Wpisy 72 083 – 72 182
21 października 2009 23:04 → 22 października 2009 07:50, 100 wpisów
jak widac bylo to probne bo numerek byl inny takze przepraszam za ten wpis...
inne,tzn.jakie?
Oto liczby wylosowane o 23.00 na polsacie
6 7 9 13 14 17 20 26 31 35 40 50 56 58 62 67 69 73 76 80
plus-31
6 7 9 13 14 17 20 26 31 35 40 50 56 58 62 67 69 73 76 80
plus-31
sorry smileman22, chciałam zaraz po swoim wpisie przeprosić, że nie zauważyłam Twojego sprostowania, ale "zabrali" mi na chwilę neta... :)
Tutaj jest chyba próbne losowanie.
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20091021-22/
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20091021-22/
za duzo czasu mozg mial do myslenia i mnie wyrolowal ale trafilem trzy tylko liczby 40 69 67 inne jakos obok wblad wprowadzila mnie ksiezniczka bo 10 pocalunkow a dali 9tke
lila-no widzisz mówiłem wczoraj jak nie dziś to jutro się uda :) gratuluje
13max33 - widzisz to się nazywa precyzja !!!
U mnie jeden tylko numer pocieszające,że 69 na osłodę chyba :):):)!
U mnie jeden tylko numer pocieszające,że 69 na osłodę chyba :):):)!
Witam grających.
Nie jest ta zle.
13,20,22,40,,,,,3|4 .....dobre i 80 zł.
Do góry głowy ,jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam.
Nie jest ta zle.
13,20,22,40,,,,,3|4 .....dobre i 80 zł.
Do góry głowy ,jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam.
Z liczb wyśnionych wpadły tylko 2 parki,czyli nie o suchym pysku.Ogólnie w plecy 163 zeta,ale za to ile atrakcji i sprawdzania.Jeszcze 4 losowania,bo jak mówią znawcy do 3 dni sie sny sprawdzają.Wiem ze marzenia kosztują.Pozdrawiam
Madzia77
Podawałem pewniaki na 23
71895. status 13max33 2009-10-21 (15:30)home Warszawa
Totomix 22&23 bo to dzisiaj mecz :
69,6,9
77,21,8
13,33,6,9,69
Podawałem pewniaki na 23
71895. status 13max33 2009-10-21 (15:30)home Warszawa
Totomix 22&23 bo to dzisiaj mecz :
69,6,9
77,21,8
13,33,6,9,69
oparlem sie na typowaniach tropiciela i piwko a oni slabo z liczbami dzisiaj gdybym wszystko myslal sam moze wyszlo by mi lepiej ale te 40 wyczulem
13max33 - ja i tak na "sucho" jedynie w realu to lotto, mini lotto i to moja córcia gra
pozd
pozd
Drogi Koguciku-19.....gdybyś wysłał tą czwórkę,co Ci podałem......hmmmm
Wpadło by trochę kasiorki.
Ale nic ,jutro będzie lepiej,zresztą skąd mogłeś wiedzieć,że ta moja 4 będzie losowana./
Pozdrawiam/.
Wpadło by trochę kasiorki.
Ale nic ,jutro będzie lepiej,zresztą skąd mogłeś wiedzieć,że ta moja 4 będzie losowana./
Pozdrawiam/.
ale trzeba przyznać ze kilka liczb z testu sie powtorzyla fajnie by bylo miec taki podglad np o 21.00 zeby zdazyc napisac i wyslac pewniaki...
a teraz na stronie lotto mozna posluchac fonie z polsatu tv gdzie slychac rozmowy o dzisiejszych meczach...
a teraz na stronie lotto mozna posluchac fonie z polsatu tv gdzie slychac rozmowy o dzisiejszych meczach...
Trzeba iść do łóżeczka - pospać
Wszystkim Wam życzę kolorowych snów!
Wszystkim Wam życzę kolorowych snów!
a chcialem dawac na poczatku 6714 ale pomyslalem ze to jest za proste zeby mozg to powtorzyl a jednak on na to poszedl
GROMIE drogi wysłałem 13,20,22,40.Ale brakło 22 wiec nic z tego,ale spoko jest fajnie ,jeszcze 2 dni fajnej zabawy.
A ja wygrałam dzisiaj 8 zeta i zastanawiam się nad rozpoczęciem budowy nowego domu,Hurrra!!!!
torsan-jak od czego zacząć?8 zeta starczy akurat na 2 kanoldy a na resztę mam nadzieję wygrać jutro.Hahaha
Witam ..Lila.
Gdybyś oddała ten kupon razy 10...to by było 80 zł.
A za to da już kilka cegełek.
Pozdrawiam.
Gdybyś oddała ten kupon razy 10...to by było 80 zł.
A za to da już kilka cegełek.
Pozdrawiam.
jeszcze probowalem dzisiaj zbic liczby w kupy a on zrobil tylko dwie parki zastanawiam sie czy nie zrobi jutro pustyni
Kogucik19-impreza z pewnością będzie do samego rana,jesteś na nią zaproszony wraz z kurką.Pozdrawiam.
Hipopotan-nie mam ustalonej godziny co do wysyłania kuponów,Pozdrawiam.
bo chce sie upewnic czy wysylanie o poznej porze zwieksza szanse na jakas wygrana
hipopotan-tak,bo jeśli zagrasz pare minut przed zamknieciem to kolektor nie zadzwoni do studia jakie liczby skreśliłeś
ciekawi mnie czy sa jakies osoby ktorym chybik wybil 1ke bo ta liczba nie chodzi czy czesto chybik drukuje te liczbe teraz
gdybym nie mial dolegliwosci to bym tak robil wysylal kupony na ostatnia chwile
dzisiaj jak patrzylem sobie na typowania to odrzucilem 1 8 18 55 bo zaznaczylem sobie ze te liczby powtorzono kilka razy a smieszne ze poszly liczby obok
No to trzeba iść spać;)
torsan-co Ci będę dużo gadać,zajrzyj na Forum do wątku SMOOTH JAzz,jest tam nie tylko muzyka jazz-owa,to się przekonasz.Znajdz Garry Moor-a,to właśnie lubię.
smieszne jak czytalem ze jedna kobieta miala wyjsc za maz i oswiadczyl sie jej mlody mezczyzna dobrze sytuowany i poszla do ojca pio o rade a ojciec pio jej powiedzial ze to nie ten ktorego Bog jej przeznaczyl na meza a pozniej zglosil sie inny tez z zamoznej rodziny a ojciec pio mowi ze to wlasnie ten i jezeli chce wyjsc za maz to niech go poslubi
hipopotan>>> przecież mając Internet , możesz zawierać zakłady z domu do ostatniej chwili....W czym problem?
dlatego ze ojciec pio mial nadzwyczajne charyzmaty ciagnelo do niego mnostwo ludzi
hipopotan>>> w wielu swoich wpisach poruszałeś kwestię Twojego stanu zdrowia , na co Ci odpisywałem już 2 razy...Czy stosujesz już metodę BSM? Bo odnoszę wrażenie , że Ty dość daleko od siebie szukasz tego , co masz w zasięgu ręki - przynajmniej w zakresie poprawy stanu zdrowia , bo nie wiedząc czy u Ciebie nie nastąpiło porażenie kończyn po pęknięciu kręgosłupa , nie mogę co do wyleczenia wyrokować...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
torsan-kiedyś jak będziesz miał więcej czasu to posluchaj dokładniej.Ja osobiście uwielbiam Garry Moor-a,To wirtuoz gry na gitarze,jedyny w swoim rodzaju.
lila-ok napewno posłucham , dzięki za propozycje bo muzyka naprawde ładna jest
torsan-ja ogólnie słucham wszystkiego,techno tez,ale teraz preferuję muzę bardziej spokojniejszą,może się starzeję.
hipopotan>>> Ojciec Pio był obdarzony ogromną charyzmą , a na ciele miał stygmaty - tak gwoli ścisłości!
Bo o czymś takim , jak "charyzmaty" to jeszcze nie słyszałem...
Bo o czymś takim , jak "charyzmaty" to jeszcze nie słyszałem...
torsan-to masz fajnie,tam jest bardzo ładnie.Ja pochodzę z Wrocławia.a teraz mieszkam w Gnieznie.
lila-no jest bardzo ładnie,a Wrocław to słyszałem ze ładne miasto jest
torsa-umykam lulu,bo tak jak wczoraj już pisałam,moja kanapa wysłała do mnie sms-a,że się za mną stęskniła.Spotykamy się jutro i ustalamy liczby do wysłania na 22.00
Powodzenia w szkole i w pracy.
Powodzenia w szkole i w pracy.
lila-też właśnie mykam bo jutro do pracy ide bede po 17 to ustalimy jakieś liczby dobranoc
Pasko,
jeśli tam jeszcze jesteś, to uprzejmie proszę o odpowiedź, czemu ja mam tą kretyńską gwiazdę zamiast ludzkiej sylwetki.
Nie lubię tej gwiazdy, ludzka sylwetka bardziej mi pasuje!!
Uprzejmie proszę o przywrócenie tej ludzkiej sylwetki!
Z góry bardzo pięknie dziękuję.
jeśli tam jeszcze jesteś, to uprzejmie proszę o odpowiedź, czemu ja mam tą kretyńską gwiazdę zamiast ludzkiej sylwetki.
Nie lubię tej gwiazdy, ludzka sylwetka bardziej mi pasuje!!
Uprzejmie proszę o przywrócenie tej ludzkiej sylwetki!
Z góry bardzo pięknie dziękuję.
Edi tak szybciutko mozesz mi odpowiedziec ile kosztuje system 4z5 w Totomix (jesli jeszcze jestes) na MM.
Nie chodzi o parki tylko podaje 5 liczb z czego 4 maja byc trafione:)
ale marudze.... i moze od razu ile zaplace za 3z5 i jakie sa wygrane oczywiscie, trafiajac te konkretne obstawienia.
4 z 5 daje 5 kombinacji, koszt co najmniej 5 x 1 zł /1 zł w zakładach kombinacyjnych i 2 zł w prostych/ , skok kosztu 1 zakładu /albo w kombinacji/co 1 zł.
Ale nie ma gry całodobowej.
Wywołany być może nie doczekał pytania i poszedł spać - odp. zastępcza, przepraszam za wtrącanie się do cudzych kontaktów towarzyskich...
Ale nie ma gry całodobowej.
Wywołany być może nie doczekał pytania i poszedł spać - odp. zastępcza, przepraszam za wtrącanie się do cudzych kontaktów towarzyskich...
Dzieki serdeczne Tajemniczy Don Pedro. Chce puscic rano taki zakladzik (zabiegany dzionek dzisiaj bede miala), wiec stad to wolanie o tej porze.Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.Dobrej nocki zycze.
kasiulka>>> jestem , jestem - a wszelkie informacje o tym , że mnie nie ma , są po prostu niewiarygodne :) bo jak można spać w taką noc , gdy Ty jeszcze nie śpisz?
Wszystko masz wytłumaczone jak należy: teraz tylko zostaje wytypować te 5 liczb...
Pzdr.
edi8
Wszystko masz wytłumaczone jak należy: teraz tylko zostaje wytypować te 5 liczb...
Pzdr.
edi8
A tu muza specjalnie na dobranoc dla Ciebie:
Maria Peszek "Hujawiak"
http://www.youtube.com/watch?v=zE8kmnm9Zc4
Maria Peszek "Hujawiak"
http://www.youtube.com/watch?v=zE8kmnm9Zc4
Chcialam juz wylaczyc jak zobaczylam twoj wpis Edi:) To jak zaplace te 5 zl to ile moge wygrac trafiajac te 4 liczby z 5ciu. Bo nie wiem czy to sie oplaca. Nigdy tak nie gralam wiec sory jesli te pytania sa dla Ciebie dziwne.
dlaczego pytam? bo wlasnie na 22 mialam taka sytuacje ze wyslalam cala 5 w Totomix i weszly mi 4, wiec chce sie zabezpieczyc na nastepny raz na taki przypadek (zreszta juz nie pierwszy).
Chyba juz Cie nie ma. Wysluchalam muzy (dziekuje za dedykacje) i ide lulu.Moze rano mi odpowiesz. Do 10.oo bede w domku. Dobranoc.
kasiulka>>> Trochę się w nocy nasze wpisy z sobą mijały...choć i Ty i ja byliśmy online , to nie zawsze w tym samym czasie na multipasko.pl .
Co do ew.wygranej: jeżeli system 4z5 zagrasz w Totomixie za mininimalną stawkę 1zł , czyli 5 zł za kupon bo 4z5=5 , to tym samym zawrzesz 5 oddzielnych zakładów na 4 skreślenia każdy.
Tak więc jeśli trafisz 4 liczby to wygrasz 1 z tych wewnętrznych kuponów ( zakładów ) w ramach tego systemu i otrzymasz wtedy łącznie z bonusem ok.167zł przy tej w/w stawce 1zł.
Ale jeśli dopisze Ci szczęście i trafisz 5 liczb , to wygraną będzie stanowiła suma składowych , czyli dostaniesz wygraną za 5 oddzielnych zakładów po 4 skreślenia na każdym - a zatem odbierzesz wtedy 839,50zł.
Obyś tyle odebrała - tego Ci serdecznie życzę!
P.s: jeśli uznasz to za słuszne , to asekuracyjnie możesz zagrać też za 2zł jeden zakład prosty na te 5 liczb - ale tu zdaj się na intuicję i Twoją - w Twoim przypadku baaardzo kobiecą - intuicję... :)
Pzdr.
edi8
Co do ew.wygranej: jeżeli system 4z5 zagrasz w Totomixie za mininimalną stawkę 1zł , czyli 5 zł za kupon bo 4z5=5 , to tym samym zawrzesz 5 oddzielnych zakładów na 4 skreślenia każdy.
Tak więc jeśli trafisz 4 liczby to wygrasz 1 z tych wewnętrznych kuponów ( zakładów ) w ramach tego systemu i otrzymasz wtedy łącznie z bonusem ok.167zł przy tej w/w stawce 1zł.
Ale jeśli dopisze Ci szczęście i trafisz 5 liczb , to wygraną będzie stanowiła suma składowych , czyli dostaniesz wygraną za 5 oddzielnych zakładów po 4 skreślenia na każdym - a zatem odbierzesz wtedy 839,50zł.
Obyś tyle odebrała - tego Ci serdecznie życzę!
P.s: jeśli uznasz to za słuszne , to asekuracyjnie możesz zagrać też za 2zł jeden zakład prosty na te 5 liczb - ale tu zdaj się na intuicję i Twoją - w Twoim przypadku baaardzo kobiecą - intuicję... :)
Pzdr.
edi8