Wpisy 67 041 – 67 140
2 października 2009 21:20 → 2 października 2009 23:34, 100 wpisów
JOSEF
Jak ugotowałeś za dużo i nie wiesz co zrobić z tą zupą,to prześlij nam wszystkim po jednym talerzu mailem.
Jak ugotowałeś za dużo i nie wiesz co zrobić z tą zupą,to prześlij nam wszystkim po jednym talerzu mailem.
http://wiadomosci.onet.pl/2053943,11,drzewiecki_chcial_zatrudnic_corke_kolegi__powinno_byc_dozywocie,item.html
lila-a może Josef poczuł się samotny przy posiłku i kompana szuka? Nigdy nic nie wiadomo
Oczywiście ,że rocznik 77 jest najlepszy:)
39,16,78,10,20.
3,15,78,40. ///Totomix.
ph2008
Gdyby na stronie poświeconej lotto zajmowano się tylko tą tematyką,byłoby trochę nudno,nie uważasz?Poza tym, zycie to nie tylko zabawa w typowanie liczb.Rozejrzyj się dookoła,ile ciekawych rzeczy dzieje się wokól nas,wystarczy tylko szerzej otworzyć oczy.POZDRO!
Gdyby na stronie poświeconej lotto zajmowano się tylko tą tematyką,byłoby trochę nudno,nie uważasz?Poza tym, zycie to nie tylko zabawa w typowanie liczb.Rozejrzyj się dookoła,ile ciekawych rzeczy dzieje się wokól nas,wystarczy tylko szerzej otworzyć oczy.POZDRO!
kesti-widać nowa afera z udziałem TS ale tak ogółem to nic nowego-norma
Widzę.
A już było tak miło;myślałem że dowiem się jakie tipsy są na czasie i kolory...
No i wystarczył jeden bodziec i koniec.
A już było tak miło;myślałem że dowiem się jakie tipsy są na czasie i kolory...
No i wystarczył jeden bodziec i koniec.
Josef -proponuję abyś okulary założył to i może coś dojrzysz a jak tam zupka pomidorowa?
Już brzuszek pełny ?
Niemożliwe aby jedna osoba potrafiła tak podpuszczać innych-fe nieładnie
Już brzuszek pełny ?
Niemożliwe aby jedna osoba potrafiła tak podpuszczać innych-fe nieładnie
JOSEF
Informacja o tipsach,kolorach itp. to niebezpieczny temat dla facetów.Zostań TYM kim JESTEŚ a tipsy zostaw Joli Rutowicz.
Podaj fajny temet do rozmowy,to pogadamy.
Pozdrawiam.
Informacja o tipsach,kolorach itp. to niebezpieczny temat dla facetów.Zostań TYM kim JESTEŚ a tipsy zostaw Joli Rutowicz.
Podaj fajny temet do rozmowy,to pogadamy.
Pozdrawiam.
A Josef -jak ta owieczka idzie za swoim pasterzem aby włączyć się do rozmowy ! Ty chyba naprawdę jakoś tak samotnie się poczułeś -ale mam na to radę skup się porządnie na numerkach -bardziej Ci to na zdrowie wyjdzie razem z zupką pomidorową
hehe
hehe
lila-teraz na pewno już "wiesz dlaczego czuję się osaczona"
przeniosłam się z forum na czata a i tu jakiś zły cień-czy to fatum jakieś
przeniosłam się z forum na czata a i tu jakiś zły cień-czy to fatum jakieś
Josef - życzę powodzenia. Ja uciekam, bo mam już dość. Myślę że jak włącze telewizor, to ta osoba tam się nie pojawi. Ale, zaczynam wątpić.
MADZIA
jak zobaczę że zbliża sie do Ciebie jakiś cień i próbuje Cię osaczyć,razem napewno coś uda nam sie z tym zrobić.
jak zobaczę że zbliża sie do Ciebie jakiś cień i próbuje Cię osaczyć,razem napewno coś uda nam sie z tym zrobić.
madzia77 - zobacz sobie na godziny, kto się za kim przyczłapał na czat. Resztę niech ocenią użytkownicy kto za kim chodzi. Idę oglądać telewizor, proszę się tam nie pojawiać!!!!!!
LILA
Facet musi znać się na wszystkim żeby móc Wam jakoś zaimponować.
Jola R.nie jest kobietą.Miała nią być ale coś tam rodzicom raczej nie wyszło.
Facet musi znać się na wszystkim żeby móc Wam jakoś zaimponować.
Jola R.nie jest kobietą.Miała nią być ale coś tam rodzicom raczej nie wyszło.
mm na 22:
19,64,11
19,64,59
19,68,11
19,68,59
53,64,11
53,64,59
53,68,11
53,68,59
19,64,11
19,64,59
19,68,11
19,68,59
53,64,11
53,64,59
53,68,11
53,68,59
A propo końca świata w 2012. Jeżeli np. zacznie się on w Polsce 31 grudnia 2012 o godzinie 22.01 to u takich Ruskich bedzie już 2013 r. To czy wtedy też należy zaliczyć Majom, że dobrze wyliczyli. Ciekawe jak będą typować bukmaherzy, bo do tego, że będą nie mam żadnych wątpliwości.
MM na 22 / Totomix
23,32,26,62 / 23,32,45,54 / 23,32,46,64 /
35,53,26,62 / 35,53,45,54 / 35,53,46,64 /
36,63,26,62 / 36,63,45,54 / 36,63,46,64 /
Wystarczy...
23,32,26,62 / 23,32,45,54 / 23,32,46,64 /
35,53,26,62 / 35,53,45,54 / 35,53,46,64 /
36,63,26,62 / 36,63,45,54 / 36,63,46,64 /
Wystarczy...
Josef -stawiam na grzybki halucynki-może jak zaserwujesz jakiejś damie to dojrzy w Tobie to coś hehe
Zdaje sobie sprawę,że są tacy użytkownicy tej strony,którzy potrafią pół dnia obserwować typowania innych w oczekiwaniu na konkretny zestaw liczb,który zagwarantowałby im konkretną wygraną bez własnej inicjatywy w tym kierunku.
Następnego dnia wystarczyłoby pójść po wygraną i świętować sukces.Dlatego zapewne to zarzenowanie tematami aktualnie poruszanymi,no ale cóż,tak czasem bywa,nigdy wszyscy do końca nie będą zadowoleni.Tam gdzie dwóch POLAKÓW,tam trzy poglądy.
Następnego dnia wystarczyłoby pójść po wygraną i świętować sukces.Dlatego zapewne to zarzenowanie tematami aktualnie poruszanymi,no ale cóż,tak czasem bywa,nigdy wszyscy do końca nie będą zadowoleni.Tam gdzie dwóch POLAKÓW,tam trzy poglądy.
Josef -a ja nie szukam nikogo kto miałby mi zaimponować bo już mam i jestem zadowolona z tego co mam
JOSEF i DANTE V
Panowie nie chcę się wtrącać,nie wiem co chcecie od Madzi,ale podejrzewam,że próbujecie sobie coś udowodnić a z tej strony i mini chatu może kożystać każdy do woli ,tak długo jak mu sie żywnie podoba.
Panowie nie chcę się wtrącać,nie wiem co chcecie od Madzi,ale podejrzewam,że próbujecie sobie coś udowodnić a z tej strony i mini chatu może kożystać każdy do woli ,tak długo jak mu sie żywnie podoba.
lila -ja nie gram w TS- tutaj na forum "snuję teorie spiskowe" w wolnych chwilach jestem,że tak powiem do towarzystwa,a w naturze musi być równowaga więc ja podważam wiarygodność TS a druga strona próbuje udowodnić że moje teorie są bezpodstawne a że wygląda to jak wygląda to.....
Ja mam swoich,że tak powiem zwolenników i druga strona też i jest nawet ciekawie-jak znajdziesz chwilkę poczytaj forum-wtedy będzie wszystko jaśniejsze
mozg ma nademna przewage tak jak w szachach on zawsze bedzie sie staral zeby poszly liczby jeden obok i robic zludzenie graczom ze byli blisko wygranej
No nie!!!-niemogę trafić szóstki!!!2,4,78,79.
55zeta do przodu,dobrze idzie.Pozdrawiam.
55zeta do przodu,dobrze idzie.Pozdrawiam.
tylko denerwuje mnie ze w ostatnich latach zrobil sie bardzo pazerny watpie czy daje trafic chociaz 30 procent tego co zbiera
Ha Ha zwariuje :)znowu tym razem 4x 2/3 wpis 67023
Myślę że jak bym zagrał na 8,9 zakl. to bym trafił 2x 3/3 ale spoko spoko ;)Pozdro!!!!!!!!!!!!!
jedno co bylo dobre w tym losowaniu ze mozna bylo odrzucic stare moje parki 6566 57 59 i ferel seler 17tke bo poszlo jedynie 57
to prawda ze im wiecej wezmiesz trojek tym troche szanse wieksze raz wzielem dziesiec trojek i jedna weszla
chyba będę musiał założyć temat na forum;)Pozdro
OPA-EX lotek to chyba jeszcze najbardziej atrakcyjna oferta TS tylko pytanie -jak długo zakładam,że góra 3 miesiące
jak grac w EX Lotka,zeby wygrac?
Macie jakis system?
Macie jakis system?
a exspres tak samo od 9 po 3 zeta?????
Smileman22 jest jeden , zeby wygrac czeba w loto grac :):):):)
Na 14 dziesiątka w MM:71,72,73,74,75,76,77,78,79,80
Z tych liczb wybieram 6/6.Pozdrawiam.
Z tych liczb wybieram 6/6.Pozdrawiam.
hehe
sie gra,jak grac,zeby wygrac?
sie gra,jak grac,zeby wygrac?
oczwiscie na nasze zlotka
albo przez caly rok odkladac to co do loto sie daje , i na koniec roku się wygrywa . Ja gram juz 10 lat i nic wygranym jest tylko loto
chądz w mojej miejscowosci w 2003 padła 6 i wiem kto to byl z goczalkowic
Ja obstawiam pierwszy set dla Holandii,cały mecz 3:2
dla Polek.Niech żyją Polki-Alleluja i do przodu.Pozdrawiam.
Ps.Jaki jest wynik Śląsk-Wisła?
dla Polek.Niech żyją Polki-Alleluja i do przodu.Pozdrawiam.
Ps.Jaki jest wynik Śląsk-Wisła?
jak na kogo , na nasze zlotka 100% pewniak
Madzia
oczywiście chciałabym,żeby to Polki wygrały,ale po tym co widziałam oglądając mecze Holenderek to będzie ciężko i stawiam właśnie na nie.3do1
oczywiście chciałabym,żeby to Polki wygrały,ale po tym co widziałam oglądając mecze Holenderek to będzie ciężko i stawiam właśnie na nie.3do1
Śląsk-Wislą 1:3
lila.Nasze dziewczyny dopiero,teraz pokażą klasę-rangi
światowej.Pozdrawiam.
światowej.Pozdrawiam.
Madzia
Skuteczność Holenderek jest oszałamiająca,nawet jeśli przegrają to i tak mamy mistrzostwo europy w siatkówce mężczyzn.To może być ciekawe spotkanie.
Skuteczność Holenderek jest oszałamiająca,nawet jeśli przegrają to i tak mamy mistrzostwo europy w siatkówce mężczyzn.To może być ciekawe spotkanie.
Holenderki zioła palą bo tam można , wiec liczmy że przedawkóją
grzegorz k.s.r.g silesia,dzięki.Ja dałem:
remis kupon do kosza.Pozdrawiam.
remis kupon do kosza.Pozdrawiam.
Nie tylko palą zioła,ale poruszają się też dziwnymi rowerami.Wyglądają przy tym trochę komicznie a poza tym wydaje im się,że jeżdżąc tymi śmiesznymi rowerami po drogach mają wszędzie pierwszeństwo,no i noszą śmieszne buty,a la walonki,rodem z matuszki rosiji.Byłam i widziałam.
SAM 9
Zobacz jaki zbieg okoliczności.Napisalismy to samo o tym samym czasie.
Zobacz jaki zbieg okoliczności.Napisalismy to samo o tym samym czasie.
ale chodz przegraja a mysle że nie to i tak śa najlepsze i najpiekniejsze ,tak jak wszystkie Polki
SAM9
Zgadzam się na moich warunkach:
Ty jutro wyślesz kupony MM na 14.00 ,w przypadku wygranej dzielimy się równo,ja wszystko a Ty...?
Zgadzam się na moich warunkach:
Ty jutro wyślesz kupony MM na 14.00 ,w przypadku wygranej dzielimy się równo,ja wszystko a Ty...?
telewizor-10000zł,jabłko-2zł,zobaczyć "wtopę" holenderek-bezcenne
znacie dobry sposób na dużą kase ?
ja myślę że jest nie wydawać ją na loto :)
a ja myślę ze grać w MM;)
lila-skok na bank to chyba większe prawdopodobieństwo powodzenia jak wygranie w lotto
powt. się 11 liczb z losowania 4533
pozdro
pozdro
Ziuta grac ale nie w tych czasach gdzie nas oszukują ja gram 10 lat na początku nie źle było kasa była ale po 3 latach jak nastały lotomaty to beret
mam kolegę co pracuje w Karwinie w czechach i gra w totka tam i na rok wygraywa na nasze ok 6 tys , a tutaj ile wygrasz ziuta , a gra za podstawowe stawki
grzegorz_k.s.r.g_silesia -nie głoś takich teorii bo zostaniesz heretykiem a dwóch to już za dużo hehe