Wpisy 69 816 – 69 917
14 października 2009 09:13 → 14 października 2009 17:27, 100 wpisów
Gdy pisałem poprzedni tekst , to jeszcze nie było w ramach oferty Totomixa kursów na DL - a okazuje się , że i tej gry też sobie nie odpuścili i zjechalijuż z kursu 7.0 na 6.40....
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
nie rozumiem , prawdopodobieństwo się zwiększyło na wygraną? Jak coś drożeje to musi być powód.
Witam,wszystkich serdecznie w ten śnieżny poranek(przynajmniej na południu Polski taki jest) życząc wysokich wygranych (mimo obniżenia kursow).
szczery i coś dla Ciebie
>>jadę samochodem jako pasażer, a zaraz potem jestem w miejscu przypominającym więzienie dla kobiet,jednak za moment wszystkie mają zostać wypuszczone i to ja im tę nowine obwieszczam, ale najpierw wszystkie mają się udać pod prysznic. :)
szczery i coś dla Ciebie
>>jadę samochodem jako pasażer, a zaraz potem jestem w miejscu przypominającym więzienie dla kobiet,jednak za moment wszystkie mają zostać wypuszczone i to ja im tę nowine obwieszczam, ale najpierw wszystkie mają się udać pod prysznic. :)
jantar>>> czy możesz mi załatwić ( w realiach swojego snu ) pracę w tym więzieniu , w charakterze strażnika??? :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dziś Dzień Nauczyciela:)
Wszystkim Nauczycielom wszystkiego najlepszego z okazji ich święta:)
Wszystkim Nauczycielom wszystkiego najlepszego z okazji ich święta:)
69669. Lestek 2009-10-13 (17:38)
piątka na dziś 39,5,47,48,70
Popatrzcie jak niewiele brakowało. Wczoraj pierwszy raz w życiu zagrałem na 5 skreśleń i pierwszy raz użyłem swojego programu do statystyk i wynik mnie zadowala. Ciekawe czy dziś też uda mi się tak fajnie wytypować piąteczkę.
piątka na dziś 39,5,47,48,70
Popatrzcie jak niewiele brakowało. Wczoraj pierwszy raz w życiu zagrałem na 5 skreśleń i pierwszy raz użyłem swojego programu do statystyk i wynik mnie zadowala. Ciekawe czy dziś też uda mi się tak fajnie wytypować piąteczkę.
Znalezione w necie: http://www.system-na-lotto.webpark.pl/
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 - hihi,pomyśl tylko jaki wkład musiałbyś włożyć w taką pracę, ile serca (zakładam,że powierzone Ci zadania wykonujesz sumiennie)
Przyszło mi do głowy "Mierz siły na zamiary"
pozdrawiam
Przyszło mi do głowy "Mierz siły na zamiary"
pozdrawiam
edi8 , nie ma sprawy, pod warunkiem że będziemy mieli razem dyżury :)
MADZIU77 W nawiasie napisalem (dużo tego jeszcze jest)i właśnie miałem na myśli tych "janosików" z bożej łaski jak US,NFZ,MOPS i wiele tego typu urzędów które swoja funkcjonalność wykazują i cechują sie wielkim "betonem".Spróbuj załatwić kartę parkingowa dla inwalidy z orzeczoną pierwszą grupą,napisze ci tylko tyle ze opinia orzecznika ZUS jest dla urzędników z Urzedu Miasta nie ważna,musisz załączyć wszystkie opinie lekarzy,bo jakiś przedstawiciel UM który był kiedyś "smakoszem piwa"dopiero na tej podstawie taką kartę po 1,5 !!!!!!!! miesiąca ci może wyda.Pozdrawiam i Idę z domu na spacer,bo ta pogoda w porównaniu z moim humorem jest słoneczną plażą na Bahama.Pozdrawiam
madzia77>>> ale ja mam nadzieję , że na jednej zmianie miałbym jeszcze kilku kolegów strażników...i zbiorowo byśmy mieli nadzór nad podwładnymi - a ja nadzór szczególny: nad koleżanką "jantar" , bo do tego się odnosi mój poprzedni wpis!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 z pewnością podołasz temu zadaniu :)) !!!
teraz znikam na jakiś czas, obowiazki wzywają, ale wkrótce tu wrócę.
teraz znikam na jakiś czas, obowiazki wzywają, ale wkrótce tu wrócę.
A tam smutno. Za oknem śnieg. Opony zmienione więc można się cieszyć ;)
Cos mało dolożyli do puli lotto 2 mln tylko z 6 na 8 mln masakra, liczba wysyłanych zakładów zmalała ale zysk dla TS praktycznie ten sam z niekorzyscią dla graczy. Mniejsza liczba zakładów, mniejsze prawdopodobienstwo wygrania 6 :(
toż to skandal żeby za 5-tkę w LOTTO płacili tylko 5 tysiaków albo i 3 jak ostatnio, przy opłacie 3 pln to powinni co najmniej 10 tyś pln wypłacać
TS=ZŁODZIEJE
TS=ZŁODZIEJE
A mi się śniły trąby powietrzne.
A jedna z nich była z ognia. Co to może znaczyc? :)
UWAGA: wobec zmian w Totomixie , polegających na obniżeniu kursu na 1 liczbę MM ,
z 3.20 na 3.10 - aktualna wysokość wygranych przy stawce 2zł wraz z bonusem wynosi:
bonus 3 92.10 zł
bonus 4 335.80 zł
bonus 5 1634,30 zł
bonus 6 7518.80 zł
bonus 7 12004.30 zł
Pzdr.
edi8
z 3.20 na 3.10 - aktualna wysokość wygranych przy stawce 2zł wraz z bonusem wynosi:
bonus 3 92.10 zł
bonus 4 335.80 zł
bonus 5 1634,30 zł
bonus 6 7518.80 zł
bonus 7 12004.30 zł
Pzdr.
edi8
Codee -całkowicie się z Tobą zgadzam i tak za 5/6 powinno być ( według mojej opinii ) co najmniej 25 tys zł,z uwagi na to,że jest to wygrana drugiego stopnia, powinna być też gwarantowana biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo ustrzelenia 5/6
pozd
pozd
Tyle waszego0 że sobie popiszecie
TS=ZŁODZIEJE albo powinno być za 5/6 ileś tam tysięcy(15-20)
Nigdy tyle nie było i nie będzie.
Musieliby wprowadzić losowania 6 liczb + dodatkowa a wtedy za trafienie 5+1 mogliby więcej płacić.
Totomix też przygotował od dzis miłą niespodziankę.
Szkoda nawet tego komentować....
TS=ZŁODZIEJE albo powinno być za 5/6 ileś tam tysięcy(15-20)
Nigdy tyle nie było i nie będzie.
Musieliby wprowadzić losowania 6 liczb + dodatkowa a wtedy za trafienie 5+1 mogliby więcej płacić.
Totomix też przygotował od dzis miłą niespodziankę.
Szkoda nawet tego komentować....
mm na 14:
13,26,44,53
13,26,45,53
13,29,44,53
13,29,45,53
14,26,44,53
14,26,45,53
14,29,44,53
14,29,45,53
13,26,44,53
13,26,45,53
13,29,44,53
13,29,45,53
14,26,44,53
14,26,45,53
14,29,44,53
14,29,45,53
Witam! i wczoraj wielkie NIC w MM i system 7 mini lotto nawet liczby nie ustrzeliłem pozdrawiam.Dziś nowy dzień i nowe szanse na wygrane,o 14 nie gram.
bratiszka>>> na szczęście ty masz dostęp do bukmacherskich typów z ustawek za 1500 zł/miesiąc , więc ta obniżka kursów ciebie nie dotyka....
P.s: przypominam ci , że już jest październik - a ty złożyłeś publiczną obietnicę podawania od września , w wątku TYPY BUKMACHERSKIE na forum , takich przedmeczowych typów po których miały nam szczęki opadać , za ich skuteczność...
P.s: przypominam ci , że już jest październik - a ty złożyłeś publiczną obietnicę podawania od września , w wątku TYPY BUKMACHERSKIE na forum , takich przedmeczowych typów po których miały nam szczęki opadać , za ich skuteczność...
Czytając wpisy to chyba z multipasko.pl robi się jakaś bliżej nieokreślona giełda krów wartościowych :)
na 14 coś z zestawu:
3,6,10,17,24,32,40,46,49,50,60,76
na 14 coś z zestawu:
3,6,10,17,24,32,40,46,49,50,60,76
Warte przeczytania:
http://peb.pl/bukmacherzy/364920-ku-przestrodze.html
Pzdr.
edi8
http://peb.pl/bukmacherzy/364920-ku-przestrodze.html
Pzdr.
edi8
I jestem, ale tam okropnie , przymroziło mnie tu i ówdzie, szkoda nos za drzwi wystawić a co dopiero całą resztę:)
szczery gdzie jesteś??? czyżby nasze sny były mało atrakcyjne w cyferkowej wersji i postanowiłeś się zdrzemnąć i samemu coś ciekawszego wyśnić?? :))))
szczery gdzie jesteś??? czyżby nasze sny były mało atrakcyjne w cyferkowej wersji i postanowiłeś się zdrzemnąć i samemu coś ciekawszego wyśnić?? :))))
bratiszka > ja też czekam! Już trzy wizyty u dentysty straciłem w celu wprawienia szczęki która miała opaść po twoich typach. Moje nie ustawiane w MM podaje publicznie w dziale "typowania". Więc, bądź rzetelny i dotzymaj słowa!
...hehe jak widac TS doskonale wspolpracuje z TOTOMIXem i po wprowadzeniu nowej stawki na zaklad DL gdzie czesc ludzi sie przeniosla do tegoz wlasnie buka (bo innego wyjscia nie bylo poniewaz jest to jedyny buk jaki zostal na rynku - monopolista) dostali rozkaz natychmiastowego obnizenia kursu zeby nie tracic klientow...i obnizyli :D
...teraz za 2 u buka na DL za 3ke mamy nie 1000 jak wczesniej a tylko 800...moim zdaniem ta sprawa powinna sie zajac jakas instytucja antymonopolistyczna :D
pzdr.nara:)
...teraz za 2 u buka na DL za 3ke mamy nie 1000 jak wczesniej a tylko 800...moim zdaniem ta sprawa powinna sie zajac jakas instytucja antymonopolistyczna :D
pzdr.nara:)
miks - Tobie myślenie nie grozi !
Jak Ci się nie podoba co piszę to nie czytaj - proste i logiczne!
Nie uważasz
Jak Ci się nie podoba co piszę to nie czytaj - proste i logiczne!
Nie uważasz
icemario>>> tak między nami VIPami to Ci przypomnę , że Totomix powstał jako spółka-córka Totalizatora Sportowego , i choć na dziś jest już pod nazwą Totolotek w greckich rękach - to stare układy nadal są widoczne w tym co się dzieje i jak prawo jest naginane przez Ministerstwo Finansów , do tego aby wywalić z rynku zakładów inne firmy - a pozostawić monopolistę Totomixa , któremu do ocalenia wystarczyło dodanie do oferty na gry losowe zdarzenia nr 100 - aby już nikt się ich nie czepiał , że naruszają państwowy monopol wynikający z zapisów Ustawy o grach losowych i zakładach wzajemnych...
Wróble ćwierkają też , że Totolotek ma niedawno podpisaną z TS umowę na wyłączność na zawieranie zakładów na gry losowe.
Wróble ćwierkają też , że Totolotek ma niedawno podpisaną z TS umowę na wyłączność na zawieranie zakładów na gry losowe.
witam na 14tą mm 1,14,41 i powiem tak totomiś w kulki leci ale narazie jeszcze ta gra jest opłacalna choc może coś głupiego jeszcze wymyślą
W Dużym lotku na 8 października nadano około 9 052 334 zakładów a na wczoraj w nowym Dużym tylko 4 608 887 - czyli 45% mniej zakładów buahahaha
janter, Hekate, salent .....sny ogień 11 księżyc 74 jajka 24 a samoch 42 więzienie 22 51 62 a gdzie szczery ja nie wiem...
Witam.
Snili mi się nie zyjący już dziadkowie i kominiarz.
Jakie liczby są do tego snu przypisane?
Pozdrawiam.
Snili mi się nie zyjący już dziadkowie i kominiarz.
Jakie liczby są do tego snu przypisane?
Pozdrawiam.
gdybym zagrala, to bylaby trojka lub na jedna liczbe - 14, typowalam 18,14,40. slabo wierzylam a tu prosze wpadly wszystkie.
Tedy 77 - co oznacza w śnie: kot, babcia, koleżanka, tata, mama, dom - dzieki z góry :)
edek i dantek nie chce mi sie z wami nawet gadac, dy zaproponowalem wspolzawodnictwo to pochowaliscie sie po katach a teraz rzniecie cwaniaków znowu ?
Był czas zebyscie mogli sie wykazac, stchórzyliscie !!!!!
Wiec teraz sobie uzywajcie , mi to lotto.
Wielu forumowiczów to widziało i nie mysl ze poszło w niepamiec,
to by było na tyle , nie oczekuje na odpowiedz bo był na to czas :P
Był czas zebyscie mogli sie wykazac, stchórzyliscie !!!!!
Wiec teraz sobie uzywajcie , mi to lotto.
Wielu forumowiczów to widziało i nie mysl ze poszło w niepamiec,
to by było na tyle , nie oczekuje na odpowiedz bo był na to czas :P
Bratiszka>> wielu forumowiczów widziało i pamięta jak próbowałeś naciągnąć naiwnych na 1500zł. I ktoś miałby z Tobą współzawodniczyć?.
your ...matka, ojciec to z tłumaczeń temu kilka cyfr a w miare skuteczne są sny z obrazków ale tego nie mam .Sen musi być wyrazisty a np. miałem dziś zegar to 1 a na tarczy 14 i tylko jedna wpada no zostało na 22.00 a łba swego nie dam...
bratiszka - tak jak Ty mi napisałeś abym się nie przejmowała-tak teraz piszę Tobie.
Nie przejmuj się i nie daj się prowokować,bo po co?
Grasz sam dla siebie, a nie na pokaz i najważniejsze,że odnośisz sukcesy a tylko to się liczy!
pozdrawiam Cię serdecznie
Nie przejmuj się i nie daj się prowokować,bo po co?
Grasz sam dla siebie, a nie na pokaz i najważniejsze,że odnośisz sukcesy a tylko to się liczy!
pozdrawiam Cię serdecznie
1 od dzisiaj gram tylko na chybił trafił
ze szczególnym zwróceniem na trafił
2 miliard w środę miliard w sobote
i to mi starczy
3 pozdrawiam :)
ze szczególnym zwróceniem na trafił
2 miliard w środę miliard w sobote
i to mi starczy
3 pozdrawiam :)
bratiszka > piszesz nie na temat "uczciwy" człowieczku. Skopiować twoje "kity" za 1500zł? Skopiować twoje obiecanki zamieszczania typów?
Kłamiesz i z ...... robisz.......
Dla wielu tutaj użytkowników 1500zł to jest miesięczna wypłata, więc nie dziw się, że chcieli sprawdzić twoje "cudowne" odkrycie.
A jak (cyt)"grasz sam do siebie" to nie wciskaj ludziom "kitu" tylko graj i ....... nie zawracaj!!!
Kłamiesz i z ...... robisz.......
Dla wielu tutaj użytkowników 1500zł to jest miesięczna wypłata, więc nie dziw się, że chcieli sprawdzić twoje "cudowne" odkrycie.
A jak (cyt)"grasz sam do siebie" to nie wciskaj ludziom "kitu" tylko graj i ....... nie zawracaj!!!
Z resztą nie długo dojdziemy do 20/30/50 mln kumualacji i ludzie się ruszą.
Ale się nam namnożyło strażników moralności i uczciwości.
Szkoda,że takich nie ma w rzeczywistości "by żyło się nam lepiej"
Szkoda,że takich nie ma w rzeczywistości "by żyło się nam lepiej"
Szkoda gadać czy raczej pisać!
pozdrawiam tych wszystkich uczciwych i tych nieuczciwych też
pozdrawiam tych wszystkich uczciwych i tych nieuczciwych też
Tedy 77 - hmm to sa liczby o ktorych myslałam, a wiec wybieram cos spośród takich na dzis: 23,19,9,25,1,14,20, 28,29,32,7,30,31,2,41,45,8
a powiedz mi jeszcze co oznacza palenie w piecu?, dziura w ścianie
a powiedz mi jeszcze co oznacza palenie w piecu?, dziura w ścianie
lila - czekam na swojego kolegę -jak będzie wracał z pracy to ma zajrzeć i pogrzebać w kompie myślę,że będę potem dostępna.
Pewnie ciekawa jesteś co u mnie? Córkę dzisiaj mam już w domu -tata wczoraj -ale jeszcze leczenie-było źle-oczka mi się niejednokrotnie spociły ale najgorsze jest za mną
pozd
Pewnie ciekawa jesteś co u mnie? Córkę dzisiaj mam już w domu -tata wczoraj -ale jeszcze leczenie-było źle-oczka mi się niejednokrotnie spociły ale najgorsze jest za mną
pozd
edi8-ja sama niejednokrotnie pisałam głupoty ( co skrupulatnie wykorzystał Pan....) ale było minęło po co pamiętać?
danteV-po h.... czytasz moje głupoty -odwal się raz na zawsze bo mi już na nerwy działasz a swoje stanowisko odnośnie TS podtrzymuje,bo tak właśnie myślę!
Mając na myśli głupoty pisałam - "ja tu jestem,że tak powiem do towarzystwa" głupotą było to,że dałam komuś super powód do zaczepki i snucia głupich domysłów do tego stopnia iż do wyżej wymienionego cytatu dopisał sobie "Pani"- nie rób mi portretu psychologicznego,bo tutaj nikogo to nie obchodzi-rozumiesz?
A jak chcesz sobie poużywać to znajdź sobie inną ofiarę,bo ja do tej roli się nie nadaję
Mając na myśli głupoty pisałam - "ja tu jestem,że tak powiem do towarzystwa" głupotą było to,że dałam komuś super powód do zaczepki i snucia głupich domysłów do tego stopnia iż do wyżej wymienionego cytatu dopisał sobie "Pani"- nie rób mi portretu psychologicznego,bo tutaj nikogo to nie obchodzi-rozumiesz?
A jak chcesz sobie poużywać to znajdź sobie inną ofiarę,bo ja do tej roli się nie nadaję
witam:) czy jest progresja na parke ????? do tej pory gram na 1 kulke. jeżeli jest możliwe zagrać na parke progresją to prosze mi opisać co i jak. pozdrawiam
polkinia >> tak samo jak na 1 liczbę, tylko kurs troche wyższy, no i czas oczekiwania może być baaaaardzo długi (w porównaniu do 1 liczby).
madzia77 > to po h.... się odzywasz i się wtrącasz jak piszę do bratiszki? Za każdym razem gdzie się ja pojawiam, to pojawiasz się ty ze swoimi zaczepkami do mojej osoby.
80% użytkowników już ci napisało że tak właśnie jest, a ty nadal robisz ze siebie ofiarę losu że to ja łażę za tobą. Bo zacznę kopiować każdy twój wpis po moim.
80% użytkowników już ci napisało że tak właśnie jest, a ty nadal robisz ze siebie ofiarę losu że to ja łażę za tobą. Bo zacznę kopiować każdy twój wpis po moim.
polkinia>>> progresja to podnoszenie stawek aż do zakładanego skutku w postaci trafienia np. parki , czyli 2/2 - choć można i grać progresją na 2 liczby - ale z zyskiem już przy trafieniu 1z2.
Taką właśnie progresję będzie teraz ćwiczył kolega "ziuta1981krk" w swoim wątku na forum - dokąd Cię zapraszam , bo jestem autorem tabelki stawek do tej a ziuta1981krk podaje liczby.
Pzdr.
edi8
Taką właśnie progresję będzie teraz ćwiczył kolega "ziuta1981krk" w swoim wątku na forum - dokąd Cię zapraszam , bo jestem autorem tabelki stawek do tej a ziuta1981krk podaje liczby.
Pzdr.
edi8
progi już musisz sama ustalić w zaleźności od zasobności Twojego portfela.
Skoro Madzia niedawno napisała że nie wie czy już jest Talizmanem4 czy jeszcze nie, to trudno się dziwić jakiemukolwiek Jej wpisowi. Szkoda nerwów.
dzieki:) za odpowiedz. musze sobie zobaczyć jak to wychodzi na parke. pozdrawiam
danteV - po to abyś miał o czym rozmyślać właśnie po to,
a pisałam do ogółu a nie do Ciebie nie musisz mojego wpisu traktować dosłownie, dopasowywać do swojej osoby,bo tak nie jest czy Ty to w końcu zrozumiesz czy nie?
Przecież inteligentny jesteś prawda?
Nie uwłacza Ci polemika z chorą umysłowa kobietą w dodatku do towarzystwa?
Olej mnie i będzie dobrze!
Proszę Cię i błagam wręcz o to rozumiesz ignoruj mnie tak jak Ci wszyscy radzili! te całe 80%
a pisałam do ogółu a nie do Ciebie nie musisz mojego wpisu traktować dosłownie, dopasowywać do swojej osoby,bo tak nie jest czy Ty to w końcu zrozumiesz czy nie?
Przecież inteligentny jesteś prawda?
Nie uwłacza Ci polemika z chorą umysłowa kobietą w dodatku do towarzystwa?
Olej mnie i będzie dobrze!
Proszę Cię i błagam wręcz o to rozumiesz ignoruj mnie tak jak Ci wszyscy radzili! te całe 80%
bianka-jeszcze ani jednego Twojego wpisu nie przeczytałam odnoszącego się do gier liczbowych-więc skoro znalazłaś się na tej stronie to zajmij się Ty w typowania numerków a nie moją osobą
Dziwię się,że Pasko jeszcze Cię nie zablokował
Dziwię się,że Pasko jeszcze Cię nie zablokował
madzia77 > bez urazy, ale nie skorzystam z Ciebie jako źródło moich rozmyślań. Ignoruje już Ciebie od tygodni, szkoda tylko że ta ignorancja nie działa w druga stronę.
danteV
" Ignoruje już Ciebie od tygodni "
Widocznie nie skoro czytasz moje wpisy i komentujesz je!!!
W sposób dla Ciebie wygodny - prócz tego,że nie zgadzam się z Twoim stanowiskiem odnośnie TS nie mam nic do Ciebie chłopie czy to tak trudno zrozumieć!
Dla mnie moje możesz wierzyć nawet w garbate aniołki!
Nic mi do tego!
" Ignoruje już Ciebie od tygodni "
Widocznie nie skoro czytasz moje wpisy i komentujesz je!!!
W sposób dla Ciebie wygodny - prócz tego,że nie zgadzam się z Twoim stanowiskiem odnośnie TS nie mam nic do Ciebie chłopie czy to tak trudno zrozumieć!
Dla mnie moje możesz wierzyć nawet w garbate aniołki!
Nic mi do tego!
braciszka-jako jedyny pomógł mi zrozumieć temat odnośnie " TyPy BuKmAcHeRsKiE " i zrobił to za darmo,za darmo.
Ale gnojenie przez Ciebie na tym forum to chyba nałóg albo dobra zabawa!
Więc napisałam do braciszka aby się nie przejmował-k...a zresztą po co ja Ci się tłumaczę!!
Ale gnojenie przez Ciebie na tym forum to chyba nałóg albo dobra zabawa!
Więc napisałam do braciszka aby się nie przejmował-k...a zresztą po co ja Ci się tłumaczę!!
madzia77 > to się ciesz że za darmo! Jesteś chyba wyjątkiem. A jeśli chodzi o "gnojenie". Na co dzień spotykam ludzi którzy zostali oszukani (wykorzystani) przez naciągaczy, i zawsze będę ich "gnoił"!!!!! Ty z tymi ludźmi (oszukanymi) nie rozmawiałaś, ja tak.
danteV - mi krzywdy nie zrobił tylko pomógł -więc moje stanowisko jest takie a nie inne.To wszystko w tym temacie,który myślę jest zamknięty !
Ciebie też pozdrawiam bardzo serdecznie ( tylko proszę nie zrozum tego źle z mojej strony )
Ciebie też pozdrawiam bardzo serdecznie ( tylko proszę nie zrozum tego źle z mojej strony )
Bilans już się naprawia, ale nie mam pojęcia co się stało. Czy ktoś zanotował moment kiedy się zepsuło?
vour move.....piec 5 9 6 ,dziura 60 palić 35 tylko tak znalazłem a ściany nie mam a POZDRAWIAM
Pasko czy na pewno już wszystko ok? W pewniakach na mojej pod stronce pokazuje że jestem na 6 miejscu w rankingu. Jak kliknę na ranking, to tam pokazuje, że jestem na 7 miejscu. Coś się chyba jeszcze dzieje.
Witam.
Moje typy MM na wieczór.
13 62 79
46 72 9 47 69
17 9 77 68 24 10 57 7 11 29
9 29 79
Pozdrawiam
Moje typy MM na wieczór.
13 62 79
46 72 9 47 69
17 9 77 68 24 10 57 7 11 29
9 29 79
Pozdrawiam
Jak tam?!;)Panowie i Panie
Witam, ehh... Dzisiaj znowu kilka 2/3, ale trójka już nie weszła... :(
Swoją drogą pewnie już zauważyliście, ale ja dopiero przy wysyłaniu zorientowałem się, że obniżyli kursy ...
Coraz bardziej daje mi to do myślenia czy dalej grać czy może sobie odpuścić.. A jak grać to na jakieś drobne sumki ...
Swoją drogą pewnie już zauważyliście, ale ja dopiero przy wysyłaniu zorientowałem się, że obniżyli kursy ...
Coraz bardziej daje mi to do myślenia czy dalej grać czy może sobie odpuścić.. A jak grać to na jakieś drobne sumki ...