Wpisy 671 633 – 671 732
29 grudnia 2011 19:43 → 29 grudnia 2011 20:09, 100 wpisów
uważaj kobieto nędzo żeby tobie ktoś nie obił i na twoim miejscu zaczęłabym sie rozglądać wkoło siebie
***olona małpo zobaczysz znajdę cię w tym twojm jebanym miescie
przewlekłego ale kto by chciał kobyłe z metrowymi grubymi kopytami
Codee...nie przejmuj się,to głupie babsko zawsze tu takie cyrki urządza
lila
dziś zagrałem zupełnie inaczej niż zwykle - i mam takie dwadzieścia - 4,5,6,7,8,19,31,34,37,42,44,51,54,59,60,65,72,74,76,78
kaśka, lila, profesor
co w zoo mówią ? nie dokarmiać ?
dziś zagrałem zupełnie inaczej niż zwykle - i mam takie dwadzieścia - 4,5,6,7,8,19,31,34,37,42,44,51,54,59,60,65,72,74,76,78
kaśka, lila, profesor
co w zoo mówią ? nie dokarmiać ?
wulgarna chamska z zespołem niedopchnięcia ... to gorsze jak choroba bo tego nie wyleczysz
smieciara jebana
niedopchnięta to ty jesteś jak stary wiecznie poza domemdlatego ma takie rogi że jak wchodzi do chaty to je przed drzwiami zostawia
Jezu ty na prawdę jesteś chora i to poważnie.Żal mi ciebie resztko kobiety.Rak wyżarł ci macice i chyba na mózg ci się przeżucił
doktor,przeżucił pisze sie przerzucił
za***a..laj do Pasko z płaczem .. bo będę cie jechać, takie jak ty tylko mozna ujeżdżać .. a ban na nicka czy ip to nie problem flanelo w doope jechana przez pałkę ...
a ty znalazłaś dla swoich? Bo z tego co wiem to stary w szkopach ma drugą rodzinkę
klotnie tylko na stronie sa,admina nie ma
Gała...nie wiesz że,tu jest zawsze pięknie jak ten odpadek niby baby się pojawi
Jakie pier**** babsko zaje**** bym jej chętnie
Kobyła â samica konia, zobacz: klacz
jak mozna sie tak obrazac
jak mozna sie tak obrazac
>>>lila- wróciłem zzzzzzzzzz
pozdrawiam
i co tu się dzieje ??? trafiłem do zoooooooo ???
pozdrawiam
i co tu się dzieje ??? trafiłem do zoooooooo ???
kathy..olej ją,niech lepiej zacznie szukać tatusia dla swoich dzieci.Znowu córeczka będzie wydzwaniac po ludziach i pytac co ma zrobić bo mamusia nażarła się leków i popiła wódą
witam wszystkich bez wzgledu na przekonania religijne i osobiste.
lila a jak tam płatne koleżanki dzifko jepana przez pusta pałeczkę ..
saltosky mam nadzieje nie klocisz sie tu
lottolotto
Andrzej, tak ? - bo przedwczoraj koleżanka, cudowna istota, tak się zwracała - a kto nie popełnia błędów ?
Andrzej, tak ? - bo przedwczoraj koleżanka, cudowna istota, tak się zwracała - a kto nie popełnia błędów ?
rodzice płacili/przekupywali inne dzieci by bawić się z kobyła chciały taka niemrawa i stuknieta była hehe ale zwała ..
ja nie musiałam mieć płatnych koleżanek,bo niestety albo stety miałam samych kolegów
A jak twoja stara w kryminale? Żyje jeszcze?
A jak twoja stara w kryminale? Żyje jeszcze?
mitomanka pier .. dol..ona policjantka i lekarka w jednym - koń by sie usmiał ..
robal36 dlaczego mnie atakujesz, zwracam uwage bo takie bledy warto eliminowac
Ty jednak masz chora mózgownice,weź się napij boi tak wóda i raczysko ci mózg wyżarło
sa siebie warte
lotto...sam pisze bledy a nie błędy więc nikogo nie poprawiaj jak sam je robisz
to nie jest blad, blad jest wtedy kiedy robisz ortograficznie go a nie piszac
moja zona umoralnia tescia. a ze starość nie radośc to mozna gadac jak do sciany.....a tak sobie to napisałem bo nie wiem co innego....
robal36 OK
zespól niedopchnięć plus płukanaka z browara = kobyła ...
ujechana przez pałkę ..
ujechana przez pałkę ..
spook maja zatopic okret. podejrzewam ze po to aby własnie schłodzis reaktory. cholerniki Rosyjskie
Browarya tobie sambuco i do tego jeszcze szyjka utkwiła nie w tym miejscu co powinnaNiestety,lepiej byc kobyłą jak nie być JUŻ KOBIETĄ tak jak ty nią juz nie jesteś
no dawaj tutaj kurfo do Wałbrzycha jak sie odgrażasz dawaj .. zapłacę by ci dupsko przetrzepali ...
spokojniejsza będziesz dzifko
spokojniejsza będziesz dzifko
dzifko? a kto nia jest
BBBBBBBUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHAHAHAH uważaj żeby tobie nie przetrzepali,chyba nie wiesz z kim tańczysz ochłapie kobiety
nezpłodna>?Nie lubię pasożytów.Po co mi one.Ty narodziłaś troję i na łeb ci piznęłonie ma się nawet nimi ktozająć
madzia77:a droga?
Teraz musisz się leczyć bo troje to nie na twoje siłyoby nie skończyły tak jak TY
Ekhem... powiedziałabym może "dobry wieczór", ale czy ja wiem...