Wpisy 70 177 – 70 277
15 października 2009 18:08 → 15 października 2009 22:45, 100 wpisów
we Wrocławiu jest dobry lekarz od nastawiania kręgosłupa. Sam w tamtym roku korzystałem.
Hipopotan,cd.Strach,chodzenie w gorsecie,ból niemiłosierny
bez przerwy na środkach przeciwbólowych-masakra
Któregoś dnia, słuchając muzyki,takiej jak poleca lila
rozerwałem gorset,odrzucając go precz zacząłem tańczyć
w rytmie muzyki : spokojnej i kojącej.
Od tej pory ,do poradni chodzę sporadycznie,choć niektórzy
chcą bym się zoperował.Pozdrawiam.
bez przerwy na środkach przeciwbólowych-masakra
Któregoś dnia, słuchając muzyki,takiej jak poleca lila
rozerwałem gorset,odrzucając go precz zacząłem tańczyć
w rytmie muzyki : spokojnej i kojącej.
Od tej pory ,do poradni chodzę sporadycznie,choć niektórzy
chcą bym się zoperował.Pozdrawiam.
szczery - jak by nie było bardzo miłe z Twojej strony-pozdrawiam Cię cieplutko i dziękuję za pamięc
druga młodość haha , niektórzy mówią: łeb siwieje a dupa szaleje...hehe
Szczery-ambitny kawałek dla ambitnych kobiet.Bardzo mi się podobał.Dziękuję.
a TAK POWAŻNIE TO LUBIĘ TEGO WYKONAWCĘ, FAJNIE SIĘ TYPUJE LICZBY PRZY JEGO UTWORACH, OCZYWIŚCIE WARUNEK JEDEN:SŁUCHAWKI NA USZY.
szczery - ale to było bardzo sentymentalne i działające na wyobraźnię
TO JEST PIKUŚ, PRZEPRASZAM ,PAN PIKUŚ, polecam pozostałe utwory, to wyobraźnia zacznie wariować...
No proszę szczery się nam znalazł i to z GESTEM się znalazł!!! :))
Uroczo - dziekuję :)
Uroczo - dziekuję :)
szczery - ale tamten utworek jest naprawdę ok - jesteś muszę przyznać prawdziwy dżentelmen,który pamięta o kobietach,a u nas jest to bardzo doceniane
szczery - przy tym utworku przypomniałam sobie czasy zakochania !!
Fajne czasy!
Fajne czasy!
Madzia-czy my i jantar jesteśmy jedynymi kobietami na tej stronie?Gdzie się podziała ich reszta?
lila - zakładam,że inne kobiety zaglądają tu i piszą też,ale one nie są chyba jeszcze uzależnione hihi
MM na 22
9,16,21,79
1,13,31
2,12,15,17 Totomix
Lotto
1,13,16,49 jako 3/4 totomix
9,16,21,79
1,13,31
2,12,15,17 Totomix
Lotto
1,13,16,49 jako 3/4 totomix
Madzia-twierdzisz,że zaszłyśmy już tak daleko,że można porównać to z uzależnieniem?Hahaha
Wiesz lila ja za dwa miesiące to będę tu obchodzić roczek,było tak źle,że po wyjściu ze szpitala -moje pierwsze kroki były do kompa na multipasko,a nie do łóżka,pocieszam się tym iż szybo się czymś fascynuje, a potem szybko zapominam
szczery - słuchając utworku,który nam zaproponowałeś skojarzyłam inny utworek-daruję Ci go:
http://www.youtube.com/watch?v=h5gePfOYmuA
Jaka szkoda,że realność życia zostawia tak mało miejsca na sentyment
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=h5gePfOYmuA
Jaka szkoda,że realność życia zostawia tak mało miejsca na sentyment
pozd
Z opisów wynika że Madzia77 i szczery to księżycowi romantycy. Jesteście jak Marek i Ula - romantyczni! Madzia77 już z imienia jest Ulą po konsultacji z Pshemkiem. Ale chyba też w realu. To czemu śmiejesz się z bzdurkowatego filmu? Czasem odskok w nierealne zdarzenia i fantazje może być całkiem sympatyczny mimo świadomości że to utopia.
Jeśli do tego dołączysz romantyczną muzykę - to można odpłynąć na krótko~!
Madzia77 > wyniki losowania gier i Ciebie i szczerego i Lilki pewnie ściągną Was do realu!!!!
edi8-potem napiszę do Pasko,żeby usunął te bzdury z mojego wątku,żaden problem,mam nadzieję.Wszystkie bzdury dotyczące jego wpisu.
WKURZYŁAM SIĘ-jak chcecie wdawać się w jakięś beznadziejne pyskówki,które nie koniecznie mnie dotyczą,to bardzo proszę NIE NA MOJEJ STRONIE.To robi się naprawdę powoli nudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lila -ten osobnik wcześniej już dawał tego typu występy !
Pasko powinien zablokować i juz
Pasko powinien zablokować i juz
Lotto -te liczby dzisiaj nie będą wylosowane; 01, 05, 08, 12, 13, 16, 19, 29, 33, 34, 36, 40, 44 i 47.
Witam:)
Czy można się dowiedziec o czym był ten kawał końa co walii?
Czy można się dowiedziec o czym był ten kawał końa co walii?
Do mnie "przepis na zupkę z psa"
ale kawał to to nie był-raczej fantazje chorej osoby
pozd
ale kawał to to nie był-raczej fantazje chorej osoby
pozd
Slavo-poprostu brak słów,jesteśmy wszyscy szczególnym przypadkiem istot zamieszkujących tą planetę,ale ten cały Koń-walia,został chyba pominięty przez ewolucję.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Z psami,to coś wczoraj słyszałem.Uniewinnili faceta co smalec robił.Pewnie z jego rodziny;/
TOTO.Nie mogę znależć nigdzie Twoich typowań-jak typujesz:MM,
Lotto,Mini Lotto.Pozdrawiam.
Lotto,Mini Lotto.Pozdrawiam.
A działa wam google? Czy coś takiego macie?
http://www.google.pl/sorry/?continue=http://www.google.pl/search%3Fhl%3Dpl%26source%3Dhp%26q%3Dzapodaj%26btnG%3DSzukaj%2Bw%2BGoogle%26lr%3D%26aq%3Df%26oq%3Dzapodaj%26fp%3Dd18374ae4105a7fd
Madzia77 . "bana" to po poznańsku pociąg ( Lila powinna to wiedzieć!) i jak poznaniak mówi Ci że wyje bana w lesie to nie to co myślisz, tylko gwiżdże pociąg przy przejeżdzie prze las.
Monsiu - a Czerwony Kapturek zjadł wilka i poszedł spać do gajowego!!
Monsiu-ja nie jestem rodowitą Poznanianką ani Gnieznianką,ale to akurat wiem.Powiedz mi co to znaczy(antrejka)?
Lila . a wiesz co po poznańsku znaczy: srogość? Jakby nie , to podziel wyraz na pół i się dowiesz.
temperatura niezbyt wysoka, nic dziwnego tylko 8 baniek w puli.. hehe
Wędrowca netowy.Te sześć liczb maszyna wylosuje:
11,17,23,39,40,41
Jest to sześć liczb,wybranych z obserwacji,Twoich liczb.
Kilka tygodni,obserwuję Twoje typowanie,konstruuję tabelę
Wybrałem te sześć bo one,wysunęły się do przodu,że padną
dzisiaj.Pozdrawiam.
11,17,23,39,40,41
Jest to sześć liczb,wybranych z obserwacji,Twoich liczb.
Kilka tygodni,obserwuję Twoje typowanie,konstruuję tabelę
Wybrałem te sześć bo one,wysunęły się do przodu,że padną
dzisiaj.Pozdrawiam.
Monsiu-do twojej wiadomości ANTREJKA to przedpokój a RYCZKA to taboret.Pozdrawiam.
SROGOŚĆ też wiem o co chodzi.
SROGOŚĆ też wiem o co chodzi.
Lila . nie znam rzeczywiście słowa "antrejka" jednak domyślam się , że to wejściówka . Zgadza się, czy się mylę?
lila> czy czytające też się liczą?
Lila . ryczkę znałem - tak mówiła moja babcia, antrejka z brzmienia kojarzyła się z "entree" po francusku "wejść" - czyli przedpokój, albo wejściówka do tego pasuje.Przy okazji poznańskich żartów, wiesz kto to był"szkieł"?
Pytałaś się czy jesteście same wśród chłopów.
NA lotto.pl niestety znowu mają problem techniczny z oglądaniem losowania.
Na 2200 zestaw killer :)
Lotto:
7,13,19,25,45,48
9,14,21,26,37,45
Mini Lotto:
3,17,22,29,31
6,14,23,32,37
1,17,23,29,32
3,17,21,32,28
MM:
2,14,17,32,77
2,7,10,14,27,50,55,63,74,77
Lotto:
7,13,19,25,45,48
9,14,21,26,37,45
Mini Lotto:
3,17,22,29,31
6,14,23,32,37
1,17,23,29,32
3,17,21,32,28
MM:
2,14,17,32,77
2,7,10,14,27,50,55,63,74,77
BABCIU ZOSIU-oczywiście,że czytające też się liczą.Witamy serdecznie w gronie kobiet.
To wrócę do czytania.
wędrowca netowy.Cholera, całą tabelkę, muszę przerobić od nowa.Szóstki nie będzie.Pozdrawiam.
Sam9; zasada jest prosta- liczby które podaję że nie padną "omijaj z daleka". Pozdrawiam.
Tak na dobranoc dla wszystkich romantyków i tych nie romantyków też
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dG9tbXkyOA==/4ZQ3pZQeTWW/Zespol_Acapella-Maly_Kwiatek_www_acapella_c_
dobranoc
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dG9tbXkyOA==/4ZQ3pZQeTWW/Zespol_Acapella-Maly_Kwiatek_www_acapella_c_
dobranoc
lila i madzia77: "bab" to tu jest pewnie więcej niż myślicie... tylko są "przyczajone". Ja sama obserwuję stronkę od jakiś 4-5 lat, a dopiero teraz się udzielam (troszkę..)
wędrowca netowy-oprócz 13 wszystkie inne nie weszły,a co z innymi liczbami?
Kłopoty techniczne...właśnie,po takich wichurach to i tak w miarę to wszystko chodziło,dopiero dziś ok. godz. 17 były problemy,widocznie naprawiali po wczorajszym sztormie...
lila: z tego co się orientuje, to wędrowca podaje własnie zestaw który ma nie wejść.
ja dzisiaj nic nie trafilem w multi klapa a jeszcze przegralem dwa losy o przyjemnej nazwie straszne pieniadze