Wpisy 66 991 – 67 090
2 października 2009 19:17 → 2 października 2009 22:50, 100 wpisów
ciekawe co dzisiaj w programie forum politycy powiedza o hazardzie wczoraj slyszalem ze pospieszalski w swoim programie tez mowil o hazardzie
maks158 -większość takiej szuka-ale u nas raczej takiej nie znajdziesz
ciekawe czy moze sie stac tak jak przeczytalem kiedys w jednej przepowiedni ze stana fabryki a na swiecie zapanuje chaos
Majowie swój kalendarz przewidzieli tylko do roku 2012. Dokładnie do 21 grudnia. Co się później wydarzy? Może nic, może wszystko to o czym nam się nie śniło.
wydaje mi sie ze gdyby nie bylo interwencji sil nadprzyrodzonych juz dawno by doszlo do wojny atomowej i calkowitej zaglady
Z tego co mi wiadomo,to koniec miał już nastąpić w 1977 roku,minęło już 32 lata a świat dalej istnieje.
Radzę nie dawać się zwariować.
Radzę nie dawać się zwariować.
pomimo rozwoju techniki ludzie i tak sa uwiezieni na ziemii i nie sa w stanie skolonizowac kosmos
lila > poczytaj sobie o cywilizacji Majów, myślę, że sama nabierzesz wątpliwości.
MADZIA 77
Co jakiś czas nas straszą ARMAGEDONEM,a jak będzie w rzeczywistości-to się okaże.Po 11 września 2001 próbowano interpretować przepowiednie Nostradamusa i wynikało z niej,że w centrum wielkiego miasta runą dwaj bracia,tylko, ze przedtem nikt nie domyślał się o jakich braci chodzi.
Osobiście ogladałam kiedyś program,ludzie w ameryce w obliczu zapowiadanego końca świata,wpadali w panikę i wykupowali wszystko ze sklepów.W efekcie końcowym okazało sie,że świat będzie nadal istniał a ludzie mieli zapasów na 10 lat.Może to nie zły sposób na pozbycie się zapasów ze sklepowych magazynów i przy okazji zarobienie niezłej kasy.
Co jakiś czas nas straszą ARMAGEDONEM,a jak będzie w rzeczywistości-to się okaże.Po 11 września 2001 próbowano interpretować przepowiednie Nostradamusa i wynikało z niej,że w centrum wielkiego miasta runą dwaj bracia,tylko, ze przedtem nikt nie domyślał się o jakich braci chodzi.
Osobiście ogladałam kiedyś program,ludzie w ameryce w obliczu zapowiadanego końca świata,wpadali w panikę i wykupowali wszystko ze sklepów.W efekcie końcowym okazało sie,że świat będzie nadal istniał a ludzie mieli zapasów na 10 lat.Może to nie zły sposób na pozbycie się zapasów ze sklepowych magazynów i przy okazji zarobienie niezłej kasy.
lila -ale ja nie wierzę,w jakieś przepowiednie,uważam że trzeba cieszyć się życiem,a tu się z Tobą zgodzę,że jakieś niejasne przesłanki służą do jakiś celów
pozd
pozd
np do ziemii obiecanej izraelici wraz z mojzeszem wedrowli chyba 40lat przez pustynie bo zostali poddani probie a odleglosc byla nieduza tak wiec niby koniec swiata moze byc blisko a trzeba na niego czekac wiekami
Temat cywilizacji Majów,to właśnie ja jako pierwsza poruszyłam na tym chacie w dniu rekordowej kumulacji DL.
Jest kilka sposobów wyjaśnienia końca kalendarza Majów przypadającego na 2012 rok,może poprostu człowiekowi,który go spisywał wypisał się DŁUGOPIS lub stępiło dłutko itp.
Osobiście w ten koniec świata to nie wierze.
Jest kilka sposobów wyjaśnienia końca kalendarza Majów przypadającego na 2012 rok,może poprostu człowiekowi,który go spisywał wypisał się DŁUGOPIS lub stępiło dłutko itp.
Osobiście w ten koniec świata to nie wierze.
lila-a u nas dużo-czekam aż mój się pojawi i w czwartek lub piątek jedziemy -cieszę się,bo lubię zbierać grzybki
lila > ja nie pisałem że z dniem końca kalendarza Majów nastąpi koniec świata. Pisałem tylko, że jest to kolejna data po pamiętnym 2000 roku która wzbudza emocje. Jak pamiętasz przełomu roku 1999/2000 bały się wszystkie instytucje na świecie.
lila-smutno mi trochę było,bo ostatnim razem nie było " kurek " a one z jajeczkiem są mniam mniam
pozd
pozd
Znowu czuję oddech na swoim ramieniu-czym ja sobie na taką "karę" zasłużyłam
Chyba nie ma tu już dla mnie miejsca
Chyba nie ma tu już dla mnie miejsca
DANTE v
Rozumiem dokładnie o czym napisałeś,ale faktem jest że kalendarz majów kończy się w 2012 roku i dlatego wszyscy kojarzą tą datę z końcem świata.
Nie wiem czy wiesz,ale np.w chinach jest teraz rok około 2500.
Rozumiem dokładnie o czym napisałeś,ale faktem jest że kalendarz majów kończy się w 2012 roku i dlatego wszyscy kojarzą tą datę z końcem świata.
Nie wiem czy wiesz,ale np.w chinach jest teraz rok około 2500.
lila-jak nazbieramy dużo grzybków to Ci ususzę i wyślę
na pierożki lub do bigosiku
na pierożki lub do bigosiku
MADZIA 77
Ja też lubię zbierać grzybki,ale nie koniecznie je jeść.
O co chodzi z tym oddechem na ramieniu i z tą karą?
Dlaczego twierdzisz,że nie ma dla ciebie miejsca?
Ja też lubię zbierać grzybki,ale nie koniecznie je jeść.
O co chodzi z tym oddechem na ramieniu i z tą karą?
Dlaczego twierdzisz,że nie ma dla ciebie miejsca?
lila -za długa historia-może kiedyś indziej
Ja też lubię zbierać,lubię jeść ale nie lubię ich czyścić kroić itp
Ja też lubię zbierać,lubię jeść ale nie lubię ich czyścić kroić itp
Madzia77
Widzisz,uzupełniamy sie.
Ja lubię zbierać a ty lubisz jeść.Ogulnie lubie je zaprawiac.To niezła frajda.
Widzisz,uzupełniamy sie.
Ja lubię zbierać a ty lubisz jeść.Ogulnie lubie je zaprawiac.To niezła frajda.
lila-oj żebyś wiedziała,że lubię -taki bigosik z grzybkami
hehe ale sobie ochoty narobiłam
hehe ale sobie ochoty narobiłam
Witam!!!!!!!!!!!!
MM totomix godz 22
18,1,55
18,4,55
18,4,58
18,9,55
23,1,55
23,1,58
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!
MM totomix godz 22
18,1,55
18,4,55
18,4,58
18,9,55
23,1,55
23,1,58
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!
Madzia77
Zobacz Madzia,praktycznie tylko my sie wpisujemy a inni chyba śpią.
Zobacz Madzia,praktycznie tylko my sie wpisujemy a inni chyba śpią.
Totomix stawka za zakład 5 zł 3/3
31,42,43
31,42,49
31,42,50
31,42,53
31,43,49
31,43,50
31,43,53
31,49,50
31,49,50
42,43,49
42,43,50
42,43,53
42,59,50
42,59,53
42,50,53
42,49,53
43,50,49
43,49,53
43,50,53
49,50,53
31,42,43
31,42,49
31,42,50
31,42,53
31,43,49
31,43,50
31,43,53
31,49,50
31,49,50
42,43,49
42,43,50
42,43,53
42,59,50
42,59,53
42,50,53
42,49,53
43,50,49
43,49,53
43,50,53
49,50,53
Moje typy na godz.22.00
33 41 53 68 71 76
7 19 23 29 37 43 70
5 68 10 57 7 14 55 17 9 77
33 41 53 68 71 76
7 19 23 29 37 43 70
5 68 10 57 7 14 55 17 9 77
Madzia77
Inni może lubią grzybki,ale szczególne gatunki,np.halucynogenne.
Inni może lubią grzybki,ale szczególne gatunki,np.halucynogenne.
lila-takich jeszcze niestety nie próbowałam ale pomysł bardzo ciekawy
Może po tych grzybkach będę miała halucynacje,że jestem piękna,mądra no i naturalnie,nieprzyzwoicie bogata
hihi
Może po tych grzybkach będę miała halucynacje,że jestem piękna,mądra no i naturalnie,nieprzyzwoicie bogata
hihi
Madzia
Ja też nie konsumowałam tych grzybków,ale moze po ich spożyciu typowania liczb,byłyby bardziej trafne.
Trzeba by spytać o to ludzi,którzy wygrywają w totka duże pieniądze,moze nie koniecznie grzyby,ale mają jakieś inne sposoby na wygraną.
Prawdopodobnie co do piękności i mądrości to napewno nic Tobie nie brakuje.
Jedno pytanko,czy jesteś z rocznika 77?
Ja też nie konsumowałam tych grzybków,ale moze po ich spożyciu typowania liczb,byłyby bardziej trafne.
Trzeba by spytać o to ludzi,którzy wygrywają w totka duże pieniądze,moze nie koniecznie grzyby,ale mają jakieś inne sposoby na wygraną.
Prawdopodobnie co do piękności i mądrości to napewno nic Tobie nie brakuje.
Jedno pytanko,czy jesteś z rocznika 77?
Madzia
Nie jesteśmy znowu takie stare,bez przesady.
Ja cały czas czuje sie jakbym miała 17 albo 20 lat,moge tyle samo co i wtedy a może i wiecej.
Nie jesteśmy znowu takie stare,bez przesady.
Ja cały czas czuje sie jakbym miała 17 albo 20 lat,moge tyle samo co i wtedy a może i wiecej.
Od dziurkowania nacinania i podpalania kuponow do armagedonu i konca swiata :P
Coraz bardziej nie moge wyjsc z podziwu :p
To moze zrobimy gre słów.
W zwiazku ze jest to strona poswiecona Lotto proponuje zaczac od slowa :
LOTTO
Coraz bardziej nie moge wyjsc z podziwu :p
To moze zrobimy gre słów.
W zwiazku ze jest to strona poswiecona Lotto proponuje zaczac od slowa :
LOTTO
lila -a myślałam,że to mi coś się poprzestawiało ' na stare lata " ale jednak nie czyli wszystko w normie,a to cieszy prawda?
JOSEF
Jak ugotowałeś za dużo i nie wiesz co zrobić z tą zupą,to prześlij nam wszystkim po jednym talerzu mailem.
Jak ugotowałeś za dużo i nie wiesz co zrobić z tą zupą,to prześlij nam wszystkim po jednym talerzu mailem.
http://wiadomosci.onet.pl/2053943,11,drzewiecki_chcial_zatrudnic_corke_kolegi__powinno_byc_dozywocie,item.html
lila-a może Josef poczuł się samotny przy posiłku i kompana szuka? Nigdy nic nie wiadomo
Oczywiście ,że rocznik 77 jest najlepszy:)
39,16,78,10,20.
3,15,78,40. ///Totomix.
ph2008
Gdyby na stronie poświeconej lotto zajmowano się tylko tą tematyką,byłoby trochę nudno,nie uważasz?Poza tym, zycie to nie tylko zabawa w typowanie liczb.Rozejrzyj się dookoła,ile ciekawych rzeczy dzieje się wokól nas,wystarczy tylko szerzej otworzyć oczy.POZDRO!
Gdyby na stronie poświeconej lotto zajmowano się tylko tą tematyką,byłoby trochę nudno,nie uważasz?Poza tym, zycie to nie tylko zabawa w typowanie liczb.Rozejrzyj się dookoła,ile ciekawych rzeczy dzieje się wokól nas,wystarczy tylko szerzej otworzyć oczy.POZDRO!
kesti-widać nowa afera z udziałem TS ale tak ogółem to nic nowego-norma
Widzę.
A już było tak miło;myślałem że dowiem się jakie tipsy są na czasie i kolory...
No i wystarczył jeden bodziec i koniec.
A już było tak miło;myślałem że dowiem się jakie tipsy są na czasie i kolory...
No i wystarczył jeden bodziec i koniec.
Josef -proponuję abyś okulary założył to i może coś dojrzysz a jak tam zupka pomidorowa?
Już brzuszek pełny ?
Niemożliwe aby jedna osoba potrafiła tak podpuszczać innych-fe nieładnie
Już brzuszek pełny ?
Niemożliwe aby jedna osoba potrafiła tak podpuszczać innych-fe nieładnie
JOSEF
Informacja o tipsach,kolorach itp. to niebezpieczny temat dla facetów.Zostań TYM kim JESTEŚ a tipsy zostaw Joli Rutowicz.
Podaj fajny temet do rozmowy,to pogadamy.
Pozdrawiam.
Informacja o tipsach,kolorach itp. to niebezpieczny temat dla facetów.Zostań TYM kim JESTEŚ a tipsy zostaw Joli Rutowicz.
Podaj fajny temet do rozmowy,to pogadamy.
Pozdrawiam.
A Josef -jak ta owieczka idzie za swoim pasterzem aby włączyć się do rozmowy ! Ty chyba naprawdę jakoś tak samotnie się poczułeś -ale mam na to radę skup się porządnie na numerkach -bardziej Ci to na zdrowie wyjdzie razem z zupką pomidorową
hehe
hehe
lila-teraz na pewno już "wiesz dlaczego czuję się osaczona"
przeniosłam się z forum na czata a i tu jakiś zły cień-czy to fatum jakieś
przeniosłam się z forum na czata a i tu jakiś zły cień-czy to fatum jakieś
Josef - życzę powodzenia. Ja uciekam, bo mam już dość. Myślę że jak włącze telewizor, to ta osoba tam się nie pojawi. Ale, zaczynam wątpić.
MADZIA
jak zobaczę że zbliża sie do Ciebie jakiś cień i próbuje Cię osaczyć,razem napewno coś uda nam sie z tym zrobić.
jak zobaczę że zbliża sie do Ciebie jakiś cień i próbuje Cię osaczyć,razem napewno coś uda nam sie z tym zrobić.
madzia77 - zobacz sobie na godziny, kto się za kim przyczłapał na czat. Resztę niech ocenią użytkownicy kto za kim chodzi. Idę oglądać telewizor, proszę się tam nie pojawiać!!!!!!
LILA
Facet musi znać się na wszystkim żeby móc Wam jakoś zaimponować.
Jola R.nie jest kobietą.Miała nią być ale coś tam rodzicom raczej nie wyszło.
Facet musi znać się na wszystkim żeby móc Wam jakoś zaimponować.
Jola R.nie jest kobietą.Miała nią być ale coś tam rodzicom raczej nie wyszło.
mm na 22:
19,64,11
19,64,59
19,68,11
19,68,59
53,64,11
53,64,59
53,68,11
53,68,59
19,64,11
19,64,59
19,68,11
19,68,59
53,64,11
53,64,59
53,68,11
53,68,59
A propo końca świata w 2012. Jeżeli np. zacznie się on w Polsce 31 grudnia 2012 o godzinie 22.01 to u takich Ruskich bedzie już 2013 r. To czy wtedy też należy zaliczyć Majom, że dobrze wyliczyli. Ciekawe jak będą typować bukmaherzy, bo do tego, że będą nie mam żadnych wątpliwości.
MM na 22 / Totomix
23,32,26,62 / 23,32,45,54 / 23,32,46,64 /
35,53,26,62 / 35,53,45,54 / 35,53,46,64 /
36,63,26,62 / 36,63,45,54 / 36,63,46,64 /
Wystarczy...
23,32,26,62 / 23,32,45,54 / 23,32,46,64 /
35,53,26,62 / 35,53,45,54 / 35,53,46,64 /
36,63,26,62 / 36,63,45,54 / 36,63,46,64 /
Wystarczy...
Josef -stawiam na grzybki halucynki-może jak zaserwujesz jakiejś damie to dojrzy w Tobie to coś hehe
Zdaje sobie sprawę,że są tacy użytkownicy tej strony,którzy potrafią pół dnia obserwować typowania innych w oczekiwaniu na konkretny zestaw liczb,który zagwarantowałby im konkretną wygraną bez własnej inicjatywy w tym kierunku.
Następnego dnia wystarczyłoby pójść po wygraną i świętować sukces.Dlatego zapewne to zarzenowanie tematami aktualnie poruszanymi,no ale cóż,tak czasem bywa,nigdy wszyscy do końca nie będą zadowoleni.Tam gdzie dwóch POLAKÓW,tam trzy poglądy.
Następnego dnia wystarczyłoby pójść po wygraną i świętować sukces.Dlatego zapewne to zarzenowanie tematami aktualnie poruszanymi,no ale cóż,tak czasem bywa,nigdy wszyscy do końca nie będą zadowoleni.Tam gdzie dwóch POLAKÓW,tam trzy poglądy.
Josef -a ja nie szukam nikogo kto miałby mi zaimponować bo już mam i jestem zadowolona z tego co mam
JOSEF i DANTE V
Panowie nie chcę się wtrącać,nie wiem co chcecie od Madzi,ale podejrzewam,że próbujecie sobie coś udowodnić a z tej strony i mini chatu może kożystać każdy do woli ,tak długo jak mu sie żywnie podoba.
Panowie nie chcę się wtrącać,nie wiem co chcecie od Madzi,ale podejrzewam,że próbujecie sobie coś udowodnić a z tej strony i mini chatu może kożystać każdy do woli ,tak długo jak mu sie żywnie podoba.
lila -ja nie gram w TS- tutaj na forum "snuję teorie spiskowe" w wolnych chwilach jestem,że tak powiem do towarzystwa,a w naturze musi być równowaga więc ja podważam wiarygodność TS a druga strona próbuje udowodnić że moje teorie są bezpodstawne a że wygląda to jak wygląda to.....
Ja mam swoich,że tak powiem zwolenników i druga strona też i jest nawet ciekawie-jak znajdziesz chwilkę poczytaj forum-wtedy będzie wszystko jaśniejsze
mozg ma nademna przewage tak jak w szachach on zawsze bedzie sie staral zeby poszly liczby jeden obok i robic zludzenie graczom ze byli blisko wygranej
No nie!!!-niemogę trafić szóstki!!!2,4,78,79.
55zeta do przodu,dobrze idzie.Pozdrawiam.
55zeta do przodu,dobrze idzie.Pozdrawiam.
tylko denerwuje mnie ze w ostatnich latach zrobil sie bardzo pazerny watpie czy daje trafic chociaz 30 procent tego co zbiera
Ha Ha zwariuje :)znowu tym razem 4x 2/3 wpis 67023
Myślę że jak bym zagrał na 8,9 zakl. to bym trafił 2x 3/3 ale spoko spoko ;)Pozdro!!!!!!!!!!!!!
jedno co bylo dobre w tym losowaniu ze mozna bylo odrzucic stare moje parki 6566 57 59 i ferel seler 17tke bo poszlo jedynie 57
to prawda ze im wiecej wezmiesz trojek tym troche szanse wieksze raz wzielem dziesiec trojek i jedna weszla
chyba będę musiał założyć temat na forum;)Pozdro
OPA-EX lotek to chyba jeszcze najbardziej atrakcyjna oferta TS tylko pytanie -jak długo zakładam,że góra 3 miesiące
jak grac w EX Lotka,zeby wygrac?
Macie jakis system?
Macie jakis system?
a exspres tak samo od 9 po 3 zeta?????