Wpisy 668 636 – 668 749
27 grudnia 2011 20:39 → 27 grudnia 2011 21:04, 100 wpisów
Witam,na wieczór 10/10 MM 1,2,11,21,31,41,51,61,71,80
Mini Lotto i Lotto jak w Typowaniach.Pozdrawiam
Mini Lotto i Lotto jak w Typowaniach.Pozdrawiam
mag.. niech sie wykaże - jeszcze nie, poczytam chętnie jak się szmaci słowami ..
dla mnie to satysfakcja ..
dla mnie to satysfakcja ..
lila...
Jazda z ku****
jeden s***olił do szkopów a drugą dziura swędzi i nie wie gdzie pizde wsadzić
sama jestes kobyła taka jeszcze nie wyj****
deki...
jandzia trudno,ja sobie nie dam po głowie chodzić tak jak większość z was
pewnie ze prowokują widziałem wpis
Liluś nie warto sie wkurzac, po prostu nie odpowiadaj na zaczepki
prosze uspokój troje kobity
jak juz wigilia wy tak znowu
i poowwo
jak juz wigilia wy tak znowu
i poowwo
Witam. No faktycznie widzę, że reakcja potrzebna. Na początek po wpisach zdecydowana blokada dla lili, która widzę chce faktycznie chat w kosmos *****
Pasko nie przesadzaj z blokada dla Lili bo ona została sprowokowana
No wiesz... ja nigdy prostackimi tekstami nie rzucam, gdy mnie ktoś sprowokuje. Żadna prowokacja nie powinna powodować, że osoba prowokowana zniża się do poziomu osoby prowokującej...
ulexxa....
ulexxa....haaajjj
witam panie Pasko...czytajac wpisy pani mag i pani madzi to blokada im sie należy poniewaz prowokują ludzi na chat ,,,,a to jest chat dla normalnych ludzi prawda
mag.. ale ona tego nie rozumie .. sama prowokowała to i dostała za swoje .. i bardzo dobrze .. nie jest tu pępkiem świata ..
Zgadzam się, po przeczytaniu historii dzisiejszych wpisów, że na pewno mag.. i madzia77 nic ciekawego do powiedzenia nie mają i faktycznie po części można powiedzieć, że prowokują. W związku z powyższym również blokada na minimum 2 dni
jeżeli chodzi o blokadę prosze by sprawiedliwie postapic i zablokowac jak juz trzy osoby
brak słów
Pasko czy Ty masz jakiś filtr?
A może to prawda co pisała dzisaj madzia,że obawiasz się czy po banie się obrazi na Ciebie?
A może to prawda co pisała dzisaj madzia,że obawiasz się czy po banie się obrazi na Ciebie?
sara....
kurde zadziwiacie mnie wszyscy,mag..kpisz sobie ze mnie?Pasko Twoja postawa jest godna nasladowania...ale jestes niesprawiedliwy, czytam czat od początku i cały czas sie takiej reakcji Lili spodziewałąm, i o to taką reakcje wlasnie chodziło obu paniom
pasko....
Witajcie..Lilus..Jandzia..Sara..Profff..Krzysio..Salti..Deki..
Monet..Robal
Monet..Robal
nie nalezy blokowac lilianny poniewaz została zaatakowana przez dwie panie
saltosky.....tak moge pokazac jezyki kobita nie jest zła na mnie
panie Pasko prosze przeczytac chat od poczatku,,,,i nie blokowac niewinnej Lili
Jeśli ktoś potrafi usprawiedliwić tak agresywną i wulgarną postawę lili, to chętnie posłucham. Numery wpisów poproszę.
ale prosze zobaczyć dopóki nie było tych dwóch pań to pani Lila nie przeklinała
Bo chyba nie chodzi o przyzywanie jakiejś "kobyły"? tak to dzieci w przedszkolu się bawią, po czym ktoś przylatuje do Pani...
sara Lila sie dała sprowokowac i poniosło Ją, ale o to własnie chodziła Madzi i mag.I dopieły swego tzn zablokowanie lili
prowakaja na 100% czły czas tylko kobyła i kobyła ja ****** ilesz tego mozna słuchac
To przeciez jak te dwie..mendy..wyleza z wora..to tu wszystko psuja
Pasko....
ja potrafię.
Jedyna nie daje se "wleźć" na głowę i WIE, że z panią m77 trzeba jej językiem. Bo TYLKO takim dociera co nie co.
ja potrafię.
Jedyna nie daje se "wleźć" na głowę i WIE, że z panią m77 trzeba jej językiem. Bo TYLKO takim dociera co nie co.
Zablokowałem 3 osoby... no wydaje mi się jednak, że byłoby niesprawiedliwością odblokowanie lili po wpisie 668615
witam zapalonych i wytrwałych...
myślę żeby dziś coś puścić ale nie wiem co, jednak męczy mnie dobre przeczucie...
myślę żeby dziś coś puścić ale nie wiem co, jednak męczy mnie dobre przeczucie...