Wpisy 70 386 – 70 492
16 października 2009 13:58 → 16 października 2009 20:46, 100 wpisów
moje typy multi na 14\
2,11,16,23,38,49,56,60,74,79
2,11,16,23,38,49,56,60,74,79
edi8 to właśnie ten awatar tak rozkręcił moja wyobraźnię, nawet ujełam to we wcześniejszym wpisie tylko niewiedzieć czemu zostało "ucięte"
...dogrywka to jest to !!!:))
...dogrywka to jest to !!!:))
no i weszła mi czwóreczka :)
2,15,11,66, wcześniej zresztą podana na czacie :)) 335,80 wygrana
2,15,11,66, wcześniej zresztą podana na czacie :)) 335,80 wygrana
jantar>>> tylko pogratulować i z tej racji przesyłam Ci do testowania 2 zupełnie nowe pozycje do strzelania bramek: z rogu pola karnego i główką , czyli łebkiem :)
Ehh... ja to mam szczescie ... znowu kilka 2/3 i wyslane systemem 3/5 weszlo 2/5 ;/ ;/
Jantar-ko:)
Gratulacje:)
Ale ostrożnie z tą wyobraźnią,w internecie jest wielu zboczeńców,którzy twoje flirtowanie, może źle odczytac.A potem nie dadzą Ci spokoju.
dziękuje Wam chłopaki za gratki
slavo, doskonale sobie z tego zdaję sprawę, powiem szczerze że juz to nawet przerabiałam w realu, wtedy jednak udostępiniłam o kilka informacji za dużo o sobie, co pozwoliło z łatwością do mnie dotrzeć poza siecią, że tak się wyrażę,ale sprawa została już "skutecznie .....rozwiązana"...
z edim lubię sobie tak popisać bo wiem że ma ogromne poczucie humoru i zawsze ze mną miło i uprzejmie czatował, pod nieco innym "znakiem firmowym"co prawda.
slavo, doskonale sobie z tego zdaję sprawę, powiem szczerze że juz to nawet przerabiałam w realu, wtedy jednak udostępiniłam o kilka informacji za dużo o sobie, co pozwoliło z łatwością do mnie dotrzeć poza siecią, że tak się wyrażę,ale sprawa została już "skutecznie .....rozwiązana"...
z edim lubię sobie tak popisać bo wiem że ma ogromne poczucie humoru i zawsze ze mną miło i uprzejmie czatował, pod nieco innym "znakiem firmowym"co prawda.
wiedziałam edi8 że zadasz to pytanie i Twoim i moim(jeśli sie zorientujesz to zachowaj tą informację dla siebie ,proszę)
pozdr.
pozdr.
To fakt - zboczeńców nie brakuje,a i tu na forum znalazło się kilku - ścigających z mechanicznymi zabawkami!
jantar>>> jednak podjęte jakiś czas temu przez Ciebie tzw. "działania osłonowe na nowej drodze życia" wcale mnie nie zmyliły :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 !!! może mi jeszcze powiesz ,że wiesz od początku?? Nie wierzę...
Ja wiem że jesteś szalenie bystry i wysoce inteligentny gość , ale chyba jednak nie mogłeś się zorientować, nie tak odrazu Co ?
Ja wiem że jesteś szalenie bystry i wysoce inteligentny gość , ale chyba jednak nie mogłeś się zorientować, nie tak odrazu Co ?
jantar>>> słowo daję , że wraz z Twoim pierwszym wpisem od razu byłem pewien tego "z kim tańczę" i było to coś ponadzmysłowego...
edi nie ty mnie nie nakrecaj, bo zostaniemy dożywotnio usunięci przez "władzę" z tego czta jak się zacznę odkręcać :)))
jantar>>> w momencie odczytania Twojego pierwszego "nowego" wpisu , momentalnie zacząłem myśleć o Tobie i dlatego nazwałem to czymś ponadzmysłowym...
Powiem Ci , że ja jestem bardzo dobrze obdarzony przez naturę , m.in. w taki dar , który już wielokrotnie szeroko otworzył usta m.in. po raz pierwszy w życiu spotykanym ludziom , którym ( w sposób dla mnie niezrozumiały ) mówiłem dokładną DZIENNĄ DATĘ ICH URODZIN , np.19 styczeń - a po raz pierwszy ujawniło się to już w liceum , gdy powiedziałem fizykowi , że urodził się wg mnie 23 lipca...Gość zbladł - bo de facto urodził się 23 lipca a ja zupełnie nic o tym wcześniej nie wiedziałem.
Sporo było u mnie takich prześwitów , dowodzących posiadanej wiedzy o nieznanych mi ludziach - i to wiedzy zadziwiająco dokładnej i precyzyjnej...
Pzdr.
edi8
Powiem Ci , że ja jestem bardzo dobrze obdarzony przez naturę , m.in. w taki dar , który już wielokrotnie szeroko otworzył usta m.in. po raz pierwszy w życiu spotykanym ludziom , którym ( w sposób dla mnie niezrozumiały ) mówiłem dokładną DZIENNĄ DATĘ ICH URODZIN , np.19 styczeń - a po raz pierwszy ujawniło się to już w liceum , gdy powiedziałem fizykowi , że urodził się wg mnie 23 lipca...Gość zbladł - bo de facto urodził się 23 lipca a ja zupełnie nic o tym wcześniej nie wiedziałem.
Sporo było u mnie takich prześwitów , dowodzących posiadanej wiedzy o nieznanych mi ludziach - i to wiedzy zadziwiająco dokładnej i precyzyjnej...
Pzdr.
edi8
bez obaw kobiety, ale ostrożnie z ujawnianiem pewnych informacji, pisemnych , wizualnych itd., to nie użytkownicy konwersujący z wami sa zagrożeniem , raczej nie, ale tzw ." cichy obserwator" który sie nie rejestruje , nie udziela na czacie tylko pocichutku przyglądajac się , koduje potrzbne mu informacje, a potem wykorzystuje je jak sobie pewnie z góry ustali.... to tyle w temacie, zapraszam do powrotu w temat gier najbliższe losowanie tuż, tuż....
lila - był tu taki jeden co wypatrzył jakąś ofertę na allegro i na forum proponował abym kupiła sobie wi... z dwoma końcówkami za 34 zł - wkurzył mnie gość więc mu odpisałam.
Ale najśmieszniejsze jest to,że temat podchwyciła ta inteligentniejsza część męskiego towarzystwa !
Ale najśmieszniejsze jest to,że temat podchwyciła ta inteligentniejsza część męskiego towarzystwa !
jantar - bardziej obawiam się rzeczywistości - a jeżeli komuś będzie zależało na namierzeniu Ciebie,mnie itd. - to uwierz mi to żaden problem?
Osobiście gdyby mi zależało to mogła bym przez osoby trzecie to zrobić - tyle,że nie jestem zboczeńcem a fatygować się i czas tracić aby poznać czyjeś dane to się nie chce!
pozd
Osobiście gdyby mi zależało to mogła bym przez osoby trzecie to zrobić - tyle,że nie jestem zboczeńcem a fatygować się i czas tracić aby poznać czyjeś dane to się nie chce!
pozd
Wczoraj na 14.00 z analizy 10 ostatnich losowań....
31 liczb było najbardziej losowane tzn: "gorące" :
32,34,30,61,46,62,47,59,24,28,68,39,14,74,49,76,4,80,53,71,19,
37,52,6,22,20,33,48,17,40,41
z tej grupy 31 liczb WYLOSOWANO 12 liczb....
Czy jest jakiś sposób żeby z np. 32 liczb stworzyć jakiś system np, 300 zakładów żeby przy 12 trafnych ( tak jak było wczoraj ) wyjść z kasą na plus przynajmniej 5 X ,
tzn. wkład 750 zł. ....wygrana minimum 4000zł.
Jeżeli ktoś mógłby mi odpowiedzieć to dzięki !!!!!!!!!!
31 liczb było najbardziej losowane tzn: "gorące" :
32,34,30,61,46,62,47,59,24,28,68,39,14,74,49,76,4,80,53,71,19,
37,52,6,22,20,33,48,17,40,41
z tej grupy 31 liczb WYLOSOWANO 12 liczb....
Czy jest jakiś sposób żeby z np. 32 liczb stworzyć jakiś system np, 300 zakładów żeby przy 12 trafnych ( tak jak było wczoraj ) wyjść z kasą na plus przynajmniej 5 X ,
tzn. wkład 750 zł. ....wygrana minimum 4000zł.
Jeżeli ktoś mógłby mi odpowiedzieć to dzięki !!!!!!!!!!
edi jesteś dla mnie "Dziełem "jeszcze wielce niezbadanym :), może własnie te Twoje "panadnormatywne" co tu dużo mówić umiejętności powodują, że poprostu chce mi się z Tobą obcować, coś w kazdym razie przyciąga dłonie do klawiatury, i każe mi pisać:)) (zresztą wcale mi to nie przeszkadza).No i właśnie te umiejętności poniekąd u mnie też występują, może nie tak często jakbym chciała, ale możliwe że to własnie jest odpowiedzią na powyższą sytuację (Twoje przyciąganie mojej osoby?) ;)))
jantar>>> dokładnie to samo odczuwam!
Ale nie róbmy może z chatu portalu multipasko.pl naszego prywatnego bloga...
Pozdrawiam Cię serdecznie
edi8
Ale nie róbmy może z chatu portalu multipasko.pl naszego prywatnego bloga...
Pozdrawiam Cię serdecznie
edi8
Przydał◘by się w tej sytuacji na Forum Wątek w rodzaju Randka w ciemno.Jeszcze dzisiaj go otworzę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
lila - to się zdarza - fajne to jest że spotykają się dwie osoby,które mają sobie wiele do powiedzenia ( nie koniecznie z pod kontekstem erotycznym )
Zdarzają się też osoby,które wzajemnie się nie trawią !
samo życie
Zdarzają się też osoby,które wzajemnie się nie trawią !
samo życie
lila i madzia77 skąd u Was zainteresowanie lotkiem?petam z ciekawości pozdrawiam.
Gała-urodziłam się blisko kolektury i to w czasie największej ówczesnej kumulacji.Być może stąd zainteresowanie grami liczbowymi.
Gała - gdybyś czytał mnie wcześniej to byś wiedział dlaczego się tu wpisałam,dlaczego tu jestem i co sądzę o grach prowadzonych przez TS.
W chwili obecnej znajdując się na multipasko czekam na cud,który zmieni moje zapatrywania odnośnie TS
pozd
W chwili obecnej znajdując się na multipasko czekam na cud,który zmieni moje zapatrywania odnośnie TS
pozd
W rankingu typujących na stronie multipasko.pl , dziś mamy notowanie nr 1000 , a więc okrągła liczba...
To super,a moja narzeczona to nie może już patrzeć na kuleczki i też blisko się urodziła kolektury.Takie życie,ale najwazniejsze że się kochamy.typowała tu kiedyś ale się znudziła szybko,a trafiła tu 8/10 nick Pasio1.
madziu77 trzeba sie troche pomęczyć żeby trafic coś porządnego,kasę trudno zarobic a b.szybko się ją wydaje.
Faktycznie mamy notowanie nr 1000. Trzeba zrobić jakieś podsumowanie ;) Wydarzeniem ostatnich dni jest Gela w pewniakach. 17 trafień na 30 ostatnich losowań i może być jeszcze lepiej :) Pozdrawiam
Witam.Odpisuję na posty-Pan Pikuś,to nie było do Ciebie
Post był do hipopotana.
jantar-ile wtopiłeś w te kupony-bo jak Cię znam grasz wysoko.
Pozdrawiam.
Post był do hipopotana.
jantar-ile wtopiłeś w te kupony-bo jak Cię znam grasz wysoko.
Pozdrawiam.
sam 9 ..po pierwsze jestem rodzaju żeńskiego, po drugie skąd wiedza o wysokości stawkowania przezemnie zakładów (błędna zresztą) wydałam całe 2 złote na każdy z czterech nadanych kuponów (8 zł wielka kasa faktycznie) wcześniej zreszta podanych tu na czacie :)))
pozdrawiam.
pozdrawiam.
jantar.Kto Ci wie,czy Ty jesteś: on czy ona,nie ujawniasz się
przy żadnym z nicków.Pozdrawiam.
przy żadnym z nicków.Pozdrawiam.
sam bo można powiedzieć, że nie typuje teraz, a ten nick to raczej wskazywał płeć bo kończył się na a. I zaczynal na H. chyba, że nie o tą osobę chodzi.
Witam wszystkich ponownie.
MM na 22.00
9 19 60 65
7 14 23 37 50 60
peniaczek-65
Pozdrawiam.
MM na 22.00
9 19 60 65
7 14 23 37 50 60
peniaczek-65
Pozdrawiam.
TOTO nie dochodżmy: kto to,co to.Na 22-ą MM:1,2,3,4,54,43,32,
11,22,45.Pozdrawiam.
11,22,45.Pozdrawiam.
maks158>>>> testujesz od kilku dni klawiaturę , czy masz kaca -giganta i nie możesz w klawiaturę trafić ? :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
hahaha - edi8 dobre - też się zastanawiam co mogło się przytrafić maksiowi158?
edi8 - może za mocno się spalił i równowagi biedaczysko nie może wyłapać?
Koleżanko Jantar której nik kiedyś zaczynał się na h a kończył na a (o ile Toto ma rację a chyba ma):
kolega sam9 żyje czasami we własnym świecie w którym dotknięcie palcem wskazującym do szczytu swego biodra (bez skrzyżowania kończyn) jest jakimś poważnym ćwiczeniem wskazującym na stan własnego kręgosłupa.
A więc nie należy tego co on pisze traktować zbyt dosłownie.
Pan Pikuś: mam nadzieję że czujesz się dobrze po tych ćwiczeniach.
kolega sam9 żyje czasami we własnym świecie w którym dotknięcie palcem wskazującym do szczytu swego biodra (bez skrzyżowania kończyn) jest jakimś poważnym ćwiczeniem wskazującym na stan własnego kręgosłupa.
A więc nie należy tego co on pisze traktować zbyt dosłownie.
Pan Pikuś: mam nadzieję że czujesz się dobrze po tych ćwiczeniach.
lila - niewykluczone,że nie ma nic do powiedzenia i próbuje tylko swoją obecność zaznaczyć !
Debiut na bet365 był bliski powodzenia.
W grze 49' wylosowali:
1,5,23,28,42,43 BB 15
16/10/2009 18:32:41 Zakłady Lotto - Numbers Match 3
trebel, 1,00 PLN
Zawiera Bonus Ball
Pt 16 Paź 2009, 19:05 2nd Draw
Wybrane numery Rodzaj zakładu Stawka Kursy Max wygrana Zwrot
5,19,23
1 - trebel - 1,00 - 441.00 - 440,00 - Przegrane
Stawka na losowanie: 1,00
Liczba losowań: 1
Twoja całkowita stawka: 1,00
Może następnym razem się uda trafić.
Kurs jest 441 za trafione 3 liczby z wylosowanych 7z49 (6 liczb + Bonus Ball).
Stawka minimalna to 1zł.
Natomiast kurs na 3 liczby bez bonus ball jest 701 czyli za postawione 1zł można wygrać 700zł z tym że gramy na 6z49 czyli bez bonus ball.
W grze 49' wylosowali:
1,5,23,28,42,43 BB 15
16/10/2009 18:32:41 Zakłady Lotto - Numbers Match 3
trebel, 1,00 PLN
Zawiera Bonus Ball
Pt 16 Paź 2009, 19:05 2nd Draw
Wybrane numery Rodzaj zakładu Stawka Kursy Max wygrana Zwrot
5,19,23
1 - trebel - 1,00 - 441.00 - 440,00 - Przegrane
Stawka na losowanie: 1,00
Liczba losowań: 1
Twoja całkowita stawka: 1,00
Może następnym razem się uda trafić.
Kurs jest 441 za trafione 3 liczby z wylosowanych 7z49 (6 liczb + Bonus Ball).
Stawka minimalna to 1zł.
Natomiast kurs na 3 liczby bez bonus ball jest 701 czyli za postawione 1zł można wygrać 700zł z tym że gramy na 6z49 czyli bez bonus ball.
Madzia-biedna jantar,zaraz przecież jantar zginęła w katastrofie lotniczej.
maks158 - Pasko Cię blokuje,bo głupoty piszesz, wierz mi ,że Pasko dorósł do swojej roli
Madziu> pozwól wypowiedzieć się Pasko.
Pytanie było skierowane do Pasko,chyba że jesteś jego rzeczniczką na forum.
Pytanie było skierowane do Pasko,chyba że jesteś jego rzeczniczką na forum.
Josef >> niestety TOTO nie ma racji mój poprzedni nick nie zaczynał się na h aczkolwiek kończył na a, ale mniejsza o to poprostu sam9 bez uzasadnienia zarzuca mi wtopienie wielkiej kasy w zakłady i nie potrafi odpowiedzieć na jakiej podstawie, oraz niejawność płci poprzez pozostałe nicki (?) ten poprzedni był bardzo żeńki w brzmieniu jak i awatarze...To tyle na temat poprostu nie lubie kiedy ktoś mnie atakuje nie mogąc ataku poprzeć argumentami.Widocznie ma zły dzień a ja po raz kolejny coś trafiłam w MM to padło na mnie :))zeby mi za dobrze nie było.
pozdrawiam i trafnych typowań życzę
pozdrawiam i trafnych typowań życzę
maks158 - mogłabym z Tobą polemizować gdybyś jakiś poziom miał,a tak sam rozumiesz!
tam21>>> na forum jest już wątek założony przez kolegę "rutra" a poświęcony grze na 4 liczby na NIE i tam się udaj...
maks158 - moja głowa jest czysta -nie skażona żadnymi używkami jak w Twoim przypadku -nara
witam lila ostatnio podałaś 3 liczby które niepadną i trochę grosza wpadło a może na dzisiaj jakieś
maks158-na twoim miejscu jełopie zaczęłabym się martwić tym,że Pasko zablokuje ci konto na dłużej.Miałby rację.A z takimi tekstami to możesz zwracać się do swoich kumpli w piaskownicy albo do swojej dziewczyny,jeżeli ci na to pozwolą.
tam21-Witam.Nie wiem czy mi się dzisiaj uda ale spróbuję.
1, 14,23-życzę wygranej.Pozdrawiam.
1, 14,23-życzę wygranej.Pozdrawiam.
lila - czy zablokuje czy nie nie zależy mi na tym forum - odkąd pojawiły się dwie szmondy
Madzia-prawdopodobnie to kobiety nie lubią jego.Widziałyśmy przecież fotkę i ta osoba obok jego w żadnym stopniu nie przypomina kobiety.
Cieszę się ponieważ udało mi się zerwać z nałogiem,tzn.z graniem we wszystkie gry Totalizatora Sportowego.
Pomogły mi w tym ostatnie podwyżki w niektórych grach i brak jakichkolwiek wygranych w innych grach Totalizatora Sportowego np.w multi multi.
Kochani,życzę Wam,żebyście tak jak rzucili to gówno,wiem,że to wciąga i wiele można stracić,ale zawsze możemy się postarać,żeby grali tylko prezesi T.S.
Pomogły mi w tym ostatnie podwyżki w niektórych grach i brak jakichkolwiek wygranych w innych grach Totalizatora Sportowego np.w multi multi.
Kochani,życzę Wam,żebyście tak jak rzucili to gówno,wiem,że to wciąga i wiele można stracić,ale zawsze możemy się postarać,żeby grali tylko prezesi T.S.
maks158-my jesteśmy przynajmniej inteligentne a ty?
Wystarczy popatrzeć na ciebie na załączonym zdjęciu.Nie mam zamiaru z tobą dyskutować i życzę sobie 0 wpisów na mój temat i do mnie!!!!!!!!!!
Wystarczy popatrzeć na ciebie na załączonym zdjęciu.Nie mam zamiaru z tobą dyskutować i życzę sobie 0 wpisów na mój temat i do mnie!!!!!!!!!!
lila -tak patrzę na twoje zdjęcie blondynka jesteś to już dużo o twojej inteligencji mówi, a tak poza tematem chyba mąka ci się wysypała na twarz czy tak masz zawsze
maks158 - to nie mąka to spalone zielsko Ci oczy przesłoniło MGŁĄ,a od lily to ty kilka kroków w bok kolego bo nie lubię jak ktoś poniewiera kimś kogo ja lubię KPW !
lila>>> (teraz doczytałam Twój wpis) wiesz jak jest Elvis wiecznie żywy,to dlaczego Jantar niby nie :))
maks158>>> skoro koleś zaczynasz z kobietami tak po chamsku konwersować , to powiem ci tak: spadaj stąd frajerze i nie rób z siebie jeszcze większego pośmiewiska niż dałeś już tego próbki...
Rób wypad stąd na tę nową super stronę i spuść po sobie wodę , bo smrodek tu tylko wniosłeś.
Gdyby było po 22.00 , to bym ci nieco konkretnej śmondaku napisał - więc z racji wczesnej pory ograniczę się do tego co powyżej.
Rób wypad stąd na tę nową super stronę i spuść po sobie wodę , bo smrodek tu tylko wniosłeś.
Gdyby było po 22.00 , to bym ci nieco konkretnej śmondaku napisał - więc z racji wczesnej pory ograniczę się do tego co powyżej.
lila>> przecież ja się nie denerwuję, był usmieszek na końcu zdania,no nie, o taki :)) powodzonka w losowaniu i spokojnego wieczorku życzę,
Ciekawe ze przez ostatnie 3 losowania LOTTO liczba zawartych zakladow utrzymywala sie na poziomie 4,65 mln. niezaleznie od kumulacji ,czyzby tylko najwytrwalsi pozostali w grze?
maks158 - Ty chyba nie wiesz z kim zadarłeś?
spadaj z stąd i nie pokazuj się więcej a od edi8 też się odwal,bo Ty jego inteligencji to nie posiadasz nawet w 0000001 %
spadaj z stąd i nie pokazuj się więcej a od edi8 też się odwal,bo Ty jego inteligencji to nie posiadasz nawet w 0000001 %
Zdziwiłem się bardzo dzisiaj kiedy byłem w totomixie, wygrane obniżone, np 3/3 w multi to teraz 92 zł zamiast 101 zł, pozostałe też niższe