Wpisy 67 941 – 68 041
5 października 2009 22:44 → 6 października 2009 13:30, 100 wpisów
zielony grenhorm przebil sie przez gau gadu ale teraz jestem jeszcze bardziej zielony bo zablokowalem sie w gadu jak przesylac tam wiadomosci do osoby
hipopotan -a masz już swój numer gg?-jak masz to mi podaj napiszę coś do Ciebie i odpiszesz czy dostałeś wiadomość
zalogowalem sie tam jako tajemniczy pinokio moj numer to 9788023
ziuta1981krk
Powiedz proszę jak wysyłasz te trójki w Totomixie?
po jednej, czy systemem.Pozdrawiam.
Powiedz proszę jak wysyłasz te trójki w Totomixie?
po jednej, czy systemem.Pozdrawiam.
Hipcio-jak już zainstalowałeś gg to w prawym dolnym rogu ekranu masz słoneczko.Kliknij na nie.Następnie kliknij na swoje imię lub ksywkę ze słoneczkiem.Wyjdą tam takie słoneczka,kliknij na DOSTĘPNE i wtedy będziemy mogły do Ciebie napisać.
Ziuta1981krk gratulacje! Jeśli chodzi o systemy strefowe to tomcio1971 jest mistrzem. Swego czasu Edi8 w swoim temacie podał ciekawy system na 14 parek i 42 zakłady z gwarancją "4" przy trafieniu 3-ch parek (strona 28. Pozdrawiam!
gralem tylko wybierajac jedna 70tke odrzucilem 57 59 65 66 a i tak nic nie trafilem
hipopotan.Ja nic nie pisałem,żebyś obstawiał te liczby
z dwudziestu,ja je testuję z wygranych,Ty ich na razie
nie obstawiaj.Pozdrawiam.
z dwudziestu,ja je testuję z wygranych,Ty ich na razie
nie obstawiaj.Pozdrawiam.
Hipopotan-masz czerwone sł○oneczko,czyli nie dostępne,zmień ustawienia tak jak napisałam to we wpisie wyżej a napewno sie uda.Wszystko pradopodobnie sie powiodło tylko kwestia dostępny czy nie.Jak bedziesz dostępny,bedzie ok.
bromik, nie tomcio 1971,tylko 1972-faktycznie jest mistrzem
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
hipopotan.Jutro graj liczbą 57,miałeś rano 17 powinneś ją dać na 22-gą.Pozdrawiam,
sam9 dziekuję za sprostowanie mojego błędu, a tomcia1972 przepraszam za pomyłkę w nicku.
smieszne jak jestem zielony nie chce mi sie te sloneczko zmienic
zaklady proste jak narazie wszystkie po 2 zico;)
>>>13max33
Grałeś na moje liczby?:)
Grałeś na moje liczby?:)
Hipopotan-Będę zadawała tobie pytania a Ty mi na nie odpowiadaj.
Masz w prawym dolnym rogu czerwone słoneczko?
Masz w prawym dolnym rogu czerwone słoneczko?
Hipopotan-do góry jak jest słonecko,jest też twoj nik pinokio lub coś w tym stylu TAK?kliknij myszką na pinokio i pojawią się różne słoneczka,np:zaraz wracam,dostępny,nie dostępny itd.Ty kliknij na DOSTEPNY i to wszystko.
jak klikam na pinokio to pojawia sie u mnie jakas informacja poangielsku
Hipcio-Napisz mi dokładnie co Ci się pojawia jak otwierasz słoneczko w prawym dolnym rogu na niebieskim pasku koło godziny(zegarka)/zaczniemy wszystko od początku i powolutku.Tylko bez nerwów
Josef-zachowaj te swoje komentarze na wieczór dla dzieci na dobranoc
dziwne moze mi sie zaistalowalo jakies inne gadu gadu bo klikam wszedzie a tych informacji nie mam
Hipcio-napisz mi co masz w prawym dolnym rogu,jakie słoneczko i czy w ogóle jakieś jest?Zaraz przy zegarze wskazyjącym godzinę
Demokracja Madziu, Twoje słowa.
Tylko Tobie wolno bzdury wypisywać cały dzień?
Tylko Tobie wolno bzdury wypisywać cały dzień?
Hipcio-podaj jeszcze raz dokładnie swój numer gg,albo spróbuj napisać cos do mnie oto mój numer.10234206
Josef- a czy to tak ładnie nabijać się z kogoś?
Ty to pewnie urodziłeś się z wiedzą informatyczną
Ty to pewnie urodziłeś się z wiedzą informatyczną
Do "konfiguracji" GG nie potrzeba mieć wiedzy informatycznej.
A Pinokio przecież pochodzi z Włoch,no to nie rozumiem...
A Pinokio przecież pochodzi z Włoch,no to nie rozumiem...
Na jutro pewniak 80, bo te panie które opanowały mini-chat mają w sumie tyle lat. Dobranoc.
HIPCIO-zacznij wszystko od początku,tak jak Tobie napiszę.
Na wyszukiwarce wpisz GG pobierz,kliknij na to,pojawi się gg komunikator internetowy,klikasz na niego.Pojawia się strona GG i na czerwonym tle,jest napis pobierz na komputer i klikasz na ten napis.Otworzy Ci się pobieranie pliku,kliknij na uruchom,poczekaj aż to zielone pole się wypełni i kliknij ponownie na uruchom.Poczekaj do końca aż pojawi się witaj w nowym Gadu gadu,kliknij dalej,potem Zgadzam się i dalej postępuj według instrukcji gg.
Na wyszukiwarce wpisz GG pobierz,kliknij na to,pojawi się gg komunikator internetowy,klikasz na niego.Pojawia się strona GG i na czerwonym tle,jest napis pobierz na komputer i klikasz na ten napis.Otworzy Ci się pobieranie pliku,kliknij na uruchom,poczekaj aż to zielone pole się wypełni i kliknij ponownie na uruchom.Poczekaj do końca aż pojawi się witaj w nowym Gadu gadu,kliknij dalej,potem Zgadzam się i dalej postępuj według instrukcji gg.
Josef-a kim Ty jesteś żeby wyzywać?
Pijakiem pod budką z piwem hehe
Pijakiem pod budką z piwem hehe
Ale mi przygadałaś no no.
Ale rozumiem Twoje frustracje,znowu samotna noc z mechanicznym przyjacielem.
Ale rozumiem Twoje frustracje,znowu samotna noc z mechanicznym przyjacielem.
Dziewczyny-jutro,też jest dzień hipopotan zmęczony,niech
odpocznie,jutro nauka lepiej mu pójdzie.Dobranoc.Pozdrawiam.
odpocznie,jutro nauka lepiej mu pójdzie.Dobranoc.Pozdrawiam.
Josef -wiesz co gdybym stanęła przed wyborem TY albo mechaniczny przyjaciel to zostałabym przy tym drugim,bo przynajmniej przyjemność gwarantowana
Josef-spaghetti również pochodzi z włoch jzk za pewne wiesz,wyobaz sobie sytuację,w której spożywając go upajasz się jego smakiem i jednocześnie próbujesz go zrozumieć .Jedynym wytłumaczeniem Twojej teorii dotyczącej pochodzenia Pinokia,może być twoje uprzedzenie dotyczące regionów południowej europy.Być może powodem tego są Twoje nie konkretnie pozytywne doświadczenia w tej kwestii.Zastanawiam się nad jedną rzeczą,która dotyczy twojego wpisu,jeżeli chodzi o bzdury,które ewentualnie mogłyby być wypisywane na tej stronce,to są to na pewno wpisy za które możemy podziękować tylko i wyłącznie TOBIE.
Jeśli masz ochotę dyskutować dłużej na ten temat i posiadasz argumenty które spowodują to,że moja ambicja pozostanie w tyle to sie grubo mylisz,uwierz mi.Jestem gotowa na wszelkiego rodzaju dyskusje do samego końca.Mojego Albo tej strony,cokolwiek to znaczy.
Jeśli masz ochotę dyskutować dłużej na ten temat i posiadasz argumenty które spowodują to,że moja ambicja pozostanie w tyle to sie grubo mylisz,uwierz mi.Jestem gotowa na wszelkiego rodzaju dyskusje do samego końca.Mojego Albo tej strony,cokolwiek to znaczy.
Pewnie uciekł "biedaczyna" na myśl o nie zdrowej konkurencji mechanicznego przyjaciela hehe
Lila takie teksty do idioty?
A zakończenie zbyt dramatyczne,przesadziłaś trochę.
I trochę Lindą poleciałaś za bardzo.
Madziu Tobie nie odpowiem bo już w poprzednim poście zabrnąłem i teraz musiałbym grzęznąć dalej a po co..
A zakończenie zbyt dramatyczne,przesadziłaś trochę.
I trochę Lindą poleciałaś za bardzo.
Madziu Tobie nie odpowiem bo już w poprzednim poście zabrnąłem i teraz musiałbym grzęznąć dalej a po co..
Josef-Zrozumiałeś?Jednak nie jesteś idiotą,to dziwne bo raczej tak się zachowujesz.
Josef-więc po co się produkujesz odnośnie mojej osoby,bo przecież nie będę Cię posądzać o fantazję "przyjaciela" w moich "rękach" hihi
Lila no nie całkowicie,bo tego skrótu myślowego Pinokio-spagetti to nie pojąłem.
Madziu nie każdy myśli tylko o jednym tak jak Ty.
Madziu nie każdy myśli tylko o jednym tak jak Ty.
Josef-sam zacząłeś o przyjacielach-pamięć masz krótką czy jak,więc komu się kojarzy tylko z jednym i to w dodatku moja osoba fe nieładnie
jak sama nazwa wskazuje
lotto chat
zatem zapraszam na inna stronke poswiecona tym dyskusjom
lotto chat
zatem zapraszam na inna stronke poswiecona tym dyskusjom
Josef-na kinematografi to ty się jako tako znasz ,z tego co widzę,jeżeli nie potrafisz skojarzyć Pinokia ze spaghetti to przypomnę Tobie,że autorem tegoż własnie był również włoch a opiekunem jego nijaki Gepetto,mam nadzieję,że to wyjaśnienie Cię satysfakcjonuje.Zwróć uwagę na to ,że marzenia kobiet i mężczyzn różnią się od siebie,ale zapewne ty o tym wiesz,tak myślę.Kończąc chciałabym jeszcze zwrócic uwagę na samotność,która często doskwiera twemu gatunkowi a to prowokuje ich do wypisywania takich bzdur jakch byliśmy świadkami w TWOIM wykonaniu.
SMILEMAN22-możesz sie wpisywać do woli,jak już wczesniej wspomniałam ta strona jest dla wszystkich a jak Ci się nie podoba to sie nie odzywaj
Co my byśmy zrobili bez Google...
Jeśli już to na literaturze bo najpierw była książka.
Zbyt pobieżnie przeczytałaś.
Jeśli już to na literaturze bo najpierw była książka.
Zbyt pobieżnie przeczytałaś.
lila-ale numer sama bym lepiej tego nie napisała
Zamiast "Josef" to powinien być nick "Samotny w sieci " bez przyjaciela haha
Zamiast "Josef" to powinien być nick "Samotny w sieci " bez przyjaciela haha
Josef-Pierwsza częśc mojego wpisu dotyczyła kinematografii,jak słusznie zauważyłeś,natomiast druga część była sposobem na wytłumaczenie pokrewieństwa między dwoma pojęciami dotyczącymi zależności dla mnie osobiście oczywistej.Jeśli zamierzasz mnie w tej kwesti edukować,chętnie skorzystam,nie wiem tylko czy posiadasz odpowiednie kwalifikacje.Jeśli tak,jestem zdecydowana podjąć ryzyko i poszerzyć swoje horyzonty.
Skoro Pinokio kojarzy Ci się z filmem a Włochy z jedzeniem spagetti to ja się nie podejmuję nic zrobić z tymi horyzontami.
Witam.10,80,57,75,13,20,19,26,1,11 na 14-tą
Z tych, dwudziestu wcześniej typowanych,wybieram 7/10
Pozdrawiam.
Z tych, dwudziestu wcześniej typowanych,wybieram 7/10
Pozdrawiam.
a mnie śniły się PTAKI lecące ale to było z niedzieli na poniedz to może juz nie aktualne POZDRAWIAM a nie było mnie wczoraj na komputer
Ziuta gram codziennie na Twoje liczby w Totomix
oczywiście jak je tu wcześniej podasz tak żebym się wyrobił je wysłać . Wczoraj natomiast zmuszony byłem wysłać w zwykłym ,ale i tak trafione .Pozdrawiam
oczywiście jak je tu wcześniej podasz tak żebym się wyrobił je wysłać . Wczoraj natomiast zmuszony byłem wysłać w zwykłym ,ale i tak trafione .Pozdrawiam
Czołem wszystkim. Śniło mi się, że jeżdżę Ferrari. Wygram dziś czy raczej chodziło o Roberta i jego nowy team?
Sen o Ferrari- 21.
Wędrowcze a wcześniej śnił mi się jakiś zabytkowy cmentarz i widziałem na nim czaszki :)
Cmentarz- 42.
Witam!!!!!!!!!!!!!!!
MM totomix na godz 14
2,31,59
2,28,64
15,27,59
15,28,56
15,31,64
21,27,64
21,31,56
Powodzenia!!!!!!!!!!
MM totomix na godz 14
2,31,59
2,28,64
15,27,59
15,28,56
15,31,64
21,27,64
21,31,56
Powodzenia!!!!!!!!!!
Sen- PTAKI lecące; 35.
Dzięki ....Wędrowco za ptaki a czy to na dziś bo sen był poprzedniej nocy i na 22.00 wyszło
Oszust znowu zaatakował. Proszę uważać na stronę http://programy-za-zlotowke.zagan.pl/
U mnie dzisiaj w google jeśli wyszukuję przykładowo "wyniki lotto", to pojawia się ta strona jako reklama.
Małym druczkiem wszystko pisze, a chodzi o to, że aby otrzymać te materiały (warte zresztą okrągłe 0) trzeba wysłać 2 SMSy po 30,50 zł każdy. Nie wiem jak w ogóle sieci komórkowe mogą ustalać tak drogie SMSy bez ostrzeżenia dla użytkownika, czy jest świadomy ich ceny.
U mnie dzisiaj w google jeśli wyszukuję przykładowo "wyniki lotto", to pojawia się ta strona jako reklama.
Małym druczkiem wszystko pisze, a chodzi o to, że aby otrzymać te materiały (warte zresztą okrągłe 0) trzeba wysłać 2 SMSy po 30,50 zł każdy. Nie wiem jak w ogóle sieci komórkowe mogą ustalać tak drogie SMSy bez ostrzeżenia dla użytkownika, czy jest świadomy ich ceny.
mm na 14:
7,18,60
7,18,64
7,23,60
7,23,64
31,18,60
31,18,64
31,23,60
31,23,64
7,18,60
7,18,64
7,23,60
7,23,64
31,18,60
31,18,64
31,23,60
31,23,64
Witaj. No niestety masz zbyt wysoki status, aby teraz zmienić nick. Ja też bym chciał zmienić nick i sam widzisz ;) Pozdrawiam
poważna piątka na najbliższe losowania 6,14,18,22,24,37 wybaczcie ,ale dnia i godziny nie podam(to dla wszystkich niedoszłych mądrali)
kiedy Ty śpisz (dopiero co przebrnąłem przez Waszą nocną lekturę ,a ty już na nogach).
witojcie ? zelus na jaki nick
chcesz zmienić może na Zulus
pogoda barowa co tu robić?????
chcesz zmienić może na Zulus
pogoda barowa co tu robić?????