Wpisy 691 539 – 691 638
11 stycznia 2012 16:24 → 11 stycznia 2012 17:39, 100 wpisów
ulala...za 3/3 i 4/5
tak zabacz w profili o mały włos miała bym 2X3/3 a tak mam 1/1,2/2,3/3,4/5,5/10
ulala...ja teraz muszę odpoczywać , nie mam w głowie
ulala
do grających w MM
szansa trafienia jednej liczby w MM to 1:80
a u buków np. jeden mecz na dzisiaj
Tottenham-Everton 1.53 3.85 6.2 1.11 2.37 1.25
przy tych kursach 1:6
a można grać przecież 1X
czyli zwycięstwo zespołu na pierwszym miejscu, czyli Tottenhamu lub remis przy kursie 1,11
oczywiście wygrana zależy od stawki
niektórzy tu piszą, że zagrali za 250 zł i PUCHA
grając za 250 zł na wygraną Tottenhamu i wygraniu przez ten klub to rachunek wygląda tak
250 X 1,53 X 0,88 /współczynnik podatku/= wygrana 336.60 zł
do tego można dodać parę 99 % pewniaków zwiększamy wygraną itd.
więc, czy nie warto zastanowić się nad sensem gry w MM i nie JĘCZEĆ i narzekać na temat wygranych ??? chyba, że wam chodzi o ludzkie dykusje tu na tematy inne jakie poruszacie czy wogóle kontakt z innymi ludźmi
ja za przedwczorajsze wyniki 783 zł jadę na tydzień na tańce do Ciecha, nigdzie w Polsce tak nie zabawie się, jak tam
pozdrawiam
szansa trafienia jednej liczby w MM to 1:80
a u buków np. jeden mecz na dzisiaj
Tottenham-Everton 1.53 3.85 6.2 1.11 2.37 1.25
przy tych kursach 1:6
a można grać przecież 1X
czyli zwycięstwo zespołu na pierwszym miejscu, czyli Tottenhamu lub remis przy kursie 1,11
oczywiście wygrana zależy od stawki
niektórzy tu piszą, że zagrali za 250 zł i PUCHA
grając za 250 zł na wygraną Tottenhamu i wygraniu przez ten klub to rachunek wygląda tak
250 X 1,53 X 0,88 /współczynnik podatku/= wygrana 336.60 zł
do tego można dodać parę 99 % pewniaków zwiększamy wygraną itd.
więc, czy nie warto zastanowić się nad sensem gry w MM i nie JĘCZEĆ i narzekać na temat wygranych ??? chyba, że wam chodzi o ludzkie dykusje tu na tematy inne jakie poruszacie czy wogóle kontakt z innymi ludźmi
ja za przedwczorajsze wyniki 783 zł jadę na tydzień na tańce do Ciecha, nigdzie w Polsce tak nie zabawie się, jak tam
pozdrawiam
duzy bonusik juz
emeryt trafienie 1 w mmm to jest 1 do 4 (najlatwiejsze do tafienia w mm)
to jakie masz pewniaki ..?? u bukma
podaj trzy
witajcie,
ulala
ulala
podawałem wiele pewniaków w
691500.
ale z tego można wybrać wdług swojego uznania
ja gram parę kuponów łatwiejszych, za 2,3, czy 4 zl. które grają, pracują np. na wydatek tego za 20 zł
691500.
ale z tego można wybrać wdług swojego uznania
ja gram parę kuponów łatwiejszych, za 2,3, czy 4 zl. które grają, pracują np. na wydatek tego za 20 zł
a co dzis grasz emeryt..?
>>>Albinlotto vs TS- i kiedy wygrałeś ostatnio jak ja przedwczoraj 783 zł
juz typowane i ijuz ide tam w kuchni i poowwoo
gram ten kupon za 20 zł jak wyżej i parę z tych pewniaków w różnych kombinacjach
emeryt w jakim nakladzie grales/?
ulala a prosze gratuluje wygranych,jak dobierasz liczby,u mnie same 2/6 itp.
emeryt dalszych skukcesow zycze
masz trzy pewniaki .?
grasz przez internet?
lottolotto.....wszyscy normalne typują w profilu ... a ty
krzysio -hahaha,nie ja nie,niektórzy też widze nie....nie mam ostatnio weny do liczb
spook...
i znikam..
i znikam..
>>>albinlotto-gram też na remisy w hokeju progresją na zespoły które najdłużej nie zremisowały /bo przeciez LOGICZNE, że kiedyś zremisują/ - teraz są to zespoły, które nie zremisowały:
Rosja- Magnitogorsk od 2.11
Austria â Graz od 22.11
Czechy - Karlovy Vary od 18.11
Dania - Rodovre od 13.10
Finlandia - Kärpät Oulu od 3.11
Niemcy â MĂźnchen od 11.12
Norwegia - Manglerud/Star od 27.10
Słowacja â Poprad od 18.11
Szwajcaria - Biel â Bienne od 10.12
Szwecja â Timra od 1.12
NHL -Dallas Stars od 25.11
NHL Dallas Stars od 25.11
Rosja- Magnitogorsk od 2.11
Austria â Graz od 22.11
Czechy - Karlovy Vary od 18.11
Dania - Rodovre od 13.10
Finlandia - Kärpät Oulu od 3.11
Niemcy â MĂźnchen od 11.12
Norwegia - Manglerud/Star od 27.10
Słowacja â Poprad od 18.11
Szwajcaria - Biel â Bienne od 10.12
Szwecja â Timra od 1.12
NHL -Dallas Stars od 25.11
NHL Dallas Stars od 25.11
emeryt jak ci idzie to graj
przecież ja NIKOMU NIE KAZ grać, lecz już w pierwszym wejściu tu pisałem o zastanowieniu się przede wszytkim tym co tu tak jęcza i narzekają, a po każdym losowaniu to same lamenty, których tu jest 80 %
co do Lyonu to wogóle nie gram, bo to mecz nie o puchar Francji, lecz o puchar ligi, a tam wszystkie wyniki możliwe, gdyż zespoły traktują to jako wystawianie zawodników rezerwowych, sprawdzenie ich naligę, wystarczy przypatrzeć się jak to jest u nas, bo z Pucharu danego kraju awansuje sie do europejskich pucharów i to sie traktuje poważnie, prestiżowo a z pucharu ligi nigdzie, są to jakieś tam nagrody mało znaczące w obrebie danego kraju
co do Lyonu to wogóle nie gram, bo to mecz nie o puchar Francji, lecz o puchar ligi, a tam wszystkie wyniki możliwe, gdyż zespoły traktują to jako wystawianie zawodników rezerwowych, sprawdzenie ich naligę, wystarczy przypatrzeć się jak to jest u nas, bo z Pucharu danego kraju awansuje sie do europejskich pucharów i to sie traktuje poważnie, prestiżowo a z pucharu ligi nigdzie, są to jakieś tam nagrody mało znaczące w obrebie danego kraju
emeryt > miałem na myśli Nice; Lyon sprawdzę później
już postawiłęm na Nice i mam nadzieję że wygra
dzięki za informacje ; pozdrawiam
już postawiłęm na Nice i mam nadzieję że wygra
dzięki za informacje ; pozdrawiam
emeryt ale trzeba tez troche chyba w sporcie siedziec aby wiedziec co obstawiac, ja osobiscie sportem za bardzo sie nie interesuje wiec nie gram
>>>albinlotto - najwiecej zarabiałem u buków na tzw. KULKACH z gdzie kurs był 7
też grałem na liczby, które najdłużej nie były wylosowane; Oczywiście teraz gdybym grał w MM to też grałbym na najdłużej nie wylosowane liczby, ale progresją, bo przecież kiedyś "MUSZĄ" być wylosowane i grałbym na takie liczby, którymi teraz są:
07.01.2012 45
06.01.2012 41,67
06.01.2012 02
05.01.2012 34,50
04.01.2012 53
03.01.2012 11,66
wystarczy popatrzeć na daty, że najdłużej nie wylosowane liczby są z 3.01, a mamy dziś dopiero 11.1
też grałem na liczby, które najdłużej nie były wylosowane; Oczywiście teraz gdybym grał w MM to też grałbym na najdłużej nie wylosowane liczby, ale progresją, bo przecież kiedyś "MUSZĄ" być wylosowane i grałbym na takie liczby, którymi teraz są:
07.01.2012 45
06.01.2012 41,67
06.01.2012 02
05.01.2012 34,50
04.01.2012 53
03.01.2012 11,66
wystarczy popatrzeć na daty, że najdłużej nie wylosowane liczby są z 3.01, a mamy dziś dopiero 11.1
>>>saltosky-masz rację, że trzeba siedzieć trochę w tym, ale ja nie mam z tym żadnego klopotu, bo przecież sam jestem po AWF;
ale zobacz mój SYSTEM jeśli chodzi o remisy w hokeju, gram na zespoły które najdłuzej nie zremisowały, bez względu na to z kim grają
ale zobacz mój SYSTEM jeśli chodzi o remisy w hokeju, gram na zespoły które najdłuzej nie zremisowały, bez względu na to z kim grają
Witaj Gała
tu masz racje...kazdy kiedys zremisuje nawet ten lepszy ze słabszym
nie gram w MM, bo szkoda kasy, ale na pewno gdybym grał w MM to grałbym jak opisałem wyżej w 691583.
a nie liczyłbym na ZEZOWATE SZCZĘŚCIE by jęczeć po każdym losowaniu
a nie liczyłbym na ZEZOWATE SZCZĘŚCIE by jęczeć po każdym losowaniu
saltosky.Ciemno i leje.
Sara
saltosky.To szybko z psem na spacer.
>>>saltosky - a jak piszesz, że ten słabszy zremisuje z mocniejszym, to jest zawsze jeszcze lepszy kurs i wyższe wygrane
np dziś liga 2 CZechy -kursy na remisy, jest różnica
4440 Havl.Brod-Pisek 4.2
34442 Chomutov-Trebic 7.2
4446 Usti n.L.-Litomerice 6.2
4441 Hr.Kralove-Jihlava 4
4443 Most-Kadan 4
4444 Olomouc-Beroun 5.7
4445 Sumperk-Benatky 3.6
np dziś liga 2 CZechy -kursy na remisy, jest różnica
4440 Havl.Brod-Pisek 4.2
34442 Chomutov-Trebic 7.2
4446 Usti n.L.-Litomerice 6.2
4441 Hr.Kralove-Jihlava 4
4443 Most-Kadan 4
4444 Olomouc-Beroun 5.7
4445 Sumperk-Benatky 3.6
czas zagłębić sie w mapki mini
pozdrawiam i życzę szczęscia bo każdemu z nas sie b.przyda
pozdrawiam i życzę szczęscia bo każdemu z nas sie b.przyda
Gała-w porzadku wczoraj przejebali z Jastrzębiem ale i tak mamy 7pkt przewagi nad 2
koledzy są wporzo w końcu to NEW YADÓW ostatnio było o tym trochę szumu w mediach, Stal Niewiadów jako pierwsza wyszła na boisko w 2012r
Gała-noo ale w piątek Oświęcim będzie się działo tamci bedą chcieli się za finał PP zrewanżować
no fajnie masz jak jeździsz na mecze, u mnie w szkole raz na jakiś czas pojawiają sie zawodnicy Widzewa
kciuk tak wiem czytałem w gazecie.ale ja Was pamietam od tego momentu co straciliście fane na rzecz ......nie bede robił przyjemnosci kibicom tego klubu
Jak tam typowania? Wygrane?
goldenlotto.pl >> lepiej się pakuj chłopie i zabieraj manatki - jesteś na celowniku i żarty się skończyły
tutaj nie można kłamać, no po za wyjątkami
goldenlotto.pl >> lepiej się pakuj chłopie i zabieraj manatki - jesteś na celowniku i żarty się skończyły
tutaj nie można kłamać, no po za wyjątkami
teraz cięzkie mecze wczoraj przegrali z 3 w piatek grają z 5 w niedziele z 4 i czwartek z 2