Wpisy 695 424 – 695 523
13 stycznia 2012 20:35 → 13 stycznia 2012 21:24, 100 wpisów
Lekarz zwraca się do blondynki, która chce poddać się kuracji odchudzającej:
- A ile pani ważyła najmniej?
- 2 kg 80 dkg panie doktorze,âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ..po urodzeniu
Dzieci w szkole miały do napisania wierszyk o jakimś zwierzaczku. Jasio postanowił, że napisze o słoniu. Przychodzi do szkoły i pani kazała mu czytać. Jasiu:
- W wielkich górach Himalajach słoń powiesił się na jajach.
Pani wstawiła mu pałę i kazała napisać nowy wierszyk. Przyszedł więc następnego dnia z nowym wierszykiem i czyta:
- W wielkich górach Himalajach słoń powiesił się na.....................
- Dosyć Jasiu, co ci powiedziałam, że masz zmienić wierszyk.
Pani przerwała mój wierszyk, czy mogę dokończyć ?
-proszę
-- W wielkich górach Himalajach słoń powiesił się na.....................
...trąbie...
- Pięknie Jasiu no to możesz dostać 6.
- Ale proszę pani, ja jeszcze nie skończyłem...i jajami w drzewo rąbie.
- A ile pani ważyła najmniej?
- 2 kg 80 dkg panie doktorze,âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ..po urodzeniu
Dzieci w szkole miały do napisania wierszyk o jakimś zwierzaczku. Jasio postanowił, że napisze o słoniu. Przychodzi do szkoły i pani kazała mu czytać. Jasiu:
- W wielkich górach Himalajach słoń powiesił się na jajach.
Pani wstawiła mu pałę i kazała napisać nowy wierszyk. Przyszedł więc następnego dnia z nowym wierszykiem i czyta:
- W wielkich górach Himalajach słoń powiesił się na.....................
- Dosyć Jasiu, co ci powiedziałam, że masz zmienić wierszyk.
Pani przerwała mój wierszyk, czy mogę dokończyć ?
-proszę
-- W wielkich górach Himalajach słoń powiesił się na.....................
...trąbie...
- Pięknie Jasiu no to możesz dostać 6.
- Ale proszę pani, ja jeszcze nie skończyłem...i jajami w drzewo rąbie.
emeryt...ja sie nie gniewam tylko rozśmieszyłeś mnie jak w dowcipach zobaczyłam swoje imie
Deki.Jesteś?? To dla Ciebie.
http://zdjecia.nurka.pl/url/s1.imgupload.cz-img-11093-ychex-306445.31.jpg.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/s1.imgupload.cz-img-11093-ychex-306445.31.jpg.html
Sara.Gdzie Ty mieszkasz,że u Ciebie nie ma śniegu?
U nas jest dużo śniegu i też ślisko.Tak jak u Ciebie Ulala.
-złapał diabeł polaka ruska i niemca i mówi tak; -ja wejde pod most a wy przejedziecie po nim swoimi autami -jak zgadne marke to idziecie do piekła. -niemiec przejechał swoim vw a diabeł się drze: -niemiec volkswagen do piekła! -ruski wsiadł w wołge i jedzie a diabeł krzyczy: -ruski wołga do piekła! -polak wsiadł w syrenke i jedzie. -diabeł woła:polak jeszcze raz! -polak przejechał jeszcze raz a diabeł: -ty polak w ***a mnie nie rób blachy po moście nie ciągaj!
>>>sara1- w Grudziądzu ? jeśli to prawda, to mam kuzynkę na Warmińskiej
Amatorka
ok...zapraszam kathy.........Deki o kurcze a mi automat dał pewnie wielkie g....
http://www.youtube.com/watch?v=CR99pyKBN1o&feature=rellist&playnext=1&list=PL172B721D03081AFE
no i wtam szanowne graono typerów
deki...
kathy..
kathy..
deki...
deki..pewnie ze tak
WItam Pasko i Wszystkich użytkowników. Co myślisz jaka będzie kumulacja? Wiesz , że wszyscy z T.S. kombinują?Ty,to jesteś pionek. Ja, powiedzmy też..... .. Ja, jako jasnowowizjoner mówię przed losowaniem ze tak.!!! A ty? . Wiem , że widzisz co mówię..., a więc.., ? Ja jestem pewny!!!.A ty ?. Na pewno kunmulacja będzie 21.000 000 zł !!!! Co Ty na To ??? Jeszcze przed losowaniem....
Deki.OK.A jeszcze coś zostało??To jak w Kanie Galilejskiej.
Chyba jako odtrutka po porannym.
mleko proszę
3,2%
kubex....gorące jak diabli
Dzisiaj nadałem kupony u starszej babci w okularach w kiosku,rzuciłem na szalę az 5zeta,więc będę miał dużego stresa podczas losowania:
Tylko niech pan mi podoba 6 liczb na jutro,bo chcę zgarnąć miliony w lotto,za 3zeta: