Wpisy 689 713 – 689 812
10 stycznia 2012 17:01 → 10 stycznia 2012 18:13, 100 wpisów
ten cały TS to dno
ee tam do sądu, mają takich prawników,że Kowalskiego na takich nie stać.Oczywiście nikomu nie życzę takiej sytuacji
ciekawa sprawa z tym bonusem jest, ludzie potrafiali 10/10 a bonus jak rósł tak rośnie
ciekawe jak się będą tłumaczyć i gdzie, powinni w gazetach i telewizji
ale nie miał plusa ale bonus 900 tys powinien dostać,a na stronce nadal pisze ze 910 jest na 22-15 czyli jak by oni nie wiedzieli ze ktos skreslil całosc
sa dwie wygrane podobno jedna 10/10
a droga jest 10/10 z plusem
a droga jest 10/10 z plusem
w mediach cisza na temat rzekomego błędu w systemie - jak ze wszystkim w naszym kraju ..
chociaż myślę sobie,że chyba nie mogą dać doopy,bo to równałoby się kolejnej stracie klienteli,a TS nie może sobie na to pozwolić,bo i tak już nędznie przędą ..
chociaż myślę sobie,że chyba nie mogą dać doopy,bo to równałoby się kolejnej stracie klienteli,a TS nie może sobie na to pozwolić,bo i tak już nędznie przędą ..
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 16:00): Dostawca informatycznego systemu rozliczeń: âPrzewidujemy, że funkcja wypłat zostanie przywrócona jutro (tj. 11 stycznia) od momentu otwarcia sytemu.â Zespół techniczny zidentyfikował problem i pracuje nad usunięciem przyczyn problemu. Za utrudnienia jeszcze raz bardzo przepraszamy.
------------------------------------------------------------------
jutro otrzymacie swoje wygrane 2 złote
------------------------------------------------------------------
jutro otrzymacie swoje wygrane 2 złote
mają tam pewnie dylemat,co zrobić by twarz zachować i gotówkę - jedno pocieszające, co by nie zrobili to i tak będą stratni ( wypłacenie gotówki lub kolejna strata klienteli)- jedynie współczuć winnemu (bo taki zawsze być musi)
witam
kciuk taki wydruk ma każdy kolektor z wydrukami dane dnia i tam pisze tylko wysokość wygranej .Ja prowadzę kolekture i Was czytam cały czas hehe
kciuk taki wydruk ma każdy kolektor z wydrukami dane dnia i tam pisze tylko wysokość wygranej .Ja prowadzę kolekture i Was czytam cały czas hehe
Dodano nowy artykuł: 4-ta w historii, główna wygrana Jokera !
kubex taki gość jestem jak Wy .Tyle samo wiem że jest awaria systemu inf.
tadzik50
- dzięki - czyli
1. wiemy - padło przynajmniej 10/10
2. mają babola na stronie
- dzięki - czyli
1. wiemy - padło przynajmniej 10/10
2. mają babola na stronie
ale jak jest awaria to wcale bonus nie musiał paść bo nawet wyników z 14 tej nie ma
tadzik 50
bonus wypłacają do trafionego 10/10
a skoro "na terminalu bonus :8302,24 zł"
bonus wypłacają do trafionego 10/10
a skoro "na terminalu bonus :8302,24 zł"
Ulexxa
Robal.Smacznego
ulexxa...
leniwiec...
ulexxa...hajjj
ja juz nie ide do kolektury , myśle nie trafie i poowoo
krzysio...
Leniwiec..he he..mam nadzieje ze Twoj nick..nie oznacza
..takiego prawdziwego..leniwca siedzacego wiecznie na drzewku"..he he a moze ..lubisz leniuchowac..he he
..takiego prawdziwego..leniwca siedzacego wiecznie na drzewku"..he he a moze ..lubisz leniuchowac..he he
profesor...
robal...hmm nic nie grałem mini
teraz oblicze mini za 5 min
robal....wez jednego wiecej spadła 18 mini
Witam,jestem w szoku,po pracy poszedłem odebrać wygrane,a kolektorka:wypłat wygranych brak zablokowane nawet wyników z 1ej nie podają szok,co ten TS wyprawia.NIK i CBŚ należy wprowadzić do zarzadu,gdzie ten minister finansów,rozkradają społeczne pieniądze ,a rząd śpi
czy sa osoby..ktore orientuja sie odnosnie..transportu w cenach..
lub maja firmy przewozowe..chodzi mi konkretnie o przeprowadzke
ok 700 km.(tam i z powrotem ok.1.400 km.) liczac..z gorka..jak to by wygladalo..
dziekuje za odpowiedzi
lub maja firmy przewozowe..chodzi mi konkretnie o przeprowadzke
ok 700 km.(tam i z powrotem ok.1.400 km.) liczac..z gorka..jak to by wygladalo..
dziekuje za odpowiedzi
robal....albo dam drugi pewniaki ...Najdłużej oczekiwane zestawy mini lotto ... 9 i poowwoo