiem ze przebywanie z pewnymi ludzmi moze odrobine człowieka zmienic , ale czy az tyle ?
Nie zmieniaj tematu na "złomiarzy", bo wiadomo ze nie o to chodzi. Nie mam nic do złomiarzy ani do innych grup zawodowych ktore wymieniłes.
Powiedz czy to tak trudno powiedziec . Przepraszam
Od pieniacza tego nie oczekuje, ciebie postrzegałem inaczej..
Powiem tak, gdy przeczytalem twój pierwszy do mnie wpis w temacie bukmacherskim wiedziałem zes facet na poziomie. Rozumiem ze przebywanie z pewnymi ludzmi moze odrobine człowieka zmienic , ale czy az tyle ?
Nie zmieniaj tematu na "złomiarzy", bo wiadomo ze nie o to chodzi. Nie mam nic do złomiarzy ani do innych grup zawodowych ktore wymieniłes.
Powiedz czy to tak trudno powiedziec . Przepraszam
Od pieniacza tego nie oczekuje, ciebie postrzegałem inaczej..
lila-no,a ona własnie jest z Przemyśla dlatego pisałem ze zwróce uwage na ten dom w Korzeńcu bo jeżdze tam co drugi tydzień
torsan-tak jak mówisz,tak jest.Życzę fajnie spędzonego czasu i miłych chwil.
torsan-autobusem to wiadomo,dłużej się jedzie,ale przyjdzie i czas na auto po naszym dzisiejszym skreśleniu.Hahaha
torsan-też bym bardzo chciała,żeby nam się dzisiaj w końcu udało,naprawdę.
witam czy ktos ma informacje kiedy bedzie mozna grac w fortunie na liczby
lila-ja spadam już to miłego weekendu i do usłyszenia w niedziele wieczorem
A w Lotto na jutro trudno stwierdzic, ale wydawalo by sie ze 11, 20...powinny byc...aczkolwiek z DL to roznie bywa,niestety
moje typy na dzis w MM to 50,58
witam zna ktoś może stronkę gdzie podają liczby na najbliższe losowania multi multi? A może ktoś ma 7 liczb pewniaków z których min 3 wypadną (lub 12 z których wypadnie min 4)? Piszcie na gg 4546771:)
MrPaweł
Jestes na tej stronie , jest zakladka typowania sa tez "systemy" i programy wspomagajace. Poszperaj troszki :)
pozdr.
Jestes na tej stronie , jest zakladka typowania sa tez "systemy" i programy wspomagajace. Poszperaj troszki :)
pozdr.
Moze mi ktos napisac dlaczego jak typuje liczby w TYPOWANIA nie ma mojego nicku wsrod typujacych?
dzisiaj 23.10 czyli odjac od 23-10=13 i wyjdzie piatek trzynastego komedia
ok ja spadam jeśli ktoś coś wie niech da znać na gg 4546771
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
ogladalem sobie prezd snem wczoraj egzorcyzmy anneliese michel ale te jeki na kasecie nie przypominaja mi jakis nieznanych glosow
a snilo misie ze dostalem 50zl i szedlem kupic sobie klika paczkow iciastek
a mozg o 1400 polaczyl tylko 10z11 i 68 69 70 nie wiem czy wieczorem bedzie laczyl czy oddzielal czy pojdzie na pustynie
jak niedawno byla pustynia od 25 do 45 chyba to teraz wyposzczone kulki moze beda laczyc sie w parki
romanx-pytanie tylko do czego,do nudy jaka tu panuje czy do braku obecności pewnych osób?
lila>>> tu brakuje też kilku dzisiejszych wpisów od osób , których tu teraz brakuje - a brakuje ich bo zostali zbanowani za zamieszczenie tych już usuniętych wpisów...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
lila..
w Twoim przypadku do nudy - spowodowanej brakiem kilku osob. Ale być moze sie myle, także niczego nieprzesadzam
w Twoim przypadku do nudy - spowodowanej brakiem kilku osob. Ale być moze sie myle, także niczego nieprzesadzam
Dyskusja na temat zbanowanych uczestników wydaje mi się bez sensu i do niczego nie prowadzi.Pozostaje tylko poszukać interesujących ludzi na tym czacie jak i tematów.
Raz oglądałam egzorcyzmy w TV,nie było to nic przyjemnego,to jakieś kity,zpożądzone na potrzeby telewizji i więcej nic.
Eh Hipo wspomniales o paczkach :)
Mi sie przypomnialy precle paczkowe swietna sprawa paczek zawijany w precelek bez nadzienia :) Z duza iloscia lukru mniam :)
Mi sie przypomnialy precle paczkowe swietna sprawa paczek zawijany w precelek bez nadzienia :) Z duza iloscia lukru mniam :)
lila . jak Cisie nudzi to może Cię wyzwać albo ci naubliżać - zmieszasz mnie z błotem i zacznie być wesoło. Potem ja Ciebie - Ty mnie i nazad. Ale będzie się coś działo przynajmniej. Chyba że Pasko nas zamknie.
MrPaweł>>> Ty chyba jeszcze nie jesteś całkowicie uzależniony , bo ten chat żyje obecnie losowaniem o godz.22.00 - a jutrzejsze to odległa przyszłość , która wyłoni się po poznaniu wyników losowania z 22.00 :)
1) dlatego bo to było chyba w niemczech
2) zdaje się że jeden ze jeden ze złych duchów to Hitler ale pewniości nie mam bo ogladałem to już jkiś czas temu na religii
2) zdaje się że jeden ze jeden ze złych duchów to Hitler ale pewniości nie mam bo ogladałem to już jkiś czas temu na religii
Coś na wesoło;
Płaci pani mandat! - mówi dwóch policjantów, zatrzymując samochód, jadący z nadmierną prędkością.
- A czy nie mogłabym zapłacić w naturze?
- Co to znaczy: "w naturze"?
- No, wiecie, musiałabym zdjąć majtki i wam dać...
Policjant odwraca się do kolegi i pyta:
- Potrzebne ci są majtki?
- Nie!
- Mnie też nie...
Płaci pani mandat! - mówi dwóch policjantów, zatrzymując samochód, jadący z nadmierną prędkością.
- A czy nie mogłabym zapłacić w naturze?
- Co to znaczy: "w naturze"?
- No, wiecie, musiałabym zdjąć majtki i wam dać...
Policjant odwraca się do kolegi i pyta:
- Potrzebne ci są majtki?
- Nie!
- Mnie też nie...
U Monisi paczki maja smak swistaka ciekawe jak smakuja. Te swistaki to daja w calosci do paczkow czy tylko dajmy na to mleko ze swistaka ??
MrPaweł - może za trzy miesiące się wyrobisz, albo nawet i wcześniej ;-)
Ph2008 > oj, oj żle czytasz,masz chyba słaby wzrok,to on a nie ona , Monsiu, nie Monisia. Ale wybaczam Ci - mam dobre serce.Jeśli chodzi o świstaki, to pakują wszystko w sreberka. Nie widziałeś świstaków?
Lila , mnie już dużo nie brakuje do VIPa. Jeszcze tylko 800 wpisów i gotowe. Muszę tylko pisać 10 dziennie prze niecałe 3 miesiące i już!
U nas paczki kupuje sie w foliowym woreczku tudziez sa pakowane w specjalne pojemniki po 6 9 i 12 sztuk. Jeszcze nigdy nie widzialem swistaka ktory pakuje w sreberka. Tak naprwde jest to sciema a slodycze pakuje gruba stara pani siedzaca przy maszynie iednego cukieraska, czekoladke, ciasteczko zje kolejne zawinie wieczorem schodzi z tasmy umazana w czekoladzie z palcami wysmarowanymi w lukrze i pelna buzia cukieraskow. Swistak to tylko chwyt martetindowy. Po drugie swistaki sa chronione i nie moga pracowac w fabryce czekolady wyobrazasz sobie czekolade z futrm swistaka. "Pobawmy sie w 'Powiedz kotku co mam w srodku'" Ciach a tam futro z zwierza ;p
Witam.Może ktoś poda mi dzisiaj szczęśliwe liczby?Jestem dużo w plecy na lotto
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!