Wpisy 72 303 – 72 402
22 października 2009 17:59 → 22 października 2009 21:26, 100 wpisów
13max33 - postawiłam na 1,10,37
69 dzisiaj odpuściłam,bo co za dużo to nie zdrowo :):)!
69 dzisiaj odpuściłam,bo co za dużo to nie zdrowo :):)!
Madziu nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz bo się jeszcze bardziej ośmieszasz.
Ale się porobiło na czacie.Jeden straszy drugiego sądem,normalny koszmar.
Madzia-olej p.B
Madzia-olej p.B
13max33 - czasami trzeba trochę odpocząć,aby nabrać sił i do boju z numerkami - a tu jeszcze jeden zestawi jak by co
16,20,21
pozd
16,20,21
pozd
Szanowny Adminie,właśnie wcięło mi 12 lat z bazy losowań podczas aktualizacji Twojego programu z Twojej strony.
Grzecznie pytam,kurde,co jest?
Grzecznie pytam,kurde,co jest?
JOSEF jestem za ściganiem wszelkiego rodzaju naciągaczy,szulerów,kombinatorów,krętaczy etc.Ale nie dajmy sie zwariować.Czy wpłynęła jakakolwiek skarga no to ze został oszukany,bo jak taka wpłynęła i jest poszkodowany a to udowodni to ja za skazaniem oszusta podpisze sie dwoma rękami.Poza tym dlaczego dopiero teraz zostaje to przekazane w ręce sprawiedliwości a nie zaraz po ukazaniu sie anonsu.Myślicie ze taka strona jak ta nie jest od czasu do czasu monitorowana przez odpowiednie służby.I gdyby wykryli tu oszustwo pewnie podstawili by agenta w celu zebrania dowodów.To juz nie komuna że można było skazać za to ,że ktos wypisał sie z partii jako jedynej słusznej organizacji.Mamy juz świadome społeczeństwo które swoje prawa zna i byle co nie moze byc powodem donosu.To co napisane nawet jak są dowody,nie będą niestety miały mocy prawnej.Będą dowody bedzie wyrok nie ma dowodów nie ma wyroku i dlatego nikogo nie można nazywać wcześniej złodziejem bo to dopiero jest przestępstwo.Tyle i aż tyle.
Również uważam, że w takich sprawach zawsze powinni się wypowiadać oszukani! Sprawę na policję zawsze zgłasza poszkodowany. Jak teraz napiszę, że mam ustawkę za 2000 zł, to mogę zostać posądzony?
Pasko,jeśli by udało Ci się z tym zabieraniem lat w stosunku do ludzi to ja poproszę "ujmnąć" mi taką dwunastkę....:)
Pobierałem ponownie,lekko licząc z dwadzieścia razy.Nic.
Strona http://www.multipasko.pl/multipairs.wyn zawiera tylko kilkaset wyników losowań.Jest IE i nie pomaga odświeżanie.
Pobieram nie od dzisiaj i potrafię.
Strona http://www.multipasko.pl/multipairs.wyn zawiera tylko kilkaset wyników losowań.Jest IE i nie pomaga odświeżanie.
Pobieram nie od dzisiaj i potrafię.
A co innego próba oszustwa. Kiedyś się zdenerwowałem i chciałem koledze podpalić samochód. Na szczęście do tego nie doszło, ale sąsiad usłyszał i właśnie mam rozprawę o podpalenie samochodu...
Napisz mi email to Ci wyślę najnowszą bazę, ale nie ma problemu i nikt inny nie zgłaszał...
Josef>>> ale czy wiesz , że wtedy jako nieletni nie będziesz mógł grać w gry losowe i zakłady wzajemne?
Bo tylko policz: x - 12 = 17 ( nie będąc upoważnionym do informowania o Twoim wieku ukryłem go pod symbolem x ) .
Pzdr.
edi8
Bo tylko policz: x - 12 = 17 ( nie będąc upoważnionym do informowania o Twoim wieku ukryłem go pod symbolem x ) .
Pzdr.
edi8
Fachowo to się chyba nazywa:"uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa".
A do żadnych transakcji nie doszło prawdopodobnie dlatego że kilka osób zaczęło zaraz wyrażać swoje opinie i Bratiszka temat zakończył.To są tylko moje przypuszczenia.
A do żadnych transakcji nie doszło prawdopodobnie dlatego że kilka osób zaczęło zaraz wyrażać swoje opinie i Bratiszka temat zakończył.To są tylko moje przypuszczenia.
Czy ja dobrze widzę - dochodzeniówka do nas dołączyła i eksperci w prawie karnym jeszcze tylko jakiegoś sędziego brakuje co wyroki będzie wydawał - hehe
Chciałem podpalić,podpaliłem ,co za różnica...:)
Muszę chyba sobie znaleźć jakiś parking strzeżony.
Nareszcie Admin pokazał nam swoją prawdziwą i ludzką twarz :D
Muszę chyba sobie znaleźć jakiś parking strzeżony.
Nareszcie Admin pokazał nam swoją prawdziwą i ludzką twarz :D
No bo ileż można czytać. Tak się akurat składa, że jako właściciel multipasko, wiem najlepiej co się tutaj dzieje. Ludzie oszukani przez SMSy po 30 zł pisali do mnie, o praktykach mańka też do mnie doszło kilka emaili swego czasu, ale o bratiszce i jego 1500 zł NIC. A tu ciągle temat wraca jak bumerang...
PASKO i krakowiaczek19>>> Wy obaj źle lokujecie istotę problemu , bo on nie polega na tym , że "bratiszka" kogoś tu oszukał ( a mam w tym pewien wkład , że do tego nie doszło ) i będzie miał problemy na drodze cywilnej z czyjegoś prywatnego powództwa , do czego oczywiście potrzebny jest ten poszkodowany - a ten problem polega na tym , że wg jego własnych słów , uczestniczył w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się "ustawianiem" wyników meczy i czerpał z tego korzyści materialne.
Wszystko to wyczerpuje znamiona i to nie tylko jednego przestępstwa i to przestępstwa ściganego z mocy samego prawa karnego a nie cywilnego.
Więc nie bzdurzcie tu panowie o poszkodowanych - to nie jest ten aspekt sprawy.Przedmiotem postępowania będzie tu bowiem zupełnie inny rejon jego karnej odpowiedzialności , bo odpowiedzialność karna za udział w aferze korupcyjnej.
Przecież ja tego nie wymyśliłem - to sam 38-letni "bratiszka" nam to wszystko opisał , podając masę szczegółów...
P.s: kilka miesięcy temu został w Polsce skazany na karę więzienia dość znany pisarz , autor książki - za zawarty tam wg Sądu i w opinii biegłych bardzo realistyczny opis zabójstwa człowieka , i na podstawie tej prozy został w procesie poszlakowym skazany.
W tym czasie zaginął bez wieści kochanej jego żony - i do dziś nie odnaleziono jego ani jego ciała...
Wszystko to wyczerpuje znamiona i to nie tylko jednego przestępstwa i to przestępstwa ściganego z mocy samego prawa karnego a nie cywilnego.
Więc nie bzdurzcie tu panowie o poszkodowanych - to nie jest ten aspekt sprawy.Przedmiotem postępowania będzie tu bowiem zupełnie inny rejon jego karnej odpowiedzialności , bo odpowiedzialność karna za udział w aferze korupcyjnej.
Przecież ja tego nie wymyśliłem - to sam 38-letni "bratiszka" nam to wszystko opisał , podając masę szczegółów...
P.s: kilka miesięcy temu został w Polsce skazany na karę więzienia dość znany pisarz , autor książki - za zawarty tam wg Sądu i w opinii biegłych bardzo realistyczny opis zabójstwa człowieka , i na podstawie tej prozy został w procesie poszlakowym skazany.
W tym czasie zaginął bez wieści kochanej jego żony - i do dziś nie odnaleziono jego ani jego ciała...
Nie denerwowałbym się gdyby nie fakt, że temat powraca podsycany ciągle przez jedną osobę - edi8, który również podobno nie został oszukany...
sam9 dopiero zauwazylem ze znow typujesz w typowaniach porownalem moje typowania z twoimi sa inne widac ze myslimy nad liczbami inaczej
ostatnio znow mniej o polowe trojek w duzym czyli szanse nawet na trojke sa dwukrotnie mniejsze dlatego nie puszczam duzego jedynie multi
a mozg swiruje w multi robiac piec razy pod rzad 6 i piec razy 7
No to sie porobiło :):)
Dzieki pasco ze zareagowałes, tak gwoli wyjasnienia nigdzie w moim temacieo ktrórym tak głosno nie ma ANI JEDNEGO SŁOWA "USTAWKA" mowa jest natomiast o dostepie do płatnych typów .Stron z platnymi typami jest bez liku sam edek pisal o jednej z nich w moim teamacie gdzie koszty były cos tam pare euro.
Gdy bede miał info dotyczace, tzw. "ustawki" podam na czacie zeby reszta userów tez mogła zarobic, ostatnio był to Davidenko w tenisa, ale za pózno sie dowiedziałem .
Mysle ze na tym temat zakonczymy, z mojej strony bo wiadomi tropiciele i donosiciele nie spoczna az nie zobacza mnie za kratami :):)
Prosilby cie jednak Pasco o zajecie stanowiska w kwestii obrazania i wyzwisk ze srtrony edka i jemu podobnych, nie tylko w moim kieronku.Tego nie powinienes zostawiac bez echa.
czekam oczywiscie na meile od userów którzy nazywali mnie Oszustem, z danymi osobowymi w wiadomym celu.
Znajac zycie nikt nie napisze bo odwage maja tylko klepiac obelgi w klawiature.
Miłego wieczoru
Dzieki pasco ze zareagowałes, tak gwoli wyjasnienia nigdzie w moim temacieo ktrórym tak głosno nie ma ANI JEDNEGO SŁOWA "USTAWKA" mowa jest natomiast o dostepie do płatnych typów .Stron z platnymi typami jest bez liku sam edek pisal o jednej z nich w moim teamacie gdzie koszty były cos tam pare euro.
Gdy bede miał info dotyczace, tzw. "ustawki" podam na czacie zeby reszta userów tez mogła zarobic, ostatnio był to Davidenko w tenisa, ale za pózno sie dowiedziałem .
Mysle ze na tym temat zakonczymy, z mojej strony bo wiadomi tropiciele i donosiciele nie spoczna az nie zobacza mnie za kratami :):)
Prosilby cie jednak Pasco o zajecie stanowiska w kwestii obrazania i wyzwisk ze srtrony edka i jemu podobnych, nie tylko w moim kieronku.Tego nie powinienes zostawiac bez echa.
czekam oczywiscie na meile od userów którzy nazywali mnie Oszustem, z danymi osobowymi w wiadomym celu.
Znajac zycie nikt nie napisze bo odwage maja tylko klepiac obelgi w klawiature.
Miłego wieczoru
a ten czlowiek jak zbiera kulki chyba ma biale rekawiczki zeby nie pozostawic sladow dla sherloca holmesa tak wiec nie wiadomo pozniej kto dotknal sie kulki
a wieleba tak samo swiruje na probnych losowaniach ciagle mu wesolo
torsan-u mnie spoko a u Ciebie?Trochę się dzisiaj działo na czacie,nie koniecznie dobrego.Wszyscy wszystkich oskarżają i chcą się nawzajem powsadzać do więzienia.Koszmar.
hipopotam nie dziw sie wielebie ty tez byś tam zaczął świrować gdybyś zobaczył jakie tam cyrki robią.
Lila - to żaden koszmar - to odbicie naszej codziennej rzeczywistości - przecież przykład idzie z góry. A tak nawiasem ktoś wie gdzie można kupić c - 4 i rozpirzyć to towarzystwo bawiące się za nasze pieniądze.?
ja bym chcial zeby wieleba chociaz raz rozsmieszyl jakas prowadzaca losowanie tak zeby ona ze smiechu stala sie niezdolna do odczytania wynikow
Monsiu powitanie było do Ciebie skierowane i do całej normalnej reszty!
boczas pod twoim nickiem na forum widac jakas pupe mozna rozstroic sobie wzrok
Witam wszystkich,Gorąco tu dzisiaj nie ma co...ale to jest calkiem niepotrzebne zeby obrazac sie nawzajem.Pozdrawiam Madzie77,lile i innych.
juz teraz wiem dlaczego w duzym padla dwa razy czworka pupa ma cztery litery a ktos za bardzo sie temu przygladal moze dzisiaj w multi dadza 4ke
Hej Madzia77,jak narazie tylko czytam ale moze czasami wtrące swoje trzy grosze,a co...
czarna71 "numerki" i "granie" to tu na porządku dziennym - taka dziedzina życia- bywa sympatycznie
pozd
pozd
lila - dokładnie a i męska część towarzystwa nie będzie się tak czuła "mocno" tutaj!
Numerki i granie,hi,hi.Niezle madzia77.Musze wyjsc ale wroce jeszcze dzis.Pozdrawiam Cie.
OK lila.Ze mna napewno bedzie weselej.Pozdrawiam.Za godzinke sie odezwe.Czesc dziewczyny.
Madzia77 czytam codziennie wpisy - nie zawsze zabieram głos - ale nie mogę wyjść z podziwu nad zawziętością niektórych z naszego grona. Czy codzienne życie nie dostarcza dość problemów? Twoja adwersarka z Wałbrzycha widać jakby czekała na Twoje potknięcia lub odzywki. Ludzie - nie lepiej żartować i śmiać się . W imię czego tyle złośliwości i zawziętości.Dlatego żartobliwie piszę,że na czacie widać odbicie "elyt" władzy.
Monsiu - mam czas i możliwość więc jestem tutaj - tą stronkę traktowałam trochę z przymrożeniem oka, można się dowiedzieć wielu rzeczy tutaj - ale nigdy nie sądziłam,że nawet w tak małej społeczności znajdę odzwierciedlenie rzeczywistości,
Chciałbym wrócić do problemu losowań próbnych Dla samej gry to losowanie nie ma znaczenia - jest testem sprawności maszyny. Ale przy próbie przewidywania liczb mogących być wylosowane już ma znaczenie. Losowanie i padanie liczb jest ciągiem zdarzeń w których każde kolejne zmienia możliwość kolejności wystąpienia liczb. Tylko dla gry na chybił-trafił jest bez znaczenia. Tak więc próba wyciąganie wniosków z kolejnych losowań jest bezsensowna , kiedy nie zna się wcześniejszych wyników próbnych.
Monsiu - jasne,że można w inny sposób nawet próbowałam ale są osoby,którym przeszkadza śmiech i tak to właśnie wygląda!
Lila - jak będę w Gnieżnie, po cichu się dogadamy w tej sprawie. Nie pisz otwarcie, ABW czy CBA podsłuchuje i podgląda. Ciiiiii!
Dzisiejsza dyskusja na czacie kojarzy mi się z różnicą między wielbłądem jednogarbnym a dwugarbnym.
Edi8 - co myślisz o wynikach próbnego losowania. O 14.oo pisaliśmy o tym.
A wiec do próbnych losowań jeśli juz muszą takie robic niech zastosują kulki bez numeracji czy jakies testowe a te co sa losowane niech będą nie ruchane do losowania powaznego losowania. I szlus
Tak naprawdę teraz chyba zacznę grać tylko na chybił-trafił, bo też nie wiadomo czy próbne losowanie jest tylko raz , może dwa, a może np.3 razy.Można przyjąć złośliwość losu i domniemywać, że wybrane liczby trafią się zawsze w trzecim losowaniu. Tylko to trzecie to które? to oficjalne, czy następne próbne , czy jeszcze inne?
Ja tylko przypomnę, że pod tym chatem jest link do mojego artykułu o losowaniach próbnych, a także można sobie tam oglądnąć takie losowanie na własne oczy...
Pasko . oglądałem to losowanie, wróciłem do kuponu który był wysłany na właściwe losowanie ( w nim nic nie trafiłem),i gdyby te cyfry z próbnego były podane miałbym 6/10 czyli 12 zł. Nie majątek , ale jednak.Tak zatraca się sens próby przewidywania wyników i związanych z tym emocji.
Zastanawiam się,czy w innych krajach EU istnieje coś takiego jak losowania próbne,czy może jest to polski wynalazek z prawem na wyłączność?
potrzebuję liczby (7 liczb zeby przynajmniej 3 były trafione) na jutrzejsze losowanie multi multi na 22,00 proszę o kontakt na gg 4546771
Na podanej przeze mnie stronie należy zwrócić uwagę na "Aktualności" oraz gdzie powędrowała ostatnia wygrana Mini Lotto... Ogólnie jest to normalna strona internetowa. Wszystkie linki działają, można kopiować tekst, itd. ;)
wydaje mi sie ze jedna osoba zmienila swoj nick w typowaniach i mnie zmylilo jak sprawdzalem jak kto daje liczby
tradycyjnie nie stawiam 65 66 57 59 17 niech inni posla te liczby bo dla mnie byly ferelne
Witam.Pasko-dlaczego mam w rankingu parek miejsce na pozycji:300
skoro mam,trafnie typowane.
Proszę o poprawienie rankingu.Pozdrawiam
skoro mam,trafnie typowane.
Proszę o poprawienie rankingu.Pozdrawiam
Slavo-to co wkleiłeś jest extra.Proszę o więcej takiej muzyczki.Pozdrawiam.
sam9: wejdź sobie na ranking parek i zobacz sobie 300 osób, które są na miejscach od 1 do 300. Wszystkie wytypowały przynajmniej raz 2/2, Tobie niestety się nie udało. Życzę więcej szczęścia na przyszłość...
Witam!Widziałam też Daniela Wielebę w jednym z ostatnich odcinków" Na dobre i na złe" w roli sanitariusza.Myślę sobie ,że chyba dorabia do pensji albo się myle i on jest taki ambitny aktor który nie chce wypaść z formy.
Rankingi mają to do siebie, że nie przeliczam ich ręcznie, tylko przelicza je komputer i tym samym nie ma możliwości pomyłki tutaj. Pozdrawiam
W losowaniu o 14-ej miałem, w typowaniu, złoty strzał w parkach:36-73x5.Trafność wzrasta.Pozdrawiam.
Pasko,lepiej nie pokazuj takich rzeczy,bo istnieje uzasadnione podejrzenie o możliwościach popełniania przestępstw internetowych.A wiesz,nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie.