Wpisy 688 187 – 688 286
9 stycznia 2012 20:25 → 9 stycznia 2012 21:10, 100 wpisów
cisza jak by po wybychu
ten Prokurator ale sobie strzelił,wojskowy i w łeb nie umiał wycelować sobie,szok
lila...moze sie bał strzelic
oto zestawy 3/3 na 22.15 według programiku własnego
25,37,42
25,33,49
25,33,57
37,49,62
12,16,20
16,25,57
25,37,42
25,33,49
25,33,57
37,49,62
12,16,20
16,25,57
profesorze....może,nie wiem,ale przestrzelił sobie podbródek i policzek,zęby w każdym bądź razie ma i jutro wychodzi ze szpitala
tak strzelil zeby sie nie zabic a zwrocic uwage na siebielila emeryt
kolega tego prokuratora powiedział:"to człowiek pełen życia, pragnący i chcący żyć"
chciał tylko zwrócić uwagę na problem istniejący i na walkę pomiędzy prokuratorami wojskowymi i cywilnymi
jedni od drugich chcą uchodzić za ważniejszych i lekceważą siebie nawzajem
miałem dziś czas i słuchałem całego oświadczenia tego prokuratora i można czytać nieraz miedzy liniami, ale tu było to jednoznaczne
jeszcze sąd nie wydał na coś tam wyroku, a już było to w sądzie apelacyjnym
jak można się odwoływać od wyroku, którego jeszcze nie ogłoszono ???
chciał tylko zwrócić uwagę na problem istniejący i na walkę pomiędzy prokuratorami wojskowymi i cywilnymi
jedni od drugich chcą uchodzić za ważniejszych i lekceważą siebie nawzajem
miałem dziś czas i słuchałem całego oświadczenia tego prokuratora i można czytać nieraz miedzy liniami, ale tu było to jednoznaczne
jeszcze sąd nie wydał na coś tam wyroku, a już było to w sądzie apelacyjnym
jak można się odwoływać od wyroku, którego jeszcze nie ogłoszono ???
prokurator wojskowy jeszcze zyje w pozznaniu , boi się pintol śmierć
deki...
wojskowy a nie umie strzelac nawet w łeb porzadnie nie umie
strzelic
strzelic
mrówka....
ja za radiem, słuchałem jak jechałem samochodem -lekarz podawał w radio komunikat, że operacja potrwa około godziny
profesor ..on miał załadowane strzały , strzela na góre i wyskoczy za oknem i nic wiecej , kamera słyszy i widział
krzysio...
lila...
xelom.....
przede wszystkim nie powinien wejść na salę z bronią !!
przecież mógł strzelać do dziennikarzy tak napastliwych, którzy znajdowali się na sali
ponadto strzelał z broni nie służbowej, a prywatnej którą nosił dla obrony, bo to nie przypadek, zniszczono mu samochód i nie tylko
przecież mógł strzelać do dziennikarzy tak napastliwych, którzy znajdowali się na sali
ponadto strzelał z broni nie służbowej, a prywatnej którą nosił dla obrony, bo to nie przypadek, zniszczono mu samochód i nie tylko
http://wiadomosci.wp.pl/title,Prok-Przybyl-na-sali-operacyjnej-najnowsze-informacje-o-jego-stanie-zdrowia,wid,14150431,wiadomosc.html
SPRAWĘ PROWADZIŁA SĘDZIA ANNA MARIA WESOŁOWSKA
aprokurator je**** sobie w łeb
krzysio744,niwe pitol głupstw,facet ma jaja,że ujawnia jakie nieprawości są w wymiarze sprawiedliowości,jak nie masz pojęcia to nie pisz ***ół
4,7,14,21,26,30,41,55,59,77
emeryt,też słuchałem jego wypowiedzi i to śledztwo od początku
mnie interesuje,kto wpadnie we własny dołek,który wykopał pod kimś
mnie interesuje,kto wpadnie we własny dołek,który wykopał pod kimś
doszło czy nie doszło,czy poszło czy przeszło bokiem bo nic nie wiem
>>>sam9- sprawy wojskowe -te same słowa i czyny przez ludzi są różnie interpretowane; uznany za bohatera przez krakusów niejaki kukliński dla tych i dla mnie co przysięgę składali w wojsku jak on jest ZDRAJCĄ i to największym; dla innych którzy zamiast być w wojsku siedzieli "pod miotłą mamy" to bohater
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10mówie to nie żart
mam nadzieje ze wy nie macie nic przeciwko WOSP.....jak czytam wypowiedzi niektórych internautów
Jurek Owsiak jest