Wpisy 67 788 – 67 887
5 października 2009 18:33 → 5 października 2009 21:18, 100 wpisów
Połączenie:
hazardu
sexu
alkoholizmu
internetu
papierosów
i jeszcze może czegoś
daje mieszankę
wybuchową
hazardu
sexu
alkoholizmu
internetu
papierosów
i jeszcze może czegoś
daje mieszankę
wybuchową
TOTO -słuszne spostrzeżenie -tutaj forum i czat "każdego" przyjmie
ph mozesz podac swoje liczby na czacie ktore wyslalesz zobacze czy masz szczescie do gry
danteV-koniec nie ciekawych tematów,podaj wreszcie zestaw liczb w mm które dziś wieczorem wpadną
gram czasem u buchmakow ale na jakie opcje oprocz multi pozostane tajemniczy
Typuję w dziale typowania jeśli chodzi o MM. Na jedną liczbę gram u bukmachera, dziesiątkę podaję tak dla własnej satysfakcji(nie gram jej w realu)Typy bukmacherskie od czasu do czasu (z braku czasu)podaję na forum.
hipopotan-to dla Ciebie od damskiej części czata
http://www.youtube.com/watch?v=sgIXWPRktu4
http://www.youtube.com/watch?v=sgIXWPRktu4
Witam
kolejny test MM lub Totomix na 22
( 1z4 ) x ( 1z4 ) + pewniak
(68,70,72,74)x(31,33,35,37) + 43 =16 trójek
kolejny test MM lub Totomix na 22
( 1z4 ) x ( 1z4 ) + pewniak
(68,70,72,74)x(31,33,35,37) + 43 =16 trójek
hipopotan-ile masz lat-dlaczego się wycofujesz?
Ja walczyłam z nowotworem,a kręgosłup tez mam walnięty od dźwigania-też po pół roku żyję w bólu,bo dysk mi się wysuną-więc wiem co to znaczy ból
Ja walczyłam z nowotworem,a kręgosłup tez mam walnięty od dźwigania-też po pół roku żyję w bólu,bo dysk mi się wysuną-więc wiem co to znaczy ból
ja juz zeby zmniejszyc bole tez cwicze np miesnie brzucha ale nic na razie to nie daje
Hipcio-podobała się muzyczka?To specjalnie dla Ciebie i nie gniewaj sie na nas.
Witam :) :) was wnerwia TS,a mnie apteka:( TS to PIKUŚ HAHAHAHAHAH. zadzwoniłam dzisiaj do apteki i zapytałam sie czy są wkłucia do pompy insulinowej usłyszałam że tak, wiec jade a na miejscu sie okazuje że wkłuć brak :( i jutro ponownie jazda do apteki :( MASAKRA
najbardziej mnie wykancza fakt ze modle sie o zdrowie juz dziesiec lat bez skutku a 13lat temu zablokowala misie lewa nerka i wtedy modlilem sie tylko miesiac w szpitalu mialem miec zabieg a wszystko przeszlo i zniknal bol a czesc pacjentow byla zaskoczona ze wychodze ze szpitala bez zabiegu
hipopotan podałam swój nr gg jak będzie Ci "ciężko"-to śmiało pisz -ja z uwagi na to że mam kompa w kuchni to z "reguły" jestem dostępna
cieszę się,że podobał Ci się utworek
cieszę się,że podobał Ci się utworek
Hipcio-jeżeli Cię w jakiś sposób uraziłam,to bardzo przepraszam.Mam jednak nadzieję,że nie.Napewno wrócisz do zdrowaia,zobaczysz.Ja Tobie życzę tego z całego serca.
A tak na marginesie to wkurzam się bo moje dziecko uparcie gra EX i jak to bywa TS górą
rok temu jak bylem na mszy o uzdrowienie kobieta odrzucila laske nie mialem pretensji do Jezusa dlaczego akurat ja uzdrowil a nie mnie ale te 10 lat meki to dla mnie bardzo duzo
A Tutaj coś jeszcze na poprawę humoru
Paramore - Decode
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/YmV0cnVnZXI=/0fU2PtI3P1M/Paramore_-_Decode
The Black Ghosts - 06 - Full Moon
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/ZHVkemlvMTI=/2yx3wryrPNd/The_Black_Ghosts_-_06_-_Full_Moon
Paramore - Decode
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/YmV0cnVnZXI=/0fU2PtI3P1M/Paramore_-_Decode
The Black Ghosts - 06 - Full Moon
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/ZHVkemlvMTI=/2yx3wryrPNd/The_Black_Ghosts_-_06_-_Full_Moon
rozmawialem tez z czlowiekiem ktory jak jeszcze zyl ksiadz emiliano tardif i przyjechal do polski to widzial jak podczas mszy o uzdrowienie wstal czlowiek z wozka inwalidzkiego i wyzdrowial
10480717-podaję dla Ciebie jeszcze raz moje gg-będę się cieszyć jak mi coś napiszesz
jezeli Jezus komus podaruje zdrowie to robi to bezinteresownie nie da sie Go do tego przymusic a ja ciagle czekam
ja wyszłam na dziesięć losowan, wiadomo jak trwoga to do Boga. Ja to jakoś zwątpiłem w Boga, dzięki kościołowi, politykom prawicowym oraz samych wiernych. Chodzi o brak tolerancji. Z reszta jak ktoś wierzy to kościół raczej może być małopotrzebny
Hipcio-mieszkałam na Kozanowie,na ul.Modrej,napewno wiesz gdzie to jest.
hipopotan-Wałbrzych też jest niezdrowy za czasów kopalni był 11 miastem w świecie pod względem skażenia powietrza i ziemi był okres,że nawet zakazane było zbieranie grzybków,malin itp
dlatego na grzybki jadę bardziej w zielonogórskie
dlatego na grzybki jadę bardziej w zielonogórskie
Mi parę dni temu córka gg zainstalowała ale na pewno jest tu dużo osób,które pomogą Ci to zainstalować?
Hipcio-z tego co pamiętam to gg instaluje się tak.
Wejdz na www.gg i postępuj według instrukcji,to bardzo proste,jeżeli sie nie uda to sprubujemy jeszcze raz.
Wejdz na www.gg i postępuj według instrukcji,to bardzo proste,jeżeli sie nie uda to sprubujemy jeszcze raz.
Jest tu jakiś dobry samarytanin,który pomoże hipciowi gg zainstalować ( podpowiedzieć jak to się robi ) czy wszyscy ogłuchli?
Hipcio-oczywiście www.gg.pl
Postepuj według instrukcj,ściągnij na komputer.
Postepuj według instrukcj,ściągnij na komputer.
kumorek > nie chcę być złośliwy ale, siusiania kiedyś też ciebie ktoś uczył.Chyba nie chodzisz jeszcze w pieluszce? Więc ktoś może mieć problem z instalacją gg i oczukuje pomocy.
a np kiedys byla powodz we wroclawiu kompletny syf jestem pewien ze wtedy wielu ludzi podtrulo sie jakimis bakteriami
KUMOREK-jesteś nowy,powoli wtopisz się w nasz paskowy świat.Spoko.Jak będziesz miał problemy to pisz na stronie a napewno ktoś Tobie pomoże.Jesteśmy tu prawie jak jedna wielka rodzina.
hipopotan -i jak Ci tam poszło z instalacją ?
Penie chyba nie za dobrze -próbowałeś ?
Penie chyba nie za dobrze -próbowałeś ?
Hipcio-wtedy kiedy była powódz we wrocławiu,to tam byłam.Masz rację,syf i nic więcęj.Nie mogłam wyjść z domu bo wszędzie było dużo wody.Kioski pływały przed moimi oknami a wojsko rozdawało chleb na pontonach.
hipopotan > http://komunikator.gadu-gadu.pl/pomoc
masz wszystko od A do Z jak przeprowadzić instalacje i skonfigurować GG na swoim komputerze.
masz wszystko od A do Z jak przeprowadzić instalacje i skonfigurować GG na swoim komputerze.
lila w takim razie jak mam do ciebie zacząc mówić ? mamo,siostro ciociu,babciu a może KOCHANIE ? haha ide-pa
madzia ja już CI pisałem, że są różne uzależnienia. A odnośnie gg to mogę pomóc jeśli będzie potrzeba
hipopotan>>>> czy znasz i stosujesz metodę samoleczenia B.S.M. ( czyli bioemanacyjnego sprzężenia z mózgiem ) odkrytą i rozpropagowaną przez Polaka , p.Eugeniusza Uchnasta ?
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
spokojnie nie ma pospiechu jeszcze niedawno glownie gralem w gry na komputerze a cztaty nie wchodzilem
z ostatniej chwili :
54 73 16 3 77 6 9 12 szczery Wam to podaje i to całkiem szczerze..
54 73 16 3 77 6 9 12 szczery Wam to podaje i to całkiem szczerze..
KUMOREK-nie wiem czy pamiętasz,ale powódz była w 97 roku o ile sie nie mylę,a to przecież nie tak dawno,minęło 12 lat a ja wtedy miałam 20 więc nie mów do mnie ani babciu,ani ciociu a tym bardziej kochanie.Ja mam męża wiec tylko on może tak do mnie mówić jeżeli chodzi o ścisłość.
hipopotan-a czy operacyjnie da się doszlifować Twój kręgosłup?
Czy może wszystko co już było możliwe to zostało zrobione?
Czy może wszystko co już było możliwe to zostało zrobione?
hipopotan>>> wejdź sobie tu i zapoznaj się z tą w/w metodą BSM:
http://www.samoleczeniebsm.pl/
Pzdr.
edi8
http://www.samoleczeniebsm.pl/
Pzdr.
edi8
Hipcio-napiszę Tobie jeszcz raz dokładnie.
1)wpisz gg.pobierz i kliknij myszką
2)otorzy Ci si,e strona i kliknij na samej górze gg informator.Otworzy ci sie nastepna strona na której jest czerwony pasek INSTALUJ na komuter.Kliknij ten czerwony pasek i dalej rób według poleceń.W efekcie końcowym powinno pojawić sie tobie na pulpicie żółte sloneczko.Jak sie pojawi,to znaczy,że sie udało.Musisz spisać numer,który dostaniesz.Zapisz go gdzieś na kartce,żeby nie zapomnieć.
1)wpisz gg.pobierz i kliknij myszką
2)otorzy Ci si,e strona i kliknij na samej górze gg informator.Otworzy ci sie nastepna strona na której jest czerwony pasek INSTALUJ na komuter.Kliknij ten czerwony pasek i dalej rób według poleceń.W efekcie końcowym powinno pojawić sie tobie na pulpicie żółte sloneczko.Jak sie pojawi,to znaczy,że sie udało.Musisz spisać numer,który dostaniesz.Zapisz go gdzieś na kartce,żeby nie zapomnieć.
cześc wwszystkim maniakom T.S
lila w wojsku byłem na ul.Sobieskiego.z moich obliczeń
wtedy miałaś 13 lat i na pewno się widzieliśmy
gdzies na mieście
MM na 22: 5.7.10.30.49.55.76.z wirtualnego lottomatu
wylosowane
lila w wojsku byłem na ul.Sobieskiego.z moich obliczeń
wtedy miałaś 13 lat i na pewno się widzieliśmy
gdzies na mieście
MM na 22: 5.7.10.30.49.55.76.z wirtualnego lottomatu
wylosowane
Xelom-ja nie jestem w temacie,ale mój mąż był wtedy w wojsku na wrzesinskiej w artylerii.Prawdopodobnie jesteście w tym samym wieku.Z tego co wiem od męża,to tam była jednostka budowlana tzw.BIB
Aktualnie jest tam faktycznie zespół szkól średnich.
Mąż ma 41 lat a ja 32.Pozdrawiam
Aktualnie jest tam faktycznie zespół szkól średnich.
Mąż ma 41 lat a ja 32.Pozdrawiam
lila jezeli chodzi o scislosc-haha-to ja 12 lat temu wtedy gdy byla powodz-byłem w dziwnowie na wczasach z rodzicami a mialem wówczas 16 lat. Pozdrawiam ciebie i twojego meża.
Witam.
No i macie kilka Nr. kulek do MM.12,16,41,68,77,,,,,czy o czyms zapomniałem lub przoczyłem.
No i macie kilka Nr. kulek do MM.12,16,41,68,77,,,,,czy o czyms zapomniałem lub przoczyłem.
KUMOREK-To pytanie to raczej ja powinnam skierować do Ciebie.Nie mów do mnie KOCHANIE bo jesteś jeszcze za młody,przynajmniej jak dla mnie.
Dziewczynyyyyyyyyy kiedy gotujecie,sprzątacie,wyprowadzacie zwierzęta domowe itd?.Przecież jest tyle rzeczy do zrobienia,a Wy już dwie strony zapisałyście i jeszcze gg do tego:):):):)
slavo-a chcesz nam pomóc w tych przykrych obowiązkach,że tak pytasz?
SLAVO-jak to sobie wyobrażasz?Mam wykonywać obowiązki,które należą do mężczyzn.OBUDZ SIĘ,świat wygląda zupełnie inaczej jak w filmach minionej epoki.
slavo- u mnie to wygląda tak,że wszystko robi mąż a jak go nie ma to po przyjeździe ma co nadrabiać hehe
lila-szkoda że nie potrafią rodzić jeszcze,bo dlaczego niby my mamy to robić?
Żarcik taki;/Ja też gotuję
madzia77
Mi się ta podoba.
http://www.youtube.com/watch?v=eqzHGDegbZM&feature=related
Madzia-poumierali by z bólu.Nie są tak wytrzymali jak kobiety,niby silni a boją sie bólu.Wystarczy popatrzeć jak się skaleczą w paluszek
lila -zobacz następny "odpadł" hehe oni nie tylko na ból są wrażliwi hihi