Wpisy 668 750 – 668 849
27 grudnia 2011 21:04 → 27 grudnia 2011 21:24, 100 wpisów
Pasko jeśli Ciebie by ktoś obrażał przez osiem godzin...dał byś rady wytrzymać?Lila musiała tak zareagować..przeczytaj czat..nie zrobiłeś nic w kierunku żeby przerwać to.jesteś za to pdpowiedzialny
pięknaja... gdyby madzia77 lub mag.. używały wulgarnego języka to lila byłaby usprawiedliwiona
paskooo....jak bez lila z chata , ja nic nie bedde gadał tu i w profilu , moge kiedyś zegnam chata i poowoo
panie Pasko ja czytam te wpisy bardzo długo i te dwie panie czepiały sie wszystkich tu
blokada przecież nie jest wieczna... lilę odblokuję najpóźniej jutro jak ochłonie
madzia77 2011-12-27 (17:15)
i jeszcze jedno :
Drogi Adminie jeżeli uważasz za stosowne mnie zaś banować,a potem zastanawiać czy nie obraziłam się to sobie daruj
Pasko>>> Jak to rozumieć?
Zastanawialeś się jako Janusz Paśkiewicz czy jako admin?
i jeszcze jedno :
Drogi Adminie jeżeli uważasz za stosowne mnie zaś banować,a potem zastanawiać czy nie obraziłam się to sobie daruj
Pasko>>> Jak to rozumieć?
Zastanawialeś się jako Janusz Paśkiewicz czy jako admin?
Pasko.....NIE .... na czacie ZAWSZE zrobi z siebie ofiarę.
Wystarczy poczytać choćby dzisiaj......
Wulgarnie poleci na gg.
Sprawa dotyczy TYLKO m77.
O mag.. się nie wypowiadam.
Zresztą.....sprawdzić też można jak to było, gdy pani m77 NIE wchodziła na czat.
Wystarczy poczytać choćby dzisiaj......
Wulgarnie poleci na gg.
Sprawa dotyczy TYLKO m77.
O mag.. się nie wypowiadam.
Zresztą.....sprawdzić też można jak to było, gdy pani m77 NIE wchodziła na czat.
Pasko..te ..zmije..tylko prowokuja Lile..Robala..Moneta..
kogo sie da..szumowiny jedne..do wora z nimi..
kogo sie da..szumowiny jedne..do wora z nimi..
no własnie odblokować lile
jandzia... no wiem
Pasko obie Panie nie uzywały wulgarnych słow ale...rozmowe prowadziły w bardzo obrazliwym tonie dla Lili, nie dziwie sie ze ją poniosło
może i lila jest raptuskiem ale co z tymi paniami nie można inaczej
przeciez to oczywiste,że ustalały na priv jak to rozgrywać,żeby sprowokować lile
ALE URWAŁ jak poczytałem dzisiejsze życzenia na czacie.
Pasko to jakieś na nowy rok? bo Świąteczne już chyba za późno
zamiast typować to zajmują się krzesaniem
Pasko to jakieś na nowy rok? bo Świąteczne już chyba za późno
zamiast typować to zajmują się krzesaniem
I jeszcze jedno PASKO.
Swego czasu BARDZO wulgarnie obrażał Cię tu Jaro....
Twoja reakcja była zgoła inna.....
Czyżby dlatego, że nie było w tym udziału m77??
CZYM ona Cię szantażuje??
Swego czasu BARDZO wulgarnie obrażał Cię tu Jaro....
Twoja reakcja była zgoła inna.....
Czyżby dlatego, że nie było w tym udziału m77??
CZYM ona Cię szantażuje??
jak to dobrze ze mnie nikt nie wkurza....no moze jeden osobnik...ale biore to na karb małego IQ
a mnie jakos te przeklenstwa Lili nie urażają tylko rozsmieszją, bo Ona to robi jakos tak naturalnie i spontanicznie
panie Pasko prosze zdjąc blokade z lilianny teraz,dziewczyna jest niewinna
@668761: panie Monet już wyjaśniam. No faktycznie Madzia77 widzę trochę czasami daje niektórym do myślenia nie tak jak trzeba. Kiedyś tj. 16 grudnia jak już sprawdziłem w archiwum gg... użytkownik madzia77 napisała do mnie pytanie w sprawie logowania na stronie, po czym napisała coś w stylu, że ma daleko gdzieś tą stronkę itd... po czym ja odpisałem, czy się obraziła czy co? i to był koniec dyskusji
Zawsze po losowaniach na czacie podawane sa osoby ktore trafiły wieksza ilosc liczb w multi i sie czesto zastanawiam czy wysłały w realu te liczby.Mam taka propozycje zeby mozna bylo zaznaczac w typowaniach ze właśnie te liczby ktore sie typuje rowniez zostaly wyslane w realu.Co o tym sadzisz Pasko?
równie dobrze mogłaby być to lila... dałem jej np. teraz blokadę na chacie... jutro jak mi napisze, że ma stronkę daleko w d***, to się jej spytam, czy się obraziła za tą blokadę? Ot takie normalne pytanie na tego typu wypowiedź..
Fitch29: a co to zmieni? Jest księga gości zwykle tam wygrywający może napisać po losowaniu, że np. cieszy się, że puścił w realu lub coś odwrotnego...
Pamiętam pozdrowienia papieża do polaków:
"...poźdrafiam waś wsiśtkich ciule, waś i wasie jrodzini "
ale blado one wypadły w przeciwieństwie do tych na czacie, choć tamte były skierowane do ponad 38 mln ludzi w PL
"...poźdrafiam waś wsiśtkich ciule, waś i wasie jrodzini "
ale blado one wypadły w przeciwieństwie do tych na czacie, choć tamte były skierowane do ponad 38 mln ludzi w PL
o rany co tu się dzieje
teraz wam napisze co pisze lila
Panie Pasko>>>A nie czujesz,że z madzi wpisu jakby inaczej to wygląda?
I że własnie takie zamierzenie było.
Kogo lila podobnie potraktowała?
Nie było spokoju?
Na czacie? Jak jej nie było?
I że własnie takie zamierzenie było.
Kogo lila podobnie potraktowała?
Nie było spokoju?
Na czacie? Jak jej nie było?
Panie Januszu proponuje zrobic tzw. pokoje gdzie ludzie jak beda chcieli to beda rozmawiac w "cztery oczy" i tak jak jest na czatach np. interi za wulgaryzmy, za *** dzieciece i inne blokada, zero rozpaczy
Pasko mam w dupie stronkę w d*****
ja osobiscie lubie tu wszystkich () ale fakt ze czasem to ktos przesadza. ten czat czytaja wszyscy. nie ma reguł.
Pasko..M77..troche czasami daje niektorym do myslenia..czy oby napewno..troche??..no nie..
"gdzie jest krzyż"?? "gdzie jest krzyż"?? moze taka agitacje zrobimy
zrobimy tak... zdejmę blokadę lili, jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu. Jeśli do 10 minut nikt nie napisze, że ma coś przeciwko, to blokada zostanie zdjęta.
Pasko nie zdziwiłabym sie gdyby sie Lila obraziła,mnie obelgi tych pan nie dotyczyły, a czułam wielki niesmak.I coz znaczy kilka przeklenstw, kiedy sie obraza człowieka z pełną swiadomoscią i złosliwoscią i cynizmem.Kuźwa normalnie mam nerwa
Panie Januszu prosze zrobic moze ten czat ale na zasadzie ze nie bedzie on widoczny dla ludzi nie zalogowanych.
roxana...
Pasko: na forum ktoś wspominał, że strona, forum schodzi na psy. Pozwalasz sobie na to? Jako admin
panie Pasko prosze byc wyrozumiała osoba te dwie panie teraz maja satysfakcje ze lila została sprowokowana i zablokowana a sadze ze jest miła i sympayczna osóbką
Ja mam przeciwko za k...u..r..wy i .s.z.m.a.t.y powinna mieć ryj obity
Ludkowie to czy strona wg kogos schodzi na psy to zalezy tylko i wyłacznie od ludzi co na tej stronie sa!! a nie od Admina !litości
sara1
roxana
roxana....
668542
saltosky, ludzie tworzą stronę, nie strona tworzy ludzi
szacunek dla Janusza P. za tę stronę, ale porządku trzeba pilnować
szacunek dla Janusza P. za tę stronę, ale porządku trzeba pilnować
roxana nanana
Lila to nie ma znaczenia czy chcesz czy niemy chcemybo bez Ciebie nieciekawie tu bedzie
dawać losowanie i po ch..u
fredkaaa11
roxana...słonce moje jedyne