Wpisy 678 318 – 678 417
3 stycznia 2012 21:38 → 3 stycznia 2012 22:02, 100 wpisów
emeryt...nie wiem o czym piszesz i o jakich Pannach zodiakalnych bo ja nie byłam nigdy zazdrosna,źle trafiłeś
ksiądz na kolędzie
-gaździno, a tak z łobcym spaliście może ?
- a bo to łobcy do pospać ???
-gaździno, a tak z łobcym spaliście może ?
- a bo to łobcy do pospać ???
>>>lila-jeśli nie kochałaś, to nie mogłaś być zazdrosna, jest to takim osobom OBCE
emeryt...skąd Ty możesz wiedziec czy kochałam czy nie,mimo wszystko nie byłam zazdrosna
>>>lila- nasz piekny wiek, ale z tego co piszesz, to doświadczenie NIE TO u Ciebie
emeryt...doświadczenie zajebiste,skoro jesteś zazdrosny to nie jesteś pewny miłości.To tyle w tym temacie
i 28......
2,69
>>>lila- ja pisałem o Pannach zodiakalnych, a nie o Wodnikach i nie pisz mi o mojej zazdrości
emeryt...co Ty masz z tym pięknym wiekiem.Skąd wiesz ile mam lat,może 134 a co
3,77
14,27
33,49
14,27
33,49
Wdziałem dzisiaj za szybką,aż cztery kupony wygrane około,1000 zeta,tak kuszą naiwnych kolektury:
emeryt...a Ty nie pisz mi o mojej zazdrości wiem najlepiej jaka jestem .I nie wysuwaj mi tu tych swoich bzdetnych insynuacji
... wow ..dobrze idzie ..
ley ...
ot nastąpiła wiekopomna chwila ja lemoniadowy brylantem się stałem
lila,
toja
toja
nie napisałem nic tu o Tobie, a ty piszesz że ja pisze bzdety
pisałem o Pannach zodiakalnych wobec mojego bogatego doświadczenia akurat z nimi, a kto tu jest innego zdania niż Ty, to pisze bzdety; tak napisałaś niestety o mnie teraz; bo przecież ty tu jesteś wszystkowiedząca, przynajmniej z tego co piszesz chcesz za taką uchodzić, ale wierz mi nie każdy jest tu przymułem, przygłupem, żebyś tak traktowała tych co mają inne zdanie i większe niestety od Ciebie doświadczenie
pisałem o Pannach zodiakalnych wobec mojego bogatego doświadczenia akurat z nimi, a kto tu jest innego zdania niż Ty, to pisze bzdety; tak napisałaś niestety o mnie teraz; bo przecież ty tu jesteś wszystkowiedząca, przynajmniej z tego co piszesz chcesz za taką uchodzić, ale wierz mi nie każdy jest tu przymułem, przygłupem, żebyś tak traktowała tych co mają inne zdanie i większe niestety od Ciebie doświadczenie
Lila,szok:slyszałem o młodym człowieku,w wieku około 40tki co padł na zawał:
emeryt..nie traktuję cię jak przygłupa tylko zawsze cos do mnie pijesztwoje kawały też zawsze dziwnym trafem mają imię lila,jeszcze w żadnym kawale takiego nie widziałam za to w twoich tak
hle hłe hłe
hipopotam jedno jest pewne:
Żaden mężczyzna nigdy nie został zastrzelony podczas zmywania naczyń
gdzieś to słyszałem
Żaden mężczyzna nigdy nie został zastrzelony podczas zmywania naczyń
gdzieś to słyszałem
mnie sie czesto puszcza slinotok ..
emeryt....678331. emeryt 2012-01-03 (21:41)
>>>lila-jeśli nie kochałaś, to nie mogłaś być zazdrosna, jest to takim osobom OBCE
skąd wiesz co jest mi obce a co nie?
678338. emeryt 2012-01-03 (21:43)
>>>lila- nasz piekny wiek, ale z tego co piszesz, to doświadczenie NIE TO u Ciebie
skąd wiesz jakie mam doświadczenie?
Jak tak wszystko o mnie wiesz lepiej jak ja sama to strzel mi w łeb i żyj za mnie
skąd wiesz co jest mi obce a co nie?
678338. emeryt 2012-01-03 (21:43)
skąd wiesz jakie mam doświadczenie?
Jak tak wszystko o mnie wiesz lepiej jak ja sama to strzel mi w łeb i żyj za mnie
aaa były jakieś badania przeprowadzane, czy ci którzy na zawał zeszli albo coś pękło to byli w dłuższym związku z kobietą czy samotni?