Wpisy 676 112 – 676 211
1 stycznia 2012 21:01 → 1 stycznia 2012 21:29, 100 wpisów
miałem nie pić
Rok typowań minął a wyników brak, gdzie te obiecane 10/10, albo nawet z plusem.....
Zadnego podsumowania!!
Ech, szkoda gadać
Zadnego podsumowania!!
Ech, szkoda gadać
Ula...a to dla co niektórych nieważne......opowieści dziwnej treści i tak snują
amatorka...
>>>ulala-to już 1139 raz piszę na tym forum, /niedawno niejakiemu krzysiowi/ że moje pseudo "emeryt" nie dotyczy mojego wieku, lecz dotyczy mojego, równie żartującego i lubiącego kawały dziadka i to na jego cześć
deki cicha woda brzegi rwie....emeryt widzę ze lubisz płeć piękna...tak jak w piosence ...łyżkami byś je jadł
na kaca to jak mawiał w kabarecie Kubuszewski - klinika, klinika
>>>lila- choć już wyjaśniałem profesorowi, ale Tobie też
po 1. dotyczyło Lili, a nie lili, czyli Ciebie, a taki nick masz, czy nie ???
po 2.przecież pisząc dowcip, nie mogę pisać o Tobie, jak i o innych tutaj, nie ta kultura, naprawdę
po 3. czy ja napiszę w dowcipie Lila, czy Kasia, czy Hania to w kawale to samo, a jarzysz tu dobrze, więc wiesz chyba, że nie dotyczy Ciebie i że to przypadek
po 1. dotyczyło Lili, a nie lili, czyli Ciebie, a taki nick masz, czy nie ???
po 2.przecież pisząc dowcip, nie mogę pisać o Tobie, jak i o innych tutaj, nie ta kultura, naprawdę
po 3. czy ja napiszę w dowcipie Lila, czy Kasia, czy Hania to w kawale to samo, a jarzysz tu dobrze, więc wiesz chyba, że nie dotyczy Ciebie i że to przypadek
>>>ulala-dziwisz się, że lubię płeć piękną ???
-"kochajmy kwiaty i dziewczyny"
"""kwiaty jeden dzień, a dziewczyny całe życie:""""
to motto moje też kilka razy tu przedstawiałem
-"kochajmy kwiaty i dziewczyny"
"""kwiaty jeden dzień, a dziewczyny całe życie:""""
to motto moje też kilka razy tu przedstawiałem
Ula...a jak tylko te dwa pierwsze to łazi to potem takie sfrustrowane
Robal.Gejsza już Ci zdjęła kimono?
Rok 2011 należy do lat koszmarnych,nastapił brak wygranych w gry prezesa ts:
emerytka
ta Gejsza, to złota kobieta, w każdym calu lepsza od robaka
ta Gejsza, to złota kobieta, w każdym calu lepsza od robaka
Nie wątpię.
Lila szok:wszedłem na forum w twój temat:smooth jazz a tam niejaki rons pozostawił dziwne foto:
Horoskop dla mnie, czyli dla Wodnika
od - 2 stycznia 2012 do - 8 stycznia 2012 na 7 dni
Merkury w Twoim znaku przewiduje bogate życie towarzyskie oraz ewolucje w aspektach sercowych. Saturn obdaruje Cię niespotykanym seksapilem. Wykorzystaj to i wybywaj znacznie częściej z mieszkania, zapamiętaj że czat nie zastąpi dyskusji na żywo.
Nie należy być ponurakiem, gdyż prawie każdy kłopot da się jakoś rozwiązać. Wodnikowi zbliżający się tydzień przyniesie wiele zmian, prawdopodobnie odszukasz prawdziwego przyjaciela oraz znajdziesz pracę.
od - 2 stycznia 2012 do - 8 stycznia 2012 na 7 dni
Merkury w Twoim znaku przewiduje bogate życie towarzyskie oraz ewolucje w aspektach sercowych. Saturn obdaruje Cię niespotykanym seksapilem. Wykorzystaj to i wybywaj znacznie częściej z mieszkania, zapamiętaj że czat nie zastąpi dyskusji na żywo.
Nie należy być ponurakiem, gdyż prawie każdy kłopot da się jakoś rozwiązać. Wodnikowi zbliżający się tydzień przyniesie wiele zmian, prawdopodobnie odszukasz prawdziwego przyjaciela oraz znajdziesz pracę.
To przynajmniej jesteś zdrowszy,bo nie możesz za dużo
Witam w 2012.
Życzę udanego roku.
Mnie się zaczął zaskakująco dobrze...
na nupon Milionosa 0225880 wygrana 100 pln mi się trafiła.
Mam nadzieję,że to miłe lepszego początki...
Życzę udanego roku.
Mnie się zaczął zaskakująco dobrze...
na nupon Milionosa 0225880 wygrana 100 pln mi się trafiła.
Mam nadzieję,że to miłe lepszego początki...