Wpisy 68 744 – 68 844
8 października 2009 20:24 → 8 października 2009 23:57, 100 wpisów
Odliczanie do ostatniego losowanie Dużego Lotka. Proponuję, aby każdy napisał co czuje i czy np. będzie tęsknił ;) Ja przykładowo jestem przywiązany do wszystkich gier totalizatora i odejście tak wielkiej gry jaką był Duży Lotek nie jest mi obojętne. Zachęcam również do oddania swoich typów w dziale typowania. Ostatnio było 5/12 i wciąż czekamy na kolejne 6/12. Przypominam, że wciąż jest nagroda za wytypowanie 6/12 w postaci pieniężnej - równowartości wypłacanych wygranych za czwórkę. Pozdrawiam :)
lila. dziś może 6 nie pasc
pewnie znowu kumulacja
trzeba chyba będzie co sobote zagrać 1 dl
i 1 MM w ramach cięć budżetowych
chyba że nową maszyne do losowania dadżą
bo ta kiepsko losuje.
co tam w gnieznie słychać. pozdro.
pewnie znowu kumulacja
trzeba chyba będzie co sobote zagrać 1 dl
i 1 MM w ramach cięć budżetowych
chyba że nową maszyne do losowania dadżą
bo ta kiepsko losuje.
co tam w gnieznie słychać. pozdro.
Pasko-już wczorajszej nocy nie mogłam spać a dziś obudziłam się jakaś podenerwowana na samą myśl,że nie będzie już więcej DL.Jakoś udało mi się opanować emocje i teraz tylko czasami uronię jedną łzę.Sama nie wiem dlaczego bo i tak nigdy nic konkretnego w DL nie wygrałam.
xelom-jeżeli chodzi o zmianę maszyny i kulek,to możesz być pewien,że będzie.Podobnie było z przekształceniem Multi lotka na MM.Prawdopodobnie,tylko dla tego to całe zamieszanie.
hehe a jak 100 osób wytypuje 6/12? ;P
Dzisiaj "6" na 1000% nie padnie, totolotek za dużo by stracił na tym interesie, dlatego nie ma sensu posyłać zakładów przynajmniej do soboty, chyba że chcę się trafić "5" ;)
Dzisiaj "6" na 1000% nie padnie, totolotek za dużo by stracił na tym interesie, dlatego nie ma sensu posyłać zakładów przynajmniej do soboty, chyba że chcę się trafić "5" ;)
pasko. człowiek sie troche przyzwyczaił
największa moja wygrana w dl 5. kilka 4
ale ogólnie na minusie
mówi sie trudno i gra sie dalej.zobaczymy
co przyniesie jutro. może będzie lepiej
gorzej już nie może być
pozdrawiam wszystkich sympatyków dl
największa moja wygrana w dl 5. kilka 4
ale ogólnie na minusie
mówi sie trudno i gra sie dalej.zobaczymy
co przyniesie jutro. może będzie lepiej
gorzej już nie może być
pozdrawiam wszystkich sympatyków dl
też mi się wydaje ,że nie dadzą wygrać bo na chybił takie mi numery wybił ;7,22,42,46,47,48,
madzia 77
po podwyżce dl sympatyków ex
powinno znacząco przybyć do następnej podwyżki
po podwyżce dl sympatyków ex
powinno znacząco przybyć do następnej podwyżki
brodin>> mi na ch/t maszynka dała w DL 5,7,15,19,46,48 - trzy się powtarzają z Twoimi, więc jednak kumulacja?
xelom-tak,też mi się wydaje,że wiele ludzi przeżuci się na EL,bo tańszy i większe prawdopodobieństwo wygrania
Proponuję wysłać dzisiaj zakłady na DL na 10 losowań i mamy 9 losowań z nowymi wygranymi po starej cenie tj 2 zł za zakład.
61,13,75,70,36,15,55,33,40,6.///Ts.
6,30,40,36,5,25,43,75.///Ts.
25,5,75,36,38.///Totomix.
Moje liczby na dl.na ht to 4,11,23,38,41,47
Odnośnie zmiany nazwy ,to nie wiem czym to jest podyktowane.Osobiście uważam to za błąd bo jednak większość graczy ma do starej nazwy jakiś sentyment i po jej zmianie może poprostu przestać grać . Z marketingowego punktu widzenia jest to nieuzasadnione bo wypracowanie dobrego znaku towaru jakim niewątpliwie jest DL to dzieło mozolne .No cóż ,monopoliscie nikt na razie nie zagraza na naszym rynku w tej kategorii więc stać ich na taką głupotę.Blokują obstawianie przez internet innych loterii więc się czują mocni.
Ja uważam że to głupota i brak szacunku dla tradycji i grających i do bojkotu stawki dołączyłbym pkt 2.OBRONA NAZWY "DUŻY LOTEK"
Ja uważam że to głupota i brak szacunku dla tradycji i grających i do bojkotu stawki dołączyłbym pkt 2.OBRONA NAZWY "DUŻY LOTEK"
brodin
Oni szacunku do swoich klientów nie mają,a co dopiero do nazwy.
brodin-zauważ,że wraz z nową nazwą,też jest nowa cena to chyba uzasadnia wszystko,a tam gdzie jest duża kasa tam nie liczą się sentymenty
pozd
pozd
lila-jak będziesz miała kiedyś chwilę czasu to poczytaj moje wpisy co sądzę o firmie TS znajdziesz tam sympatyków mojej "teorii" oraz osoby,które inaczej na to patrzą będziesz miała o czym myśleć.
Uprzedzam jest to długa lekturą z przerywnikami
Uprzedzam jest to długa lekturą z przerywnikami
zmiana nazw może sugerować przymierzanie się do udostepnienia gier w systemie online.
tessera- poczytaj trochę "artykułów" na necie to przekonasz się czy TS jest tak na rękę wprowadzić zawieranie zakładów przez neta
W winnych krajach UN owszem wprowadzono taką dogodność dla graczy.
W winnych krajach UN owszem wprowadzono taką dogodność dla graczy.
madzia77 - wczesniej nie bylas taka aktywna na czacie, czy spieszy CI sie do 1000 pkt = VIP? Pytam z czystej ciekawosci bez zlosci. Bo to troche dziwne ze jestes tu od 2009-05-02 a juz nie duzo Ci brakuje do VIPA. Inni sa dwa lata i dopiero sa VIPAMI. To troche takie pisanie kazdemu na wszystko. Ja tam nei mam nic przeciwko, pisz sobie, ciekawej itd. ale dziwne to sie zdaje...Zaraz losowanie. pozdro.
dobre spostrzeżenie.. moja propozycja jakiegoś ograniczenia wpisów była chyba dobra:)
nic nie trwa wiecznie. nawet obecna ekipa TS kiedyś spłynie.to może bedzie wreszcie taka mozliwosc zawierania zakładow przez neta. nawet z mysla o polonii.
Ja wam powiem ze mam gdzies :p To ze duzego nie bedzie ;P i tak nie gralem i grac nie bede moze wysle jeden zaklad przy 50bankach ale nie bede popadal wparanoje i raczej bede staral sie unikac ta gre.
Trochę szkoda Dużego Lotka. Przecież chyba wszyscy przyzwyczailiśmy się do tej gry i tej nazwy. Teraz mimo, że zasady mają być te same(oczywiści prócz ceny zakładu) to jednak to nie będzie już to samo co stary dobry Duży Lotek.
Zelus-zaspokoję Twoją ciekawość ( chociaż nie wydaje mi się abym musiała komukolwiek tłumaczyć się z tego, po co, na co, i dlaczego)
Widzę,że wiele osób chyba miało by coś przeciwko temu abym była VIP-em,ale mnie to osobiście nie jarzy ( może by bawiło gdybym była dzieckiem)
Więc Pasko-nawet gdy dobiję statusu VIP-a, dla dobra ogółu nie wklejaj znaczka,bo dla mnie to nie odgrywa jakieś istotnej roli.
Co do mojej obecności na czacie to Ci odpowiem tak
-mam taki kaprys -myślę,że jest to wystarczające uzasadnienie
na pewno zastanawiasz się też co robię na multipasko
odpowiem
wyrażam swoje wątpliwości co do samej firmy TS,oraz wklejam zestawy liczb el w który gra moje dziecko
ot i tyle a tak po za ty mam nie zły ubaw z panów,którzy nie wiedzą co mają zrobić ze sobą ( nie jestem feministką-jeszcze )
Widzisz przyjemne z pożytecznym
Mam nadzieję,iż wyczerpująco odpowiedziałam na nurtujące Cię pytania -odnośnie mojej obecności tutaj
A teraz jeżeli masz trochę kultury to Ty nam opowiedz o sobie ?
Widzę,że wiele osób chyba miało by coś przeciwko temu abym była VIP-em,ale mnie to osobiście nie jarzy ( może by bawiło gdybym była dzieckiem)
Więc Pasko-nawet gdy dobiję statusu VIP-a, dla dobra ogółu nie wklejaj znaczka,bo dla mnie to nie odgrywa jakieś istotnej roli.
Co do mojej obecności na czacie to Ci odpowiem tak
-mam taki kaprys -myślę,że jest to wystarczające uzasadnienie
na pewno zastanawiasz się też co robię na multipasko
odpowiem
wyrażam swoje wątpliwości co do samej firmy TS,oraz wklejam zestawy liczb el w który gra moje dziecko
ot i tyle a tak po za ty mam nie zły ubaw z panów,którzy nie wiedzą co mają zrobić ze sobą ( nie jestem feministką-jeszcze )
Widzisz przyjemne z pożytecznym
Mam nadzieję,iż wyczerpująco odpowiedziałam na nurtujące Cię pytania -odnośnie mojej obecności tutaj
A teraz jeżeli masz trochę kultury to Ty nam opowiedz o sobie ?
Przesadzacie. Z MM było tak samo. Klienci przychodzą do kolektury i często przy mnie mówią "poproszę multilotek na dziesięć" i pani wie co przycisnąć. Jak zwał tak zwał. A zmiana nazwy hmmm. Ja uznaję za dobrą z punktu widzenia TS decyzję. Już widzę reklamę "Kumulacja w Lotto 50 mln". Klient myśli "Hmmm kumulacja w kolekturze Lotto". Idzie i kupuje różne gry bo sam nie wie gdzie ta wielka kasa. Ot taki zabieg marketingowy.
Tysiąc pięćset sto dziewięćset :)
Te kłótnie i szeroki pojęte dyskusje nie na temat powodują, że gubią się między wierszami sprawy gier losowych. Nie komentowałem tego ale proponuję komunikatory.
Te kłótnie i szeroki pojęte dyskusje nie na temat powodują, że gubią się między wierszami sprawy gier losowych. Nie komentowałem tego ale proponuję komunikatory.
Lestek-masz rację,sytuacja opisana przez Ciebie przypomina mi dowcip o blondynkach.Jedna blondynka pyta się drugiej-ty wiesz,że od wczoraj podrożała benzyna?Mnie to nie dotyczy,ja i tak tankuję tylko za 50zł.
Lestek-ta szóstka to pewnie dla Ciebie -sprawdź dokładnie kupony tylko się nie pogub znowu,bo jak Cię znajdziemy?
Ja niestety pudło. 5 zakłądów dużego, 8 EX i nic nie trafiłem. Porażka. To przez tę grypę...
A ja chętnie grałem w Dużego Lotka. Duży Lotek- Tak. \
LOTTO, zakład po 3 złote- zdzierstwo, a poza tym nazwa do kitu. LOTTO-nie.
LOTTO, zakład po 3 złote- zdzierstwo, a poza tym nazwa do kitu. LOTTO-nie.
Zelus - na pewno zastanawia się co tu napisać o sobie, a ja nabijam punkciki hehe
zelus-najbardziej wartościowe diamenty,wydobywane są w kopalniach południowej afryki.Gdybym miała do wyboru diamen przy moim nicku lub ten z RPA w 100% wybrałabym ten drugi.Czy Ty oceniasz ludzi po symbolach przy danym nicku?
danteV -mylisz sie co wartosci ikonki VIPA.
Mozna ją latwo osiagnac poprzez flooding - reprezentowany szczególnie przez 2 czatowniczki.
Flooding - tak bardzo tepiony na innych forach.
Mozna ją latwo osiagnac poprzez flooding - reprezentowany szczególnie przez 2 czatowniczki.
Flooding - tak bardzo tepiony na innych forach.
lila -3/12 to też żaden wyczyn
Zobacz "nasz WIP " Zelus-schował się -czyżbym i jemu coś przykrego powiedziała,może uraziłam jego uczucia odnośnie multipasko
Trzeba się będzie powolutku zbierać z czata aby dać szansę innym na WIP-a!
Zobacz "nasz WIP " Zelus-schował się -czyżbym i jemu coś przykrego powiedziała,może uraziłam jego uczucia odnośnie multipasko
Trzeba się będzie powolutku zbierać z czata aby dać szansę innym na WIP-a!
Ja oceniam po jakości wypowiedzi. Niestety popularność stron rodzi poważny kłopot, zazwyczaj obniżenie poziomu. Dziękuję za uwagę.
tessera-jak masz z tym problem to dołącz do nas.Będziemy rozmawiać w trójkę.
Lestek - więc proponuję abyś swoimi wpisami podniósł "jakość wypowiedzi" a tym samym morale stron-tylko licz się z tym,że zawsze znajdzie się jakiś głupi pajac,który założy wątek o dupie marynie
Zastanawiam się gdzie żeś był jak popisywali się swoimi zdolnościami kumorek i maks158?
Wtedy Ci to nie przeszkadzało dziwne
Zastanawiam się gdzie żeś był jak popisywali się swoimi zdolnościami kumorek i maks158?
Wtedy Ci to nie przeszkadzało dziwne
Pasko, błagam:
if(!isset($_COOKIE['chat'])) {
setcookie("chat", "wiadomosc zapisano", time()+ 300);
// tu kod Twojego dodawania wiadomości...
} else
echo '
}
?>
Może wówczas będzie więcej wiadomości związanych z TS niż personalnych wycieczek.
} else
echo '
Odpocznij 5 minut od komputera..
';}
?>
Może wówczas będzie więcej wiadomości związanych z TS niż personalnych wycieczek.
Pasko-proponuje ,,diament,,VIP zmienić na kolor niebieski będzie bardziej widoczny
Lestek -będąc na stronie multipasko jesteś nie doinformowany,
daj spokój chłopie co ty w ogóle piszesz i o co Ci chodzi?
daj spokój chłopie co ty w ogóle piszesz i o co Ci chodzi?
lestek-już kiedyś pisałam na stronce,że ta strona jest dla wszystkich.Ja typuję swoje liczby dwa razy dziennie,a poza tym lubię porozmawiać z innymi ludzmi na inne tematy niż lotto.Każdy potrzebuje odskoczni,bo od tych liczb można dostać na głowę.
W poprzednim wpisie wycięło część mojej wiadomości...
} else
echo '
}
Magdaleno, zastanawiasz się gdzie wtedy byłem? Ach wtedy prowadziłem normalne życie. A gdy już zaglądałem na Pasko ignorowałem. Wiesz co, jestem osobą publiczną i nauczyłem się ignorować pewne rzeczy bo gdybym musiał prostować i tłumaczyć wszystko to co ktoś o mnie napisze, to na nic innego nie wystarczałoby mi czasu. Czego i Tobie życzę.
} else
echo '
Odpocznij 5 minut od komputera..
';}
Magdaleno, zastanawiasz się gdzie wtedy byłem? Ach wtedy prowadziłem normalne życie. A gdy już zaglądałem na Pasko ignorowałem. Wiesz co, jestem osobą publiczną i nauczyłem się ignorować pewne rzeczy bo gdybym musiał prostować i tłumaczyć wszystko to co ktoś o mnie napisze, to na nic innego nie wystarczałoby mi czasu. Czego i Tobie życzę.
Przepraszam - szukam wielce szanownego i nieomylnego moderatora romanxa. Czy jest może tutaj?
Dzisiaj w losowaniu dużego lotka nie było przekrętu! Popatrzcie na liczby mojego "testu" który podałem na wtorek. Te liczby były typowane na dziś!!!
danteV - NIE MA TUTAJ NIKOGO CICHO-SZA WIĘC LILA MOŻEMY ŁOBUZOWAĆ HEHE
OPA: Już za niedługo powinniśmy wiedzieć jakie są wygrane. Tymczasem na stronie lotto.pl wprowadzono już zmiany.
Wedrowco netowy
Podales liczby o 15.40 we wtorek, czyli na losowanie na wtorek a nie na czwartek, proponuje pisac na jaki dzien typujesz liczby.
Podales liczby o 15.40 we wtorek, czyli na losowanie na wtorek a nie na czwartek, proponuje pisac na jaki dzien typujesz liczby.
Padła szóstka w DL:
I stopień 1 7715881.40
II stopień 253 2919.50
III stopień 10709 106.80
IV stopień 177821 16.00
I stopień 1 7715881.40
II stopień 253 2919.50
III stopień 10709 106.80
IV stopień 177821 16.00
Hihi. Dla mnie statusy są nieporozumieniem, powinny bardziej odzwierciedlać ilość wytypowanych kombinacji w Typowaniach niż wiadomości na czacie. Może to wynika z zbyt małej ilości pól w typowaniach bo wówczas wiele kombinacji się nie mieści i dlatego gracze podają je na czacie? Jak myślicie? W końcu czegoś te rankingi na stronie są?
Ujrzycie za chwilę na stronce lotto odmienioną tabelkę z wygranymi :]
Była szóstka? Niemożliwe. Pewna zarozumiała blondynka pisała niedawno że nie ma takiej opcji.
Pawcio dzięki za wyniki. Tak jak mówiłem, na pożegnanie dali komuś premię. A teraz się zacznie - panem et circenses.
Co do strony, liczyłem raczej na dalej idące zmiany. Podmieniono grafikę, fakt jest ładniejsza ale to zbyt mało. Strona jest niefunkcjonalna. Często przeglądam ją na telefonie i niezwykle trudno jest trafić w przyciski jak "Archiwum" albo "Wygrane". A już zupełnie jest to niemożliwe, gdy leci jakaś reklama we flashu. Zapominają że czasami użytkownicy nie mają flasha i nie można nacisnąć tego co jest pod spodem.
Co do strony, liczyłem raczej na dalej idące zmiany. Podmieniono grafikę, fakt jest ładniejsza ale to zbyt mało. Strona jest niefunkcjonalna. Często przeglądam ją na telefonie i niezwykle trudno jest trafić w przyciski jak "Archiwum" albo "Wygrane". A już zupełnie jest to niemożliwe, gdy leci jakaś reklama we flashu. Zapominają że czasami użytkownicy nie mają flasha i nie można nacisnąć tego co jest pod spodem.
miks-skoro byłeś taki pewny,że padnie szóstka trzeba było wyrazić swoją opinię przed losowaniem a nie teraz udawać faryzeusza.Poza tym nie jestem zarozumiała,jestem normalna w przeciwienstwie co do niektórych.
Lepiej skreslac wlasne liczby, czy moze grac na chybil trafil...jak myslicie
Mondrala ;p
Faryzeusz to osoba obludna klamca :p
Naucz sie stopniowac slowa w stosunku do czynow.
Faryzeusz to osoba obludna klamca :p
Naucz sie stopniowac slowa w stosunku do czynow.