Wpisy 679 413 – 679 512
4 stycznia 2012 20:25 → 4 stycznia 2012 21:07, 100 wpisów
Robal_36 nie jestem ostatnio do żartów nastawiona, więc przetwarzam i przetwarzam
robal....ja nie znam www ....ale dodatkowo płaci serwis
krzysio...
profesor...
Koszmar,koszmar,oszukali hipcia w hipermarkecie na 1 zeta,a na dodatek coca cola podrożało,łobuzy robią podwyżki cen:
http://www.youtube.com/watch?v=m4Grg-gvXjk
Pamiętam,że jeszcze niedawno coca cola w promocji była za 4zeta:
W drodze do supermarketu,przechodząc obok fryzjera,zauważylem:za szybka kobieta ,fryzjerka,włosy blond długie,biust ładny suszyła się suszarką:
http://www.youtube.com/watch?v=OFtNChII78k&ob=av2e
krzysio
mi chodzi o >>Za usługę "WYŚLIJ KUPON" doliczane są opłaty dodatkowe << - choć, niby - wiadomo nie ma darmowych obiadów i jeszcze inne, takie tam drobiazgi...
No - ewentualnie dopisz się do tego "graj za darmo z szefem"
mi chodzi o >>Za usługę "WYŚLIJ KUPON" doliczane są opłaty dodatkowe << - choć, niby - wiadomo nie ma darmowych obiadów i jeszcze inne, takie tam drobiazgi...
No - ewentualnie dopisz się do tego "graj za darmo z szefem"
robal.... jak 1 zakład płaci serwera za 0.8 gr , np jak 10 zakładów sporo 8 zeta , ja wole jechać do kolektury
hipo > bo wiesz kilka firm które robia napoje gazowane np Zbyszko robi coś podobnego do coca coli i też to dobrze smakuje a cana jest nieporównywalna
mozna 3 litry kupić za cnę 1 coca coli oryginalnej
mozna 3 litry kupić za cnę 1 coca coli oryginalnej
kto dziś poprowadzi losowanie
Koszmar,koszmar,dostałem złe liczby od maszyny:teraz spojrzałem na mapy:chybik dał mi:56:
hipo > sorry, 2 litry polo koli Zbyszko kosztuje 4,30
a oryginał po ile jest bo od 5 lat nie piłem?
a oryginał po ile jest bo od 5 lat nie piłem?
profesor....kto prowadzi TS , pampers
Biegłem zgrzany do tesco aby zaoszczędzić 1 zeta,a się przeliczyłem a na dodatek kasjerka:niskiego wzrostu,bez zębów żle wydała mi resztę 1 zeta za mało:
hipcioo...
hipcioo...a w markecie , poszukaj są nastepnie młoda laska kasjerka
hipo > ja dokładnie tak samo; i teraz się zastanawiam co dalej- wyrwać resztę i prtezy, czy uzupełnić implantami
Krzysio był mały wybór,stałem w kolejce,młoda matka z dzieckiem wózek pełny zakupów,dwaj chłopi koszyk,nagle otwarto druga kasę,ludzie zaczeli biec więc ja również,i trafiłem na te bezębna kasjerkę:
Spook dentyści łobuzy chcą dużo kasy a u hipcia pusta skarbonka:więc ubytków przybywa
spook....duzo ludzie mają nosić proteza
a wasza rodzina tez ma
a wasza rodzina tez ma
kuźwa.... śmiech
Krzysio > w mojej rodzinie prawie wszyscy, wujek ma cały czas swoje zęby; a mi najszybciej zaczęły się psuć mimo że słodyczy wcale nie jadam;
jak zaraz któryś napisze, że ma problemy z prostatą to orła wywinę bez lodowiska
lilka
spook....tak prawda wiedziałeś
dobra znikam..z/w za godzina
dobra znikam..z/w za godzina
Hipcio.. . A może kasjerka ma zęby tylko do użytku domowego?
--------------------------------------------
--------------------------------------------
lila...
jarek21...
lila...nie mów, że wszystkie...jeden też mówił że ma wszystkie swoje..........a miał aż dwa
toja...
juz wróciłem...
lila....
lila....
andro0...wiekszy wiek tak boi się jechać do dentysty
krzysio...szybki jesteś ,co prawda godzinka nie minęła ale cieszę się że,jesteś