Wpisy 691 633 – 691 732
11 stycznia 2012 17:36 → 11 stycznia 2012 18:07, 100 wpisów
Jak tam typowania? Wygrane?
goldenlotto.pl >> lepiej się pakuj chłopie i zabieraj manatki - jesteś na celowniku i żarty się skończyły
tutaj nie można kłamać, no po za wyjątkami
goldenlotto.pl >> lepiej się pakuj chłopie i zabieraj manatki - jesteś na celowniku i żarty się skończyły
tutaj nie można kłamać, no po za wyjątkami
teraz cięzkie mecze wczoraj przegrali z 3 w piatek grają z 5 w niedziele z 4 i czwartek z 2
tylko żeby chłopaki grali trochę lepiej to by się działo, jakieś większe sukcesy by się przydały i sponsor bo z kasą jest krucho
torsan mi zawsze koleżanka po szalu mówi jak jedzie z nami
jazda z qrwami i tyle
jazda z qrwami i tyle
torsan
znikam mysleć nad mioni mini
madzia na majstra nie zasługuje,to przypadek
Andro i to jak a nie raz juz sie wracało z meczu ze nic nie mogłem powiedzieć tak ochrypłem bo WIDZEW TO MY-KIBICE
znikam mysleć nad mioni mini
madzia na majstra nie zasługuje,to przypadek
Andro i to jak a nie raz juz sie wracało z meczu ze nic nie mogłem powiedzieć tak ochrypłem bo WIDZEW TO MY-KIBICE
spook>>> żeby to jeszcze "zdolnie" było... to pod "sztukę" można by podciągnąć.
Ale takie takie coś co tam jest - to robienie z bliźniego wała - bez znieczulenia.
Ale takie takie coś co tam jest - to robienie z bliźniego wała - bez znieczulenia.
Monet > pisałem ironicznie; przy takim powiekszeniu/rozdzielczości można każdy kit ludziom wcisnąć
Monet nie tylko mi sie marzy na taki mecz z prawdziwego zdarzenia pujść nie byłąm jeszcze nigdy
Sara Gała mowił Narka to mu powidziałam narka ja nigdzie nie ide
sara > ok może być ; po co małej dziewuszce jakiś wysoki chłopak ; pozałować się nie mozna itp.
nigdy nie jest daleko przynajmniej dla mnie tylko dlugo sie jedzie