Wpisy 69 202 – 69 301
10 października 2009 23:25 → 11 października 2009 16:04, 100 wpisów
sam9-Gratuluję wygranej i cieszę się,że mogłam w jakiś sposób przyczynić się do Twojego sukcesu.To,że Czechy wygrają,wiedziałam od samego początku.
Lila,widocznie tak...
Pawcio masz jakieś namiary na LOTTO ? W MINI było ponad 210 tys.
Pawcio masz jakieś namiary na LOTTO ? W MINI było ponad 210 tys.
Oto wygrane LOTTO:
szóstka 0 0.00
piątka 93 5 005.10
czwórka 5225 158.50
trójka 98259 20.00
szóstka 0 0.00
piątka 93 5 005.10
czwórka 5225 158.50
trójka 98259 20.00
zgadzam sie z Toba MCSI to było zwykłe losowanie dużego lotka ,te same maszyny,tylko logo inne i cena zeby lotto zarabiało
i tak az osiagniemy mega kumulacje z reklamy, 50 000 000 PLN
Zastanawiam się dlaczego coraz częściej w roli prowadzących losowanie występują dwie osoby?Czyżby TS miał nadwyżkę etatów?
uuuooo widze ze ludzie przestali grywac 93 piatki to bardzo malutko powinno byc ponad 100 , 3 zeta to za duzo dla niektorych....
Dzięki Pawcio, Lila,po prostu jak są jakieś zmiany to dają 2 osoby,wiadomo,kasa bije...
lila,na wtorek podam numery LOTTO 12 liczb teraz będzie:5/12
Liczby podaję na Forum.Pozdrawiam.
Teraz na godzinę wchodzę na wyniki szukać liczb na 14-tą.
Liczby podaję na Forum.Pozdrawiam.
Teraz na godzinę wchodzę na wyniki szukać liczb na 14-tą.
Mini Lotto
W losowaniu nr 2285 z dnia 2009-10-10 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
piątka 1 213 019.80
czwórka 179 476.10
trójka 5897 21.70
W losowaniu nr 2285 z dnia 2009-10-10 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
piątka 1 213 019.80
czwórka 179 476.10
trójka 5897 21.70
Taka kumulacja 50.000.000 PLN to na pewno podziała na wyobraznię grających,a wtedy cena zakładów nie będzie odgrywać większego znaczenia.Ciekawe tylko kiedy będziemy świadkami tego historycznego wydarzenia?
Właśnie na tym rzecz polega-kwota do wygrania to jest magia i nie narzekajcie(co niektórzy) bo to nic nie da,jeśli jest potężna kasa do wygrania wtedy następuje szał,taka natura,a nikt nikomu nie każe grać,to jest wolna wola...
Są już wygrane na stronie,LOTTO objęli w ładną ramkę ,a MINI w ciągu jakby to było jakieś żebry...brawo
W LOTTO miały być wygrane za czwórkę powyżej 240 złotych. A tu proszę 158 złotych. Często w Dużym Lotku było o wiele więcej.
Podwyżkę zrobili a wygrane i tak gówniane, przynajmniej za czwórke, jakoś wielkiej różnicy nie ma.
Taka już natura człowieka,a w szczególości narodu polskiego,
w konkretnych sytuacjach potrafimy zapomnieć o ryzyku i kosztach związanych z podjęciem decyzji.Przykładem na to mogą być zrywy narodowo-wyzwoleńcze,które niejednokrotnie kończyły się fiaskiem,a mimo to nasi antenaci byli gotowi stawić temu czoła.Takie skojarzenie odnośnie mega kumulacji,która być może w nie dalekim czasie będzie miała miejsce.
w konkretnych sytuacjach potrafimy zapomnieć o ryzyku i kosztach związanych z podjęciem decyzji.Przykładem na to mogą być zrywy narodowo-wyzwoleńcze,które niejednokrotnie kończyły się fiaskiem,a mimo to nasi antenaci byli gotowi stawić temu czoła.Takie skojarzenie odnośnie mega kumulacji,która być może w nie dalekim czasie będzie miała miejsce.
Może to wynik tego, że sporo osób wysłało zakłady na wiele losowań jak jeszcze było po 2 złote. Bo przecież piątek i trójek też jak na losowanie bez kumulacji sporo. Ale jeżeli w kolejnych losowaniach kiedy skończą się zakłady wielolosowaniowe wysłane jeszcze w Dużym Lotku, wygrane będą takie gówniane to naprawdę będzie kpina. Podwyżka ceny zakładu a wygrane mniejsze niż były. Na pewno trafią się losowania, że piątka i czwórka będą spore, ale tak przecież było też w Dużym Lotku. A przecież odsetek kwoty na piątki się zmniejszył. Czyli tak naprawdę nic się nie zmieni oprócz uderzenia po kieszeni graczy.
Cześć ! Co się dzieje z programem? Dopisał mi aż 4-razy losowanie z 10.10.2009 / 22,00. A w ogóle czy planujesz jakieś zmiany w swoim programie? Interesuje mnie kilka spraw związanych ze statystykami np. jak powtarzalność z losowania na losowanie z przesunięciem o 1 czy 2, lub powtarzalność co 2-losowania. Pozdrawiam
MCSI- zgadzam się z Tobą w 100%.Prawdziwym odzwierciedleniem puli przypadającej na wygrane będzie ilość zawartych zakładów po zakończeniu ważności zakładów zawartych przed podwyżką.
chyba faktycznie wszyscy posli spac... A ja dzis nie gralem, ale za to doladowalem telefon za 20 zyla. W ogule zrobie sobie taka przerwe na miesiac, cos mi zle idzie w TS... Chyba przejde do totomixa. Wszystkim kolorowych snow! Dobranoc.
Przynajmniej fajną kumulacje zrobili. 6 mln a nie 3 mln jakbylło przy DL.:)
Na stronach internetowych Lotto nie ma najnowszych informacji o wygranych? Czy wczoraj było 6/6 w Lotto?
madzia77>>> szczery nie jest od opowiadania snów a od ich interpretacji , a zatem nie zmieniaj układów świetnie tu funkcjonujących :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
jakby coś komuś sie jszcze śniło to byśmy spróbowali coś z tego rozpisać..
a jeśli chodzi o szczegóły snu to niestety został przerwany przez nieubłaganą potrzebę fizjologiczną nad rankiem hehe
MADZIA77 żeby wystąpiły "marzenia senne"to niestety potrzebny jest sen.Domyślam sie ze w twoim przypadku zwłaszcza w ostatnich dniach nie masz kiedy usunąć bo jesteś miedzy strona multipasko a powracającym z jakiejś podróży lub innych obowiązków mężem.Ponieważ nie chcesz z niczego zrezygnować to nie sypiasz a to powód braku "marzeń sennych".Wiem ze masz poczucie humoru to pozwoliłem sobie wtargnąć w twoje życie prywatne,mam nadzieje ze mi wybaczysz.Pozdrawiam Cie serdecznie a ponieważ nie grasz to zycze Ci kolorowych snów.
szczery>>> poświęć się dla dobra użytkowników forum i niech już nigdy więcej , ŻADNA potrzeba fizjologiczna nie powoduje przerwania snu...
Czyli kontynuuj brachu śnienie - nawet mając ostre rozwolnienie!
Pzdr.
edi8
Czyli kontynuuj brachu śnienie - nawet mając ostre rozwolnienie!
Pzdr.
edi8
witam żeby nie przerywąć snu
możliwe użycie pampersów
po wczorajszym lotto na minusie
pozdro
możliwe użycie pampersów
po wczorajszym lotto na minusie
pozdro
Jeżeli sen jest dla niektórych ważniejszy niż załatwienie potrzeby fizjologicznej,to nie zazdroszczę mu momentu pobudki i późniejszych działań związanych z tym wydarzeniem.Miłego dnia.
W dziale TYPOWANIA w pewniakach jestem 2 w rankingu...jeszcze nigdy nie bylem 1...ciekawe czy bede :)
Walenie pod siebie jest typowe dla drobiu - i nie mam do tego wątpliwości , że mamy w tej sprawie eksperta...z już 55-letnim doświadczeniem w tegoż uprawianiu!
Edi8 odwal się od waleni.
Walenie to nie drób.
Walenie to nie drób.
Co do wygranych, to nie zapominajcie, że tutaj na stronie też mamy dział wygrane. Można tam zapoznać się z wszystkimi wygranymi od początku roku 2003. Wczoraj oczywiście nie padła "szóstka". Pozdrawiam
Coś ciezko mi chodzi strona lotto, zastanawiam się nad 49,63, 80 i 28 w MM(totomix), czy mozna się ich spodziewać na godz 22
Witam,
Czy mógłby ktoś mnie oświecić i wytłumaczyć mi jak grać w totolotku (przez internet bądź w punkcie naziemnym) na systemy 2z3, 3z4, 3z5, 4z5 itd. ?
Nie chodzi mi o to, żeby rozpisać trójkę 1,2,3 na 3 parki 1,2 1,3 i 2,3 tylko jak wysłać np. zakład 10,20,30 systemem 2z3?
Ile taki zakład kosztuje?
Jaka jest wygrana w przypadku trafienia 2z3 bądź 3z3?
Z góry dzięki i pozdrawiam :)
Czy mógłby ktoś mnie oświecić i wytłumaczyć mi jak grać w totolotku (przez internet bądź w punkcie naziemnym) na systemy 2z3, 3z4, 3z5, 4z5 itd. ?
Nie chodzi mi o to, żeby rozpisać trójkę 1,2,3 na 3 parki 1,2 1,3 i 2,3 tylko jak wysłać np. zakład 10,20,30 systemem 2z3?
Ile taki zakład kosztuje?
Jaka jest wygrana w przypadku trafienia 2z3 bądź 3z3?
Z góry dzięki i pozdrawiam :)
Gladek. Jak masz 3 zdarzenia i chcesz grać takim systemem 2/3, to masz 2 możliwości. Pierwsza to wysłać 3 zakłady: a) zdarzenie 1 i 2 b) zdarzenie 1 i 3 c) zdarzenie 2 i 3. Jak widać jeśli trafi się dowolne 2 z Twoich zdarzeń, to wygrasz w jednym z wysłanych kuponów. Jeśli trafisz 3 z 3, to wygrają wszystkie 3 kupony. Druga możliwość to wysłać kupon systemowy 2 z 3. Koszt i wygrane będą identyczne, tylko nie musisz rozpisywać to samemu. Czyli płacisz jak za 3 kupony, a system rozpisuje to automatycznie jak opisałem w pierwszym sposobie. Pozdrawiam
Tak Pasko wiem o tym, tylko chodzi mi o to jak wysłać taki system 2z3, i ile zapłace za niego (6zł?) i jaka bedzie wygrana jak trafię 2z3 (18,60?)
gry trafisz 3/3 wygrasz wtedy:
0,6*3,2*3,2*3,2*1,8 = ok. 40zł
przy stawce 2zł
natomiast gry 2/3 :
0,6*3,2*3,2*1,8 = ok. 11 zł
przy stawce 2zł
0,6*3,2*3,2*3,2*1,8 = ok. 40zł
przy stawce 2zł
natomiast gry 2/3 :
0,6*3,2*3,2*1,8 = ok. 11 zł
przy stawce 2zł
czy ja dobrze widzie w lotto na wtorek jest 6 mln do wygrania? po jednej kumulacji!
Gladko>>> pozostaje mi po tym wpisie Admina dodać jedynie coś na temat wygranych , bo o to także pytałeś: gdy grając w systemie 2z3 trafisz wszystkie 3 liczby , to wygrana będzie SUMĄ wygranych składowych za 3x 2/2 a nie iloczynem , czyli AKO jak przy grze na 3/3...
Pamiętaj też , że maksymalna stawka zakładu to 10zł , czyli za system 2z3 liczący 3 zakłady zapłacisz 3x10zł=30zł.
Można grać systemowo i za większe kwoty - ale wielokrotnie nadając ten sam system z tą górną stawką 10zł.
Pzdr.
edi8
Pamiętaj też , że maksymalna stawka zakładu to 10zł , czyli za system 2z3 liczący 3 zakłady zapłacisz 3x10zł=30zł.
Można grać systemowo i za większe kwoty - ale wielokrotnie nadając ten sam system z tą górną stawką 10zł.
Pzdr.
edi8
kogucik19-cieszę się iż Ty jako nieliczny z tej całej gromadki dostrzegasz poczucie humoru z nutką ironii-lubię tak a w stanie niedospania humor i ironia w szczególności mi dopisuje -co do męża to wbrew pozorom bardziej jestem "wyspana" gdy jest,bo odciąża mnie w obowiązkach,których mi niestety nie brakuje.
Nie ingerujesz w moje życie prywatne ( jak tak tego nie odbieram) bo moje życie raczej nie rożni się od większości ludzi na tym forum-tyle,że ja o tym piszę a inni nie-co nie zawsze jest dobrze zrozumiane przez innych!
pozdrawiam Cię cieplutko i nie przejmuj się innymi,bo zgorzkniali też muszą istnieć
Nie ingerujesz w moje życie prywatne ( jak tak tego nie odbieram) bo moje życie raczej nie rożni się od większości ludzi na tym forum-tyle,że ja o tym piszę a inni nie-co nie zawsze jest dobrze zrozumiane przez innych!
pozdrawiam Cię cieplutko i nie przejmuj się innymi,bo zgorzkniali też muszą istnieć
Nie rozumiem tylko jednej rzeczy ...
Czy nie lepiej jest sobie rozpisać czwórkę 1,2,3,4 na cztery trójki, i w przypadku trafienia 3z4 trafimy jedną trójkę(101,30) a jak wpisuje system 3z4 (automatycznie) to w przypadku trafienia 3z4 pokazuje mi się tabelka, że dostanę jedynie 59,60, a przecież i w tym i w tym przypadku płacę 8zł...
KOMBINACJE KUPONU
zdarzenia wygrana
1 100,101,102,103 59.60 zł
2 100,101,102,104 59.60 zł
3 100,101,103,104 59.60 zł
4 100,102,103,104 59.60 zł
suma wygranych: 238.40 zł
Sorki że tak truję, ale nie mogę zrozumieć tylko tej rzeczy ... :)
Czy nie lepiej jest sobie rozpisać czwórkę 1,2,3,4 na cztery trójki, i w przypadku trafienia 3z4 trafimy jedną trójkę(101,30) a jak wpisuje system 3z4 (automatycznie) to w przypadku trafienia 3z4 pokazuje mi się tabelka, że dostanę jedynie 59,60, a przecież i w tym i w tym przypadku płacę 8zł...
KOMBINACJE KUPONU
zdarzenia wygrana
1 100,101,102,103 59.60 zł
2 100,101,102,104 59.60 zł
3 100,101,103,104 59.60 zł
4 100,102,103,104 59.60 zł
suma wygranych: 238.40 zł
Sorki że tak truję, ale nie mogę zrozumieć tylko tej rzeczy ... :)
Gladko>>> zapomniałem dodać , że tak jak przy grze na AKO minimalna stawka zakłady to 2zł - to przy grze systemowej jest to 1zł , czyli za nadanie systemu 2z3 możesz zapłacić już od 3zł...
Co do nadania:będąc w kolekturze Totomixa możesz spokojnie wydać obsłudze ustne polecenie co do stawki systemu i numerów zdarzeń z oferty wraz z typami i oni wszystko to wklepią...
Jeżeli jednak chcesz grać w necie to na stronie Totomixa masz zakładkę e-kupon i sam wypełnisz kupon wypełniając odpowiednie rubryki.
Co do nadania:będąc w kolekturze Totomixa możesz spokojnie wydać obsłudze ustne polecenie co do stawki systemu i numerów zdarzeń z oferty wraz z typami i oni wszystko to wklepią...
Jeżeli jednak chcesz grać w necie to na stronie Totomixa masz zakładkę e-kupon i sam wypełnisz kupon wypełniając odpowiednie rubryki.
Witam. Pasko czy mógłbyś poprawić moje statystyki ogólne w pewniakach i dziesiątkach? Pokazuje błędne dane. W pewniakach mam 28 typowań i 13 trafień. Powinno być 24 typowań i 9 trafień. W dziesiatkach mam błędnie przypisane ilość trafień trójek.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak jak pisałem wygrane będą identyczne i koszt nadania jakbyś to samemu rozpisał. Czyli 3x 2zł koszt nadania, a wygrana to 1,8*3,2*3,2. Ale wyobraź sobie, że przecież mógłbyś zagrać na 3 zdarzenia z których każde ma inny kurs np. 3.2 , 4.0 , 5.5 i wtedy to ile dostaniesz za 2/3 musisz znowu sobie policzyć tak jak Ci podałem, bo nie wiadomo, które 2 zdarzenia trafisz ;)
A to co edi8 napisał również jest zgodne z tym co napisałem, bo gdybyś rozpisał to samemu i trafił wszystkie 3 zdarzenia, to otrzymałbyś sumę wygranych "podwójnych" zdarzeń. Pozdrawiam
A to co edi8 napisał również jest zgodne z tym co napisałem, bo gdybyś rozpisał to samemu i trafił wszystkie 3 zdarzenia, to otrzymałbyś sumę wygranych "podwójnych" zdarzeń. Pozdrawiam
mm na 14:
3,32,44
3,32,48
3,34,44
3,34,48
39,32,44
39,32,48
39,34,44
39,34,48
3,32,44
3,32,48
3,34,44
3,34,48
39,32,44
39,32,48
39,34,44
39,34,48
Witam wszystkich czatowców.Na 14-tą MM:3,6,12,13,14,16,47,10,28,29,33,42,2,4,4o
Z tych liczb wybieram 6 w Totomixie.Pozdrawiam.
Z tych liczb wybieram 6 w Totomixie.Pozdrawiam.
Gladko>>>> w Totomixie przyznawane są - przy spełnieniu pewnych kryteriów - bonusy do wygranych podstawowych , i tak przy grze na 3 liczby ten bonus wynosi 70% od podstawy , a więc od iloczynu kursów 3.2 za 1 liczbę.
Tak więc z tych 59,60zł robi się wtedy 101,30zł bo 59,60 x 70%=41,72 a 59,60+341,72=101,30zł.
Tak więc z tych 59,60zł robi się wtedy 101,30zł bo 59,60 x 70%=41,72 a 59,60+341,72=101,30zł.
sam9 - w Kruszynie parę latek temu szukałam swoich korzeni -miałam pecha bo kiedyś księgi parafialne były pisane w języku starorosyjskim,a nie skojarzyłam tego faktu,przy okazji zwiedziłam Częstochowę-to piękne miasto !
pozd
pozd
Czyli rozumiem że gdybym zawarł taki zakład to mimo tego że pokazuje mi się 59,60 to rzeczywista wygrana wynosi 101,30 ? :)
Gladek jeśli wyślesz system 3z4 za 4zł to za trafienie 3z4 otrzymasz 50,60zł a jeśli trafisz 4z4 to dostaniesz 202,40zł.
Jeśli wyślesz za 8zł to kwoty te ulegają podwojeniu.
Jeśli wyślesz za 8zł to kwoty te ulegają podwojeniu.
Witam wszystkich Tak dużo piszecie na temat totomixu,moglby mi ktos podpowiedziec jak mozna tam zagrac i gdzie?
Jeśli będziesz zawierał go w kolekturze , to na wydrukowanym kuponie będzie ta informacja o bonusie i podana wysokość ewentualnej wygranej minimalnej i maksymalnej , tzn. przy systemie 3z4 minimalna za trafienie 3 liczb , a maksymalna to 4 x "3" za trafienie 4/4.
joker59>>> wejdź na stronę www.totolotek.pl i poczytaj o tym bukmacherze Totolotek ( Totomix ) który ma sieć naziemnych punktów , ale od pewnego czasu umożliwia też zawieranie zakładów w necie.
Wczoraj pojawił się błąd i trwa reset typowań. Statystyki typowań powrócą do normalności w najbliższych 10 minutach. Pozdrawiam
Josef>>> nie tu jest istota problemu , bo Gladkowi pokazuje się kwota 59,60zł za 3 liczby , czyli wynikająca przecież z gry ze stawką 2zł. On nie dostaje jedynie info o bonusie 70% podnoszącym wygraną przy tej stawce 2zł z 59,60 zł do 101,30zł.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
czesc
3 9 13 23 27 35 41 62 75 76 na 14
Powodzenia
3 9 13 23 27 35 41 62 75 76 na 14
Powodzenia
Ja to miałem wczoraj szczęście- 3\3 niby nic a jednak coś. Moje typy na 14:00- 23, 54,58 choć wybrałem tylko dwie: 23,58 czyli wczorajszy plus- zobaczymy.
a ja znow trafilem pewniaka ale na 1 miejsce nei wskoczylem bo Gela tez trafila...
Zelus. Gratuluję formy. Gelę bardzo trudno będzie przebić w najbliższych dniach, ale życzę Ci tego. Pozdrawiam
witam,kto mi powie czemu pasko mi nie odpowiada na email ,zamuwilem prawie 12 dni temu u niego program multi pairs 2004 ful za 100zl.tak jak pisze wplaczilem mu na konto 100zl.i do dnia dziszeiszego nie dostalem ten program pisalem do niego 3 razi emeilem nie odpowiada?pozdrawiam.
"No files were uploaded" ze strony imageshack.us wczoraj było ok dzisiaj taki komunikat!!!!!!
czy jest ograniczenie na wysyłanie jeśli nie jesteś zalogowany?
milen>>>> a kto to jest ten "pasko" , o którym piszesz?
Bo Admin tej strony to PASKO , ale on już tu nie rządzi.
Obecnie rząd dusz sprawuje tu koleżanka "madzia77" - mające mocne wsparcie w koleżance "lili"....
Bo Admin tej strony to PASKO , ale on już tu nie rządzi.
Obecnie rząd dusz sprawuje tu koleżanka "madzia77" - mające mocne wsparcie w koleżance "lili"....
A , jeśli o p.Janusza Paskiewicza to co innego - ale nawet on też już tu nie rządzi , wobec tej wyżej wymienionej a jakże silnej dominacji płci pięknej na portalu multipasko.pl i jak sam rozumiesz: waciki kosztują , więc raczej pożegnaj się z tą stówką...albo wyślij nową!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Milen,jeśli do cyfr podchodzisz z równą swobodą jak do liter to nie zdziwił bym się jakbyś te pieniądze posłał komuś zupełnie innemu.
MADZIA77 sprawuj ten swój "rząd dusz" bo lepiej Ciebie czytać i rozweselić sie troche,niz tylko wytyki i brak humoru niektórych,którzy myśleli ze swoja elokwencją i sprawnym językiem w piśmie zamaskują brak podstawowych norm międzyluckich.Wiedza to nie wszystko,niestety.A teraz cos z życia.Jako kogut nie tylko potrafie obsługiwać pilota i troche kompa,potrafie zamienić sie w zmywarkę,kucharza,zaopatrzeniowca,a wszystko po to by kurka w moim szczęśliwym kurniku,była zadowolona i nie zmęczona,zapewniam wszystkich młodych kogucików ze to sie opłaca,zostaje to wynagrodzone,nie tylko brakiem bolów Głowy,ale i atmosferą panująca w kurniku.Mam dzis dobry humor wiec nawet odpowiedź na ten wpis mnie nie jest w stanie zdenerwować.Madziu77 pozdrawiam serdecznie,czytam ale rzadko pisze choc czasem pióra mi sie jeża,ale wiem ze niektórzy nie lubią drobiu ,wiec ich omijam.Po co maja pisac żebym spadał na tzn fizjonomie czyli r...Pozdrawiam
edi8,to jaki sposub mam zamuwicz program multi pairs 2004 ful skoro tam sou podani namiari do pana janusza paskiewicz?
mm na 22:
21,35,50
21,35,58
21,38,50
21,38,58
26,35,50
26,35,58
26,38,50
26,38,58
21,35,50
21,35,58
21,38,50