Wpisy 707 821 – 707 920
21 stycznia 2012 17:07 → 21 stycznia 2012 19:02, 100 wpisów
707754 -
dwukropkowa - to akurat mi lata - nie ja tu władza, czy jakieś ORMO, ale to charakterystyczne, że tylko tam gdzie Ty z ekipą, pożal się - "wdzięcznych" przyjaciół - zaraz takie klimaty...
A to te same adresy dla różnych nicków, a to jakiś taki jazgot...
Ciekawe - w /typowanie - ok podszywał się ktoś - ale czemu inni nie mają takich przygód ?
I - to ty pierwsza dziś odniosłaś się do mojego wpisu więc - bez zbędnych retensji
wpada 69 ?
dwukropkowa - to akurat mi lata - nie ja tu władza, czy jakieś ORMO, ale to charakterystyczne, że tylko tam gdzie Ty z ekipą, pożal się - "wdzięcznych" przyjaciół - zaraz takie klimaty...
A to te same adresy dla różnych nicków, a to jakiś taki jazgot...
Ciekawe - w /typowanie - ok podszywał się ktoś - ale czemu inni nie mają takich przygód ?
I - to ty pierwsza dziś odniosłaś się do mojego wpisu więc - bez zbędnych retensji
wpada 69 ?
a jak bym napisał te obok to znowu będą obok i tak w koło Macieju
ja bym za typował 5 15 25 35 45 55 65 75 ale z uwagi ze centrum lotto pokazuje co innego tego nie zrobię
no to po sto http://www.youtube.com/watch?v=7NZXTuKIFfE&feature=related
707754 pora na wymianę klaw..zabraknie "a" i smujemy bajeczki
czy akurat dziś 69 widoczna, ale bardziej przekonana,że 51ta sama sytuacja co 40 chyba? z 10 losowań
całus dla izki
czy akurat dziś 69 widoczna, ale bardziej przekonana,że 51ta sama sytuacja co 40 chyba? z 10 losowań
całus dla izki
czyś ty taka. czy tylko udajesz ?
przecież to twój przyjaciel po sieci napisał że Pieres=Ajsza -
/w temacie mm dla zainteresowanych/ - to spytałem
pozdrowienia dla teo i innych znajomych, a szczególnie mocno
pozdrów klaręK
przecież to twój przyjaciel po sieci napisał że Pieres=Ajsza -
/w temacie mm dla zainteresowanych/ - to spytałem
pozdrowienia dla teo i innych znajomych, a szczególnie mocno
pozdrów klaręK
tak jest
majwoj23
wpada69 to był/a? / u korna
i tam był ten jazgot tych dwóch na ulexxę, że śmiała zwrócić uwagę na chamskie i ordynarne teksty
.
majwoj23
wpada69 to był/a? / u korna
i tam był ten jazgot tych dwóch na ulexxę, że śmiała zwrócić uwagę na chamskie i ordynarne teksty
.
Według notacji algebraicznej piony białych znajdują się na polach a2, b2, c2, ..., h2, piony czarnych na a7, b7, c7, ..., h7
Ty tak postępujesz!(wiedziałm, że koś kłamie i nie da się ukryć, prawda po czasie wychodzi na jaw. Dlatego pytam o co chodzi?)
majwoj23
szkoda czasu
uzgodnią zeznania na gg
poprzekęcaja fakty, pomieszją trochę prajwu z konfabulacjami, a potem jeszce zadzwonią z płaczem do Szefa , że to nie "onyyyyyyyyyyyyy"
przepraszam
prawie wszystkich
miłej zabawy
szkoda czasu
uzgodnią zeznania na gg
poprzekęcaja fakty, pomieszją trochę prajwu z konfabulacjami, a potem jeszce zadzwonią z płaczem do Szefa , że to nie "onyyyyyyyyyyyyy"
przepraszam
prawie wszystkich
miłej zabawy
około 23 będę na @
Szef.. Pasko Ciebie informuje o takich sprawach? TO PIĘKNIE PANIE ADMIN!!!!
Szef.. Pasko Ciebie informuje o takich sprawach? TO PIĘKNIE PANIE ADMIN!!!!
No zobacz - majwoj
- wpis bukmachera w temacie /mm dla zainteresowanych, że
pieres= ajsza
zadaję pytanie - bukmacherowi na czacie.. /P = A ???/
pytałem, bo raz ajsza z jakąś pretensją napisała coś do mnie...
włącza się toto - nie wiadomo CO i
i zarzut do mnie i do Admina
- wpis bukmachera w temacie /mm dla zainteresowanych, że
pieres= ajsza
zadaję pytanie - bukmacherowi na czacie.. /P = A ???/
pytałem, bo raz ajsza z jakąś pretensją napisała coś do mnie...
włącza się toto - nie wiadomo CO i
i zarzut do mnie i do Admina
tam był ten jazgot tych dwóch na ulexxę, że śmiała zwrócić uwagę na chamskie i ordynarne teksty
faktycznie wczoraj dała popis jak ona to wdzięcznie robi (zwraca uwagę) oczywiście wybranym nickom. mag.. zapytaj tego głupola dlaczego on zmienił nicka?
faktycznie wczoraj dała popis jak ona to wdzięcznie robi (zwraca uwagę) oczywiście wybranym nickom. mag.. zapytaj tego głupola dlaczego on zmienił nicka?
a po za tym mag.. dlaczego sam Admin nie wyłapuje złośliwych,chamskich wulgarnych nicków?
jak myślisz co?
dlaczego to robal próbuje go wyręczać i swój porządek zaprowadzać
mag.. dlaczego ulexxa takiemu nic z końcówką 80 nie zwraca uwagi,Admin nie reaguje ... no pomyśl dlaczego,a robal u.j.e.b.a.l się mnie i Ciebie - według mnie kieruje się osobistymi pobudkami/co takie to niskie i godne pożałowania/
spook >> psychologia zaraz spojrzę czy tam jest
jak myślisz co?
dlaczego to robal próbuje go wyręczać i swój porządek zaprowadzać
mag.. dlaczego ulexxa takiemu nic z końcówką 80 nie zwraca uwagi,Admin nie reaguje ... no pomyśl dlaczego,a robal u.j.e.b.a.l się mnie i Ciebie - według mnie kieruje się osobistymi pobudkami/co takie to niskie i godne pożałowania/
spook >> psychologia zaraz spojrzę czy tam jest
jak w cyrku madziu, tylko ,że nie wszystkie "małpki dają się wytresować"
*zobaczymy co odpowie Administrator!?.. zresztą już niedługo będziemy mieli okazję do bardziej wylewnej rozmowy.
*zobaczymy co odpowie Administrator!?.. zresztą już niedługo będziemy mieli okazję do bardziej wylewnej rozmowy.
spook >> jest tam już ... ale nickami jechać nie będę
a wracając to tematu ulexxa niby taka wrażliwa na chamstwo,ale chyba tylko u mnie,bo na pana z końcówką 80 uwagi nie zwraca jak zachowuje się jak wywłok w stosunku do mojej osoby, co chce poniżyć,ale chyba tylko siebie ....
no ja mag.. też jestem ciekawa zdania Admina odnośnie pana z końcówka 80 oraz zachowania kulturalnej Pani ulexxy od wczoraj czekam .. może się doczekam
a wracając to tematu ulexxa niby taka wrażliwa na chamstwo,ale chyba tylko u mnie,bo na pana z końcówką 80 uwagi nie zwraca jak zachowuje się jak wywłok w stosunku do mojej osoby, co chce poniżyć,ale chyba tylko siebie ....
no ja mag.. też jestem ciekawa zdania Admina odnośnie pana z końcówka 80 oraz zachowania kulturalnej Pani ulexxy od wczoraj czekam .. może się doczekam
a tresować to on sobie może czylinderki na stronce i zonę-hakerkę w domu ..
sam9 >> witaj
sam9 >> witaj
spook >> zapytaj co Cię interesuje na ogólnym,ogólnie fajne rozmowy się tam toczą chociaż i bywa zamuła,zresztą idę już tam ...
sam9 >> no tak - rozumiem,ze może mieć pretensję do sposobów gry itp. ok ale curwa dociekać kto jest kim - wracać co kto zrobił i napisał? to trzeba być chorym na umyśle lub mieć za dużo czasu z którym nie wie co zrobić ...
a teraz pasożyt się schował,bo nagonka na niego ... tylko w grupie taki mądry - jak ja takich pseudo-odważniaków uwielbiam na necie ...
niech się firmuje twarzą i nazwiskiem jak posuwa się do jakiś wniosków,a nie trolluje stronkę kierując się osobistymi sympatiami
niech się firmuje twarzą i nazwiskiem jak posuwa się do jakiś wniosków,a nie trolluje stronkę kierując się osobistymi sympatiami
Do wniosków, to się dochodzi
to p.r.a.w.i.e tak samo, jak przy posuwaniu
dwu kropkowa - trzeba się było nie odnosić - ja się do ciebie od kiedy się takie coś mi pokazało - nie zwracałem
.
dwu kropkowa - trzeba się było nie odnosić - ja się do ciebie od kiedy się takie coś mi pokazało - nie zwracałem
.
707865. Robal_36 2012-01-21 (18:19)
madzia77,widzisz madziu,tak to jest jak się siedzi cały dziń w domu,przegląda czyjś posty,nie dotyczące tej osoby,ma się u***liwy charakter,czapkuje i podlizuje się wyższym i mądrzejszym
to tego już nie zmienisz-ignoruj taką osobę i zakaż pisać o Tobie na czacie,bo sobie tego, nie życzysz.
to tego już nie zmienisz-ignoruj taką osobę i zakaż pisać o Tobie na czacie,bo sobie tego, nie życzysz.
I radość p.r.a.w.i.e taka sama, jak przy wygrywaniu w realu,
czy to w keno /jak tam ?/ albo 100 - 200 zakładów
baj miszczowie
czy to w keno /jak tam ?/ albo 100 - 200 zakładów
baj miszczowie
nie dość,ze obrzydliwy to i wulgarny swoimi wpisami,siedzi to to takie zapyziałe przed monitorem i p.r.z.y.p.i.e.r.d.a.l.a się do wszystkich o wszystko - Admin nie wiedział co zrobić to robala wpuścił do własnego systemu
oooo ten moment właśnie... przestał się czepiać do tego co kto napisał lub pod jakiego nicka się podszył to teraz u.j.e.b.a.ł sposobów gry itp.
robal półgłówku wczoraj ulexxa pisała,że jest dobra w lotto de - masz okazję się wykazać i sprawdzić jej wiarygodność
bo jak do tej pory prócz jazgotu nie wytypowała nic ciekawego nawet w lotto de.
to i tu cię boli(gra realna o której Ty możesz tlko pomarzyć!grasz w lotto w grupie za?? i pokazałeś 1x numery trafne i TO NIE TWOJE TRAFIENIA !!! śmiech na sali. "typ dla twardzieli" żałosny(a)
oki madziu,sam9
oki madziu,sam9
Larwy Robale Kobyły Wywłoki Pasożyty co to k.u.r.w.a jest zwierzyniec czy szanujący się portal nie rozumiem
cholipka - ciekaw jeszcze jestem kto tam będzie z przodu, jak się wszyscy z grupy miszczowskiej spotkacie ... Wskazówek proszę nie dawać, ale liczę na jakiś wskanik
No, czas na małe,liczby w drugim losowaniu:1,3,5,7,9 we wszystkich grach na dzisiaj. Żegnam państwa,po losowaniuhewka14,pobędziesz,to zrozumiesz
sam9 >> hewka14 jest w temacie
robal - pasożycie w bujaj swój odwłok w przeciwnym kierunku,monotematyczny się robisz,a co za tym idzie nudny ...
robal - pasożycie w bujaj swój odwłok w przeciwnym kierunku,monotematyczny się robisz,a co za tym idzie nudny ...
taaa, to dobre pytanie
widząc rady p.r.a.w.i.e weterynarza do Szefa
i nakaz przepraszenia skierowany do jednego użytkownika
widząc rady p.r.a.w.i.e weterynarza do Szefa
i nakaz przepraszenia skierowany do jednego użytkownika
robal >. a Ty dalej swoje
a co Ty sobie wyobrażasz,że szef będzie pod Twoje dyktando chodził
toć to dorosły chłop i niegłupi w dodatku
a co Ty sobie wyobrażasz,że szef będzie pod Twoje dyktando chodził
toć to dorosły chłop i niegłupi w dodatku
Madzia , pewnie jesteś osobą z ilorazem inteligęcji powyżej 150 bo używasz podobnego słownictwa do Dody , zaje .... ci wychodzi obrażanie i skłócanie ludzi . Naprawdę mam już dość chamstwa na stronach internetowych , można coś komuś dopiec ale z humorem i żartem , niestety nie jest to twoją mocną stroną gratuluję ilorazu inteligęcji jak możesz to wysil siĘ bardziej może podskoczą ci jeszcze punkty .
może trzeba założyć na forum dla ciebie temat madziu i tam pisz a nie zmuszaj nas do czytania tego
Szef zapewne jest ok, tylko chyba jednak nie ma czasu wszystkiego czytać i ktoś mu na telefonie z pretensjami wisi, podobno non stop
jakąś taką k.t.o.ś fantazję ma
jakąś taką k.t.o.ś fantazję ma
hewka14 >> a dlaczego?
zostań może dowiesz się czegoś nowego o osobie z która jesteś 17 lat .. toć tu eksperci z dziedziny psychologi
jackwar >> poczytaj posty pana z końcówką 80 bardzo jestem ciekawa Twojej opinii na temat jego ilorazu i poziomu - mi taki przeszkadza a Tobie?
Robal_36 >> i sam szef Ci o tym powiedział??? to gratuluję ... wszystko jasne ...
zostań może dowiesz się czegoś nowego o osobie z która jesteś 17 lat .. toć tu eksperci z dziedziny psychologi
jackwar >> poczytaj posty pana z końcówką 80 bardzo jestem ciekawa Twojej opinii na temat jego ilorazu i poziomu - mi taki przeszkadza a Tobie?
Robal_36 >> i sam szef Ci o tym powiedział??? to gratuluję ... wszystko jasne ...
ouuuuuuuuuuuuuuuuuu wieczór dobry
co to są czylinderki????????????????????
co to są czylinderki????????????????????
jackwar.....czytając twoje wpisy to można wyzbyć się kompleksów odnośnie IQ
Wieczór Dobry !
Co jest ?
Czy na tym forum ciagle będziecie się
wzajemnie opluwać?
Janusz musisz panować nad uczestnikami.
Ostrzeżenie i bana.
Co jest ?
Czy na tym forum ciagle będziecie się
wzajemnie opluwać?
Janusz musisz panować nad uczestnikami.
Ostrzeżenie i bana.
jackwar >> no czekam na "fachową" ocenę z Twojej strony pana z końcówką 80 poziomu jego i inteligencji ..
a jeżeli w temacie tego pana nie masz nic do powiedzenia i nie przeszkadzają Ci jego wpisy to i na mój temat się zamknij raz na zawsze ...
a jeżeli w temacie tego pana nie masz nic do powiedzenia i nie przeszkadzają Ci jego wpisy to i na mój temat się zamknij raz na zawsze ...
ja madzia naprawdę staram się nikogo nie obrażać i myślę że nie obraziłaś się , nie będę czytał co ktoś wcześniej pisał bo mnie to nie interesuje . Po prostu zajrzałem tu na chwilę i widzę twoje wpisy które obrażają nie tylko tą osobę do której są adresowane ale i czytających . Proszę dość chamstwa .
przepraszam
czak, jackwar i inni urażeni
Mi chodzi o sprawy ważne -
jeśli widzę taki wpis - 671612
i braktakiej samej reakcji, jak do Lili, no sorry
jeśli mi się należy żółty owoc - biorę na klatę
czak, jackwar i inni urażeni
Mi chodzi o sprawy ważne -
jeśli widzę taki wpis - 671612
i braktakiej samej reakcji, jak do Lili, no sorry
jeśli mi się należy żółty owoc - biorę na klatę
hewka14 nie musisz.
N ikt Cię nie zmusza do ucieczki.Chodzi tylko
o spokój w sieci i tyle.
Bo inaczej robi sie piekło.
A teraz hewka 14 po .
N ikt Cię nie zmusza do ucieczki.Chodzi tylko
o spokój w sieci i tyle.
Bo inaczej robi sie piekło.
A teraz hewka 14 po .
a ja widzę wpisy pana z końcówka 80,ulexxa itp. itd ... i co Ty na to?
nie wiem co pisał pan z końcówką 80 i naprawdę mnie to nie interesuje , jeśli cię obraził to osoba inteligentna nie zwraca uwagi na chama , nie zniża się do rynsztoka by nie ubrudzić się gównem . Madzia , rozumiesz to ? Po twoich wpisach wątpię . STOP CHAMSTWU !!!!!!!!!!!!!!!
jackwar >> poszukam i wkleję Ci będziemy to oceniać, użytkowników ich zachowania .. itp. itd.. fajnie ..
Cześć Robalku.
Nie jestem urażony lubie te rozróby
a wiesz sam do czego to prowadzi.
Następuje podział i w końcu nikt
nie wie o co tu chodzi po całym
Nie jestem urażony lubie te rozróby
a wiesz sam do czego to prowadzi.
Następuje podział i w końcu nikt
nie wie o co tu chodzi po całym
jackwar >> abyś miał jasny obraz sytuacji,a nie tylko wyrywkowy ...
671612. madzia77 2011-12-29 (19:32) Przylądek Dobrej Nadziei
i co się kobyło k.u.r.w.a cieszysz dzifko internetowa
na wp.pl nie znalazłas bolca i myslisz,że tutaj Ci sie uda?
Co tam Jaruś już nie wystarcza,że szukasz wrażeń na necie jak mi sama pisałas i martwiłas się,że rozwalisz sobie związek - to dopiero trzeba byc pustakiem... poproś Pasko bo masz fory u niego - może on sie ulituje i Cię przeleci ...
zresztą kto by taka kobyłę chciał - twoja koleżaneczka z lat szkolnych pisała mi,że rodzice płacili/przekupytali inne dzieci by chciały się z Tobą bawic to dopiero zwała dzifko jepana - jeszcze raz mnie obrazisz to znajdę cię i ci dzifko odpowiednio podziękuję,a teraz pij sobie piane z klonami bo co ty innego potrafisz pałko pusta ...
i co się kobyło k.u.r.w.a cieszysz dzifko internetowa
na wp.pl nie znalazłas bolca i myslisz,że tutaj Ci sie uda?
Co tam Jaruś już nie wystarcza,że szukasz wrażeń na necie jak mi sama pisałas i martwiłas się,że rozwalisz sobie związek - to dopiero trzeba byc pustakiem... poproś Pasko bo masz fory u niego - może on sie ulituje i Cię przeleci ...
zresztą kto by taka kobyłę chciał - twoja koleżaneczka z lat szkolnych pisała mi,że rodzice płacili/przekupytali inne dzieci by chciały się z Tobą bawic to dopiero zwała dzifko jepana - jeszcze raz mnie obrazisz to znajdę cię i ci dzifko odpowiednio podziękuję,a teraz pij sobie piane z klonami bo co ty innego potrafisz pałko pusta ...
jackwar >> a teraz wpisy pana z końcówką 80 proszę o ile łaska i o ile nie koncentrujesz się tylko na mnie
bo jeżeli tylko na mnie to spadaj dokładnie w takiej formie jak czytasz ...
bo jeżeli tylko na mnie to spadaj dokładnie w takiej formie jak czytasz ...
no piękna wpisy pani lili
hewka14 >> zapytaj go dlaczego pana z końcówką 80 nie komentuje ani nie wkleja gdzie nie piszę ani słowa do tego człowieka
hewka14 >> zapytaj go dlaczego pana z końcówką 80 nie komentuje ani nie wkleja gdzie nie piszę ani słowa do tego człowieka