Wpisy 689 697 – 689 796
10 stycznia 2012 16:52 → 10 stycznia 2012 18:02, 100 wpisów
Jak ten co skreslił 10/10 nie dostanie kasy to chyba kolektury w Polsce spali wszystkie...101
I tym sposobem TS robi nas w *****
Miłego popołudnia.http://zdjecia.nurka.pl/url/74.50.124.24-image-images2-full-m5pu-1av-1.gif.html
jedynie można sobie wyobrazić sytuacje gdy ktos jedzie po odbiór wygranej,a tam komunikat:
Wystąpił błąd systemu i wszystkie wygrane (zwłaszcza te główne )
nie zostaną wypłacone,za niedogodności TS serdecznie przeprasza ..
Wystąpił błąd systemu i wszystkie wygrane (zwłaszcza te główne )
nie zostaną wypłacone,za niedogodności TS serdecznie przeprasza ..
i wygra to kupon jest najwazniejszy a oni moga sie tłumaczyc tak za kazdym razem ze bład
ten cały TS to dno
ee tam do sądu, mają takich prawników,że Kowalskiego na takich nie stać.Oczywiście nikomu nie życzę takiej sytuacji
ciekawa sprawa z tym bonusem jest, ludzie potrafiali 10/10 a bonus jak rósł tak rośnie
ciekawe jak się będą tłumaczyć i gdzie, powinni w gazetach i telewizji
ale nie miał plusa ale bonus 900 tys powinien dostać,a na stronce nadal pisze ze 910 jest na 22-15 czyli jak by oni nie wiedzieli ze ktos skreslil całosc
sa dwie wygrane podobno jedna 10/10
a droga jest 10/10 z plusem
a droga jest 10/10 z plusem
w mediach cisza na temat rzekomego błędu w systemie - jak ze wszystkim w naszym kraju ..
chociaż myślę sobie,że chyba nie mogą dać doopy,bo to równałoby się kolejnej stracie klienteli,a TS nie może sobie na to pozwolić,bo i tak już nędznie przędą ..
chociaż myślę sobie,że chyba nie mogą dać doopy,bo to równałoby się kolejnej stracie klienteli,a TS nie może sobie na to pozwolić,bo i tak już nędznie przędą ..
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 16:00): Dostawca informatycznego systemu rozliczeń: âPrzewidujemy, że funkcja wypłat zostanie przywrócona jutro (tj. 11 stycznia) od momentu otwarcia sytemu.â Zespół techniczny zidentyfikował problem i pracuje nad usunięciem przyczyn problemu. Za utrudnienia jeszcze raz bardzo przepraszamy.
------------------------------------------------------------------
jutro otrzymacie swoje wygrane 2 złote
------------------------------------------------------------------
jutro otrzymacie swoje wygrane 2 złote
mają tam pewnie dylemat,co zrobić by twarz zachować i gotówkę - jedno pocieszające, co by nie zrobili to i tak będą stratni ( wypłacenie gotówki lub kolejna strata klienteli)- jedynie współczuć winnemu (bo taki zawsze być musi)
witam
kciuk taki wydruk ma każdy kolektor z wydrukami dane dnia i tam pisze tylko wysokość wygranej .Ja prowadzę kolekture i Was czytam cały czas hehe
kciuk taki wydruk ma każdy kolektor z wydrukami dane dnia i tam pisze tylko wysokość wygranej .Ja prowadzę kolekture i Was czytam cały czas hehe
Dodano nowy artykuł: 4-ta w historii, główna wygrana Jokera !
kubex taki gość jestem jak Wy .Tyle samo wiem że jest awaria systemu inf.
tadzik50
- dzięki - czyli
1. wiemy - padło przynajmniej 10/10
2. mają babola na stronie
- dzięki - czyli
1. wiemy - padło przynajmniej 10/10
2. mają babola na stronie
ale jak jest awaria to wcale bonus nie musiał paść bo nawet wyników z 14 tej nie ma
tadzik 50
bonus wypłacają do trafionego 10/10
a skoro "na terminalu bonus :8302,24 zł"
bonus wypłacają do trafionego 10/10
a skoro "na terminalu bonus :8302,24 zł"
Ulexxa
Robal.Smacznego
ulexxa...
leniwiec...
ulexxa...hajjj
ja juz nie ide do kolektury , myśle nie trafie i poowoo
krzysio...
Leniwiec..he he..mam nadzieje ze Twoj nick..nie oznacza
..takiego prawdziwego..leniwca siedzacego wiecznie na drzewku"..he he a moze ..lubisz leniuchowac..he he
..takiego prawdziwego..leniwca siedzacego wiecznie na drzewku"..he he a moze ..lubisz leniuchowac..he he
profesor...
robal...hmm nic nie grałem mini