Wpisy 67 264 – 67 363
3 października 2009 14:20 → 3 października 2009 20:06, 100 wpisów
A ja mam 5 na 7 liczb powtórzyłem 4,15,39,70,dodałem 47.mam 20 dyszki ;-]
No a mi dzis nawet poszło. Wytypowałem dwie 10 i w jednej trafilem 8z10. Tylko nie ta wpisalem w typach :(
Witam po losowaniu,tylko:3/6-5zeta w plecy.Bierzmy się
do typowania na wieczorne losowania.
MM 57,58,59,60,61,62,63,64,65,66
Z tych liczb wybieram:6/6 stawka x 10
Dodatkowo 6/6: 79....80 za 2,50zł.
DL i EX przed meczem siatkówki.Pozdrawiam.
do typowania na wieczorne losowania.
MM 57,58,59,60,61,62,63,64,65,66
Z tych liczb wybieram:6/6 stawka x 10
Dodatkowo 6/6: 79....80 za 2,50zł.
DL i EX przed meczem siatkówki.Pozdrawiam.
ja mam troche inne typy:P
Gala jeżeli 6 zł. to i tak dobrze:) bo wiecie lepiej wygrać chociaż 6 niż przegrać 3:P
Gala jeżeli 6 zł. to i tak dobrze:) bo wiecie lepiej wygrać chociaż 6 niż przegrać 3:P
Ja typowalam cyfre ''3'' w Totomix za 10 zika, wygrana 29zł i jest 19zł do przodu ;-) Dobre to niz strata. Dobrze jest grac ze strategia, wygrywac male kwoty zeby pozniej moc zaszalec i albo wygrac wiecej albo jesli sie nie trafi nie zalowac ze sie kase stracilo bo gra sie za wygrana.
witam:) pewniak zaznaczam mój :) na wieczór to *1* a jako parka to *1-10*
Witam wszystkich serdecznie. WEDROWCO NETOWY podaj prosze liczby, ktore dzis nie padna w DL. Z gory serdecznie dziekuje. A to g... co mi sie snilo to chyba na to, ze g...trafilam:)). Ale liczba 14 na ten sen weszla. Cos jednak w tym jest.Pozdrawiam wszystkich i zycze wygranych.
Jeszcze nie ma wyników ani wygranych na stronie lotto ;( Jeśli nie padło 10/10 to bonus wyniesie chyba 400 000 zł!!
ktos zgarnal o 14:00 bonus'a - przed chwila puscilem MM i bonus to tylko 10 000zl...
Ja też jak wysłałem MM około 15:00 to było napisane, iż bonus tylko 10 000 zł, ale na stronie LOTTO wciąż 390 000 zł. Oby nie było 10 000, bo zagrałem na 10 skreśleń i chciałem zgarnąć bonus 400 000 zł ;)
bonus to 10 000 napewno a napisane na lotto jest 390000 bo nawet jeszcze wynikow nie wrzucili
znow o 1400 mozna bylo sobie od razu odrzucic parki65 66 57 59 i felera 17
Eh nie chce nic sugerowac ale na liczby ktore nie padaja sie poprostu nie gra ;)
Takie jest moje zdanie, Kogut gra progresja ma kase to rzadzi ja natomiast gram inaczej gram na liczby ktore padaja gesto czesto, ale nei za czesto czyli na takie umiarkowane. Jak ktoras odwala numery to wypada z puli.
Takie jest moje zdanie, Kogut gra progresja ma kase to rzadzi ja natomiast gram inaczej gram na liczby ktore padaja gesto czesto, ale nei za czesto czyli na takie umiarkowane. Jak ktoras odwala numery to wypada z puli.
o 2200 bylo zero 7z7 czyli grajac na siodemki szansa trafienia wyzszej kwoty jest prawie 0
sam9- 23,67,65:) Uwielbiam grać tylko w 3 bo szybciej się wygrywa:P a jakie są twoja na dzisiejsze losowanie o godzinie 22??:)Ja również pozdrawiam.
Czy ktoś może mi podac nr losowania keno z losowań od 87947 do 87949 bo mi strasznie muli ta stronka klubkeno.pl chyba komputer za słaby. bardzo prosze o wyniki
CO LOSEM? A NO! Wszystko co istnieje na ryse jest pamięcią na punkcie oparcia do poinformowania. Dlatego to nadchodzący czas przyszły na obecny terażniejszy w wcześniejszy przeszły to zagęszczanie przestrzeni. Którą odczyta czekanie na obecność z zaistnienia sytuacji do mety tworzonej kąbinacji.
Wniosek taki Gdzie Start Tam Obecność Poznania Przyczyn DLa Wyniku Z Zaistnienia Efektu Wydarzenia.
Wniosek taki Gdzie Start Tam Obecność Poznania Przyczyn DLa Wyniku Z Zaistnienia Efektu Wydarzenia.
a np w duzym nawt glupiej trojki trafic przy maszynach obecnych trudno a za 16 zl mozna kupic sobie przy dzisiejszych cenach fige z makiem
Czy ktoś może mi podac nr losowania keno z losowań od 87947 do 87949 bo mi strasznie muli ta stronka klubkeno.pl chyba komputer za słaby. bardzo prosze o wyniki....
na czym polega unia eurpoejaska skoro zarobki z wyjatkiem nielicznych sa dalej kulawe jedynie zrownuja ceny ktore stopniowo rosna
najbardziej mnie smieszy jak lekarze potrafia byc na kilku etatach w kilku miejscach jednoczesnie nie da sie tak normalnie leczyc ludzi
dopiero uznam unie za cos normalnego kiedy w kazdym jej kraju beda podobne standarty zycia dla ludzi
coś tam mi pisze że przerwa do 7:00 ale moje losowanie tak jakby się odbyło i niewytypowało żadnej liczby!!! o co chodzi ?
na jednym z wczorajszym kuponow gbybym go wyslal przed 1400mialbym 20zl 5z8 chociaz dostalbym te przyslowiowa fige z makiem a tak nic
o 1400 ktos mogl trafic trojki bo poszly dwie najdalej nieidace 70tki do tego mogl dodawac inne liczby i trafic trojki
a liczydla ts cos swiruja bylem przed chwila na stronie lotto a nie ma wygranych z 1400
prosze mozg o niedawanie wieczorem tych liczb 65 66 57 59 12takze 12345678910i 17
Napisałam " niedyskretne" więc na pewno o Multi nic nie będzie.Ile masz latek?
Dzisiaj w kolekturze widziałem reklamy i loga nowych gier LOTTO i Mini LOTTO. CO sądzicie. Bo dla mnie są beznadziejne.
madzia77>>>> ale nie ma już niższych zakresów , bo ten 1.zakres to liczby od 1 do 20...
w duzym pewniaki 1 31 12 23 36 49 ale chyba nie moga ich polaczyc a pewnie by zakumbulowac nie padna moj wiek jest bardzo tajemniczy
a jak ladnie mozg wykreowal liczby w duzym konczac na 30 i kumulujac czy ktos moze sprawdzic czy wczesniej jak konczyly sie liczby okolo 30 padly szostki
Test-nowa wersja próbna na 2 losowania. Na dzisiaj- te liczby prawdopodobnie nie zostaną wylosowane. 01, 04, 05, 06, 08, 10, 13, 14, 16, 17, 19, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 34, 34, 37 i 40. Uwaga- radzę z tych liczb nie korzystać. To tylko ŻART !!! Pozdrawiam Wszystkich Grających i życzę dużych wygranych.
I znowu 2x 2/3 Pozdro!!!!!!!!!!!Wpis 67248
madzia77
Witam,moje wczorajsze przeczucia co do meczu w siatkówkę,
sprawdziły się.Wczoraj obstawiałam 3 do 1 dla Holenderek i tak też się stało.Ciekawe ile wygrałabym u buka,gdybym obstawiła?
Witam,moje wczorajsze przeczucia co do meczu w siatkówkę,
sprawdziły się.Wczoraj obstawiałam 3 do 1 dla Holenderek i tak też się stało.Ciekawe ile wygrałabym u buka,gdybym obstawiła?
lila-szkoda mi Polek,bo "walczyły" dzielnie-odnośnie stawiania u "buka"-dopiero zaczynam swoją przygodę z tym rodzajem hazardu-więc się nie wypowiadam.
Miło Cię słyszeć ( raczej czytać )
Miło Cię słyszeć ( raczej czytać )
Madzia7
Ciebie też miło czytać,jak się wczoraj zakończyły te kawały?
Nie siedziałam do końca bo już mi się nie chciało.
Sam 9
Ile można było wygrać obstawiając wygraną dla Holenderek 3 do 1?
Ile można było wygrać obstawiając wygraną dla Holenderek 3 do 1?
lila-wczorajszy wieczór zakończył się raczej sennie a odnośnie "obstawiania" zapytaj edi8-myślę,że on jest w tym "dobry" i posiada potrzebną Ci wiedzę
Już po 19 a wygranych MM z 14;00 nadal nie ma! Nawet nie wiadomo ile wynosi bonus!! To akie trudne obliczyć ile padło wygranych???
lila -zakładam,że pojawi się i to jak zwykle w najmniej oczekiwanym momencie
Spróbuj może u Pana danteV on też coś chyba wie odnośnie gier u "buka"
Spróbuj może u Pana danteV on też coś chyba wie odnośnie gier u "buka"
Madzia77
Wiesz co,poczekam chyba na OPĘ,on też powinien coś na ten temat wiedzieć.
Wiesz co,poczekam chyba na OPĘ,on też powinien coś na ten temat wiedzieć.
lila > kurs na Holenderki kształtował się +/- 1.30. Stawiając 10zł wygrałabyś 3zł na czysto. Stawiając 100zł wygrałabyś 30zł na czysto.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
lila>>> już jestem...Kurs na dokładny wynik 3-1 w setach w Totomixie wynosił 3.0 tak więc stawiając np. 10zł wygrana to:
10złx3x0,9=27zł
10złx3x0,9=27zł
DAnte v
Dziękuję za informację,czyli żadna rewelacja.
Pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję za informację,czyli żadna rewelacja.
Pozdrawiam serdecznie.
Łatwiej trafić jedną kulkę MM w toto kurs 3,20 :)
a najlepiej trafić 5 kulek za 2zl ---> 1915 :D
a najlepiej trafić 5 kulek za 2zl ---> 1915 :D
Trochę się pomieszało. Ja podałem kurs na zwycięstwo Holenderek bez względu na wynik. Przepraszam że się wtrąciłem i namieszałem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zawsze mi się wydawało,że u "buka" można zarobić dużą kasę a tu tylko tyle?
lila-jeszcze trochę i dojdę do wniosku,że "tylko uczciwa,i ciężka praca przyniesie bogactwo" hehe
Madzia77
Masz rację,ale zdarzyło mi sie kilka razy wygrać parę złotych,np 6z6
Masz rację,ale zdarzyło mi sie kilka razy wygrać parę złotych,np 6z6
Madzia77
Wiem sama z własnego doświadczenia,że człowiekowi jest zawsze mało,tak już jesteśmy skonstruowani.Jakby się wygrało w MM 10 z 10,to miałoby się do siebie pretensje,że nie dało się stawki razy 10,albo że nie wysłało sie w PLUSIE.Tak już jest i nic tego nie zmieni.
Wiem sama z własnego doświadczenia,że człowiekowi jest zawsze mało,tak już jesteśmy skonstruowani.Jakby się wygrało w MM 10 z 10,to miałoby się do siebie pretensje,że nie dało się stawki razy 10,albo że nie wysłało sie w PLUSIE.Tak już jest i nic tego nie zmieni.
madzia77>>>> firmy bukmacherskie nie są instytucjami charytatywnymi...a więc ew. wygrana uzależniona jest od czynników takich jak kurs danego zdarzenia , będący odbiciem prawdopodobieństwa zaistnienia danego wyniku jakiegoś zdarzenia w ocenie ludzi zajmujących się tego typu szacunkami , czyli oddsmakerów , oraz stawki za jaką gracz zagra dane zdarzenie , czyli od stopnia podjętego przez niego ryzyka.
Tak więc iloczyn kursu i stawki ( pomniejszony o 10%-owy podatek obrotowy w przypadku gry w Totomixie ) daje tę wygraną przy prawidłowym wytypowaniu wyniku.
Np. na dzisiejszy mecz Holandia -Polska kurs dla wyniku końcowego "zwycięstwo Holenderek" wynosił 1.45 i dawało to 1.45x0,9=1.30 a zatem grając ze stawką 100zł wygrana to 130zł , czyli 30zł netto.
Pokaż mi więc bank , dający 30% zysku netto przy kilkugodzinnej lokacie kapitału!
Zatem nie mów o niskich zyskach co do kwoty - bo to od Ciebie zależy za jaką stawkę zagrasz , a w tym w/w podanym przykładzie kursu brutto 1.45 przecież obojętnie od jakiej kwoty , ale zawsze masz 30% zysku netto.
A takich możliwości jest przecież wiele - zatem odnoś zysk nie do kwoty a do procentu od stawki na grę.
Pzdr.
edi8
Tak więc iloczyn kursu i stawki ( pomniejszony o 10%-owy podatek obrotowy w przypadku gry w Totomixie ) daje tę wygraną przy prawidłowym wytypowaniu wyniku.
Np. na dzisiejszy mecz Holandia -Polska kurs dla wyniku końcowego "zwycięstwo Holenderek" wynosił 1.45 i dawało to 1.45x0,9=1.30 a zatem grając ze stawką 100zł wygrana to 130zł , czyli 30zł netto.
Pokaż mi więc bank , dający 30% zysku netto przy kilkugodzinnej lokacie kapitału!
Zatem nie mów o niskich zyskach co do kwoty - bo to od Ciebie zależy za jaką stawkę zagrasz , a w tym w/w podanym przykładzie kursu brutto 1.45 przecież obojętnie od jakiej kwoty , ale zawsze masz 30% zysku netto.
A takich możliwości jest przecież wiele - zatem odnoś zysk nie do kwoty a do procentu od stawki na grę.
Pzdr.
edi8
No bo na lotto.pl nie ma wygranych i dziwny bonus: 10zł. No cóż, poślę ale podaruję sobie grę na kilka dni. Az będzie minimum 150 tysi. A co! Pazerny jestem :> A tak na poważnie to muszę gruntowny remont domu zrobić i mniej mnie nawet nie urządza hahahahahah
edi8-dzięki za "rozjaśnienie" -jak zwykle zadziwiasz mnie swoją wiedzą
pozd
pozd
Lestek
Takiego wysokiego bonusa jeszcze nie widziałam na kuponie,będziesz musiał na dłuższy czas zrezygnować z gry,na długo,długo,długo.....
Takiego wysokiego bonusa jeszcze nie widziałam na kuponie,będziesz musiał na dłuższy czas zrezygnować z gry,na długo,długo,długo.....
Lestek
Pomyliłam się,sorry.Od tych liczb troi mi się w oczach.
Dzisiaj o 14.00 był bonus w wysokości 390 tyś.
Pomyliłam się,sorry.Od tych liczb troi mi się w oczach.
Dzisiaj o 14.00 był bonus w wysokości 390 tyś.
lila-są tutaj "osoby" czuwające nad moją edukacją wchodzące w rolę nauczyciela -jedyna pociecha-odnośnie edi8 to to,że naprawdę ma że tak powiem "łeb jak sklep"
lila tyle to i ja wiem. Niestety nie wiem czy ktoś go dziabnął czy bonus nadal kusi. Na stronie okradacza sportowego są sprzeczne informacje. No nic, idę do kolektury puścić dziesiątkę. Jeśli okaże się że bonusa nie ma to od jutra odpoczywam od liczb. O 14 miałem 5/10. Pozdrówka i trzymajcie kciuki.