Wpisy 676 212 – 676 311
1 stycznia 2012 21:29 → 1 stycznia 2012 22:04, 100 wpisów
Robal.Dobrze by było jakby Ci się paluszek na @ przesunął.
Henryk i Kunegunda rozmawiają:
Kunegunda
-Jakbyś był moim mężem to dodałabym ci do herbaty truciznę!!
Henryk na to:
-Jakbym był twoim mężem to bym ją wypił!!!!
Kunegunda
-Jakbyś był moim mężem to dodałabym ci do herbaty truciznę!!
Henryk na to:
-Jakbym był twoim mężem to bym ją wypił!!!!
Robal faceci sa kulturalni,tak jak dariusz sa pod krawatem w garniturze:
Dzięki ulala>>ale żadna w tym moja zasługa.
Ja wyjątkowo ambitnie broniłem się przed wciskaniem mi tych losów przez panienkę z lotto.
Ja wyjątkowo ambitnie broniłem się przed wciskaniem mi tych losów przez panienkę z lotto.
od - 2 stycznia 2012 do - 8 stycznia 2012
Panna - horoskop na 7 dni
Jowisz obdarzy się niespotykanym czarem. Skorzystaj z tego i wyłaź częściej na spotkania, pamiętaj że e-mail nie zastąpi rozmów na żywo. Dzięki odpowiedniemu położeniu Marsa zbliżający się tydzień, da Pannie dużo atrakcji, czyżby awans?.W tym tygodniu Panna przekona się, iż przy pomocy rodziny nie ma spraw niemożliwych. do zrealizowania. Zbliżający się tydzień w pracy stanie pod znakiem ciężkich służbowych spotkań. Ale dzięki oddziaływaniom Jowisza masz szansę pomyślnie zakończyć wszystkie projekty.
Zapamiętaj! Od środy do piątku będzie ci przypominał o sobie kolor czarny, obserwuj świat dookoła na obecność tego koloru. Jeżeli niedawno trapiły Cię różne przypadłości to w tym tygodniu dzięki wsparciu znajomych możesz spodziewać się poprawy.
Jowisz obdarzy się niespotykanym czarem. Skorzystaj z tego i wyłaź częściej na spotkania, pamiętaj że e-mail nie zastąpi rozmów na żywo. Dzięki odpowiedniemu położeniu Marsa zbliżający się tydzień, da Pannie dużo atrakcji, czyżby awans?.W tym tygodniu Panna przekona się, iż przy pomocy rodziny nie ma spraw niemożliwych. do zrealizowania. Zbliżający się tydzień w pracy stanie pod znakiem ciężkich służbowych spotkań. Ale dzięki oddziaływaniom Jowisza masz szansę pomyślnie zakończyć wszystkie projekty.
Zapamiętaj! Od środy do piątku będzie ci przypominał o sobie kolor czarny, obserwuj świat dookoła na obecność tego koloru. Jeżeli niedawno trapiły Cię różne przypadłości to w tym tygodniu dzięki wsparciu znajomych możesz spodziewać się poprawy.
>>>lila-od - 9 stycznia 2012 do - 15 stycznia 2012
Pamiętaj! W te dni będzie ci groził kolor niebieski, obserwuj ubrania innych ludzi pod tym kątem. Jeżeli sami się szanujemy nie spodziewajmy się od innych przykrości.
O Pannie, raczej nie o tobie, będzie się sporo mówiło w Twojej miejscowości. Dzięki pozytywnemu układowi Saturna zbliżający się tydzień, da Pannie dużo atrakcji, czyżby awans?.W nadchodzącym tygodniu Panna przekona się, iż przy pomocy rodziny nie ma pomysłów niemożliwych. do zrealizowania. Najbliższy tydzień w pracy będzie upływał pod znakiem ważnych biznesowych kontaktów. Lecz dzięki oddziaływaniom Merkurego masz szansę pomyślnie ukończyć wszystkie cele.
Pamiętaj! W te dni będzie ci groził kolor niebieski, obserwuj ubrania innych ludzi pod tym kątem. Jeżeli sami się szanujemy nie spodziewajmy się od innych przykrości.
O Pannie, raczej nie o tobie, będzie się sporo mówiło w Twojej miejscowości. Dzięki pozytywnemu układowi Saturna zbliżający się tydzień, da Pannie dużo atrakcji, czyżby awans?.W nadchodzącym tygodniu Panna przekona się, iż przy pomocy rodziny nie ma pomysłów niemożliwych. do zrealizowania. Najbliższy tydzień w pracy będzie upływał pod znakiem ważnych biznesowych kontaktów. Lecz dzięki oddziaływaniom Merkurego masz szansę pomyślnie ukończyć wszystkie cele.
Witam.Na 22-ą takie zestawy:
3/3
2,14,72
8,18,35
78,79,80
33,35,72
5/5
2,14,72,73,78
33,55,78,79,80
3/3
2,14,72
8,18,35
78,79,80
33,35,72
5/5
2,14,72,73,78
33,55,78,79,80
Majki przewidzieli,że rok 2012 jest ostatni,2013 może już nie być:
lila...
hipcio to są bzdety kiedy bedzie koniec świata nawet aniolowie nie wiedza tak pisze w Piśmie Świętym
Dzieki lila w porządeczku.
Trzymam się.
Póki co temat {{szampan} dla mnie zamknięty.
I mam nadzieję że tak zostanie.
Trzymam się.
Póki co temat {{szampan} dla mnie zamknięty.
I mam nadzieję że tak zostanie.
Monet....dla mnie tez temat zamknięty,nigdy więcej dziadostwa,żeby to ze złota było
Ts:nie dał hipciowi wygrać pod koniec roku:po prostu łobuzy i szachraje:
A widzę,że krzyżacy dobrze maja u nas,pełno na naszych ziemiach ich zamków i klasztorów:lidl:
saltosky
Chyba jeszcze trzeba troszkę poczekać - minus podatek daje poniżej bańki ... No, nie wiem - styknie ?
Chyba jeszcze trzeba troszkę poczekać - minus podatek daje poniżej bańki ... No, nie wiem - styknie ?
Robal ok to poczekamy jeszcze troche tak aby po odliczeniu podatku milionik byl
szczerze wyznam - teraz na 22.15 jednak zagrałem na 10/10
sorrki
sorrki
hipcioo ....bałwan tak stoi bez ruchu nic nie umie powiedzieć
lila...
hipcioo...
robalku...
hipcioo...
robalku...
robal..